60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar...
şimdi müdürüm bana mis gibi sıcacık simit getirmiş:bbo:
off nasıl da güzel
ne yapayım ben yaa,o bana bakıyor ben ona eyvahedigeldismile

benim kilo almamda ki en büyük etken bu hamurişleri zatenbenneyaptımki

maalesef şirkette yemek çıkmıyor.yakınlarda da sadece fast food restaurantlar var.mümkün olduğunca yanımda getirmeye çalışıyorum.bazen aceleyle unutuyorum.

napiim ama yaa ,yarısını yemiş bulundum.öğlen sütlü gevreğimi yemem,akşam da salata yada hailanmış brokoli yerimbilmiyorumkismile

valla aaybis ben haftada 1 kez kahvaltı da simit yiyorum
öğle gevreğini ye aç kalarak olmaz git birazdan bir markete biraz elma al dolabına
acıktıkça da onları ye akşama sebze varmış zaten moral bozmak yok​

kızlar hepinize günaydın. dün akşam yemeği biraz fasla kaçırdığım için bugün mutsuz uyandımuyandımsenağlama ama bugün hatamı telafi edeceğimdelikafadulden

olsun tatlım bugün dikkat edersin sakın dünden kaldım diye
bugün ipin ucunu kaçırma lmaz:yeşil çaya ağırlık ver a.s.

günaydın.ben maalesef 62,2 çıktım.bı göremedim şu 50 li kıloları.

olsun canım vazgeçme bak ben ucundan da olsa gördüm kaydirigubbakcemile3

tebrikler canım a.s. demek ot yemeği süpermişşş :roflol:

arkadaslar merhaba bende zayıflamak istiyorum
7,5 ay önce doğum yaptım
şuan 62 yum 56-57 kiloya inmek istiyorum ve göbekten kurtulmak istiyorum.

valla aaybis ben haftada 1 kez kahvaltı da simit yiyorum
öğle gevreğini ye aç kalarak olmaz git birazdan bir markete biraz elma al dolabına
acıktıkça da onları ye akşama sebze varmış zaten moral bozmak yok​

sağol canım yaa...inanılmaz vicdan azabı çekiyordum çünkü.olumunekankayizsmile

Merhaba arkadaşlar. Yeni gelen arkadaşlarımıza kocaman bir hoşgeldin diyeyim önce. Zayıflama konusunda motivasyonumda sorun yok ama moralim epeyce bozuk benim. Cumartesi günü önce kendim rahatsızlandım beni görünce annem bayıldı. Sonra kızım perişan olmuş biz hastanedeyken. Hastane çıkışında eve dönünce bu sefer kızım ateşlendi gece 2 ye kadar diğer hastanede koşturdum durdum. Kendi derdimi u nuttum tabi böylece. Ben sıkıntılı olunca yemeğe düşenlerdenim. ama bu sefer öyle olmadı. Pek yemedim doğrusu. Tabi bu durumlar olunca yeme düzeni bozuldu. Olsun sağlık olsunda düzeltirim yine inş.
Çok şükür herkes şuan gayet iyi. Başladık bugün işe yine. Kilo belirtme günü belirleyelim arkadaşlar. :Motivasyonda çok etkili olacagına eminim ben. Hepinizi çok öpüyorum. a.s.

kızlar...
şimdi müdürüm bana mis gibi sıcacık simit getirmiş:bbo:
off nasıl da güzel
ne yapayım ben yaa,o bana bakıyor ben ona eyvahedigeldismile

aaybis dua et simitle gelmiş benim eşim ne zaman diyete başladım desem akşama baklavalarla tatlılarla gelıyor kadayıf tatlısına dayanamam hiç ama bu sefer yemeyceğim kesin vermem lazım acil kiloları

:sinifsinif:
artık çok geç.yarısını yedim....

canın sağolsun güzelim, akşama telafi edersin, ama yanıda meyve bulundur tavsiye ederim

arkadaslar merhaba bende zayıflamak istiyorum
7,5 ay önce doğum yaptım
şuan 62 yum 56-57 kiloya inmek istiyorum ve göbekten kurtulmak istiyorum.

hoşgeldin canım aramıza a.s.alkisalkisalkis

çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun..

aaybis dua et simitle gelmiş benim eşim ne zaman diyete başladım desem akşama baklavalarla tatlılarla gelıyor kadayıf tatlısına dayanamam hiç ama bu sefer yemeyceğim kesin vermem lazım acil kiloları

Aynen canım yaa benim eşimde direkt beni pizzayla vururdu.sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ama artık alıştı,kararlılığımı gördü sağolsun,kendisi de benimle birlikte dikkat ediyor..çünkü eskisi gibi olmak istediğimi çok iyi biliyor.:lepi:

geçmiş olsun canım :1hug:

Öğle
1/2 kase çorba
1 dilim ekmek
salata
1 tane biber dolması

Çok mu kızlar ya ama çok açtım :roflol:

yok canım hiçte çok değil sen bana diyetisyenin verdiği öğle yemeğini görsen ooooo ayrıca 1 dilim ekmeğini 1 tane dolma ile değişim yapmışın hiç fazla değil bence

Öğle
1/2 kase çorba
1 dilim ekmek
salata
1 tane biber dolması

ben zaten senin yediklerine bakıp kendimi avutuyorum cici...sempatiksalakcinni
çünkü yesen de verebiliyorsun,gayet dengeli biçimde hemde..
bense yarım simit için kıvranıyorum.ki neredeyse 15 gündür bir dilim ekmek bile yemedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Öğle
1/2 kase çorba
1 dilim ekmek
salata
1 tane biber dolması

yok yok çok güzel bence. çorbanda un olması ve hazır çorbalardan olmasın bi de dolman bulgurdan olursa sanırım daha iyi olur. benim ot yemeğimde süperdi. ıspanak, pazı ve kereviz karışımından oluşuyor. ne şaslıyım mi buralada çok fazla yeşillik bulunuyor ve oldukçada taze... afiyet olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…