60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşil çayı bende pek sevmiyorum. karışım çok güzel umarım işe yarar. ben akşamları rezene içiyorum epey alıştım..

ne güzel,maalesef biz öyle her çeşit sebzeyi bulamıyoruz.rezeneyle çok güzel salatalar yapıyorlar,eminim çok lezzetlidir..

sen içiyorum yazmışsın,ben onu direkt yiyorum diye algılıyorum.beynim bile okuduğumu istediği gibi algılamaya başladı:jeyyar:

sen içiyorum yazmışsın,ben onu direkt yiyorum diye algılıyorum.beynim bile okuduğumu istediği gibi algılamaya başladı:jeyyar:

olsun olsun roka severim ben bol bol yerim.. taze nane, maydonoz, dere otu, pancar (süper salatası oluyor turşusu değil) şalgam, ebegümeci, pazı, ıspanak, kereviz( yapraklarından da güzel yemek oluyor) aklıma gelenler şuan bunlar bi de köylüler pazara çeşit çeşit ot getiriyor.
her şeyin doğalını ve tazesini yemekten yanayım. hazır gıdalar tüketmiyorum. özellikle şu hazır çorbalara, margarinlere, tavuk et bulyonlarına karşıyım..

Bence de iyi bir fikir. Napcaksan birlikde yapalim. Guc birlikten dogar :lepi:

Benim yediklerim
Aç karnına sirkeli ballı ılık su
Kahvaltıda 1 buçuk dilim kepek ekmeği, bir haşlanmış yumurta, 7-8 zeytin, bir dilim peynir, yeşil çay
Ara öğün 4 tane keten tohumlu burçak bisküvi ve ısırgan çayı
öğle yemeği yarım tabak taze fasülye 1 dilim kepek ekmeği
Bakalım bundan sonrası nasıl gidecek bugün...

Kimse şu gün tartılalım dememiş. Ben söylüyorum cuma sabahları tartılalım. Katılan varsa yapalım şunu artık olurmu arkadaşlar ???

kızlar hepinize günaydın. dün akşam yemeği biraz fasla kaçırdığım için bugün mutsuz uyandımuyandımsenağlama ama bugün hatamı telafi edeceğimdelikafadulden

1 gunle bisi olmaz. Ama diyetini sona kdr surduremeyenlerin hepsi bu lafi der:)
Yuruyus,egzersiz yapmaya calis. Dun aldigin kalorilere bay bay de :teytey: Kolay gelsin

Hoşbulduk arkadaslarrr
yediklerinize baktım size göre ben baya fazla yiyorum sanirim

Aaybiscim merhaba. Ben de oglenleri derste oldugum icin yiyemiyorum bazen. iste 3-4 ceviz, 4-5 findik koyuyorum cebime. acikinca onlari yiyorum. inan cok doyurucu. Sen de bi dene istersen cnm a.s

kızlar dün akşam bozdum dedim ama bugün kaldığım yerden devam ediyorum.öyle salmak yok.klava: 1-1.5 saat yürüdüm bugün.
canlarım bence de cuma uygundur kilo bildirimi için!!!
herkese uygunsa cuma bildiriyoruz kilolarımızı!!!
sıkı tutun şimdiden derim cumaya az kaldı!!!

bence de cuma iyi..

Hos bulduk cnm.
Kendine dikkat et ablacim.Her kesin iyi olmasi sana bagli. Onde duran domino ta$i gibisin ablam sırnaşık şey Saka tabiki de. Her seyin basi saglik :) Ii kilo vermler:)

Benım ıÇınde cuma uygun gÜn ayrıca Şu ankı kılolarımızı yazarak lıste hazırlayalım bence

ılk ben baŞlıyayım
Şu ankı kılom 61,5 cumaya kadar mutlaka 61 olmak ıstıyorum

1 gunle bisi olmaz. Ama diyetini sona kdr surduremeyenlerin hepsi bu lafi der:)
Yuruyus,egzersiz yapmaya calis. Dun aldigin kalorilere bay bay de :teytey: Kolay gelsin

bana da uyar kızlar cuma günü olsun..

Hoşbulduk arkadaslarrr
yediklerinize baktım size göre ben baya fazla yiyorum sanirim

ama canım senin bebişin var küçük normal bizden daha fazla yemen.:enbuyukkk:

tamamdır o zaman oy birliği ile cuma sabahı ev kıyafetleri ile tartı sonuçlarımızı yazmaya karar verdik. Hadi bakalım rastgele :)))

Şuan ki kilom 66

bu liste üzerinden devam edelim giren arkadaşlar buradan girsinler

Chiglet - 61,5
Sidelya - 66
dardanel ton - 69

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…