60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba......,

papatya nasıl yanı 2 buskuvıyle 500 gr mı almışsın?:1shok:

ben hergun3_4 petıbor buskuvı yıyorum sen hangı buskuvıden yedın cnm???

inş cnm ben 1,5 yıl önce evlenırken 53 kıloydum butun gıydıgım gelinlikler şıp dıye oturuyodu şimdi nerdeeeee..... 3,5 ay once dogum yaptım 66 kıloyum::(((((

merhaba......,

papatya nasıl yanı 2 buskuvıyle 500 gr mı almışsın?:1shok:

ben hergun3_4 petıbor buskuvı yıyorum sen hangı buskuvıden yedın cnm???

hanımeller yedim canım sabah 63.6 geldim şok oldum sonra kahvaltı yapıp yürüyüşe çıktım öğlene doğru bi tartıldım tekrardan 63.1e inmişim.:1shok:

kızlar bu başlıkta neler yapıyorsunuz?
ben de 1.67 boyunda 63 kiloyum ve hedefm 56-57 kg olmak...
sabahları 3-4 grissini 2-3 kuru kayısı yiyorum öğlenleri ekmek yemeden yemekte ne varsa az az yiyorum akşamları da bi kase nesfit yiyorum ama hareket yok hiç oturarak çalışıyorum gün boyu ve yaklaşık 10 gündür bu şekilde besleniyorum henüz 1 kg verebilmişim
nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum...insanlar ayda 4 kg dan bahsediyor ben 3 e razıyım..

nerede hata yapıyorum sizce sizin uyguladığınız teknikler var mı?

hanımeller yedim canım sabah 63.6 geldim şok oldum sonra kahvaltı yapıp yürüyüşe çıktım öğlene doğru bi tartıldım tekrardan 63.1e inmişim.:1shok:

sen takıntı haline getirmişsin canım...dijital tartılarda her zaman bu tarz oynamalar olur...senn yediğin 2 bisküvi 1 gün içinde kilo olmaz yani

kızlar canım çok sıkıldı.bi başladım bi bıraktım derken 69 kilo olmuşum.boyumda 160.canım çok sıkıldı.gerçi bu sefer iyi gaza geldim.pazartesi sabah itibari ile diyete demeyelimde dengeli yemek yiyip spora başladım.herşeyden yiyorum ama az az.çikolata,kola ve kahveyi geçici olarak hayatımdan çıkardım.bol bol ılık su içiyorum.evde mekik çekip,kızımla dans ediyorum.bundan sonra böyle ölsemde bırakmayacağım hedefim 55 her pazartesi kilomu yazıcam buraya.umarım bu sefer olur.ha bide akşam 7 den sonra yemek yemiyorum sadece bi adet meyve.

Günaydın kızlar..

Lunam dün akşam bende spora başlayabildim çok şükür.. Ama feci hamlamışım.. 15 dakka zor dayandım..:bbo: Duşa zor girdim vallahi.. Neyse 1 haftaya toparlarım..

Herkesi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben tatlı yemekten mide fesatı geçirmekle meşgulum canım

:hulya:

Oy oy oy...Bende de iştah felaket fiu...Ne olacak bizim bu halimiz...İyileştin mi,nasılsın bu arada????opuyorumnanaktan

Yaşasın başladın demek.Ben de dün akşam hariç hergün walk yapıyorum ama sanırım sıkılaştırıcı egzersizleri yapsam daha doğru olacak..Fulya şu Cal. beni çok sıkıyor,yapanlara baktıkca da daha çok kaçasım geliyor yawww...

Neyse canım kolay ve devamı gelsin iyişallah...opuyorumnanaktan

Hanımlar ben perhiz yapmadan kilo vermek için bulduğum numero topiğine transfer oldum buradan daha önce linkte vermiştim kalan son 3-4 kg diet ile gitmiyor malum sporda ayrı bir zahmetli hele hele bu mevsimde . . .

Herkesi bahsettiğim başlığa beklerim.

Pericim kilo bildirimi listemizde adını görmek istiyorum . . .

Canımcım ben de callden sıkılıyorum.. O yüzden slim in 6 diye bi program var onu yapıyorum sıkılaşmak için.. Bayaaaaaa zor ama.. Malum dün çok zorlandım dediğim gibi.. Ondan sonra call'in esneme hareketlerini yapıyorum.. Şu an popom bir ağrıyo ki sormayın..:kedi:

Canımcım.. Şu sıralar tartılmıyorum ancek.. 65 kilo olarak kaydedebilirsiniz benü... 5 martta bir sonraki bildirimimi yapacağım..

kızlar spor yapmak çok iyi ama zayıflamak için spor yapmak yeterli değil .diyet yapmadan bir iki kiloyu 3 4 ayda vermek istiyorsanız sporla zayıflayın. hedefi daha çok zayıflamak olanların yapması gereken tek şey ölçerek, sayarak yemek. tabi sarkmaların olmaması için spor, sauna,bolca kremlenmek de şart:)

kızlar spor yapmak çok iyi ama zayıflamak için spor yapmak yeterli değil .diyet yapmadan bir iki kiloyu 3 4 ayda vermek istiyorsanız sporla zayıflayın. hedefi daha çok zayıflamak olanların yapması gereken tek şey ölçerek, sayarak yemek. tabi sarkmaların olmaması için spor, sauna,bolca kremlenmek de şart:)

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılabilir miyim acaba ?
Şu an yurtdışındayım 5 aydır, buraya gelmeden önce düzenli spor yapıp yediklerime dikkat ederek 4 kilo vermiştim yazın. gelince de spor yapamadım tabi spor salonları çok pahalı olduğu için ve evde tek başıma yapmayı pek sevmediğimden dolayı, ama gene de yediklerime dikkat ederek 62 kiloda kalmayı başarabildim.
şimdi ise en azından türkiyeye dönene kadar şöyle bi 4 kilo daha verip herkesi şaşırtmak istiyorum :)

6 şubata kadar zamanım var ve yurtta mutfağımızda sadece mikrodalga fırın olduğu için zaten kızartma fln yemiyorum,tatlı da uzun zamandır yemiyorum. haftada bir fln ufak bir tatlı yiyorum ama canım yemek de istemediği için , bütün gün hiç bi aktivite de yapmadığım için sanki metabolizma hızım çok azalmış gibime geliyor. metabolizma hızlandıracak bişeyler yapmam lazım sanırım

merhabalar, ben de bu pazartesi diyete başladım, gerçi benimkine diyet denmez .sağlıklı beslenme diyelim. çünkü listem baya kabarık, 8 öğün yapıyorum günde. hiç aç kalmıyorum. zaten öğünlerimin arasını açarsam biraz ,kan şekerim dibe vuruyor. geçen yıl çalışmaya başladım yoğun bir tempoda,kilo alış nedenim bu. yoğun tempo düzensiz beslenme.50 kilodan 61'e çıktım. doğru beslenmeyle bu sorunun üstesinden gelirim diye düşünüyorum.hadi bakalım hepimize başarılar

ılık su sayesinde kabızlık sorunum azalmaya başladı.bugün 3.günüm biraz zorlanıyorum ama kendimide çok hafiflemiş gibi hissediyorum.

1 tatlı kaşığı sirke yarım tatlı kaşığı bal sıcak su karanfil....metabozlima hızı için .her gün sabah kalkınca içiniz...

elma sirkesi ve balı yazdan beri ara ara yapıyodum gene başladım bakalım midemdeki şişliğe faydası olcak mı gene görcem. bi de normalde su içmiyorum ben , bol bol yeşil çay fln içmeye çalışıyorum ama bunu dışında günlük içtiğim su dün çok zorlamama rağmen 1 lt oldu midemde de acaip bi şişlik var 1 lt olmasına rağmen. nası indircem ben bu şişliği

slmlar bende yediklerime dikkat ediyorum artık zayıflamayı kafama koydum ama hareketsiz bi yaşam tarzım var işte bütün gün oturuyorum. sadece yediklerime dikkat ediyorum bu ara ama daha tartıda gözle görülür bi değişim olmadı mafoldumben

benim de spor yapmaya vaktim olmuyor.yediklerime dikkat edebiliyorum. sık sık yiyince kilo veriliyor, öğün aralarını kısaltıp sık sık yesen. ben öyle yapıyorum,kilo da veriyorum,faydasını gördüm. bir de bugün platese başlayacağım,ebru şallıylaakşamları evde yapılabilecek ideal bir spor.

Bugün yediklerim:

Sabah:
Sirkeli-ballı ılık su

Yarım saat sonra:
1 haşlanmış yumurta
1 kk kadar beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz yeşil çay
1 tane halley mafoldumben

Öğlen:
1 kase light sütlü nesfit

Ara:
2 tane ceviz

Akşam:
1 kase yayla çorbası
3 kaşık etli bezelye
2 kaşık pilav
Koca bir tabak kereviz salatası (Mayonezsiz,light yoğurt ile hazırlanmış)

2 kupa şekersiz çay...

Yatmadan önce de sirkeli suyumu içicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…