Bugün yediklerim:
Sabah:
Sirkeli-ballı ılık su
1 saat sonra:
2 küçük (çeri değil ama) domates
1 Haşlanmış yumurta
Biraz tel peynir
1 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz yaseminli yeşil çay
Ara:
1 kupa 5'i 1 arada
Öğlen:
1 kase elma dilimli light yoğurt
Ara:
1 avuç sarı leblebi
1 adet mandalina
Akşam:
1 tabak az yağlı melemen
2 dilim uno light ekmek
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
Birazdan da sirkeli-ballı ılık suyumu içicem...
tebrik ediyorum lunacım seni,
listen çok başarılı...
bense korkudan tartılmıyorum çünkü acayip yiyorum günlerdir..
kaç kg aldım kimbilir..
göbeğim hissedilmeye başladı..
ne yapcam ben.. :gitme:
antideprasanlar iştah açıyor sanırım
utancımdan da yazamıyorum foruma..
ama tek ben değil herkes sermiş diyeti sanırım..
sen bizi derle topla,bize rehberlik et cnm yoksa halimiz kül.....
tebrik ediyorum lunacım seni,
listen çok başarılı...
bense korkudan tartılmıyorum çünkü acayip yiyorum günlerdir..
kaç kg aldım kimbilir..
göbeğim hissedilmeye başladı..
ne yapcam ben.. :gitme:
antideprasanlar iştah açıyor sanırım
utancımdan da yazamıyorum foruma..
ama tek ben değil herkes sermiş diyeti sanırım..
sen bizi derle topla,bize rehberlik et cnm yoksa halimiz kül.....
prensesimmmm insanın sevgilisi olurda nasıl depresyonda olur delikafadulden hayata bağlanma adına çok büyük motivasyon olur diye düşünürdüm hep . . .
ne denesem olmuyo arkadaşlar stresten yemek yeme dürtümden kurtulamıyorum.. 5i bir yerde çay içtim başdönmesinden kalkamadım..fx 15 içtim beynim uyuştu sanki
gündüz bi sorun yok. ama gece oldumu sohbet edecek konuşacak bişey olmayınca dizi izlerken mutlak atıştırıyorum.. sonra gelsin çikolata meyve kestane pasta vs.. yaa ne olur şu iştahımı kapatmak için bişey öneren yokmuuuuuuuuuu ..... lütfen biri yardımcı olsunnnnnn. .....bunu kaçkez sordum ama seyrek aralıklarla geldiğim için unutuyosunuzzz beniiiiiiiiii............yardımcı olan olursa çok sevinicem yaaa ne olurrr. hala 68 ım 1 gr veremiyorum offff yaa offfff
84 kilodan diyet ve sporla 68 kiloya indim ve 2 gün önce karın germe ameliyatı oldum...
şimdi kalan kilolarımı vermem gerekiyor ama kendime ayıracak vaktim giderek azaldı...
çünkü düğün hazırlıklarım başladı:) hiçbişey yetişmiyor, üstelik zor beğenen-karar veren biri olunca...herşeyi araştır-ele-seç derken...spor yada kendime özel yiyecek vb vakit ayıramıyorum...
fakat bu ameliyat ve onca acıdan sonra bu kilo ve bozuklukları defterini artık kapatıyorum..
bu birlik duygusu ile motive olmak için ben de aranıza katılabilir miyim kızlar?..
Amanın amanın amanın eski dostlar gelmişşş.Sabuncum,fiucum sizi görmek ne güzel ya...Vallahi yavaş yavaş kızmaya başlamıştım ''bu kızlar gene yok cık cık cık ''diye...lmaz puyorumnanaktan
Fiucum ne utanması Allah aşkına,senin özel bir durumun var.Sen iyi ol bak neleri başaracaksın,bundan önce olduğu gibi..kaydirigubbakcemile2
Nasılsın hayatım,biraz toparlayabildin mi kendini?
Antidepresanların iştah açtığı maalesef su götürmez bir gerçek fiucum,ama olsun ruh sağlığı olmadan beden sağlığı asla olmaz bunu unutma..Göbekmiş,oymuş,buymuş hiçççç kafana takma oldu mu?Ve asla unutma bunu tek yaşayan sen değilsin ve çok şükür tedavi oluyorsun ve kısa sürede eski sağlığına kavuşacaksın tamam mı?
İlaçlarına ne kadar daha devam edicen fiucum.Doktor gittin mi tekrar?opuyorumnanaktan
Sabuncum sen seninkini postaladın herhalde..:mymeka: Yoksa yanlış şeyler mi yazıyorum...lmaz:Ama o da seni çok üzdü (üzmüştü) yaa... klava:
Bu arada rejimle aran nasıl...Fulya,derin,fibula dünden beri yazmıyorlar.Bence onlar msn den yazışıp burayı asıyorlar.klava:
o noktada çok şanslı olduğumu biliyor ve şükrediyorum..
prensesimmmm insanın sevgilisi olurda nasıl depresyonda olur delikafadulden hayata bağlanma adına çok büyük motivasyon olur diye düşünürdüm hep . . .
Amanın amanın amanın eski dostlar gelmişşş.Sabuncum,fiucum sizi görmek ne güzel ya...Vallahi yavaş yavaş kızmaya başlamıştım ''bu kızlar gene yok cık cık cık ''diye...lmaz puyorumnanaktan
Fiucum ne utanması Allah aşkına,senin özel bir durumun var.Sen iyi ol bak neleri başaracaksın,bundan önce olduğu gibi..kaydirigubbakcemile2
Nasılsın hayatım,biraz toparlayabildin mi kendini?
Antidepresanların iştah açtığı maalesef su götürmez bir gerçek fiucum,ama olsun ruh sağlığı olmadan beden sağlığı asla olmaz bunu unutma..Göbekmiş,oymuş,buymuş hiçççç kafana takma oldu mu?Ve asla unutma bunu tek yaşayan sen değilsin ve çok şükür tedavi oluyorsun ve kısa sürede eski sağlığına kavuşacaksın tamam mı?
İlaçlarına ne kadar daha devam edicen fiucum.Doktor gittin mi tekrar?opuyorumnanaktan
Sabuncum sen seninkini postaladın herhalde..:mymeka: Yoksa yanlış şeyler mi yazıyorum...lmaz:Ama o da seni çok üzdü (üzmüştü) yaa... klava:
Bu arada rejimle aran nasıl...Fulya,derin,fibula dünden beri yazmıyorlar.Bence onlar msn den yazışıp burayı asıyorlar.klava:
çünkü çok seviyor ve seviliyorum ama güzelim hayat bir bütün..tek başına sevgili ne çare..
bazen şu an herşey yolunda olsa bile insanın geçmişte bıraktığı tatsız anıları bile tek başına depresyona sürüklemeye yetiyor..
gerçekten uzaktan göründüğü gibi değilmiş zor bir hastalık..insanın akılına malik olamadığı,gerçekle yalanı ayıramadığı,hayata güç yetiremediği..
Allah kimseye vermesin..
cnm yarın kontorulum var..
bakalım ne diyecek..
geçmişe nispeten çok daha iyi ve rahatım..
gene sorunları arkaya atmaya başladım.üstünde durmak sağlığı bozmaktan öteye gitmiyor zaten..
doktorum depresyonumun çok ağır oldugunu ve uzun süre tedavi göreceğimi söyledi.. ilacım da en yüksek dozda..
bakalım yarın dozajı düşürür diye umut ediyorum.
hayatı aşırı ciddiye almamak,sorgulamamak,neden ben diye sormamak,ve herşeyden önemlisi hayatı ertelemeden yaşamak ve biraz da bencil olmak lazımmış...
ben bunları öğrendim..
yapabilecek miyim?
deneyeceğim..
Canım beniiimmm... Kaç gündür çok yoğunum bitanem.. O kadar yorgunum ki.. Öğlen 1 den beri toplantıdaydım.. Açım, yorgunum.. Fenaa.. Neyseki bugün cuma diicem ama bu hafta aksi gibi yarında çalışacğız.. Neyse bugün yediğim az buz şeyleri yaziim bende..
Sabah: 2 dilim kepekli ekmek, biri kuşburnu pekmezli, biri nutellalı.. 4-5 tane de kuru pasta, domates, salatalık
Öğlen: 1 ince dilim kek, 1 ufak tarçınlı kurabiye..
Mecbur böle oldu bugün.. :bbo:
Akşam dışardan isticez.. Ne istesem bilemedim yaa.. Salata filan desem onu evde de yaparım dışarının salatasına güvenmiyorum.. Pizza filan zaten olmaz.. Dürüm döner filan.. Onlar da çok ağır.. Ay bilemedim yahuu..laelaelaelaelae
bakalım ne diyecek..
gene sorunları arkaya atmaya başladım.üstünde durmak sağlığı bozmaktan öteye gitmiyor zaten..
doktorum depresyonumun çok ağır oldugunu ve uzun süre tedavi göreceğimi söyledi.. ilacım da en yüksek dozda..
hayatı aşırı ciddiye almamak,sorgulamamak,neden ben diye sormamak,ve herşeyden önemlisi hayatı ertelemeden yaşamak ve biraz da bencil olmak lazımmış...
ben bunları öğrendim..
yapabilecek miyim?
deneyeceğim..
Lunacım çok haklısın.. Bundan sonra iş yerindeki yeme düzenimi biraz değiştirmeye çalışacağım.. Ama bende de şöyle bi huy var.. Evde bişey götürdüğüm zaman mutalak ordaki diğer arkadaşlara da ikram ediyorum.. Meyva filan mesela.. 1-2 tane götürsem bana pek bişey kalmıyo.. Çok götürsem , bu sefer maddi olarak altından kalkamam.. Hayıırlısıyla şu yoğunluğu bi atlatalım... İyice düzene giricek işallah..
Şimdi bi kadeh wotka ananas koydum kendime.. (en sevdiğim içki sölemesi ayıpğ absolut vanilyalı votka.. Biraz sosyetemiyim ne..kaydirigubbakcemile3) Ooooh valla keyfim yerine geldi..
Şerefe kızlarr...zemuszemus zemuszemus
Öptüm hepinizi canlarım benim.. Seviyorum sizi..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
prensesim,fulyam,lunacanım,derinim,zabınım,fibuşum...canlarım...opuyorumnanaktan
çok özledim hepinizi...
yazdıklarınızı okudum;iyisiniz çok şükür...
prensesim iyileşmene çok sevindim,
lunacanım 50 yi görmeye azimlisin bakıyorum:)helal olsun sana...ancak bu kadar iradeli olunur...
saglıksız bi diyet yapıyosunuz gordugum kadarıyla.1 2 haftadır diyetisyene gidiyorum.6 ogun yiyorum oglen yediklerinizi ogleden sora ara ogun olarak yeseniz cok daha iyi olur bu sekilde 2 ogun yapmıs oluyosunuz cunku.aksam et yemissiniz oglen de bu durumda sebze yemenizi tawsiye ederim bi ogun sebze bi ogun et weya peynir oluyo cunku..kolay gelsn..
çünkü çok seviyor ve seviliyorum ama güzelim hayat bir bütün..tek başına sevgili ne çare..
bazen şu an herşey yolunda olsa bile insanın geçmişte bıraktığı tatsız anıları bile tek başına depresyona sürüklemeye yetiyor..
gerçekten uzaktan göründüğü gibi değilmiş zor bir hastalık..insanın akılına malik olamadığı,gerçekle yalanı ayıramadığı,hayata güç yetiremediği..
Allah kimseye vermesin..
bakalım ne diyecek..
ben bunları öğrendim..
yapabilecek miyim?
deneyeceğim..
Fulya,derin,fibula dünden beri yazmıyorlar.Bence onlar msn den yazışıp burayı asıyorlar.klava:
prensesim,fulyam,lunacanım,derinim,zabınım,fibuşum...canlarım...opuyorumnanaktan
çok özledim hepinizi...
yazdıklarınızı okudum;iyisiniz çok şükür...
prensesim iyileşmene çok sevindim,
lunacanım 50 yi görmeye azimlisin bakıyorum:)helal olsun sana...ancak bu kadar iradeli olunur...
fulyacım ha gayret bitanem,gelin olacaksın sen ama...asıl şu diyete biraz...(sana diyene bak!:)
zabınım kıyamam sana yaaa...senin gibi kaliteli bir kızı görmeyen,göremeyen şapşallar var ya,hepsi gidip başlarını taşlara vursunlar...
fibuşum canım benim,canını sıkmak istemiyorum ama evlilikler böyle değil,böyle olmamalı bitanem...bence biran önce oturup konuşmalısın eşinle..asla suçlamadan ve yargılamadan,''ben''diliyle hissettiklerini anlatmalısın...
ben hala 58 kiloyum kızlardiyet yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum çünkü yemediğim zaman çooook üşüyorum artık 55 le vuslat bahara kaldı
hepinizi çooook öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?