Hiii vallahi özür diliyorum o zaman..Ne bileyim herkes aynı anda ortadan kaybolunca aklıma geldi işte...:kedi:vallahi lunacığım günahımızı almışsın en azından benim...ben de kimsenin msn si yok...yoksa sizler msn de de görüşüyorsunuz da benim mi haberim yok...:çok üzgünüm: şimdi sen cevap ver bakalım...lmaz: klava:
Hiii vallahi özür diliyorum o zaman..Ne bileyim herkes aynı anda ortadan kaybolunca aklıma geldi işte...:kedi:
Yok canım benim msn özürlü olduğumu bazı arkadaşlara yazmıştım..Benim adresim bilene yok msn anlamında..Ama edinicem galiba bu gidişle,sizleri ortada göremeyince:sm_confused: oradan not bırakırım ne yapayım..zemuszemuskaydirigubbakcemile3
al tabi internet elinin altında 5 dk.nı bile almaz...lmaz: bu arada arkadaşım seninle her zaman daha fazla görüşmek isterim...seni seviyorum biliyorsun...kaydirigubbakcemile3
arkadaslar bende kendı başarı öykümü sizle paylaşmak ısterdım ancak ben bır turlu basaramıyorum galıba bılgı ve motıvasyon eksıklıgı
bana yardım edersenız gercekten cok sevınecegım [gokce89_@hot.] u eklersenız gercekten cok sevınırım senağlama
slm arkadaşlar bende ilk defa yazıyorum sizlere dün diyet yapmaya karar verdim tam olarak kilomu bilmiyorum...ve yemek yememeye dayanamıyorum..sirkeli su işe yarıyor mu ne zaman ve nekadar içiyorsunuz?
İnan çok şekersin canımcım.Yarasın (keyif babında) ne diyeyim.(Vallahi çocuk oldu olalı bi şöyle adam gibi içmedim yıllardır.Sadece tatillerde.Ben de sıkı bir biracıyımdır bu arada.)Senin de şerefine fulyacım...:içelim:
İyi geceler:1hug:kaydirigubbakcemile3...
prensesim,fulyam,lunacanım,derinim,zabınım,fibuşum...canlarım...opuyorumnanaktan
çok özledim hepinizi...
yazdıklarınızı okudum;iyisiniz çok şükür...
prensesim iyileşmene çok sevindim,
lunacanım 50 yi görmeye azimlisin bakıyorum:)helal olsun sana...ancak bu kadar iradeli olunur...
fulyacım ha gayret bitanem,gelin olacaksın sen ama...asıl şu diyete biraz...(sana diyene bak!:)
zabınım kıyamam sana yaaa...senin gibi kaliteli bir kızı görmeyen,göremeyen şapşallar var ya,hepsi gidip başlarını taşlara vursunlar...
fibuşum canım benim,canını sıkmak istemiyorum ama evlilikler böyle değil,böyle olmamalı bitanem...bence biran önce oturup konuşmalısın eşinle..asla suçlamadan ve yargılamadan,''ben''diliyle hissettiklerini anlatmalısın...
ben hala 58 kiloyum kızlardiyet yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum çünkü yemediğim zaman çooook üşüyorum artık 55 le vuslat bahara kaldı
hepinizi çooook öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
vallahi lunacığım günahımızı almışsın en azından benim...ben de kimsenin msn si yok...yoksa sizler msn de de görüşüyorsunuz da benim mi haberim yok...:çok üzgünüm: şimdi sen cevap ver bakalım...lmaz: klava:
arkadaslar bende kendı başarı öykümü sizle paylaşmak ısterdım ancak ben bır turlu basaramıyorum galıba bılgı ve motıvasyon eksıklıgı
bana yardım edersenız gercekten cok sevınecegım [gokce89_@hot.] u eklersenız gercekten cok sevınırım senağlama
slm arkadaşlar bende ilk defa yazıyorum sizlere dün diyet yapmaya karar verdim tam olarak kilomu bilmiyorum...ve yemek yememeye dayanamıyorum..sirkeli su işe yarıyor mu ne zaman ve nekadar içiyorsunuz?
günaydın arkidişler.
Günaydın kuzum.. Nassın??
teşekkür ederim güzelim.. senin desteğini asla yadsıyamam..
Canım benimm...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Herzaman söylüyorum ve inatla söylüyorum.. Herşey yoluna girecek tatlım benim..
Depresyon herkesin başına gelebilir.. Hiç bir sorunu olmayan bi insan bile depresyona girebilir. Bu tarz hastalıkların bir çoğu beyinde salgılanan ya da salgılanmayan hormon ve enzimlerle alakalı aslında. Sıkıntılar, stres, üzüntü, yaşanan olumsuz şeyler bunları sadece tetikler.. Ama çok şükür çaresi olmayan bi hastalık değil.. en kısa zamanda da tamamen atlatıcaksın..
En önemlisi sağlık.. Çok önemli...
haklısın canım.. çok teşekkür ederim inceliğin için.. çok düşüncelisin. doktorum beni çok iyi gördüğünü söyledi.. gene aynı ilacıma devam ediyorum önerisi üzerine.. ayrıca bir antidepresan-uyku hapım daha oldu. ama gene uyuyamıyorum.o ayrı mesele.. bugun daha deneyip olmazsa doktorumu arıyıcam..
Fulyacım kolaylıklar diliyorum sana.Aman iş olsun da yoğun olsun.
İnan insan çalışmayınca anlıyor işin değerini,neyseeee...senağlama
Menüne gelince..Aslında dikkatimi çekiyor sen çok az yiyorsun ama
düzenli beslenemiyor ve hep atıştırmalık,kalorili şeyler yüklüyorsun kendine.
Aslında bu yediğin kurabiye vs.şeylerin yerine peynir,yumurta,sebze-meyve
koyabilsen,bu iş temposuyla çok rahat kilo verebilirsin canım.
Biliyorum çalışan insanın bu konudaki sıkıntılarını ama buna bir yol
bulmalısın be fulyacımmm..lmaz puyorumnanaktan
Mesajını geç gördüm,o yüzden dışarıdan ne isteyebileceğine dair birşey
söylememin bir anlamı yok ama umarım ızgara türü bir şeyler istemişsindir..
Dışarıdaki salatalar konusunda ben de hassasımdır ama bu yaz
(bilmem hiç denedin mi ama) Burger King'in tavuk ızgaralı salatasını
fazlasıyla tükettim ve hoş olmayan birşeyle hiç karşılaşmadım.Üstelik de
inan çok ama çok doyurucu.cokacimcoook
Tavsiye ederim birtanemmmm...kaydirigubbakcemile3
Canım inan hepsi geçecek ve eskisinden de iyi olacağına ben
can-ı gönülden inanıyorum.Ne demişler ''gecenin en karanlık anı
gündüze en yakın andır''.Bunu asla unutma.
Olumsuz şeylerin de insana öğrettiği çok şeyler olabiliyor fiucum.
Bak sen öğrenmeye başlamışsın bile.
Doktorundan memnunsundur umarım.Git ve bizi de haberdar et tamam mı..
Sana kocamannnnkaydirigubbakcemile3
ablacm hoşgeldin.. keşke senkronize olabilseymişiz... seni daha sık bekliyoruz.. özledik çoook..prensesim,fulyam,lunacanım,derinim,zabınım,fibuşum...canlarım...opuyorumnanaktan
çok özledim hepinizi...
yazdıklarınızı okudum;iyisiniz çok şükür...
prensesim iyileşmene çok sevindim,
lunacanım 50 yi görmeye azimlisin bakıyorum:)helal olsun sana...ancak bu kadar iradeli olunur...
fulyacım ha gayret bitanem,gelin olacaksın sen ama...asıl şu diyete biraz...(sana diyene bak!:)
zabınım kıyamam sana yaaa...senin gibi kaliteli bir kızı görmeyen,göremeyen şapşallar var ya,hepsi gidip başlarını taşlara vursunlar...
fibuşum canım benim,canını sıkmak istemiyorum ama evlilikler böyle değil,böyle olmamalı bitanem...bence biran önce oturup konuşmalısın eşinle..asla suçlamadan ve yargılamadan,''ben''diliyle hissettiklerini anlatmalısın...
ben hala 58 kiloyum kızlardiyet yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum çünkü yemediğim zaman çooook üşüyorum artık 55 le vuslat bahara kaldı
hepinizi çooook öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
derinim benim..canım benim iyi olduğuna çok sevindim...demek ki bunu yaşaman gerekiyormuş...eminim bu hastalıktan öğreneceğin şeyler olduğu için başına gelmiştir...yukarıda yazdığın gibi de öğrendiğin şeyler olmuş...tekrar geçmiş olsun ilaçlarını düzenli kullanıp tamamen iyileşirsin umarım en kısa zamanda...bundan sonra inşallah hep mutlu haberlerini alırız...opuyorumnanaktan
günaydın arkidişler.
kaydirigubbakcemile2 ehh işte.işteyim yinee.sen nasılsın.ya ben kilo veremiyorum artık.yemeğide frenliyemiyorum.spor dersen hiç yapamıyorum.düğünden önce hergün birsürü spor yapıyordum ne güzel.artık o istikrarımda yok.habire uykum geliyor.her boşvaktimde uyukluyorum.sen callenetikse devam eidyormusun?bende çok işe yaramıştı o.ama bıraktım maalesef.
kaydirigubbakcemile2 ehh işte.işteyim yinee.sen nasılsın.ya ben kilo veremiyorum artık.yemeğide frenliyemiyorum.spor dersen hiç yapamıyorum.düğünden önce hergün birsürü spor yapıyordum ne güzel.artık o istikrarımda yok.habire uykum geliyor.her boşvaktimde uyukluyorum.sen callenetikse devam eidyormusun?bende çok işe yaramıştı o.ama bıraktım maalesef.
haklısın canım.. çok teşekkür ederim inceliğin için.. çok düşüncelisin. doktorum beni çok iyi gördüğünü söyledi.. gene aynı ilacıma devam ediyorum önerisi üzerine.. ayrıca bir antidepresan-uyku hapım daha oldu. ama gene uyuyamıyorum.o ayrı mesele.. bugun daha deneyip olmazsa doktorumu arıyıcam..
doktorumdan genel anlamda memnunum .. önerdiği ilaç toparlanmama faydalı oldu.çok araştrıp gitmiştim zaten.. karşıdan taaa bahçelievlere gidiyorum onun için..
ablacm hoşgeldin.. keşke senkronize olabilseymişiz... seni daha sık bekliyoruz.. özledik çoook..
derinim benim..
sen de çok sağol.. hepnizi öyle çok seviyorum ki.. ayrı ayrı öyle özelsiniz ki anlatamam..
güzelim ne oldu sana?
sanırım silmişsin o yüzden okuyamadım ama arkadasların önerilerinden azıcık fikir sahibi oldum.. direk senden dinlemediğim için yorum yapmak istemıyorum , belki yanlış birşey söylerim ama kızlar güzel önerilerde bulunmuşlar..
sen en doğrusunu bilirsin 2niz için de..
umarım gelişmeler yüreğine göre olur..
bu arada kızlar bugun tartıldım uzun bir süreden sonra..
aşağı yukarı 27gunde 53kdan 60kgya çıkmış bulunmaktayım..
hani tebrik?
antidepresanlar bitirecek beni.. bütün emeklerim boşa gidecek..
aşırı yiyorum ama aşırı öyle böyle değil..
bugun diyete girdim.. spora da en kısa zamanda başlamak istiyorum..
bu arada bilgisi olan var mı antidepresanlar iştah arttırmak dışında metabolizma yavaşlatarak kg vermeyi engeller ya da almaya extra zemin hazırlar mı ?
benim metabolizmam zaten yavaş...
merhaba yerimseniben callenetikse nedir? cok merak ettim ne işe yarıyor acaba? şimdiden teşekkürler cevabınız için :1hug:
doktorumdan genel anlamda memnunum .. önerdiği ilaç toparlanmama faydalı oldu.çok araştrıp gitmiştim zaten.. karşıdan taaa bahçelievlere gidiyorum onun için..
ablacm hoşgeldin.. keşke senkronize olabilseymişiz... seni daha sık bekliyoruz.. özledik çoook..
derinim benim..
sen de çok sağol.. hepnizi öyle çok seviyorum ki.. ayrı ayrı öyle özelsiniz ki anlatamam..
güzelim ne oldu sana?
sanırım silmişsin o yüzden okuyamadım ama arkadasların önerilerinden azıcık fikir sahibi oldum.. direk senden dinlemediğim için yorum yapmak istemıyorum , belki yanlış birşey söylerim ama kızlar güzel önerilerde bulunmuşlar..
sen en doğrusunu bilirsin 2niz için de..
umarım gelişmeler yüreğine göre olur..
hani tebrik?
bu arada bilgisi olan var mı antidepresanlar iştah arttırmak dışında metabolizma yavaşlatarak kg vermeyi engeller ya da almaya extra zemin hazırlar mı ?
merhaba yerimseniben callenetikse nedir? cok merak ettim ne işe yarıyor acaba? şimdiden teşekkürler cevabınız için :1hug:
Yok canım hiç spora devam edemiyorum.. Zaten ondan sonra kilo aldım bende. Ama yeniden başlamak istiyorum canım.. Hadi bu akşam beraber başlayalım ne dersin??
Havalar çok etkiliyor.. Her akşam bu akşam spora başlayacağım diyorum ama eve bi gidiyorum.. Böle halsiiizzzz... bitkiiiinnnn... hiç bişey yapamıyorum.. Hava karanlık oluyo ya.. sanki gece olmuş gibi gelio...
Ne oldu sana fibuşum.. Silmişsin bende okuyamadım canım.. İyi bak kendine.. Üzülme sen... Kıyamam...:teselli:
Hoşgeldin kuzum.. Doktorun sölediklerine sevindim canımcım.. İyisin artık maşallah..
Canım biraz iştah açtığı doğru o hapların ama.. Yine de biraz istekle, sağlıklı beslenmeye dikkat ettiğin takdirde kilo veriliyor canım.. Bence sen şu an için kendini çok kasma.. Ama kilo almamak içinde hani abur cubur fazla tüketmemeye gayret göster, bir de spor yapmaya.. zaten spor piskolojin için de iyi gelecektir sana canım..
Hadi sen, Fiu ve ben bu akşam walk at home ve callaneticse başlayalım.. Hepberaber..kaydirigubbakcemile2
Canım bi çeşit spor.. Esneme üzerine kurulu daha çok.. İnternetten aratırsan hakkında daha çok bilgi bulabilirsin canımcım..
o noktada çok şanslı olduğumu biliyor ve şükrediyorum..
çünkü çok seviyor ve seviliyorum ama güzelim hayat bir bütün..tek başına sevgili ne çare..
bazen şu an herşey yolunda olsa bile insanın geçmişte bıraktığı tatsız anıları bile tek başına depresyona sürüklemeye yetiyor..
gerçekten uzaktan göründüğü gibi değilmiş zor bir hastalık..insanın akılına malik olamadığı,gerçekle yalanı ayıramadığı,hayata güç yetiremediği..
Allah kimseye vermesin..
cnm yarın kontorulum var..
bakalım ne diyecek..
geçmişe nispeten çok daha iyi ve rahatım..
gene sorunları arkaya atmaya başladım.üstünde durmak sağlığı bozmaktan öteye gitmiyor zaten..
doktorum depresyonumun çok ağır oldugunu ve uzun süre tedavi göreceğimi söyledi.. ilacım da en yüksek dozda..
bakalım yarın dozajı düşürür diye umut ediyorum.
hayatı aşırı ciddiye almamak,sorgulamamak,neden ben diye sormamak,ve herşeyden önemlisi hayatı ertelemeden yaşamak ve biraz da bencil olmak lazımmış...
ben bunları öğrendim..
yapabilecek miyim?
deneyeceğim..
prensesim,fulyam,lunacanım,derinim,zabınım,fibuşum...canlarım...opuyorumnanaktan
çok özledim hepinizi...
zabınım kıyamam sana yaaa...senin gibi kaliteli bir kızı görmeyen,göremeyen şapşallar var ya,hepsi gidip başlarını taşlara vursunnlar . . .
kızlar bu arada size buzdolabı magnetleirmi göstereyim:)
Günaydın kızlar..
Haftasonu annemdeydim. Tabi haliyla diyet biraz bozuldu.. Ama bugün yine başladım.. Tam motivasyon.. Yarın sabah tartılıp bildireceğim.. Kaç kilo oldum bilmiyorum..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hani tebrik?
kızlar bu arada size buzdolabı magnetleirmi göstereyim:)
cnm şimdi ben tedaviden önce 2-3 hafta gibi kısa bir sürede 58den 53e düştüm diyet spor yapmadan,yemeden içmeden kesilerek.. haliyle bu kgların hızla alınması (çok da yiyince) gayet doğal.. ama ben 60ı bile gördüm akannehir acilen toparlanmam lazım.. erken kalkmam lazım spora vakit ayırmam için.. ama ancak sabahları biraz uyuyabildiğimden 10 gibi kalkıyorum.birazcık düzene gireyım spora başlıcam hemen..yediklerimi de her gün yazıcım.. acımayın bana yoksa 1-2 aya kalmaz 70e çıkıcam..
Yok canım hiç spora devam edemiyorum.. Zaten ondan sonra kilo aldım bende. Ama yeniden başlamak istiyorum canım.. Hadi bu akşam beraber başlayalım ne dersin??
Havalar çok etkiliyor.. Her akşam bu akşam spora başlayacağım diyorum ama eve bi gidiyorum.. Böle halsiiizzzz... bitkiiiinnnn... hiç bişey yapamıyorum.. Hava karanlık oluyo ya.. sanki gece olmuş gibi gelio...
Ne oldu sana fibuşum.. Silmişsin bende okuyamadım canım.. İyi bak kendine.. Üzülme sen... Kıyamam...:teselli:
Hoşgeldin kuzum.. Doktorun sölediklerine sevindim canımcım.. İyisin artık maşallah..
Canım biraz iştah açtığı doğru o hapların ama.. Yine de biraz istekle, sağlıklı beslenmeye dikkat ettiğin takdirde kilo veriliyor canım.. Bence sen şu an için kendini çok kasma.. Ama kilo almamak içinde hani abur cubur fazla tüketmemeye gayret göster, bir de spor yapmaya.. zaten spor piskolojin için de iyi gelecektir sana canım..
Hadi sen, Fiu ve ben bu akşam walk at home ve callaneticse başlayalım.. Hepberaber..kaydirigubbakcemile2
Canım bi çeşit spor.. Esneme üzerine kurulu daha çok.. İnternetten aratırsan hakkında daha çok bilgi bulabilirsin canımcım..
çok şeker tatlım..kızlar bu arada size buzdolabı magnetleirmi göstereyim:)
[/QUOTE
prensesim takıldım sevgili mevcudiyeti ile tabi ki ilgisi olamaz ruh rahatsızlığıda tıpkı beden rahatsızlığı gibi . . .
acil şifalar prensesim . . .
beneeeem . . . bizde çok özledik inan !
taşa çakıla vura vura öğreniyorum beneğim ama dersimide alıyorum . . . herkesin dengi nasibi kendisini bekliyor tıpkı rızkı gibi . . . bekliyeceğim bende elden bir şey gelmiyor . . . beklerkende aldığım dersleri ezber edeceğim !
ne şekerler . . . fibuşum toplanmışınız zabın nerede diyen yok !!!! :ecrin_bebek: yetişirim ama . . . şakkıdı
olur mu zabınım sen bizim düğünün kamberisin.. hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?