60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de bir kilo almış görünüyorum ne yazık ki...senağlama

Halbuki 4-5 gündür spor da yapıyorum (ama boğaz durmuyor tabii kilmaz:)

Çizelgemi deyiştirmeyeceğim.Kendime söz verdim,haftaya bu kiloda olucam tekrar diye...:Saruboceq:

Bu arada bir sürü yeni arkadaş gelmiş aramıza.Hepsine hoşgeldiniz diyorum..a.s.

ya kızlar nefsime yenik düştüm az önce 2 tane 1 lira büyüklüğünde bisküvi yedim inş birşey olmaz ya benim metobolizma biraz bozuk galiba kırıntı atsam ağzıma kilo alıyorum yada teraziye öyle yansıyor buda moralimi bozuyor tabi.

Devamı gelmediği sürece bişicik olmaz..Ben de 3-5 tane badem attım ağzıma baktım olmuyor,daha yiyesim var,tatlandırıcılı kahve içtim iştahımı kestim...Tavsiye ederim,kahve çok iştah kesiyor..

günaydın kıslar bende kilo vermeyi kafasına takmış biri olaraktan aranıza katılmak istiyorum.yeni evliyim ve kısa bir sürede inanılmaz kilo aldım biran önce zayıflamak istiyorum yaa hele o içine sığamadığım pantolonlarımı görünce deli oluyorum :gitme:

slm kızlar benidearanıza alın :dance: 7 kilo fazlam var boyum 1.60 kilom 62 6 kilo yağ fazlası.biber hapı elma sireksi denemediğim şey kalmadı anca kilomu koruyorum amam zayıflamam yok sanırım metebolizmam çok yavaş çalışıo:çok üzgünüm:

dün akşam 2 tane bisküvi yedi ya hemen 500 gr almışım ya çok kötü bişey bu anlamıyorum hiçmi birşey tırtıklayamayacağım.neyse bugün sırf çorbayla geçirip ve yürüyüş yaparak kurtulmalıyım bu 500 grdan.

ohh evcadısı yutmuşsun bakıyorum krepleri benim aklımda neler yemek var aslında ama offffffffffffff.bilmiyorumkismile
bu arada nedense eşim benim kilo vermeme gıcık oluyoraklinialirimsmile anlayamıyorum halbuki ben ona güzel görünmek için yapıyorum bu diyetibayanssulusmile tabi sağlık herşeyin başı ama daha hoş görünmek içinde çırpınıyorum sonuçta neymiş efendim ayrı ayrı yemek yiyormuşuz o yemek yerken ben bakıyormuşum ne gerek varmış birlikte çay ve abur cubur yiyip içemiyormuşuz sürekli su içip wc ye gidiyormuşum kendime zarar veriyormuşum.....

mutsuzz kızzz....bn 163 boyunda 68kiloyum beşli rakamlara kapak atmak istyrm ama bi çabam yok aslında gaza gelmem lazım...yaza kadar taş olmak istyrm yaklaşk 6 ay war gzl bşeler olur gbi gelio....ama ne yapsam hç bi fkrm yok...bi önerisi olan war mı?yada siz neler yapıosunz?

bende 163boy 62 kiloyum bende zayıflamak istiyorum ama ümüğümü tutamıyorum nolcak benim bu halim motive olayım die geldim ama herkes pek bi zbezgin nerdesiniz kızlaarrrrrrrr pilates yapıyorum ama boğazı tutmadıktan sonra ne fayda:)arkadaşlarrr hadi gazlayalım birbirimizi tutalım ümüklerimizi zayıfllayalım fıstık gibi hatunlar olalım ne dersiniz????:teytey:

bence herşey beyinde bitiyor önce kendinizi aşağılayın sonra evet ya ben kilo vericem kilolu olmak kaderim değil inanıyorum kendime yapıcam deyin sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir mesala benim 8. günüm ve hiç bozmak istemiyorum çünkü 3 kilo sonra 50 lileri görcem zaten amacımda 55 olmak hadi kızlar harekete geçin tutun boğazınızı yaza kadar incelin ve yazın tadını yağlarınızı saklamadan çıkarın...

bu arada canım senin çok kilolu göründüğünü sanmıyorum ama yinede biraz var diyorsan 5 kilo kadar verebilirsin.
ben 1.58 boyundayım ve 63 kiloyum ona rağmen şimdiye kadar kimseden oooo ne kadar şişmansın lafını duymadım kendini fazla sıkma bence ama önleminide al tabi.

bu yaz sonu gbi ufukta düğün war gbi gözüküyo tombk geln olmak istemyrm brazda ondan sardım kendme...banada kilolu dglsn böle güzelsn fln diolarama bn mutlu dglm böleee.....taş gbi geln olmk istyrm kiii damat beyy çokk zyfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…