60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

klasik kahvaltı
bi dilim börek
bi elma
2 tatlı kaşığı yoğurt
bol salata az bulgur pilavı.yediklerim ve yiyeceklerim.
inşallah pazartesine kadar regli olurumda tartıda dombiş çıkmam.

selam kızlar...çalışmaktan bitap düşmüş durumdayım giremedim...ve sanırım devam edicem eylemime...kendinize iyi bkın..benm gibi oturmaktan başka hiçbir harekette bulunmamak gibi davranışlarda bulunmayın.ayrıca...iki öğün köfte yiyebldm sadece...allahım o kadr vakit sıkıntım var ki..neyse ki yarın bitiyor...daha sağlıklı beslenmeee bol yürüyüşş pilates...yaşasın sporrr..

Son düzenleme:
60-69 kilo haftalık kilo kaybı listesi...
21 Ocak 2010
24 Ocak 2010 kilo bildirim günü

Lunapiena 52.5

EvCadisi 61.3

Plazmic 70.4

MevCan 68.0

Vira vira 68.0

Margherita 59.0

Dilşad53 65.0

Linguist 61.5

Grin 63.0

Aramıza hoşgeldn grin....

çevremin şiddetle karşı çıkmasına ragmen,
ne yalan söylüyim, çok istiyorum 55in altını. ama öncelikli hedefim tekrar 55kg olup, şöyle bir sabitlemek. ve sonra 2-3 kgluk minik hedeflerle ilerlemek..

bu araada daha reglim 10 gun önce bitmesine ragmen, 2-3 gundur her gun 1-2 damla olmak koşulu ile ara kanama oluyorum.ne oluyor anlamadım. regl giibi de şişim sanki.. ufff

herkese günaydınnnn, erkenden uyandım, kocaman 2 bardak suyumu içtim, yeşil çayımı da içtikten sonra kahvaltı edeceğim. güne erken başlamak ve yeşil çay metabolizma hızlandırıyor diye biliyorum. dün biraz fazla yedim (obur sevgilim sağolsun) bugün çok hafif geçireceğim yemeği. ayy acayip motive oldum ben:dance: allah bozmasın

bende pazartesıden berı rjımdeyım 70 kıloyum 16 kılo verıcem ınsallah doğum maduruyum :) sabah etı form bıskuvı yağsız yoğurt elma sırkesı ve bol su öğle yemeğı corba ve işyerınde ne varsa 1 tabak yemek 4-5 gıbı elma aralarda sekersız nescafe ve su aksamda yemek yemıyorum yıne elma ınsallah verırım kıloları gercı bugun öğle yemeğınde yağlı bı yemek vardı ama mecburen yedım sızce bu rejım yararmı ıse offf cvp yazarsanız sevınırım

slm herkse kızlar dün annem yüzünden rejımı bozdum malesef anne magduruyum dayanamadım yedim akşam birsürü şey ama bugün devam ediyorum yılmak yok arada öle kaçamaklar olur heralde dimi ben öglenleri diyet bisküvi yiyerek geçiriyorum ama bu ne kadar dogru bilmiyorum bide ben yeşil çayı hiç sevmıyorum onun yerine metabolizma hızlandıran bişey var mı acaba kızlar

tünaydın kızlar.karlı bi hava olmasına rağmen çarşı pazar gezip geldim.birazdan tavuk ızgara ve bol salata yiyeceğim.akşamı meyve ile geçirmeyi düşünüyorum.

malum regl den ötürü olan tatlı krizlerim devam ediyor.sormayın rüyamda koca bi tabak aşure varmış evde eşim diyoki sakın yeme diyettesin.bende diyorum aşure kilo yapmaz baksana içinde bolca baklagil var.(rüyamda bile bahane hazır)üstüne basıyorum tarçını bolca ceviz fındık.oda yetmiyor jelibon ve bonibın koyuyorum.koca bi yemek kaşığı alıp tam yerken telefon çaldı kızımı çiş tutmam gerek.of ya dedim beynim nasıl çalışıyorsa rüyada bile yedirmiyor işte.

benı guldurdun allahta senı guldursun:dance:

iyi akşamlar kızlar,
yaklaşık 3 haftadır düşe kalka diyet yapmaya çalışıorm:)
düşe kalka diyorum çünkü 5 gün aç durup haftasonu 2 kişilik yemek yediğimden 5 gün aç durmam bir işe yaramadı...
64,7leri görüyordum 3 hafta önce sonra 1-2 haftadır 63.7 falan çıkıyordum bugün reglim başlıyor gibi olmasına rağmen 62.7 çıktım.

bütün gün köşe yastğı gibi oturuyorum iş yerinde..hareket sıfır.akşam da eve gelince kendimi koltuğa atıyorum spor hakgetire...en son 2 sene önce 57 kiloyu görmüştüm acaba tekrar görebilirmiyim:S

günaydın kızlar. dayanamadım tartıldım 500 gr vermişim. 2-3 gün oldu sanırım gruba katılalı. özel bir diyet uygulamadım; sadece yemeyi azalttım biraz. bol su ve yeşil çay içiyorum. yeşil elma almayı planlıyorum. akşam yemeklerinde fazla yediğimi farkettim. akşam yemeğini de elmayla geçirirsem süper olacak. birazdan yeşil çayımı da içeceğim. sevgiler...a.s.

günaydın canım,
ben akşamları sadece ya 1 kase k-fleks ya da 1 bardak çorba içiyorum başka hiçbir şey yemiyorum.
öğlen ekmeksiz çorba et ya da sebze yemeği salata falan yiyorum ama yine de insanların 1 haftada verdiğini ben 1 ay da falan vericem sanırım
tatlı da yemiyorum üstelik.

merhabalar benı de alır mısınız? :)) ben hazıranda doğum yaptım.54 le hamle kalıp 75 le doğuma girdim.tam 21 kg yanı 9 ayda.neyse 7a y bıtmek uzere 12 kg verdım.abah 63,2 çıktı.bı kaç haftadır dıkkt edıorumhala emzırıyorum çünkü.ama beyaz ekmek hiç yemıyorum gunde 4 dılım o da kepekli.tatlıya pek yanaşmıyorum bı de sık sık bışeyler yıyorum.

evet doğru k-fleks de iyi fikir ama ben onu sütle tüketemiyorum ancak yoğurtla olabilir. elmayla birlikte bu türden bir şey alsam iyi olur. sürekli elma da bıktırabilir. ben aynı zamanda kpss çalışıyorum, baş ağrısı yapıyor bende açlık, bu da çalışmamı engelliyor. hmm bugün ara öğünler için markete çıkmam gerek anlaşılan.

Margarin, ara öğün yiyip yemediğini bilmiyorum; eğer ara öğün yemiyorsan eklemelisin bence. aynı zamanda spor tabi. masa başında olduğunu yazmışsın, masa başı egzersizleri var nette, bak istersen. bir de ben uyumadan önce yattığım yerden düzenli olarak mekik çekiyorum. beslenmeni düzene oturtursan daha iyi sonuç alabilirsin.
bence zayıflamak adına ne yapıyorsak; ancak düzenli yaptığımız zaman istediğimiz sonucu alırız.

Günaydııın:)) Kızlar aranıza bende yeni katıldım ... Ah ne yazık ki bende fazla kilolarımdan muzdaribim ergenlik ve sonrası dönemde hiçbir zaman 60kg nin altını göremedim belki de bunun en büyük nedeni düzenli bir yeme alışkanlığımın olmayışı, sürekli abur cubur atıştırma ihtiyacım ve yemeye bir başladım mı kendimi durduramayışım... biri bana dur desinkaydirigubbakcemile spor yapmak istesemde yakınlarda bir salon yok... hadi evde yapayım desem süreklilik işini beceremiyorum ben... ne olacak halim... artık kendimi böyle görmek istemiyorum...çalışıyordum şimdi evdeyim kpss ve atanma derdi, aşk acısı derken iyice stresli oldum zaten... yemek için bahane arıyorum zaten ...

Düşündümde artık buna dur demenin zamanı geldi de geçiyor bile... Seneye inşaallah atandığımda, hatta yaza kadar kendimi yeni bir ben olarak görmek istiyorum
Şu anda 66 kg yim 1.64 boyum... bende aranıza katılarak sizlerin de desteğiyle belki kendime hakim olabilirm... Hadi kızlar sizlerden akıl bekliyorum... Sizce nasıl bir program hazırlamalıyım ve sizce kendime hakim olabilecek miyiim:)))

Arkadaşlar liste halinde kilolarımızı yazarak kilo bildiriminde bulunuyoruz...katılmak isteyenler benm mesajımı alıntı yaparak yazsınlar lütfen...herkese bol kilo vermeli günler diliyorum...

bundan 2 sene önce diyetisyene gitmiştim 6 ay kadar o yüzden ara öğünlerin önemli olduğunu biliyorum.ara öğün olarak zaten 2-3 grisini yiyorum işteyken ya da bazen 1 elme yiyorum öğle yemeğinden 2-3 saat sonra...ben de hipoglisemi var yani ben de aç duramam uzun süre ki aç kalmıyorum.ben şöyle bir şey keşfettim.eğer bir bardak şu çabuk çorbalardan içersem 1 saate varmadan canım tatlı istemeye başlıyor ama 1 kase k-fleks yersem sütle canım hiç tatlı istemiyor o akşam bir daha acıkmıyorum ama bu soğuk kış günlerinde sütle kfleks beni daha da üşütüyor:)

MargaRin 62.7 kg. senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…