bu yaz sonu gbi ufukta düğün war gbi gözüküyo tombk geln olmak istemyrm brazda ondan sardım kendme...banada kilolu dglsn böle güzelsn fln diolarama bn mutlu dglm böleee.....taş gbi geln olmk istyrm kiii damat beyy çokk zyfff
merhaba......,
papatya nasıl yanı 2 buskuvıyle 500 gr mı almışsın?:1shok:
ben hergun3_4 petıbor buskuvı yıyorum sen hangı buskuvıden yedın cnm???
hanımeller yedim canım sabah 63.6 geldim şok oldum sonra kahvaltı yapıp yürüyüşe çıktım öğlene doğru bi tartıldım tekrardan 63.1e inmişim.:1shok:
ben tatlı yemekten mide fesatı geçirmekle meşgulum canım
:hulya:
Günaydın kızlar..
Lunam dün akşam bende spora başlayabildim çok şükür.. Ama feci hamlamışım.. 15 dakka zor dayandım..:bbo: Duşa zor girdim vallahi.. Neyse 1 haftaya toparlarım..
Herkesi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Oy oy oy...Bende de iştah felaket fiu...Ne olacak bizim bu halimiz...İyileştin mi,nasılsın bu arada????opuyorumnanaktan
Yaşasın başladın demek.Ben de dün akşam hariç hergün walk yapıyorum ama sanırım sıkılaştırıcı egzersizleri yapsam daha doğru olacak..Fulya şu Cal. beni çok sıkıyor,yapanlara baktıkca da daha çok kaçasım geliyor yawww...
Neyse canım kolay ve devamı gelsin iyişallah...opuyorumnanaktan
Hanımlar ben perhiz yapmadan kilo vermek için bulduğum numero topiğine transfer oldum buradan daha önce linkte vermiştim kalan son 3-4 kg diet ile gitmiyor malum sporda ayrı bir zahmetli hele hele bu mevsimde . . .
Herkesi bahsettiğim başlığa beklerim.
Pericim kilo bildirimi listemizde adını görmek istiyorum . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?