60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Derinimmm canımm.. Şu sütlü lahana çorbasının tarifini alayım canım.. Samırsam çok güzel olur..

Belim daha iyi sanki ama yine ara ara artıyo, ara ara geçiyor ağrısı.. Anlamadım gitti.. Müsait bi zamanımda gidicem işallah doktora canım..

Hoşgeldin canım.. Başarılar dilerim..

Benim düğünüm yüksek ihtimalle ağustos başında olucak.. Ozamana kadar bende 53filan olmak istiyorum.. Yani en az bi 10 kilo vermek istiyorum.. Daha önde 58 e kadar düşmüştüm ama malesef geri aldım. (

Gel dertortağımız gel... Hoşgeldin.. Hergün yediğin şeyleri buraya listelemekle başlayabilirsin canım..

Haftasonu biraz işin ucunu kaçırdım malesef.. Biraz içki filan içtim..:kedi:

Neyse yine toparlicam işallah.. Gerçi bu sabah pek iyi geçmedi amma..

Sabah. 2 ufak börek, 1 simit sandviç, yeşil çay
Öğlen: 1 simit sandöviç, yeşil çay

baya salakça oldu.. Ya regl oldum olacam durumdayım.. Huysuz ve mutsuzum.. Sürekli bişeyler yemek istiyorum.. Ve kalorili bişeyler yemek istiyorum.. kafamçokkarıştı

Artık başka karbonhidrat almiim ben bugün.. Akşama nohut olcak.. Biraz yoğurt filan yerim.. Belki 1 tane de elma.. Yeterli..

Ooooy oy.. Nolacak bizim halimiz yawwww....-tatlicadiarzu-

merhaba,
bugün yediklerim 2 dilim çok tahıllı ekmek, 1kk beyaz peynir, 5 zeytin yanında light sütlü kahve
arada bir parça çikolata yedim ve bir büyük bardak kayısılı form çay içtim
Bu arada forumda elma diyetini okudum, denesem mi diye düşünmüyor değilim. Bir üye o yöntemle haftada 5 kg verdiğini yazmış

selam kızlar....nasıl gidiyor kilo vermeler....ben atıştırmaları bitki ve meyve çaylarıyla kestim...dneyebilrsiniz...hepinize kolya gelsn....

kızlar selam :) ben bundan tam 10 hafta önce 73 kiloydum.ilk 1 ay yalnızca diyet yaparak 67 kiloya sonraki 1 ay da diyetime sporu da katarak 63 kiloya indim:) boyum 1.68 hedefim 53 kilo olmak.şu an kilo vermem tamamen durmuş durumda artık 1 kilo vermesi bile öyle zor ki şu anda,gerçekten insanın moralini bozuyor tartıya çıkması.bunun için şimdi ek olarak elma krom da kullanıyorum,kilo vermem hızlansın diye.umarım ideal kilo ulaşacağım :) bir 10 kilo daha gitmesi gerekiyor.ayrıca bitki çayı içmenin hiç bu kadar yararlı olduğunu bilmiyordum.sindirimi inanılmaz düzenliyor ve şişkinliği alıyor.kilo vermek isteyenlere tavsiye ederim..

tşk ederim flyyy...
ben sık gelemiyenlerdenim çünkü yoğun bir işim var MISIRUNU seni tekrar tebrik ediyorum... umarım bizde başarırız.. kızlar ben gece çok atıştırıyorum yazıkki... şu an 68 kiloyum.. boyum 1 68 gündüz hiç bişey canım istemiyo .. işyerinde sürekli konuşarak ve ikna dolu bir işim var.. ama gece oldumu vahhh bana..... gece uykum hiç yok ortalama en erken 4 te yatıyorum.. böyle oluncada gece meyve kestane çikolata patlamış mısır tatlı derken günlük yemediğim tüm yemekler gece tas tamam oluyo.. offf yaa şu stresten yeme özrümden bi kurtulsam.. bana bu konuda önerisi olan varsa bekliyorum ama lütfen çabuk pes etmeyecek biri olsun :))))

selam..

hareketli bir hafta sonundan sonra nihayet düzenime döndüm. hafta sonu diyet listemin dışına çıktım ama daha fazla yemedim aksine daha az yedim. bu da kötü tabii.

bu sabah 1 bardak greyfurt suyu, 1 dilim tahıllı ekmek, peynir, domates ve yeşillikle kahvaltı yaptım..

ara 1 mandalina 2-3 ceviz

öğlen 1 dilim ekmek, 1 porsiyon kereviz, 3-4 kaşık yoğurt olacak

ara 1 elma ve yoğurt

akşam ızgara balık, salata ve 1 dilim ekmek planlıyorum..

herkese sevgiler...

Felaket menümü yazayım..
Sabah: 1 açma sandöviç
Öğlen: 1 açma sandöviç, 1 kaşarlı poğaça
Ara: 1 paket milka antep fıstıklı çukulata
Ara: 1 bardak 2 şekerli sütlü nescafe
Akşam: 2 kaşık pilav, 2 kaşık nohut, 2 kaşık yoğurt, 3 parça çukulata

3 bardak yeşil çay, çok çok su..

Adet dönemindeyim çukulata aşeriyorum, naapcam ben yaaa...
:bbo:-tatlicadiarzu-akannehirmafoldumben mafoldumben:1ninca:senağlamaklava:

herkese kolay gelsin arkadaşlar boy 1.66 kilo 65
bu yaz evlendim 59 dum. tatilde yedim yedim oldum 65 nasıl zayıflayacağımı düşünüyorum kara kara.
paylaştıklarınız kafamda bi şeyler oluşturdu büyük hedef 55.
her gün bir yemek listesi yapacağım ve onun dışına çıkmayacağım.
akşam 19.00 yemekte kapanış
gazlı içecekler içmek yok
ama benim en büyük derdim çikolata yapamıyorum onsuz ama alışmak gerekiyor.
başka neler yapmam gerekiyor hımm bide tahıllı yada kepek ekmek
çok yazdım ama birikmiş içimde bu kilolar bide eşim zayıflıyor ben kilo alıyorum deli olacağım
spor konusuda var tabi fitnessa gitmek istiyorum salona karar verdim ama bir türlü başlayamadım bi gaz gerekiyor galiba hadi hayırlısı aranızdayım artık bu gün 08.12.09 bakalım ne olacak

yaa
sen iyice fıstık olmuşsun.maşallah inşallah hep böyle sağlıklı istediğin kiloda kalırsın.

Teşekkürler fibuşcummm..kaydirigubbakcemile3...

Önceden gördüğüm fakat cevap yazamadığım mesajına cevap yazmak için oturdum aslında pc başına ama silmişsin mesajını..Neyse canımmmmm,mutlaka bir bildiğin vardır...Çokkk öptümmm...opuyorumnanaktan

Amanınnnn flyyyy ,krizz felaket anlaşılannnn...:bbo:kaydirigubbakcemile3

Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar..a.s.

Bu gün yediklerim:

Sabah:
1 bardak sirkeli ılık su

1 saat sonra:
1,5 tane domates
1 kk kadar beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim uno light ekmek
2 kupa yeşil çay

Ara:
2 tane mandalina

Öğlen:
1 koca su bardağı (300 ml) yağsız süt
2 uzun kepekli galeta

Ara:
4 fındık,4 badem,1 ceviz

Akşam:
1 tane etli biber dolması
1 tabak makarna (mafoldumben)
Bol tarafından çoban salata
1 kupa yeşil çay

Biraz sonra da ılık sirkeli-ballı suyumu içicem...

çorbanın tarifini tabii veririm canım ama şimdi değil...:çok üzgünüm:

bel ağrın için tekrar çok geçmiş olsun...umarım geçmiştir...opuyorumnanaktan

lunacığım her zamanki gibi listen çok iyi...ben de yediklerimi hergün bir deftere yazsam mı acaba...belki utanıp az yerim...:kedi: sen istikrarlı bir şekilde sirkeli-ballı suyunu içiyorsun ya gerçekten ben aylar önce elma sirkesi almıştım...bir kaç kere içtim sadece o kadar...bir de çok merak ettim akşam sadece bir tane dolma ile nasıl durabildin yani arkası gelmedi....ben dolma olduğu gün kaç tane yediğimi hatırlamıyorum bile...en az 4-5 adet yiyorumdur çoğunu söylemeyeyim...:kedi:

slm bayanlar bende katılayım diyorum ama bi türlü olmuyor azda yesem çokta yesem 66 dan kurtulamıyorum boyum 1.70 kilo sabah tartılınca 64.7 akşam 66 nasıl olabiliyor yaaa deliricem bi kaç hafta önce tokken 64 gördüm hemen havaya girdim anında yedim nasıl olsa kilo vermiştim ve hemen telafi etmeliydim öfffffffff çok sıkıldım şu 66 dan ben yaaa

Sorma tatlım yaa... Gözüm bişey görmüyo böyle durumlarda.. :1ninca:

çorbanın tarifini tabii veririm canım ama şimdi değil...:çok üzgünüm:

bel ağrın için tekrar çok geçmiş olsun...umarım geçmiştir...opuyorumnanaktan

Canım benim.. Belim daha iyi ancak grip oldum busefer de.. -tatlicadiarzu-

Sen nasılsın kuzum.. Özletme kendini.. opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar..

selamlar...opuyorumnanaktan

bugün liste diyetimde 4. haftamı bitiriyorum. yani 1 ay... en son 1 hafta önce tartılmıştım 3 kilo gitmişti. sık tartılmayı istemiyorum. 1 hafta daha geçsin bakalım ne kadar vermişim göreceğiz... diyet listem giderek kolaylaşıyor. bu hafta yavaş yavaş 2-3 kaşık pilava, 5-6 kaşık kuru fasulyeye izin çıktı. bundan sonrası daha kolay inşallah... sadece sabır.... tekrar herkese tavsiye ediyorum.. "mevsimlerden roma" isimli blogu iyice okusunlar. acayip motive ediyor.. ve diyet programı çok güzel ve kolay...

bu sabah 1 bardak greyfurt suyu, 1 dilim tahıllı ekmek, domates, yeşillik ve dayanamayıp yediğim küçücük bir kurabiye..

ara 1 mandalina ve 2-3 ceviz olacak

öğlen ızgara et, 1 dilim ekmek ve yoğurt olacak

ara 1 elma ve 2 bisküi

akşam 4-5 kaşık bezelye yemeği yanında 2 kaşık pilav ve yoğurt...

herkese sevgiler....a.s.

Canım sirkeli-ballı sudaki istikrarımına şahsen kendim bile şaşırıyorum.Bazen unutuyorum ama (mesela bu sabah)...Geçenlerde bir yazı okudum bilimadamları sirkenin kesinlikle yağ yakımını hızlandırdığını kanıtladı diye...Vallahi yalan-gerçek bilmiyorum ama daha bir sıkı sarıldım şimdi bu karışıma..(Bazı haftalar üst üste birkaç gün fazla kaçırsam bile kilomu koruyorum sanırım sirke sayesinde...)

Bu arada ben de bayılırım etli dolmanın her çeşidine.Fakat biber dolması yapacağım zaman biberleri biraz iricene alıyorum ve kesinlikle az yapıyorum.Yemekleri genelde günlük yaptığım için ve evde herkesin yiyeceği sayı belli olduğu için ona göre pişiriyorum.Daha sonra canım istese bile tencere boş oluyor ve ben de yiyememiş oluyorum..delikafadulden..İşte hayatım formülü bu...kaydirigubbakcemile2

Bu arada sen yediğim bir adet dolmaya takılma,bakkkk arkasından yediğim bir tabak makarnayaakannehir...Keşkemmm yemeseydim yawwww...mafoldumben

Hoşgeldin flower_sa.s.

Sorma tatlım yaa... Gözüm bişey görmüyo böyle durumlarda.. :1ninca:

Canım benim.. Belim daha iyi ancak grip oldum busefer de.. -tatlicadiarzu-

Günaydın kızlar..

Geçmiş olsun fulyacımmmm:çok üzgünüm:a.s...Off ıstirahat edebiliyor musun peki?

Kutlarım mısırunu..Gerçekten çok iyi gidiyorsunalkisalkisalkis..Yeni kilonu ben de merak ediyorum..Dilerim çok iyi bir sonuç alırsın..:dance:

canım günaydın.geçmiş olsun.kendine çok dikkatli bak.ben tam 1 ay çektim bu gribi.gerçi bronşite çevirmişti benimki.dinlenme imkanın varsa evde birgüzel dinlen.öbür türü geçmek bilmiyorç
opuyorumnanaktan buralara takılamıyorum pek.çok özlüyorum ama sizi ben.

ahh dolmamı dediniz.cokacimcoook

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan formülünü beğendim.bende öyle yapıyorum.herşeyden iki kişilik.fazlası yok.elim öyle bi alışmışki artık heryerde kişi başı yapıyorum.bir lokma dahi artmıyo.kaynanacığım böyle böyle zengin olacaksınız.:roflol: onun eli çok boldur da:1ninca:

Geçmiş olsun fulyacımmmm:çok üzgünüm:a.s...Off ıstirahat edebiliyor musun peki?

Teşekkürler tatlım.. Valla şu an işteyim ama 1-2 saate izin alıp eve gitmeyi planlıyorum.. Kafam çok ağır, havada zorlukla tutuyorum velhasıl. akannehir
Baştan dinlenir atlatırım diye umut ediyorum, kötüleşmeden hani.. Sevgili patroncuğum izin verirse tabi.. :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…