60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiii vallahi özür diliyorum o zaman..Ne bileyim herkes aynı anda ortadan kaybolunca aklıma geldi işte...:kedi:

Yok canım benim msn özürlü olduğumu bazı arkadaşlara yazmıştım..Benim adresim bilene yok msn anlamında..Ama edinicem galiba bu gidişle,sizleri ortada göremeyince:sm_confused: oradan not bırakırım ne yapayım..zemuszemuskaydirigubbakcemile3

Yazmayacaktım çünkü emin olamadım ama gene de yazıcam,dayanamıyorum...Ben bu sabah tartıda birazcık (birazcık ama) daha zayıflamış çıktım ama bedenimin bana yaptığı günlük bir şaşırtmaca mı emin olamadım.O yüzden yarın sabah tekrar tartılıcam,eğer aynı rakamı tekrar ekranda görürsem paylaşıcam sizlerle fıstıklar...:Saruboceq:

Bu gün yediklerime gelince:

Sabah:
Sirkeli-ballı ılık su

Yarım saat sonra:
1 domates
1 haşlanmış yumurta
1/2 kk kadar beyaz peynir
2 kupa yeşil çay (tabi şekersiz)

Ara:
2 tane mandalina

Öğlen:
Koca bir kase elma dilimli, light yoğurt

Ara:
Yarım avuç sarı leblebi
Yarım avuç fındık
1 şişe sade soda

Akşam:
1 tabak etli kuru fasulye
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz yeşil çay

Saat 23:00 gibi sirkeli suyumu içicemmmm...

arkadaslar bende kendı başarı öykümü sizle paylaşmak ısterdım ancak ben bır turlu basaramıyorum galıba bılgı ve motıvasyon eksıklıgı
bana yardım edersenız gercekten cok sevınecegım [gokce89_@hot.] u eklersenız gercekten cok sevınırım senağlama

al tabi internet elinin altında 5 dk.nı bile almaz...lmaz: bu arada arkadaşım seninle her zaman daha fazla görüşmek isterim...seni seviyorum biliyorsun...kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar bende ilk defa yazıyorum sizlere dün diyet yapmaya karar verdim tam olarak kilomu bilmiyorum...ve yemek yememeye dayanamıyorum..sirkeli su işe yarıyor mu ne zaman ve nekadar içiyorsunuz?

al tabi internet elinin altında 5 dk.nı bile almaz...lmaz: bu arada arkadaşım seninle her zaman daha fazla görüşmek isterim...seni seviyorum biliyorsun...kaydirigubbakcemile3

Canım derinim inan tüm samimiyetimle söylüyorum ben de seni çok seviyorum.Buraya ilk üye olup yazmaya başladığımda bana çok destek yazıların olmuştu,asla unutmam.Halen de öyle..kaydirigubbakcemile3
Alayım da msn adresini hemen,seninle ve diğer sanal ortamdaki hiç de sanal olmayan canım arkadaşlarımla paylaşayım bari.Yarın çalışmalara başlayacağım bu anlamda...opuyorumnanaktan

Hoşgeldin gökçe..Motivasyon için msn'den ziyade buradan bizimle yazışsan yeterli.Biz öyle arkadaşlarla kendi aramızda konuşuyoruz....:1rolleyes:

Günlük yediklerini ve aklına takılanları bizimle paylaşırsan sana destek olmaya çalışırız...a.s.

slm arkadaşlar bende ilk defa yazıyorum sizlere dün diyet yapmaya karar verdim tam olarak kilomu bilmiyorum...ve yemek yememeye dayanamıyorum..sirkeli su işe yarıyor mu ne zaman ve nekadar içiyorsunuz?

Hoşgeldin selva.Umarım merhaba deyip de ortadan kaybolanlardan olmazsın...a.s.

Ben sirkeli su içiyorum ama kilo vermemde bunun tek başına işe yaradığını sanmıyorum.Benim metobolizmam oldukça yavaş,bunu hızlandırdığını ve psikolojik anlamda yeme dürtümü kontrol altına aldığını düşünüyorum..

İçmesi biraz zordur ama ben beyaz şarap niyetine indiriyorum mideme,artık zorlanmıyorum..:içelim:

canım benim.. hihi..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Benekli aplam.. canım benim.. Seni burda görmek ne kadar güzel.. seni buraya daha sık bekliyoruz aplam.. kilo almadığın için seni ayrıca teprik ediyorum.. Harikasın..

Ben de artık daha bi asıldım dediğin gibi.. Sıska gelin olmalıyım..kaydirigubbakcemile3

Kocaman öpüyorum seni aplam..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Senin var mı bu arada Derinim Msn?? Yollarmısın acep öselden?? Ya da du bakiim ben yolliim sana..

Hoşgeldiniz kızlar..a.s.

Günaydın kızlar..

Haftasonu annemdeydim. Tabi haliyla diyet biraz bozuldu.. Ama bugün yine başladım.. Tam motivasyon.. Yarın sabah tartılıp bildireceğim.. Kaç kilo oldum bilmiyorum..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günaydın kuzum.. Nassın??

kaydirigubbakcemile2 ehh işte.işteyim yinee.sen nasılsın.ya ben kilo veremiyorum artık.yemeğide frenliyemiyorum.spor dersen hiç yapamıyorum.düğünden önce hergün birsürü spor yapıyordum ne güzel.artık o istikrarımda yok.habire uykum geliyor.her boşvaktimde uyukluyorum.sen callenetikse devam eidyormusun?bende çok işe yaramıştı o.ama bıraktım maalesef.

teşekkür ederim güzelim.. senin desteğini asla yadsıyamam..

haklısın canım.. çok teşekkür ederim inceliğin için.. çok düşüncelisin. doktorum beni çok iyi gördüğünü söyledi.. gene aynı ilacıma devam ediyorum önerisi üzerine.. ayrıca bir antidepresan-uyku hapım daha oldu. ama gene uyuyamıyorum.o ayrı mesele.. bugun daha deneyip olmazsa doktorumu arıyıcam..
doktorumdan genel anlamda memnunum .. önerdiği ilaç toparlanmama faydalı oldu.çok araştrıp gitmiştim zaten.. karşıdan taaa bahçelievlere gidiyorum onun için..

ablacm hoşgeldin.. keşke senkronize olabilseymişiz... seni daha sık bekliyoruz.. özledik çoook..
derinim benim..
sen de çok sağol.. hepnizi öyle çok seviyorum ki.. ayrı ayrı öyle özelsiniz ki anlatamam..

günaydın arkidişler.

güzelim ne oldu sana?
sanırım silmişsin o yüzden okuyamadım ama arkadasların önerilerinden azıcık fikir sahibi oldum.. direk senden dinlemediğim için yorum yapmak istemıyorum , belki yanlış birşey söylerim ama kızlar güzel önerilerde bulunmuşlar..
sen en doğrusunu bilirsin 2niz için de..
umarım gelişmeler yüreğine göre olur..

bu arada kızlar bugun tartıldım uzun bir süreden sonra..
aşağı yukarı 27gunde 53kdan 60kgya çıkmış bulunmaktayım..
hani tebrik?

antidepresanlar bitirecek beni.. bütün emeklerim boşa gidecek..
aşırı yiyorum ama aşırı öyle böyle değil..
bugun diyete girdim.. spora da en kısa zamanda başlamak istiyorum..

bu arada bilgisi olan var mı antidepresanlar iştah arttırmak dışında metabolizma yavaşlatarak kg vermeyi engeller ya da almaya extra zemin hazırlar mı ?
benim metabolizmam zaten yavaş...

merhaba yerimseniben callenetikse nedir? cok merak ettim ne işe yarıyor acaba? şimdiden teşekkürler cevabınız için :1hug:

Yok canım hiç spora devam edemiyorum.. Zaten ondan sonra kilo aldım bende. Ama yeniden başlamak istiyorum canım.. Hadi bu akşam beraber başlayalım ne dersin??

Havalar çok etkiliyor.. Her akşam bu akşam spora başlayacağım diyorum ama eve bi gidiyorum.. Böle halsiiizzzz... bitkiiiinnnn... hiç bişey yapamıyorum.. Hava karanlık oluyo ya.. sanki gece olmuş gibi gelio...

Ne oldu sana fibuşum.. Silmişsin bende okuyamadım canım.. İyi bak kendine.. Üzülme sen... Kıyamam...:teselli:

Hoşgeldin kuzum.. Doktorun sölediklerine sevindim canımcım.. İyisin artık maşallah..

Canım biraz iştah açtığı doğru o hapların ama.. Yine de biraz istekle, sağlıklı beslenmeye dikkat ettiğin takdirde kilo veriliyor canım.. Bence sen şu an için kendini çok kasma.. Ama kilo almamak içinde hani abur cubur fazla tüketmemeye gayret göster, bir de spor yapmaya.. zaten spor piskolojin için de iyi gelecektir sana canım..

Hadi sen, Fiu ve ben bu akşam walk at home ve callaneticse başlayalım.. Hepberaber..kaydirigubbakcemile2

merhaba yerimseniben callenetikse nedir? cok merak ettim ne işe yarıyor acaba? şimdiden teşekkürler cevabınız için :1hug:

Canım bi çeşit spor.. Esneme üzerine kurulu daha çok.. İnternetten aratırsan hakkında daha çok bilgi bulabilirsin canımcım..

Canım benim kendi derdimden seni sormayı akıl edemedim.allaha şükür topralamışsın biraz kenidni.çok sevindim adına.inşallah hızla iyiye doğru gidersin.benim sorun birazcık evillikle ilgiliydi.baba evimde aşırı ilgiyle büyüyen biri olduğumdan sanırım şu anda aynı ilgiyi arıyorum.birde hayatım hızla geçip gidiyor gibi elimden.kocamla daha çok vakit geçirmek istiyorum.bu olmadıkça bunalıyorum.inşallah bizimkide yoluna girecek bir şekilde.

canım bende kullandım antidepresan.prozaktı sanırım.bana kilo bile verdirtti.durduk yere yasa girerdim bende.seni anlayabiliyorum durumunu.ama o ilacı kullanınca yerli yersiz gülüp duruyordum.sanki bulutların üzerinde gibiydim.bıraktım ilacı.tedaviyide.iyi birşey değil bu ama .

canım fly açıklamış.

kuzum opuyorumnanaktan spora tekrar başlayalım hep birlikte.daha mutlu hissederiz inşallah kenidmizi böylece.

prensesim takıldım sevgili mevcudiyeti ile tabi ki ilgisi olamaz ruh rahatsızlığıda tıpkı beden rahatsızlığı gibi . . .
acil şifalar prensesim . . .

beneeeem . . . bizde çok özledik inan !

taşa çakıla vura vura öğreniyorum beneğim ama dersimide alıyorum . . . herkesin dengi nasibi kendisini bekliyor tıpkı rızkı gibi . . . bekliyeceğim bende elden bir şey gelmiyor . . . beklerkende aldığım dersleri ezber edeceğim !

kızlar bu arada size buzdolabı magnetleirmi göstereyim:)

ne şekerler . . . fibuşum toplanmışınız zabın nerede diyen yok !!!! :ecrin_bebek: yetişirim ama . . . şakkıdı

Merakla bekleniyor kilon fulyacım..CADIARZU

Lisede bir arkadaşım antidepresan kullanıyordu.Çocuk bir ayda eridi-bitti gözümüzün önünde.Sonra toparladı gerçi.Halam da benim yıllardır psikolojik tedavi görüyor,(onun durumu bayağı ağır seyrediyor)tedaviye başladıktan sonra bir kilo aldı ki sorma,şimdi oturacak sandalye bulamıyor vallahi..

Yani şunu söylemek istiyorum.Bu kullanılan ilaca ve insanın bünyesine bağlı olarak değişen bir durum bence.Biraz da farkındalık istiyor ki sen bilinçli olarak farkındasın herşeyin.Önce mutlaka ruh sağlığın ama baktın aşırı iştahlısın ve bu da seni üzecek,kendini kötü hissetmeni sağlayacak,o zaman doktorunla konuşursun.

Canım bir de kilo alsan da çok dert etme kendine.Bu telafi edilebilir bir durum,kendini iyi hisset,önceki zamanlardaki gibi gayret eder verirsin sonra merak etme...(Halam örneğini verdim sana ama onun umrunda değil kilolu olmak,vermek için de hiç gayret sarfetmiyor)

Vallahi bayıldım fibuladelikafadulden...Nereden aldın ki onları...opuyorumnanaktan

cnm şimdi ben tedaviden önce 2-3 hafta gibi kısa bir sürede 58den 53e düştüm diyet spor yapmadan,yemeden içmeden kesilerek.. haliyle bu kgların hızla alınması (çok da yiyince) gayet doğal.. ama ben 60ı bile gördüm akannehir acilen toparlanmam lazım.. erken kalkmam lazım spora vakit ayırmam için.. ama ancak sabahları biraz uyuyabildiğimden 10 gibi kalkıyorum.birazcık düzene gireyım spora başlıcam hemen..yediklerimi de her gün yazıcım.. acımayın bana yoksa 1-2 aya kalmaz 70e çıkıcam..

çok şeker tatlım..
bayıldım ben...
nerden aldın?
benim buzdolabında pizzacıların, sucunun magnetleri var.. bir tane de termometre.. laelaelaelaelae hiç egzantrik değil ..

şimdi canım senin evlilikten beklentilerin her kadının beklediği şeyler.. sen de bir gariplik yok.. kendini üzme hiç.. siz yeni evlisiniz hele bir de.. elbette aşırı ilgi,sevgi bekleyeceksin,sana vakit ayrılmasını isteyeceksin.. ama erkekler de maalesef biraz çok afedersin odunlar,doğaları gereği.. seni anlayamıyordur.. o hem daha çok genç.. zamanla olacak bazı şeyler...
elinde büyüteceksin sen kocişini.. :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…