60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

84 kilodan diyet ve sporla 68 kiloya indim ve 2 gün önce karın germe ameliyatı oldum...

şimdi kalan kilolarımı vermem gerekiyor ama kendime ayıracak vaktim giderek azaldı...
çünkü düğün hazırlıklarım başladı:) hiçbişey yetişmiyor, üstelik zor beğenen-karar veren biri olunca...herşeyi araştır-ele-seç derken...spor yada kendime özel yiyecek vb vakit ayıramıyorum...
fakat bu ameliyat ve onca acıdan sonra bu kilo ve bozuklukları defterini artık kapatıyorum..

bu birlik duygusu ile motive olmak için ben de aranıza katılabilir miyim kızlar?..

tebrik ediyorum lunacım seni,
listen çok başarılı...
bense korkudan tartılmıyorum çünkü acayip yiyorum günlerdir..
kaç kg aldım kimbilir..
göbeğim hissedilmeye başladı..
ne yapcam ben.. :gitme:
antideprasanlar iştah açıyor sanırım

utancımdan da yazamıyorum foruma..
ama tek ben değil herkes sermiş diyeti sanırım..
sen bizi derle topla,bize rehberlik et cnm yoksa halimiz kül.....

prensesimmmm insanın sevgilisi olurda nasıl depresyonda olur delikafadulden hayata bağlanma adına çok büyük motivasyon olur diye düşünürdüm hep . . .

Amanın amanın amanın eski dostlar gelmişşş.Sabuncum,fiucum sizi görmek ne güzel ya...Vallahi yavaş yavaş kızmaya başlamıştım ''bu kızlar gene yok cık cık cık ''diye...lmazpuyorumnanaktan

Fiucum ne utanması Allah aşkına,senin özel bir durumun var.Sen iyi ol bak neleri başaracaksın,bundan önce olduğu gibi..kaydirigubbakcemile2

Nasılsın hayatım,biraz toparlayabildin mi kendini?

Antidepresanların iştah açtığı maalesef su götürmez bir gerçek fiucum,ama olsun ruh sağlığı olmadan beden sağlığı asla olmaz bunu unutma..Göbekmiş,oymuş,buymuş hiçççç kafana takma oldu mu?Ve asla unutma bunu tek yaşayan sen değilsin ve çok şükür tedavi oluyorsun ve kısa sürede eski sağlığına kavuşacaksın tamam mı?

ılaçlarına ne kadar daha devam edicen fiucum.Doktor gittin mi tekrar?opuyorumnanaktan

prensesimmmm insanın sevgilisi olurda nasıl depresyonda olur delikafadulden hayata bağlanma adına çok büyük motivasyon olur diye düşünürdüm hep . . .

Sabuncum sen seninkini postaladın herhalde..:mymeka: Yoksa yanlış şeyler mi yazıyorum...lmaz:Ama o da seni çok üzdü (üzmüştü) yaa...klava:

Bu arada rejimle aran nasıl...Fulya,derin,fibula dünden beri yazmıyorlar.Bence onlar msn den yazışıp burayı asıyorlar.klava:

Hoşgeldiniz arkadaşlar..Ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyon...Sağlıklı kilo vermeler...a.s.

Canım beniiimmm... Kaç gündür çok yoğunum bitanem.. O kadar yorgunum ki.. Öğlen 1 den beri toplantıdaydım.. Açım, yorgunum.. Fenaa.. Neyseki bugün cuma diicem ama bu hafta aksi gibi yarında çalışacğız.. Neyse bugün yediğim az buz şeyleri yaziim bende..

Sabah: 2 dilim kepekli ekmek, biri kuşburnu pekmezli, biri nutellalı.. 4-5 tane de kuru pasta, domates, salatalık

Öğlen: 1 ince dilim kek, 1 ufak tarçınlı kurabiye..

Mecbur böle oldu bugün.. :bbo:

Akşam dışardan isticez.. Ne istesem bilemedim yaa.. Salata filan desem onu evde de yaparım dışarının salatasına güvenmiyorum.. Pizza filan zaten olmaz.. Dürüm döner filan.. Onlar da çok ağır.. Ay bilemedim yahuu..laelaelaelaelae

o noktada çok şanslı olduğumu biliyor ve şükrediyorum..
çünkü çok seviyor ve seviliyorum ama güzelim hayat bir bütün..tek başına sevgili ne çare..
bazen şu an herşey yolunda olsa bile insanın geçmişte bıraktığı tatsız anıları bile tek başına depresyona sürüklemeye yetiyor..
gerçekten uzaktan göründüğü gibi değilmiş zor bir hastalık..insanın akılına malik olamadığı,gerçekle yalanı ayıramadığı,hayata güç yetiremediği..
Allah kimseye vermesin..

cnm yarın kontorulum var..

bakalım ne diyecek..

geçmişe nispeten çok daha iyi ve rahatım..

gene sorunları arkaya atmaya başladım.üstünde durmak sağlığı bozmaktan öteye gitmiyor zaten..

doktorum depresyonumun çok ağır oldugunu ve uzun süre tedavi göreceğimi söyledi.. ilacım da en yüksek dozda..
bakalım yarın dozajı düşürür diye umut ediyorum.

hayatı aşırı ciddiye almamak,sorgulamamak,neden ben diye sormamak,ve herşeyden önemlisi hayatı ertelemeden yaşamak ve biraz da bencil olmak lazımmış...
ben bunları öğrendim..
yapabilecek miyim?
deneyeceğim..

Canım benimm...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Herzaman söylüyorum ve inatla söylüyorum.. Herşey yoluna girecek tatlım benim..

Depresyon herkesin başına gelebilir.. Hiç bir sorunu olmayan bi insan bile depresyona girebilir. Bu tarz hastalıkların bir çoğu beyinde salgılanan ya da salgılanmayan hormon ve enzimlerle alakalı aslında. Sıkıntılar, stres, üzüntü, yaşanan olumsuz şeyler bunları sadece tetikler.. Ama çok şükür çaresi olmayan bi hastalık değil.. en kısa zamanda da tamamen atlatıcaksın..

En önemlisi sağlık.. Çok önemli...

Fulyacım kolaylıklar diliyorum sana.Aman iş olsun da yoğun olsun.
İnan insan çalışmayınca anlıyor işin değerini,neyseeee...senağlama

Menüne gelince..Aslında dikkatimi çekiyor sen çok az yiyorsun ama
düzenli beslenemiyor ve hep atıştırmalık,kalorili şeyler yüklüyorsun kendine.
Aslında bu yediğin kurabiye vs.şeylerin yerine peynir,yumurta,sebze-meyve
koyabilsen,bu iş temposuyla çok rahat kilo verebilirsin canım.
Biliyorum çalışan insanın bu konudaki sıkıntılarını ama buna bir yol
bulmalısın be fulyacımmm..lmazpuyorumnanaktan

Mesajını geç gördüm,o yüzden dışarıdan ne isteyebileceğine dair birşey
söylememin bir anlamı yok ama umarım ızgara türü bir şeyler istemişsindir..
Dışarıdaki salatalar konusunda ben de hassasımdır ama bu yaz
(bilmem hiç denedin mi ama) Burger King'in tavuk ızgaralı salatasını
fazlasıyla tükettim ve hoş olmayan birşeyle hiç karşılaşmadım.Üstelik de
inan çok ama çok doyurucu.cokacimcoook
Tavsiye ederim birtanemmmm...kaydirigubbakcemile3

Canım inan hepsi geçecek ve eskisinden de iyi olacağına ben
can-ı gönülden inanıyorum.Ne demişler ''gecenin en karanlık anı
gündüze en yakın andır''.Bunu asla unutma.
Olumsuz şeylerin de insana öğrettiği çok şeyler olabiliyor fiucum.
Bak sen öğrenmeye başlamışsın bile.
Doktorundan memnunsundur umarım.Git ve bizi de haberdar et tamam mı..

Sana kocamannnnkaydirigubbakcemile3

Bugün yediklerimi inatla yazmaya devam ediyorum
(yazmadığım günlerde ipin ucu kaçıyor çünkü):

Sabah:
Sirkeli-ballı ılık su

Bir saat sonra:
1 tane kocaman domates
1 kk kadar beyaz peynir
1 yumurtadan omlet
1 dilim light ekmek
2 kupa şekersiz yaseminli yeşil çay.

Ara:
Yarım kase kadar light yoğurt

Öğlen:
1 kupa şekersiz yeşil çay
3 tane (paket değil ama) eti form kepekli bisküvi

Akşam:
1 tane etli kabak dolması
1 dilim light ekmek
1 dilim beyaz ekmek
1 kupa şekersiz yeşil çay..

Lunacım çok haklısın.. Bundan sonra iş yerindeki yeme düzenimi biraz değiştirmeye çalışacağım.. Ama bende de şöyle bi huy var.. Evde bişey götürdüğüm zaman mutalak ordaki diğer arkadaşlara da ikram ediyorum.. Meyva filan mesela.. 1-2 tane götürsem bana pek bişey kalmıyo.. Çok götürsem , bu sefer maddi olarak altından kalkamam.. Hayıırlısıyla şu yoğunluğu bi atlatalım... İyice düzene giricek işallah..

Şimdi bi kadeh wotka ananas koydum kendime.. (en sevdiğim içki sölemesi ayıpğ absolut vanilyalı votka.. Biraz sosyetemiyim ne..kaydirigubbakcemile3) Ooooh valla keyfim yerine geldi..

Şerefe kızlarr...zemuszemus zemuszemus

Öptüm hepinizi canlarım benim.. Seviyorum sizi..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

İnan çok şekersin canımcım.Yarasın (keyif babında) ne diyeyim.(Vallahi çocuk oldu olalı bi şöyle adam gibi içmedim yıllardır.Sadece tatillerde.Ben de sıkı bir biracıyımdır bu arada.)Senin de şerefine fulyacım...:içelim:

İyi geceler:1hug:kaydirigubbakcemile3...

prensesim,fulyam,lunacanım,derinim,zabınım,fibuşum...canlarım...opuyorumnanaktan
çok özledim hepinizi...
yazdıklarınızı okudum;iyisiniz çok şükür...
prensesim iyileşmene çok sevindim,
lunacanım 50 yi görmeye azimlisin bakıyorum:)helal olsun sana...ancak bu kadar iradeli olunur...
fulyacım ha gayret bitanem,gelin olacaksın sen ama...asıl şu diyete biraz...(sana diyene bak!:)
zabınım kıyamam sana yaaa...senin gibi kaliteli bir kızı görmeyen,göremeyen şapşallar var ya,hepsi gidip başlarını taşlara vursunlar...
fibuşum canım benim,canını sıkmak istemiyorum ama evlilikler böyle değil,böyle olmamalı bitanem...bence biran önce oturup konuşmalısın eşinle..asla suçlamadan ve yargılamadan,''ben''diliyle hissettiklerini anlatmalısın...

ben hala 58 kiloyum kızlardiyet yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum çünkü yemediğim zaman çooook üşüyorumartık 55 le vuslat bahara kaldı
hepinizi çooook öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Fibulacım anladığım kadarıyla eşin ailesine ve arkadaşlarına fazla düşkün..Hadi işi geçiyorum,ona söylenecek bir şey olmamalı bu şartlarda.(Benim eşim haftada ancak iki ya da üç gece bizimle düşün artık onun dışında hep nöbette..)

İnsanın ailesini (anne-baba ve kardeş vs..) sevmesi,evlendikten sonra da onları araması,ziyaret etmesi,evinde ağırlaması elbette güzel ve olması gereken bir şey ama bu durum karşı tarafın duygu ve düşünceli önemsenmeden yapılıyorsa orada bir sorun var demektir.Sen bu durumdan çok da hoşnut değilsen mutlaka bir orta nokta bulunmalı.Seni dinlemek ve bu orta noktayı birlikte belirlemeniz ve bu doğrultuda ortak çaba göstermeniz şart..
Ah fibulacım işte evlilik denen olguyu artık yaşamaya başladın.Evlilik aslında fedakarlık-özveri ,aşk-sevgi-saygı ve hoşgörünün bir bileşkesi..Tabi bu her iki taraf için de gerekli.

Benekciğimin dediği gibi,asla suçlamadan,ne hissettiğini,evlilikten neler beklediğini,birlikte neler yapabileceğinizi sakin ama çok sakin bir şekilde konuşman.Bunun başka hiçbir yolu yok birtanem...opuyorumnanaktan

(Haa bu arada arkadaşlarıyla pazar kahvaltısına neden birlikte gitmiyorsunuz ki..:uhm:)

Canım teşekkür ederim..Vallhi ödüm kopuyor bunca emekle verdiğim kiloları tekrar alırım diye..
Sen de oldukça iyisin yaaa.Kilo almıyorsun en azından.Hedefin 55'se 3 kiloyu rahat rahat verirsin baharda...

Bu arada benim oğlan Kasımın başından beri okuyor benekcim (heceleme yöntemiyle tabii).Öğretmenin göstermediği seleri bile bize sorarak öğrendi. Bu sevincimi seninle paylaşmak istedim hayatım..
Umarım senin kuzucuklar da iyidir.

Çok öptüm birtanem,arasıra uğra tamam mıkaydirigubbakcemile3

Uyarınız için teşekkür ederim...

canım benim iyi olduğuna çok sevindim...demek ki bunu yaşaman gerekiyormuş...eminim bu hastalıktan öğreneceğin şeyler olduğu için başına gelmiştir...yukarıda yazdığın gibi de öğrendiğin şeyler olmuş...tekrar geçmiş olsun ilaçlarını düzenli kullanıp tamamen iyileşirsin umarım en kısa zamanda...bundan sonra inşallah hep mutlu haberlerini alırız...opuyorumnanaktan

Fulya,derin,fibula dünden beri yazmıyorlar.Bence onlar msn den yazışıp burayı asıyorlar.klava:

vallahi lunacığım günahımızı almışsın en azından benim...ben de kimsenin msn si yok...yoksa sizler msn de de görüşüyorsunuz da benim mi haberim yok...:çok üzgünüm: şimdi sen cevap ver bakalım...lmaz:klava:

canım bizde seni çok özledik insan isterse her zaman vakit ayırabilir kendini özletme...bak sen gittin ben geri kilo almaya başladım...dikkat felan kalmadı...bir iştah bir iştah sorma...:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…