60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar.bi sorum olacak greyfurt suyu kilo vermemize yardımcı olurmu.nette bu tarz yazılara rastladım.hemen bende denedim.içip faydasını gören varmı aranızda.

greyfurtun da bir meyve olduğunu untmamak lazım...onun da diğer meyveler kadar kalorisi var...ona göre dikkat derim ben

kullandığınız bir ilaç varsa ve greyfurt tüketecekseniz mutlaka prospektüsü okuyun. greyfurttaki bazı maddeler ilaçtaki zehirli maddeleri etkisiz hale getirecek mekanizmayı bozuyor. bu da zehirlenmelere neden olabiliyor.

Günaydın kızlar,

Ben dün yediklerimi yazayım..
Sabah: kepekli ekmekle tost, 1 bardak portakalsuyu
Öğlen: köri soslu tıvıh, yanında pilav ve yoort
Ara: yarım elma, 1 mandalina
Akşam: 1 kase tonbalıklı salata, yarım portakal

yarım saat walkarobics üstüne calleneticsin esneme hareketleri..

Gece: yarım elma, 1 mandalina

2 gündür spor yapıyorum ya.. Feci canım yanıyo su anda.. Bacak ve popo kaslarım feciii....:bbo:

kızlar bende p.tesiden itibaren dikkat ediyorum yediklerim sabah 2 dilim tahıllı ekmek biraz peynir yeşilçay öğlen ya çorba yada sebze yemeği 1 yada iki dilim tahıllı ekmek 3 gibi 2-3 tane diyet galeta bisküvi vs. yeşil çay 5 te yeşil elma akşamda ekmeksiz çorba salata tartılmadım ama yavaş yavaş farkediyor.Eski yediklerimi düşündükçe bunları yiyerek kilo veririm diye düşünüyorum en azından gece 12 de 1 de makarna patates kızartması çerez tatlı yemeyi bıraktım bu benim için iyi bir adım oldu kaydirigubbakcemile5

bişeyler yapmak lazım bende hergün yürüyorum 1saat kadar....ama düzensz saatlerde ymk yiyorum kilomda oynama yokk doğal olarakbursalı warmı aranızda?bildgnz spor salonu yada diyetsyen warmı die sorcaktımda....yedklernze ne yönden dkkat ediyosunuz bide onu merak ettm

kızlar bende spor adına öğlen 200 yarım mekik çekiyorum.yattığım terde 100 pedal çaviriyorum.bide sağ ve sol tarfaıma yatarak 50 şer defa ayaklarımı kaldırıp inidriyorum.akşam yatarken aynı hareketleri tekrar yapıyorum.ha bide yürüyüşe çıkamıyorum bebeğim varda evde antre boyu yarım saat tempolu yürüyüş yapıyorum ve fırsat buldukça hoplaya zıplaya dans ediyorum.ama acaip hamlamışım.tartılmadım ama göbeğim azaldı biraz.hiç olmazsa vücudum sıkılaşır diye umut ediyorum.bide akşam 9 dan sonra su dışında hiç bir şey tüketmiyorum.gecede 1 de felan uyuyorum.

kızlar sabah kahvaltıda çay yerine bi bardak greyfurt içiyorum.her hangi bi ilaçta kullanmıyorum.umarım bi faydası olur.

afferim kıs...
darısı başıma...

uçuğum da olmasa iyi gibiyim ama çok uyuşuğum. uyku sorunum var ciddi boyutta o yüzden hep sersem gibiyim gün içinde.. bu da iyice uyuşuk yapıyor beni..

bu arada 59kg olmuşum bilmiyorumkismile

dün sevgilimin doğumgünüydü.. onun pastası bitsin diyete gircem söz :jeyyar:

ama şimdi kocaman pasta varken diyet de yapamam ki...
spora da başlıycam.. belki uyumama yardımcı olur hem..

spor meselesinde call beni de bayıyor.. aslında slim in 6 , koşu bandı,pilates ve ağırlık çalışmasından oluşan çok güzel bir sistemim vardı.. hem keyifli hem yararlı ama ..

çok uzakta kaldı o günler.. sanki o enerji dolu ben gitti.. yerine 80 yaşında bir teyze geldi.. :1no2:

kızlar sabah kahvaltıda çay yerine bi bardak greyfurt içiyorum.her hangi bi ilaçta kullanmıyorum.umarım bi faydası olur.

mevcan sana da şunu diyecektim,
bir bardak çok.. yarım greyfurtun suyu kafi derler.
bir de sakın antibiyotikle kullanma..

bugün gayet dengeli beslendim çok mutluyum :) sabah gene corn flakes ve meyveli yoğurt, öğlen 100 g hindi haşladım marul domates ve salatalıkla beraber salata yapıp yedim. akşam da (saat 6 da) bir su bardağına dolacak kadar karnabahar doğrayıp haşladım, yoğurtladım. en son 8.30 da elma ve sütümü içerek bugünlük yemek olayımı bitirmiş oldum, şimdi biraz spor zamanı hihoyyyt

Çok iyi gidiyorsun fulyacım,kutlarım seni...Ben de walka devam ediyorum ama artık sıkıldım..Ebru şallı platesi indiriyorum şu anda..Onu yapmaya çalışacağım artık...kaydirigubbakcemile2

200 mekik miakannehir??Şu mavi aletle mi yoksa aletsiz mi?:uhm:

Sevgilinin doğum gününü kutluyorummmm..Allah birlikte nice doğum günleri yaşatsın iyişallah...a.s.

Fiucum aldığın ilaçlardan uyuşuk olman normal...Kendini psikolojik anlamda iyi hissediyorsun umarım.Eminim doktorun kısa sürede ilaçları bıraktırır canım...:Saruboceq:

Biraz kendini zorlayamaz mısın?Ağır değil,hafif hafif egzersizlere balşasan ruhuna da iyi geleceğini düşünüyorum...zemuszemus

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günde kaç ögün ymk yiyorsunuz?bn 6 ögün yapmaya kalkınca hep fazla kaçırıorumda

6 öğün yemek fazla tabi...Ana öğünlerin arasına atıştırmalık bir şeyler (light süt,yoğurt,meyve,az tarafından fındık,ceviz,badem,grissini vs..gibi)koymalısın...cokacimcoook

Tabi ana öğünlerinin miktarına da kesinlikle dikkat etmelisin...cokacimcoook

canım yarım mekik çekiyorum.sabah 200 akşam 200 olmak üzere.evde her hangi bi spor aletim yok.yere uzanıp ayaklarımı kanepenin üzerine koyuyorum kollarım başımın altında kalcak şekilde yapıyorum ama göğüs ve karın kaslarım acaip sertleşiyor.dümdüz yere yatıp mekik çekemiyorum maalesef.inanırmısnız şimdiden bile karnım baya indi.

Benim belim rahatsız olduğu için pek mekik çekemiyorum maalesef..200 rakamını görünce aletle sandım.Vallahi bravoalkisalkisalkis.Yaza kadar devam edersen taş gibi olursun herhalde...zemuszemus

Benim belim rahatsız olduğu için pek mekik çekemiyorum maalesef..200 rakamını görünce aletle sandım.Vallahi bravoalkisalkisalkis.Yaza kadar devam edersen taş gibi olursun herhalde...zemuszemus

kararlıyım bu sefer kesinlile bırakmam.4 günde bile çok far oldu karnımda.umarım kiloda kolay veririm.istediğim kiloya gelene kadar tam gaz devam.

şimdi tekrar mekik çekmeye başlayacağım.kocacım saolsun karşımda buz gibi kolayı cipsleri hüpletti.sormayın acaip acıktım.hemen mekiğimi çekip,suyumu içip yatmalıyım.

Amin cancaağızım.. İlaçlar böyle yapıyor canım, dert etme.. Sen bi iyi olda, ondan sonra yeniden başlarsın spora filan... Ama enerjin yettiği kadar hafif hafif bişeyler yaparsan iyi gelebilir.. Bana kendimi çok iyi hissettiriyor..

Ama bi ara bende senin gibiydim.. Kolumu kaldırcak halim yoktu sürekli sürekli.. birazda havalardan heralde.. İşte ben de yeni toparladım kendimi.

Sende iyi gidiyorsun Lunam.. Ne olursa, yeterki hareket olsun..zemuszemus

Helal valla.. alkisalkisalkis

Günaydınlarrr...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…