Teşekkürler derin. Aslında diyet listesinin 3.5 kilo verdireceğini düşünmüyorum. 1.5 ya da 2 kilo verdirir gibi geliyor. Sadece 1 hafta yapıp yine eski diyetime dönmeyi düşünüyorum.
İnşallah 1 ocakta tartıldığımda 63 kilo olurum:) Burada da paylaşırım inşallah tabi:)
selamlar kızlar,
ben istanbula döndüm.. geçmişe kıyasla toparladım bayağı bir.. ilaçlarımı alıyorum. bu haftasonu kontrolum var. bakalım doktorum ne diyecek...
sizleri çok özledim. keyifler nasıl?
kilo meselesine gelince ben annemlere gittiğimde iştahtan tamamen kesilmiştim. 52-3 kgya düşmüştüm ama annemler çok yedirdiler.. herşeyin başı sağlık neyseki iştahım normale düştü.. yüzüm çökmüştü topladı biraz falan.. böyle işte yarına tartılayım. tartılmayı unutuyorum her sabah .. bakalım kaç kg aldım?
Bu gün sabah tartıldım.52,5 çıktım...Eh sandığım kadar felaket bir rakamla karşılaşmadım ama sanırım dikkat etmem şart...B]
lunacığım merhaba canım özledim vallahi görüşemez olduk...:çok üzgünüm: 52.5 kilo ancak alkışlanır...onu koru yeter...40 lı kiloları görmeye niyetlisin galiba...lmaz: bende de bir iştah bir iştah...anneme her gün akşama bana bir şey yapma diyorum annem de kıyamayıp her akşam hazırlıyor ben de afiyetle yiyorum...tüm verdiğim kiloları almasam bari...:kedi: gerçi şimdiye kadar kilo almışsın diyen olmadı 2-3 kilo aldım halbuki...sana kilo vermek yakışmadı al bile diyorlar...:çok üzgünüm: :a015:
Selam kızlar..
Lunacım bence de sen artık kilonu korusan yeterli.. Vermelik bi durumun yok.. 50 ye taktın kafayı biliyorum emme.. Çooooook yavaştan versen yeterli.. Ki bence vermesen daha iyi olurr...
Derinim.. Aynen bana da gayet iyisin verme yüzün çöküyor diyolar ama ben kilo vermek istiyorum, velhasıl tombul bi gelin değil.. şöyle zayıf hatta sıska bi gelin olmak istiyorum.. Zaten beyaz şişko gösterioooo....
Bugün ki menümü yazayım bende..
84-5 tane ufak patatesli börek..
Arada 4-5 tane jelibon yedim..
134 tane ızgara köfte, 2-3 kaşık pilav, az buçuk patates, 2-3 dilim domates
171 elma, 1 mandalina
184-5 tane ızgara köfte, 2 kaşık yoğurt
Yeni bir program buldum, uykuda zayıfla diyerekten.. Şöyle bi sistemi var..
Sabahları sadece karbonhidrat, öğlen proteyin karbonhidrat karışık ve akşamları sadece proteyin yeniyor.. Bide menüler arasında 5 saat olması gerekiyor.. Bu şekilde vücut uyurken yağ yakıyormuş.. Denemeye çalışıcam bakalım nasıl olacak..
lunacığım merhaba canım özledim vallahi görüşemez olduk...:çok üzgünüm: 52.5 kilo ancak alkışlanır...onu koru yeter...40 lı kiloları görmeye niyetlisin galiba...lmaz: bende de bir iştah bir iştah...anneme her gün akşama bana bir şey yapma diyorum annem de kıyamayıp her akşam hazırlıyor ben de afiyetle yiyorum...tüm verdiğim kiloları almasam bari...:kedi: gerçi şimdiye kadar kilo almışsın diyen olmadı 2-3 kilo aldım halbuki...sana kilo vermek yakışmadı al bile diyorlar...:çok üzgünüm: :a015:
Hoşgeldin gizem..Allah yavruna sağlıklı uzun ömürler versin..Sağlıklı kilo vermeler...a.s.kızlarr merhaba bende aranıza yeni katıldımm şuan 68 kiloyum yeni doğum yaptım sayılırr 81 ile doğuma girdim ve şuan 68-69 arası gidip geliyorum sözün kısasıı zayıflamak istiyorum kıslar boy 1.70 şöle bi 60 olsam çok ii olacak veerebilir miyim acaba ???
Hoşgeldin gizem..Allah yavruna sağlıklı uzun ömürler versin..Sağlıklı kilo vermeler...a.s.
merabalar ben de yeni katıldım aranıza boyum 1.69 kilom 63.54 ü görmek istiyorum bakalım neler olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?