hayır canım sinameki yok hatırladığım kadarını yazayım,avakado,rezene,anason,kiraz,yeşilçay,funda,kekik,mısır püskülü,kiraz......vs.vs.macun da aynen böyle ama içinde bal var extra olarak.
ben yeşilçay içemiyorum,çok denedim zorladım ama ıhhhh yok olmadı, bu çaydan akşam demledim.biraz mayhoş bir tadı olduğundan sanırım rahatça içtimohaoldumsmile
yeşil çayı bende pek sevmiyorum. karışım çok güzel umarım işe yarar. ben akşamları rezene içiyorum epey alıştım..
ne güzel,maalesef biz öyle her çeşit sebzeyi bulamıyoruz.rezeneyle çok güzel salatalar yapıyorlar,eminim çok lezzetlidir..
sen içiyorum yazmışsın,ben onu direkt yiyorum diye algılıyorum.beynim bile okuduğumu istediği gibi algılamaya başladı:jeyyar:
Fikir belirtmek istedim bence arkadasların dedıgı gıbı kesınlıkle kılolarımızı soylıcegımız bı gun bulmalıyız cuma olabılır mesela.o zaman motıvasyonumuz daha da artar ıstıkrarı daha kolay saglayabılırız.boylece herkes bu konuya her hafta girme ihtiyacı duyar adapte olur ve dıyet surecını daha rahat gecırır :)
bılmıyorum sız ne dersınız kızlar
hoşgeldin canım aramızaa.s.
kızlar hepinize günaydın. dün akşam yemeği biraz fasla kaçırdığım için bugün mutsuz uyandımuyandımsenağlama ama bugün hatamı telafi edeceğimdelikafadulden
benim kilo almamda ki en büyük etken bu hamurişleri zatenbenneyaptımki
maalesef şirkette yemek çıkmıyor.yakınlarda da sadece fast food restaurantlar var.mümkün olduğunca yanımda getirmeye çalışıyorum.bazen aceleyle unutuyorum.
napiim ama yaa ,yarısını yemiş bulundum.öğlen sütlü gevreğimi yemem,akşam da salata yada hailanmış brokoli yerimbilmiyorumkismile
Benim yediklerim
Aç karnına sirkeli ballı ılık su
Kahvaltıda 1 buçuk dilim kepek ekmeği, bir haşlanmış yumurta, 7-8 zeytin, bir dilim peynir, yeşil çay
Ara öğün 4 tane keten tohumlu burçak bisküvi ve ısırgan çayı
öğle yemeği yarım tabak taze fasülye 1 dilim kepek ekmeği
Bakalım bundan sonrası nasıl gidecek bugün...
Kimse şu gün tartılalım dememiş. Ben söylüyorum cuma sabahları tartılalım. Katılan varsa yapalım şunu artık olurmu arkadaşlar ???
Merhaba arkadaşlar. Yeni gelen arkadaşlarımıza kocaman bir hoşgeldin diyeyim önce. Zayıflama konusunda motivasyonumda sorun yok ama moralim epeyce bozuk benim. Cumartesi günü önce kendim rahatsızlandım beni görünce annem bayıldı. Sonra kızım perişan olmuş biz hastanedeyken. Hastane çıkışında eve dönünce bu sefer kızım ateşlendi gece 2 ye kadar diğer hastanede koşturdum durdum. Kendi derdimi u nuttum tabi böylece. Ben sıkıntılı olunca yemeğe düşenlerdenim. ama bu sefer öyle olmadı. Pek yemedim doğrusu. Tabi bu durumlar olunca yeme düzeni bozuldu. Olsun sağlık olsunda düzeltirim yine inş.
Çok şükür herkes şuan gayet iyi. Başladık bugün işe yine. Kilo belirtme günü belirleyelim arkadaşlar. :Motivasyonda çok etkili olacagına eminim ben. Hepinizi çok öpüyorum. a.s.
bence de cuma iyi..
Benim yediklerim
Aç karnına sirkeli ballı ılık su
Kahvaltıda 1 buçuk dilim kepek ekmeği, bir haşlanmış yumurta, 7-8 zeytin, bir dilim peynir, yeşil çay
Ara öğün 4 tane keten tohumlu burçak bisküvi ve ısırgan çayı
öğle yemeği yarım tabak taze fasülye 1 dilim kepek ekmeği
Bakalım bundan sonrası nasıl gidecek bugün...
Kimse şu gün tartılalım dememiş. Ben söylüyorum cuma sabahları tartılalım. Katılan varsa yapalım şunu artık olurmu arkadaşlar ???
1 gunle bisi olmaz. Ama diyetini sona kdr surduremeyenlerin hepsi bu lafi der:)
Yuruyus,egzersiz yapmaya calis. Dun aldigin kalorilere bay bay de :teytey: Kolay gelsin
Hoşbulduk arkadaslarrr
yediklerinize baktım size göre ben baya fazla yiyorum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?