yeme ayssbis bak öğlene az kaldı güzel bir yemek yersin
kalorileri düşün
benim kilo almamda ki en büyük etken bu hamurişleri zatenbenneyaptımki
maalesef şirkette yemek çıkmıyor.yakınlarda da sadece fast food restaurantlar var.mümkün olduğunca yanımda getirmeye çalışıyorum.bazen aceleyle unutuyorum.
napiim ama yaa ,yarısını yemiş bulundum.öğlen sütlü gevreğimi yemem,akşam da salata yada hailanmış brokoli yerimbilmiyorumkismile
kızlar hepinize günaydın. dün akşam yemeği biraz fasla kaçırdığım için bugün mutsuz uyandımuyandımsenağlama ama bugün hatamı telafi edeceğimdelikafadulden
günaydın.ben maalesef 62,2 çıktım.bı göremedim şu 50 li kıloları.
günaydın kızlar
7 günde 1.5 kilo verdim ama pazar günü azıcık fazla yedim galiba neyse ki hava güzeldi yürüyüş falan derken eritmişimdir.
bugünkü menüm:
Kahvaltı: beyaz peyniri, domates, salatalık, maydanoz, yeşil biber
Ara öğün: Yarım paket diyet bisküvü
Öğle yemeği: 1 kase lahana çorbası, 1 tabak ot yemeği, 1 kase yoğurt
Ara öğün: 3 adet fındık Yarım paket diyet bisküvi
Akşam yemeği: 6 yemek kaşığı tavuk sote, salata
bu arada kızlar yemek yapma şekillerimizi değiştirmek diyette çok önemli mesela ben bu menüde lahana çorbası ve ot yemeğini hiç yağ koymadan yaptım. tuz miktarını azaltmakta çok önemli..
valla aaybis ben haftada 1 kez kahvaltı da simit yiyorum
öğle gevreğini ye aç kalarak olmaz git birazdan bir markete biraz elma al dolabına
acıktıkça da onları ye akşama sebze varmış zaten moral bozmak yok
arkadaslar merhaba bende zayıflamak istiyorum
7,5 ay önce doğum yaptım
şuan 62 yum 56-57 kiloya inmek istiyorum ve göbekten kurtulmak istiyorum.
kızlar...
şimdi müdürüm bana mis gibi sıcacık simit getirmiş:bbo:
off nasıl da güzel
ne yapayım ben yaa,o bana bakıyor ben ona eyvahedigeldismile
:sinifsinif:
artık çok geç.yarısını yedim....
arkadaslar merhaba bende zayıflamak istiyorum
7,5 ay önce doğum yaptım
şuan 62 yum 56-57 kiloya inmek istiyorum ve göbekten kurtulmak istiyorum.
Merhaba arkadaşlar. Yeni gelen arkadaşlarımıza kocaman bir hoşgeldin diyeyim önce. Zayıflama konusunda motivasyonumda sorun yok ama moralim epeyce bozuk benim. Cumartesi günü önce kendim rahatsızlandım beni görünce annem bayıldı. Sonra kızım perişan olmuş biz hastanedeyken. Hastane çıkışında eve dönünce bu sefer kızım ateşlendi gece 2 ye kadar diğer hastanede koşturdum durdum. Kendi derdimi u nuttum tabi böylece. Ben sıkıntılı olunca yemeğe düşenlerdenim. ama bu sefer öyle olmadı. Pek yemedim doğrusu. Tabi bu durumlar olunca yeme düzeni bozuldu. Olsun sağlık olsunda düzeltirim yine inş.
Çok şükür herkes şuan gayet iyi. Başladık bugün işe yine. Kilo belirtme günü belirleyelim arkadaşlar. :Motivasyonda çok etkili olacagına eminim ben. Hepinizi çok öpüyorum. a.s.
Merhaba arkadaşlar. Yeni gelen arkadaşlarımıza kocaman bir hoşgeldin diyeyim önce. Zayıflama konusunda motivasyonumda sorun yok ama moralim epeyce bozuk benim. Cumartesi günü önce kendim rahatsızlandım beni görünce annem bayıldı. Sonra kızım perişan olmuş biz hastanedeyken. Hastane çıkışında eve dönünce bu sefer kızım ateşlendi gece 2 ye kadar diğer hastanede koşturdum durdum. Kendi derdimi u nuttum tabi böylece. Ben sıkıntılı olunca yemeğe düşenlerdenim. ama bu sefer öyle olmadı. Pek yemedim doğrusu. Tabi bu durumlar olunca yeme düzeni bozuldu. Olsun sağlık olsunda düzeltirim yine inş.
Çok şükür herkes şuan gayet iyi. Başladık bugün işe yine. Kilo belirtme günü belirleyelim arkadaşlar. :Motivasyonda çok etkili olacagına eminim ben. Hepinizi çok öpüyorum. a.s.
aaybis dua et simitle gelmiş benim eşim ne zaman diyete başladım desem akşama baklavalarla tatlılarla gelıyor kadayıf tatlısına dayanamam hiç ama bu sefer yemeyceğim kesin vermem lazım acil kiloları
Öğle
1/2 kase çorba
1 dilim ekmek
salata
1 tane biber dolması
Çok mu kızlar ya ama çok açtım :roflol:
Öğle
1/2 kase çorba
1 dilim ekmek
salata
1 tane biber dolması
Çok mu kızlar ya ama çok açtım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?