60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yuppii kızlar çok mutluyum.1 haftalık maratonum sonucu 1.5 kilo vermişim çok sevindim.başlangıç kilom 69.5 sabahki kilom 68.0 her pazartesi tartılıp yazarım ben kilomu.benide ekleyin mutlak listeye.ama listeyi düzenli kk ya giren bi aradaşımız yapsında geri kalmayalım ok.ay bu arada acaip mutluyum haftada 1 kilo yeter diyordum fazlasını bile vermişim.

60-69 kilo haftalık kilo kaybı listesi...
18 ocak 2010

Lunapiena 52.5

EvCadisi 61.3

Plazmic 70.4

MevCan 68.0

hadi bakalım çoğalalım lütfen....Çalışan kazanır elması kızarırrrrr

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim ama kılolarım yeni degil:) 68 kiloyum ama gitmiyor bu kılolar bende sizinle bu maratona katılabilirmiyim

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

P.tesi kilo bildirimi,tamam mı?...Çünkü ben salı yokum...Devam ederseniz dönüşte tekrar katılırım..kaydirigubbakcemile2

60-69 kilo haftalık kilo kaybı listesi...
18 ocak 2010

Lunapiena 52.5

EvCadisi 61.3

Plazmic 70.4

MevCan 68.0

Vira vira 68.0

kızlar bu listeyi düzenli olarak yapalım.birbirimizi motivede etmiş oluruz.hemde çok kilo verenleri gördükçe kıskançlıktan çatlar alsanaalsanasmiledaha sıkı çalışırız:dilcikar:

kızlar bu listeyi düzenli olarak yapalım.birbirimizi motivede etmiş oluruz.hemde çok kilo verenleri gördükçe kıskançlıktan çatlar alsanaalsanasmiledaha sıkı çalışırız:dilcikar:

tabi ki bizi motive edicek...haftaya pazartesi buraya yazılacak o kilo ona göre yiyip içelimmmm....bilmiyorumkismile

Bugün yediklerim:

Sabah:
elma sirkeli-ballı ılık su

Bir saat sonra:
1 tane domates
Biraz çeçil peynir
Bir dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Öğlen:
Bir dilim patatesli börek
Bir tane ufak ev kurabiyesi:kedi:

Akşam:
Öğlen kaçırdım diye akşam yemek yemedim (Ne hırs dimi...Yarışıyoruz yaaa:jeyyar:)

Biraz önce:
Bir tane portakal

Birazdan karın egzersizlerimi yapıcamkaydirigubbakcemile2

Yatınca da sirkeli suyumu içicem:içelim:

SABAH
1 dlm ekmek
1 yumurta
domates

Ara 1 elma 1 armut

ÖĞLEN
1dlm ekmek
6 ymk kaşığı kış sebzesi
yoğurt salata

ara 1 mandalina 1 elma

AKŞAM
1 dlm ekmek
2 köfte
yoğurt

yeşil çay....

Günaydın kızlar,

haftasonu hiç internete giremedim. Nassınız işallah.

Daha önce söylediğim gibi marta kadar tartılmicam ben, o yüzden listeye dahil olamicam.. Ama yediklerimi yazmaya devam ederim.

Gündüz ne istersem yiyorum pek dikkat etmiyorum açıkçası. akşam salata ağırlıklı yemeye çalışıyorum ve spor yapıyorum.. Bakalım ne olcek..

Herbiriniz öpüldünüz... Mucks..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bn tost ve süt içtim bide tvk jambon ydm kahwaltıda birazdaha dikkat edeym...günlük tutuorum artk ne yediysem akşam ne çok yemişm dedm kendimeeemoral bozuyo işe yarıck inanıorum

Amanın sirkeli ballı ılık suya bir de karanfil mi eklendi???

ben ebru şallıdan öğrenmiştim kendisnn takipçisiyimdir...karanfil güzel aroma veriyor..seviyorsan tabi...

plazmiq uğrar tabi insanlar ama vakit buldukça..iş güç hayat meşguliyeti zor oluyo girmek....ohaoldumsmile

bugün ki menüm
sabah:
ılık suyum
bi bardak greyfurt suyu,1 adet salatalık,k.kutusundan az kaşar ve beyaz peynir,yarım dilim normal ekmek.
ara:
1 elma
öğlen:
3 yemek kaşığı bulgur pilavı,1 kaşık sebzeli bezelye bi bardak ayran.
ara:
çok su içtiğim içim canım bi şey istemedi
akşam:
bol yeşillikli salata
ve günü tamamladım.tabii 1 saat yürüyüş ve bol mekik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…