60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eşim cumartesi eve tartı alıyo azmımı göreceksinız kızlar çok idalıyım her p.tesi yazacagım kılomu

canım ben de çalışıyorum, öğle yemeğinin yerini hiçbirşey tutmıyor, tavuklu, patatesli bir sebze yemeği yapıyorum , bir saklama kabına koyuyorum,yanına da ayran alıyorum.öyle hallediyorum,gayet de dengelioluyor,sebze et karbonhidrat süt ürünü, her şeyi almış oluyorum.

merhabalar herkese:)) bi kaç ay önce yazıyodum buraya o esnada ewde spora başladım bıraktım yeniden başladım yine bıraktım derken geçen çarşamba başladım bırakmaya niyetim yok kaydirigubbakcemile2 hala 61,5 kilo civarındayım 1 alıyorum 1 veriyorum kaydirigubbakcemile
yarışma yapıyosunuz sanırım bende katılmak isterdim fakat cuma okullar yarı yıl tatiline gireceği için ailemin yanına gidicem ama net yok ewde eğer devam ederseniz dönüşte katılırım mutlaka :))
kilom 61,5 hedefim 55 guclubacismile
8 şubat doğüm günüm en azından o zamana kadar 58-59 olmak istiyorum zemuszemus

merhaba canım...öğlen en basitinden peynirli dom. tost olabilir yanında ayran,yada haşlanmış tavuk ve yeşillikle hazırlanan bi sandviç olabilir.....eğer bi kaba koyup yanımda taşırım dersen 1 haşlanmış patetesten oluşan bol yeşillikli salata, yada fasulye piyazı,yeşil mercimek salatası hem doyurucu hem besleyici olacaktır opuyorumnanaktan

60-69 kilo haftalık kilo kaybı listesi...
20 Ocak 2010

24 Ocak 2010 kilo bildirimi

Lunapiena 52.5

EvCadisi 61.3

Plazmic 70.4

MevCan 68.0

Vira vira 68.0

Margherita 59.0

Dilşad53 65.0

Linguist 61.5

Son düzenleme:

öğlen ekmek arası tabi ki kepekli ekmek...köfte peynir tavuk olabilir...peynir de proteindir sonuçta..onu da o grupta değerlendirebilrsn...olumunekankayizsmile

uzun zamandır tarafımdan takiptesiniz. gruba katılmak bugüne kısmetmiş; zira az yedikçe kilo alıyorum kafamçokkarıştı 1.70 boy ve 63 kgdayım. hedef 57. fazlalığım bölgesel biraz da ( kalça ve göbek), o yüzden sporla birlikte vermeyi planlıyorum. beni de aranıza alırsanız sevinirim, herkese iyi paylaşımlar...vereliniortak

hoşbulduk, teşekkürler. güne yeşil çayımla ve bol suyla başlamış bulunmaktayım. aslına bakarsanız ne zamandır kilo verip fit bir vücuda kavuşmayı düşünüyordum, bazı özel sebeplerden dolayı hızlandırmak istedim:1ninca:

Fiucum hoşgeldin..Mesajlarınla karşılaşmak ne güzzelll...opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza...

Oh oh bolluğa bak...Arkadaşlar hepiniz aramıza hoşgeldiniz...Sağlıklı kilo vermeler...a.s.

teşekürler canım ben sabah kepekli tost ekmegindek tost yaptım yanında 5 zeytin ve 1 bardak şekersiz açık çay içtim öğlen 1 avuç leplebı yedım 2 saat sonrada 7 tane badem 2 çilek 1 kivi yedimm ilk kez böle rejim yapıyorum doğru gidiyormuyum kızlar yanlış bışey yemışmıyım ve bunları hiç acıkmadan yedim çünki ben normal zamanda saat 13.30da kahvaltı 19.00dada akşam yemegı yerdım günde 2 öğün şimdi 6 öğüne çıkardım çok yanlış besleniyordum eeee evde tek olunca insanın canı bişey yemek ıstemıyo

sabah 1 saat sporla güne başladım.ılık suyumu içtim.her sabahki gibi klasik geryfurt sulu kahvaltımı yaptım.2 saat sonra bi dilim kıymalı börek yedim.bol bol su içtim.canım acaip tatlı bi şeyler istiyor.ya biz kadın milleti ne kadar zor dönemler geçiriyoruz.

selamlar..

lunacığıma duyurulur. bugun spora başladım. 1 saatte 7km yürüdüm. egzersiz yapmadım ama.. ileride ona da başlıycam inşallah..

4kg atmam lazım uffff..........

55kg idim bir zamanlar..

Bugün yediklerim ve yiyeceklerim:

Sabah:
(Sirkeli suyumu içmeyi unuttum.)

5-6 tane çeri domates
1 kk kadar beyaz peynir
4 tane yeşil zeytin
1 dilim light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
2 tane çikolatalı bisküvi

Öğlen:
Yarım avuç fındık
3 tane ceviz
1 elma

Akşam:
Bir tabak pırasa yemeği,bol salata ve 1 dilim light ekmek yemeyi düşünüyorum.

(Arkasından mutlaka şekersiz yeşil çay ve orta türk kahvesi içerim...)

selamlar..

lunacığıma duyurulur. bugun spora başladım. 1 saatte 7km yürüdüm. egzersiz yapmadım ama.. ileride ona da başlıycam inşallah..

4kg atmam lazım uffff..........

55kg idim bir zamanlar..

Bravo fiucumalkisalkisalkis..Sen spor yapma konusunda hepimizden daha marifetlisin zaten bunu geçmişte gördük...4 kilo ne ki o senden korksun yahuu..guclubacismile

Bence sen bu yaz 55'in bile altını görücen fiucum,luna demişti dersin:lepi:...opuyorumnanaktan

Haa kızlar bir de bu arada sanırım pc bozulma yolunda.ıçinden inanılmaz garip sesler geliyorbilmiyorumkismile.Yarın tamire gidebilir maalesef...:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…