canım günaydın.geçmiş olsun.kendine çok dikkatli bak.ben tam 1 ay çektim bu gribi.gerçi bronşite çevirmişti benimki.dinlenme imkanın varsa evde birgüzel dinlen.öbür türü geçmek bilmiyorç
opuyorumnanaktan buralara takılamıyorum pek.çok özlüyorum ama sizi ben.
ahh dolmamı dediniz.cokacimcoook
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan formülünü beğendim.bende öyle yapıyorum.herşeyden iki kişilik.fazlası yok.elim öyle bi alışmışki artık heryerde kişi başı yapıyorum.bir lokma dahi artmıyo.kaynanacığım böyle böyle zengin olacaksınız.:roflol: onun eli çok boldur da:1ninca:
Teşekkürler tatlım.. Valla şu an işteyim ama 1-2 saate izin alıp eve gitmeyi planlıyorum.. Kafam çok ağır, havada zorlukla tutuyorum velhasıl. akannehir
Baştan dinlenir atlatırım diye umut ediyorum, kötüleşmeden hani.. Sevgili patroncuğum izin verirse tabi.. :ecrin_bebek:
selamlar...opuyorumnanaktan
bugün liste diyetimde 4. haftamı bitiriyorum. yani 1 ay... en son 1 hafta önce tartılmıştım 3 kilo gitmişti. sık tartılmayı istemiyorum. 1 hafta daha geçsin bakalım ne kadar vermişim göreceğiz... diyet listem giderek kolaylaşıyor. bu hafta yavaş yavaş 2-3 kaşık pilava, 5-6 kaşık kuru fasulyeye izin çıktı. bundan sonrası daha kolay inşallah... sadece sabır.... tekrar herkese tavsiye ediyorum.. "mevsimlerden roma" isimli blogu iyice okusunlar. acayip motive ediyor.. ve diyet programı çok güzel ve kolay...
bu sabah 1 bardak greyfurt suyu, 1 dilim tahıllı ekmek, domates, yeşillik ve dayanamayıp yediğim küçücük bir kurabiye..
ara 1 mandalina ve 2-3 ceviz olacak
öğlen ızgara et, 1 dilim ekmek ve yoğurt olacak
ara 1 elma ve 2 bisküi
akşam 4-5 kaşık bezelye yemeği yanında 2 kaşık pilav ve yoğurt...
herkese sevgiler....a.s.
Teşekkürler tatlım.. Valla şu an işteyim ama 1-2 saate izin alıp eve gitmeyi planlıyorum.. Kafam çok ağır, havada zorlukla tutuyorum velhasıl. akannehir
Baştan dinlenir atlatırım diye umut ediyorum, kötüleşmeden hani.. Sevgili patroncuğum izin verirse tabi.. :ecrin_bebek:
Canım sirkeli-ballı sudaki istikrarımına şahsen kendim bile şaşırıyorum.Bazen unutuyorum ama (mesela bu sabah)...Geçenlerde bir yazı okudum bilimadamları sirkenin kesinlikle yağ yakımını hızlandırdığını kanıtladı diye...Vallahi yalan-gerçek bilmiyorum ama daha bir sıkı sarıldım şimdi bu karışıma..(Bazı haftalar üst üste birkaç gün fazla kaçırsam bile kilomu koruyorum sanırım sirke sayesinde...)
Bu arada ben de bayılırım etli dolmanın her çeşidine.Fakat biber dolması yapacağım zaman biberleri biraz iricene alıyorum ve kesinlikle az yapıyorum.Yemekleri genelde günlük yaptığım için ve evde herkesin yiyeceği sayı belli olduğu için ona göre pişiriyorum.Daha sonra canım istese bile tencere boş oluyor ve ben de yiyememiş oluyorum..delikafadulden..ışte hayatım formülü bu...kaydirigubbakcemile2
Bu arada sen yediğim bir adet dolmaya takılma,bakkkk arkasından yediğim bir tabak makarnayaakannehir...Keşkemmm yemeseydim yawwww...mafoldumben
Vermezse tehdit et,sana ve herkese bulaştırırım,görürsün o zaman gününü diyelmaz:...Canımmm tekrar geçmiş olsuna.s...
slm kızlar
bende buraya yemek listemi yazacağım. bu güne kadar çok kilo sorunum olmadığı için hiç araştırmamıştım ne yemeliim ne yememeliğim diye sizin yazdıklarınızdan fikirler alıyorum bakalım
sabah iki dilim tahıllı ekmek peynir ve zeytin
arada iki mandalina
öğle yemeği 5-6 kaşık pilav 3 kaşık haşlanmış kırmızı et
arada iki kayısı
akşam 1 bardak şeftali suyu 4 kaşık tavuk ciğer ve
4 kaşık pilav
birşey merak ediyorum m.suyu yanlış mı birde sirke yazmışınız onun faydası var mı?
canım çok gemiş olsun...a.s.bu arada sorayım diyorum unutuyorum dişin ne oldu...seninle hemen hemen aynı başlamıştık..benim ki hala bitmedi...:çok üzgünüm:
lunacığım beni gaza getirdin dur ben de başlayayım tekrar sirkeli-ballı suya...1 bardağın içine ne kadar sirke ve bal katıyorsun...kopya çekeyim senden...opuyorumnanaktan
demek ki akşam sana çat kapı yemeğe gelsek aç kalacağız...:çok üzgünüm: ama formülünü tuttum...anneme diyeyim dolma yaparken o da sayılı yapsın yerimseniben
bu arada fiu,sabun,mavi benek neredeler...haberi olan var mı:çok üzgünüm:
lunacığım beni gaza getirdin dur ben de başlayayım tekrar sirkeli-ballı suya...1 bardağın içine ne kadar sirke ve bal katıyorsun...kopya çekeyim senden...opuyorumnanaktan
demek ki akşam sana çat kapı yemeğe gelsek aç kalacağız...:çok üzgünüm: ama formülünü tuttum...anneme diyeyim dolma yaparken o da sayılı yapsın yerimseniben
Bugün evde (mecburiyetten) kurabiye,kek,börek falan yapıcam.Bilemiyorum nasıl dayanır buna yürek,pardon mide...mafoldumben
günaydın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sen iradelisindir.dayanırsın.bizede gönder pasta börekten.cokacimcoookbenimde bugün pasta börek telaşım var.napacağım bakalım.ben dayanamaz yerim hepsinden.
selamlar hanımlar . . .
uğrayamıyorum pek bu aralar farklı teleşlarım oldu arada ziyaret etmeye gayrat edeceğim lakin . . .
derinciğim bende senden mantarlı çorbanın tarifini isteyebilir miyim ?
o kadar sevmiştim ki . . .
geçmişten arattım ama bulamadım sanırım 1 yıl falan oldu sen bu tariftrn bahsedeli . . .
hoşgeldin tatlım.
herkes seni özlemiş.beni hiç arayan soran bilenem yok.mafoldumben:gitme:
nasıl gidiyor hayat.Evlilk telaşımı var?söz filan yaptınızmı?meraktayım.evimin resimlerini çektim.birazdan eklerim onuda.:)
fibuşum bende özlüyorum perimi prensesimi fibuşum seni kıralıçeyi bi önceki jeneasyonu ama biraz rutin bozdum hayatımda bi müddet uğramadım . . . canım ne evliliği :çok üzgünüm: keşke olsa :çok üzgünüm: mert biri karşıma çıksa anlaşabildiğim insan bi insan mesela . . .
evinin fotolarını bekliyorum . . .
sen çalışmıyo musun ? evde misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?