slm kızlar bende aranıza katıldım kendımden bahsediyim biraz evleneli 2,5 sene oldu evlendıgımde 57 kıloydum şimdi ise 65 kılo oldumbu zamana kadar hiç kılo problemım olmamıştı.Yaşım 27 boyum 1,69 kılom 65 çocuk düşünüyoruz hamıle kalmadan bu kıloları vermem lazım.Aslında ben çok yemek yemem benim düşmanım tatlı tatlısız duramıyorum bide işim geregi sürekli oturuyorum onunda etkısı var.
Pazartesi başladım diyete normalde de ekmek yiyen bi insan diilim zaten sadece kahvaltıda ekmek yıyorum pilav ve makarnada yemıyorum artık yanlız şöyle bi problemım var çalıştıgım için öglen yıcek bişey bulamıyorum çalışan arkadaşlar bana neler yediklerini yazabilirler mi lütfen
slm kızlar bende aranıza katıldım kendımden bahsediyim biraz evleneli 2,5 sene oldu evlendıgımde 57 kıloydum şimdi ise 65 kılo oldumbu zamana kadar hiç kılo problemım olmamıştı.Yaşım 27 boyum 1,69 kılom 65 çocuk düşünüyoruz hamıle kalmadan bu kıloları vermem lazım.Aslında ben çok yemek yemem benim düşmanım tatlı tatlısız duramıyorum bide işim geregi sürekli oturuyorum onunda etkısı var.
Pazartesi başladım diyete normalde de ekmek yiyen bi insan diilim zaten sadece kahvaltıda ekmek yıyorum pilav ve makarnada yemıyorum artık yanlız şöyle bi problemım var çalıştıgım için öglen yıcek bişey bulamıyorum çalışan arkadaşlar bana neler yediklerini yazabilirler mi lütfen
mmm yarışmamı var? bayanssulusmile
maşallah fıstıklarıma..
ben sabah 59kg geldim ve bugun net bir tavırla diyete girdim.
sabah 1 kase tarhana corbası
2 dilim lght ekmek
öglen 2 porsiyon meyve
aksam 2 kuru incir , bir minik tost yedım
biraz kötü beslenmişim ama yarn sebze falan yapıcam..
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza...
kızlar merhaba bende aranıza yenı katıldım boyum 1.65 kılo 69evleneli 7 ay oluyo 7ayda7 kilo almışım hiç fark etmemişdim evde hep eşortmanlarla durduğum için 2 gün önce tartıldım 69 gösterdi çok oldum.
benım sorunumda günde 2 öğün yıyodum yemekleri sabah kahvaltısı 13.30da akşam yemegi saat 19.da ayrıca polıkıstık over vetroit yetmezliği problemım var bunuda 2 ay once öğrendim metabolızmam yavaş çalışıyo anlayacagınız 2 gündür rejim yapıyorum hiç 60ın altına düşmedim ama çok hırslıyım hiç zayıflamak konusunda daha once bu kadar azımlı olduğumu hatırlamıyorum 4 gün sonra soğan kürüne başlıyorum zayıflamak için... burayı bulduğum çok iyi oldu takipcinizim kızlar
uzun zamandır tarafımdan takiptesiniz. gruba katılmak bugüne kısmetmiş; zira az yedikçe kilo alıyorum kafamçokkarıştı 1.70 boy ve 63 kgdayım. hedef 57. fazlalığım bölgesel biraz da ( kalça ve göbek), o yüzden sporla birlikte vermeyi planlıyorum. beni de aranıza alırsanız sevinirim, herkese iyi paylaşımlar...vereliniortak
hoşbulduk, teşekkürler. güne yeşil çayımla ve bol suyla başlamış bulunmaktayım. aslına bakarsanız ne zamandır kilo verip fit bir vücuda kavuşmayı düşünüyordum, bazı özel sebeplerden dolayı hızlandırmak istedim:1ninca:
selamlar..
lunacığıma duyurulur. bugun spora başladım. 1 saatte 7km yürüdüm. egzersiz yapmadım ama.. ileride ona da başlıycam inşallah..
4kg atmam lazım uffff..........
55kg idim bir zamanlar..
haklısın meycan :) ankarada neredesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?