Haa kızlar bir de bu arada sanırım pc bozulma yolunda.İçinden inanılmaz garip sesler geliyorbilmiyorumkismile.Yarın tamire gidebilir maalesef...:gitme:
Bravo fiucumalkisalkisalkis..Sen spor yapma konusunda hepimizden daha marifetlisin zaten bunu geçmişte gördük...4 kilo ne ki o senden korksun yahuu..guclubacismile
Bence sen bu yaz 55'in bile altını görücen fiucum,luna demişti dersin:lepi:...opuyorumnanaktan
malum regl den ötürü olan tatlı krizlerim devam ediyor.sormayın rüyamda koca bi tabak aşure varmış evde eşim diyoki sakın yeme diyettesin.bende diyorum aşure kilo yapmaz baksana içinde bolca baklagil var.(rüyamda bile bahane hazır)üstüne basıyorum tarçını bolca ceviz fındık.oda yetmiyor jelibon ve bonibın koyuyorum.koca bi yemek kaşığı alıp tam yerken telefon çaldı kızımı çiş tutmam gerek.of ya dedim beynim nasıl çalışıyorsa rüyada bile yedirmiyor işte.
evet doğru k-fleks de iyi fikir ama ben onu sütle tüketemiyorum ancak yoğurtla olabilir. elmayla birlikte bu türden bir şey alsam iyi olur. sürekli elma da bıktırabilir. ben aynı zamanda kpss çalışıyorum, baş ağrısı yapıyor bende açlık, bu da çalışmamı engelliyor. hmm bugün ara öğünler için markete çıkmam gerek anlaşılan.
Margarin, ara öğün yiyip yemediğini bilmiyorum; eğer ara öğün yemiyorsan eklemelisin bence. aynı zamanda spor tabi. masa başında olduğunu yazmışsın, masa başı egzersizleri var nette, bak istersen. bir de ben uyumadan önce yattığım yerden düzenli olarak mekik çekiyorum. beslenmeni düzene oturtursan daha iyi sonuç alabilirsin.
bence zayıflamak adına ne yapıyorsak; ancak düzenli yaptığımız zaman istediğimiz sonucu alırız.
60-69 kilo haftalık kilo kaybı listesi...
21 Ocak 2010
24 Ocak 2010 kilo bildirim günü
Lunapiena 52.5
EvCadisi 61.3
Plazmic 70.4
MevCan 68.0
Vira vira 68.0
Margherita 59.0
Dilşad53 65.0
Linguist 61.5
Grin 63.0
Aramıza hoşgeldn grin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?