tünaydın kızlar.popom,bacaklarım baya sızlıyor.ama olsun tam gaz devam.kızlar dünden beri iştahım çok azaldı sabah bi dilim ekmeği inanın bitiremedim.bu saat oldu bi kase çorba ve kahvaltı ile duruyorum.birazdan elmamıda yiyeceğim akşam bebek görmeye gidicez.ister istemez ikramlardan az da olsa alıcam.o yüzden şimdi daha hafif şeyler atıştırıcam.pazartesi gelseydi tartılıcam umarım 1 2 kilo vermişimdir.
Mev*Can bebeğini emziriyor musun?
Bu arada senin bu halini benim buraya ilk başladığım zamanlara çok benzetiyorum.Motivasyonun çok iyi.Ben de öyleydim ve 10 kilo vererek ilk hedefime rahatlıkla ulaşmıştım..(Darısı ikinci hedefime ama bayağı zorlanıyorum artık,aylardır kilo veremiyorum)
Böyle devam et,mutlaka ödülünü alacaksın...:lepi:
Aaa pardon senin küçük bebişin var gibi aklımda kalmış..Allah yavruna uzun ömür versin...canım çok saol.kızım 2 yaşında olduğu için artık emzirmiyorum.yani kilo vermeme engel hiç bi şey yok.senide tebrik ederim 10 kilo hakiaten süper.darısı başıma.kilom çok,boyum kısa,sorunlarım bölgesel yaza kadar fıstık oluruz inşallah.
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum
bugün itibariyle kendi kendime bi çekidüzen verip yaza kadar bu kilolardan kurtulmak istiyorum 67 kiloyum ve hedefim 55 kilo olmak yani ayda 3 kilo vererek mayıs sonuna kadar 12 kiloyu vermeyi istiyorum
yalnız benim çok berbat bi sorunum var vücudumun hiç bi yerinde anormal kilo ve yağlanma yok ama göbeğimi görenler 7 aylık gebe zannediyor düşünün dün bi plastik cerrahla görüştüm ve 10 kilo vermemi ve sadece karındaki iç yağlanmaya yönelik spor yapmamı önerdi
tek başıma bunun üstesinden gelemiyorum kızlar bu göbek hayat standardımı düşürdü insanlardan kaçar hale geldim ama inanıyorum ki bereber olursak üstesinden daha kolay gelebilirim
sizden ricam şimdiye kadar deneyip de fayda gördüğünüz bişeyler varsa benimle de paylaşmanız
sabahları elma sirkesi içmeye başladım aranızda deneyen ve sonuç gören varmı bilmiyorum ama deniycem bi kez daha
günde 2 litre su tüketmeye başladım
zaten çok fazla yiyen bi insan değilim ama tuz, şeker ve hareketsizlik mahvetti beni bakalım kızlar inşallah sizinde yardımınızlar bu defa başarıcam
günde kaç ögün ymk yiyorsunuz?bn 6 ögün yapmaya kalkınca hep fazla kaçırıorumda
diyetisyen 60-69 kilo aralığındaki insanlara portakal suyu vermiyor..
ancak 100 kilo civarlarındaki erkeklere falan veriyor...çünkü portakal suyu yaklaşık 2-3 portakaldan oluştuğu için kalorisi oldukça yüksekmiş..sanıldığı gibi masum değil..
kahvaltılarda portakal suyu içmeyin şekersiz bitki çayı gibi şeyler için...
lunapiena teşekkür ederim canım hoşbulduk
evet benim durumum daha vahim bazıları sadece diyetle sorunlarını hallederken ben sadece diyetle yol alamam mecburi spor desteği vermek lazım lakin sorun öyle farklı ki benim karın kaslarında açılma var oda karnımı kocaman gösteriyor kasları kapatmam lazım günde 250 mekik çektiğim günler oldu lakin tık yok dr çok daha fazrklı sporlar bul dedi iç yağlanmayı azaltacak ve kasları yerine oturtacak sporlar olmalı bakalım bi kaç gün spor salonu bakıcam plates daha mantıklı gibi geliyor ama bilmiyorum sorucam ve iyi bir yer bulmam lazım kendime
maşallah sen baya bi halletmişsin kiloları benim vermek istediğim miktar kadarını vermişsin bile tebrik ediyorum arkadaşım ne kadar zamanda verdin bu kiloları
Değişik bir durum zeynep,karın kaslarında açılma neden oluyor ki?Yoksa yapısal bir durum mu?
Bence de bir spor hocasından falan yardım al,mutlaka bir çaresi vardır diye düşünüyorum..kaydirigubbakcemile2
Ben nisan ayı gibi başladım diyete,çizelgemde başlangıç kilom 64 gözüküyor ama diyete başladığımda aslında 65 kilo idim.(64 buraya üye olduğum zamanki kilom).Temmuz ayında tatile gittiğimde 55 kilo idim,yani 3-3,5 ayda 10 kilo verdim,daha sonra eylül ayında 53 oldum,bir aydır falanda 52 ile 53 arasında gidip geliyorum..(bir kere 51,9'u gördüm ama sadece üç gün kalabildim o kiloda)..Ah bir 50'yi görsem..boshayallersmile
Aaa pardon senin küçük bebişin var gibi aklımda kalmış..Allah yavruna uzun ömür versin...
maşşallah ne güzel kilo vermişsin uzun sürede hem de,aslında kısa sürede kilo vermek daha kolay. Uzun sürede verdiğine göre kalıcı da olmuştur. yaşam tarzını mı değiştirdin ne yaptın.ben de geçen yıla kadar 48-50 kilo manken fiziğinde bir insandım,işe başladım, yoğun bir tempo, bir yılda 11 kilo aldım. kıyafetlerime giremiyorum şimdi. ama pazartesi karar verdim düzenli beslenmeye başladım. 8 öğün günde. her şeyi de yiyorum. ama kararında. umarım veririm fazla kilolarımı.sen vermişsin darısı başımıza.
aminn teşekkür ederim canım.bu arada süper kilo vermişsin acaba bende 50 leri görebilirmiyim.
sabah kahvaltıda:1 salatalık,kibrit kutusundaz az beyaz ve kaşar peynir,1 bardak greyfurt suyu ve yarım dilim ekmek yiyorum.
arada 1 elma
öğlen 1 küçük kase çorba
arada 1 havuç yada salata
akşam o akşam yemekte ne varsa azar azar
ve tabii bol bol su
bide sabah aç karnına ılık limonlu su.
sizce beslenme şeklim nasıl.çokmu abartıyorum.tabii bu yazdığım klasik bi menü bazen bu kadar bile yemiyorum.
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum
bugün itibariyle kendi kendime bi çekidüzen verip yaza kadar bu kilolardan kurtulmak istiyorum 67 kiloyum ve hedefim 55 kilo olmak yani ayda 3 kilo vererek mayıs sonuna kadar 12 kiloyu vermeyi istiyorum
yalnız benim çok berbat bi sorunum var vücudumun hiç bi yerinde anormal kilo ve yağlanma yok ama göbeğimi görenler 7 aylık gebe zannediyor düşünün dün bi plastik cerrahla görüştüm ve 10 kilo vermemi ve sadece karındaki iç yağlanmaya yönelik spor yapmamı önerdi
tek başıma bunun üstesinden gelemiyorum kızlar bu göbek hayat standardımı düşürdü insanlardan kaçar hale geldim ama inanıyorum ki bereber olursak üstesinden daha kolay gelebilirim
sizden ricam şimdiye kadar deneyip de fayda gördüğünüz bişeyler varsa benimle de paylaşmanız
sabahları elma sirkesi içmeye başladım aranızda deneyen ve sonuç gören varmı bilmiyorum ama deniycem bi kez daha
günde 2 litre su tüketmeye başladım
zaten çok fazla yiyen bi insan değilim ama tuz, şeker ve hareketsizlik mahvetti beni bakalım kızlar inşallah sizinde yardımınızlar bu defa başarıcam
3 ana 5 ara öğün toplam 8 öğün yiyorum benbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?