60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu gün yediklerim:

Sabah:
Sirkeli-ballı ılık su

Sonrasınsa:
1 kk kadar kaşar peynir
Biraz çeçil peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim light ekmek
2 kupa şekersiz yeşil çay

(Öğlen dışarıdaydım bir şey yiyemedim)

İkindi:
Yarım avuç fındık
2 tane ceviz
Yarım ayva

Akşam:
2 tane etli biber dolma
Bol tarafından az yağlı mevsim salata
Yarım dilim light ekmek
1 kupa şekersiz earl grey çay

Biraz önce:
Az şekerli türk kahvesi

kızlar kilo çizelgesi bende yapmak istiyorum nerden yapcam bi anlatsanız.

canım tickerfactory e izin veriliyo...googlea yaz çıkar zaten...

ordan seçersin...direct linki de profil düzenle de en aşağıdaki bölüme kopyala yapıştr...eğer yapamazsan ben sana yaparım...olumunekankayizsmile

mmm yarışmamı var? bayanssulusmile

maşallah fıstıklarıma..

ben sabah 59kg geldim ve bugun net bir tavırla diyete girdim.

sabah 1 kase tarhana corbası
2 dilim lght ekmek

öglen 2 porsiyon meyve

aksam 2 kuru incir , bir minik tost yedım

biraz kötü beslenmişim ama yarn sebze falan yapıcam..

60-69 kilo haftalık kilo kaybı listesi...
18 ocak 2010

Lunapiena 52.5

EvCadisi 61.3

Plazmic 70.4

MevCan 68.0

Vira vira 68.0

Margherita 59.0 sormadan aldım listeye ama olsun..=)

Daha yolun en başındayım... ınşallah ben de başarabilirim.. Kendimden bahsedeyim biraz, 25 yaşındayım, 6 aylık evliyim ve son 1 senede 10 kilo aldım...inşallah verebilirim..

bugun yediklerimi yazayım

sabah 1 dl kepek ek. 1 dl light kasar

ara minnacık 1 muz

2.ara minnacık bir muz daha

öğlen
1 paket light mısır patlağı

ara portakal ve ya elma yerım

aksam 1 kase corba
1 tabek taze fasul
1 kase salata planlıyorum.

ara elma ve ya portakal

mısır patlaanın laytıda mı varmış nan . . . küstüm hatunlar çinneme topiğimize uğramıyosunuz hiç . . . 2 kilo verdim bile ben haberiniz ola kadayıflar . . .

tünaydın kızlar.valla canım çok çekti 1 muzu uzun uzun çiğneyerek hüplettim.
kızlar bide sizinle bi şey paylaşmak istiyorum.belki sizde biliyorusunuzdur ama,
ender saraçtan dinlemiştim bir zamanlar aynen şunu demişti:günde 2 ile 3 litre arası su içimi artı spor ve diyet ile kilo vermeniz kolaylaşır.su metabolizmanın hızlanmasına bağısakların çalışmasına yardımcı olur.yanlız her vücud yapısı birbirinden farklıdır.vücudunuzun yeteri kadar su aldığını idrarınıza bakarak anlayabilirsiniz.idrarınız sarı ise vücudunuzda su oranı azdır o zaman bol bol su için ,idrarınız şeffaf beyaz ise yeteri kadar suyunuzu içmişsinizdir demişti.

benim diyetisyenim de kilo vermem düşünce hemen suyu mu azalttın diye soruyor...su çok önemli olmazsa olmaz yanii

slm kızlar bende aranıza katıldım kendımden bahsediyim biraz evleneli 2,5 sene oldu evlendıgımde 57 kıloydum şimdi ise 65 kılo oldum bu zamana kadar hiç kılo problemım olmamıştı.Yaşım 27 boyum 1,69 kılom 65 çocuk düşünüyoruz hamıle kalmadan bu kıloları vermem lazım.Aslında ben çok yemek yemem benim düşmanım tatlı tatlısız duramıyorum bide işim geregi sürekli oturuyorum onunda etkısı var.

Pazartesi başladım diyete normalde de ekmek yiyen bi insan diilim zaten sadece kahvaltıda ekmek yıyorum pilav ve makarnada yemıyorum artık yanlız şöyle bi problemım var çalıştıgım için öglen yıcek bişey bulamıyorum çalışan arkadaşlar bana neler yediklerini yazabilirler mi lütfen

kızlar merhaba bende aranıza yenı katıldım boyum 1.65 kılo 69evleneli 7 ay oluyo 7ayda7 kilo almışım hiç fark etmemişdim evde hep eşortmanlarla durduğum için 2 gün önce tartıldım 69 gösterdi çok oldum.

benım sorunumda günde 2 öğün yıyodum yemekleri sabah kahvaltısı 13.30da akşam yemegi saat 19.da ayrıca polıkıstık over vetroit yetmezliği problemım var bunuda 2 ay once öğrendim metabolızmam yavaş çalışıyo anlayacagınız 2 gündür rejim yapıyorum hiç 60ın altına düşmedim ama çok hırslıyım hiç zayıflamak konusunda daha once bu kadar azımlı olduğumu hatırlamıyorum 4 gün sonra soğan kürüne başlıyorum zayıflamak için... burayı bulduğum çok iyi oldu takipcinizim kızlar

hoşgeldiniz kılzar.bol bol su için mutlaka.allah hepimizin yardımcısı olsun.her pazartesi kilo bildirimi yapıcaz.arkadaşımız sizide eklesin listeye.her pazartesi yazın kiloları birbirimizide gaza getirmiş oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…