60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar nerdeyse 10 gündür diyetteyim. ii gidiyordu ama bu akşam bozdum sayılır. misafir vardı. her yaptığımdan yiyince baya bi karnım doydu. allahtan tatlı yemedim.ama yine de mutsuzumm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tebrik ediyorum ya şu yapılmış tatlıyı yememeyi nasıl başarıyorsunuz kızlar helal olsun valla. olsun moralini bozma 1 gün bozmayla bişiy olmaz

hoşgeldin canım aramıza.a.s. lanet kilolar malesef bi geliyo bi gidiyo. beraber başaracağız inşallah.:Saruboceq:

Herkeste kilo problemi nedir bu kadınların derdi allahım yardım et bize.ama kilolara sebebte biziz yeyip yeyip oturuyoruz aşağıya ah keşke yesek yesek kilo almasak ne güzel olurdu ama yedikçe yiyoruz yedikçe yiyoruz sonra başla diyete aslında zamanında dikkat etsek sonra uğraşmayız :

Son düzenleme:
boy 160 kilo 68. 60 a inmek istiyorum. pazt başlıyalım nasıl yapıcaz

canım hoşgeldin bu arada a.s. diyet önerilerin varsa beraber uyguayalım. ben kendimce yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. çok yemiyorum. tatlı yemiyorum. arada bi parça küçücük çikolata yiyiyorum ama:) neyse yediklerini bizimle paylaşabilirsin. kilonu haftada bir bildirebilirsin. burayı takip etmek yazıları okumak bile insanı motive ediyor.opuyorumnanaktan

katılıyorum canım sana ama işte bizim kaderimiz bu sanırım. ya ömür boyu diyet yapcaz ya da ömür boyu yediklerimize dikkat edeceğizdelikafaduldendelikafadulden

kızlar hepinize günaydın. dün akşam yemeği biraz fasla kaçırdığım için bugün mutsuz uyandımuyandımsenağlama ama bugün hatamı telafi edeceğimdelikafadulden

sağol gülgülmez zaten senın kılo verdiğini görünce iyice motıve oldum bugun başladım 67 kiloyum hedefim 55 olmak verdikçe yazacağım size kaydirigubbakcemile2

gidicek kilolar pes etmek yok hadi bakalım hayırlısı hoşgeldin tekrar a.s.
mersi bebişim kaydirigubbakcemile3 a.s.

GÜnaydın kızlar
dÜn bır kanalda dıyetısyen Çıktı ve sÜper Önerılrde bulundu aklımda kalanları sıze aktarıcam.

Kızlar günaydınnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
Haftasonunda bildirim yapamadım ama tabiki diyete devam
ettim ufak kaçamaklar dışında, emin olmak için bu sabah tartıldım
hala 59,7 kiloyum almadan atlattım şükür haftasonunu :dance:
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s. umarım herkes hedeflerine ulaşır
Bu sabah erken kalktım ve 35 dakika yürüdüm arkasından yosun sabunumla
güzel bi kese attım bacaklara kaydirigubbakcemile3
Kahvaltı
2 büyük bardak su
1 dilim ekmek
2 tane zeytin
1 kk beyaz penir ve şekersiz çay

Şu kilo bidirim gününe gelince ben cumartesileri tartılıyorum böylece
pazarda fazla kaçırmamış oluyorum

günaydın kızlar
7 günde 1.5 kilo verdim ama pazar günü azıcık fazla yedim galiba neyse ki hava güzeldi yürüyüş falan derken eritmişimdir.
bugünkü menüm:
Kahvaltı: beyaz peyniri, domates, salatalık, maydanoz, yeşil biber
Ara öğün: Yarım paket diyet bisküvü
Öğle yemeği: 1 kase lahana çorbası, 1 tabak ot yemeği, 1 kase yoğurt
Ara öğün: 3 adet fındık Yarım paket diyet bisküvi
Akşam yemeği: 6 yemek kaşığı tavuk sote, salata

bu arada kızlar yemek yapma şekillerimizi değiştirmek diyette çok önemli mesela ben bu menüde lahana çorbası ve ot yemeğini hiç yağ koymadan yaptım. tuz miktarını azaltmakta çok önemli..

Günaydın kızlar;

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.kilo verenlereyse muckkksss...

haftasonunu ufak tefek kaçamaklarla atlattım.ama çok hareketliydim,o yüzden pek sorun yapmıyorum.

sabah: 07:30
bir dilim çavdar peksimeti ve bir dilim beyaz peynir
öğle için yanımda yine gevrek ve süt var:)
şuan kahvemi içiyorum.
kızlar dün alışveriş merkezinde doğal ürünler satan bir mağazaya uğradım.satıcının ısrarlarına dayanamayıp 1 ballı bitki macunu ve karışık çay aldım.
40 günde 4-6 kilo vermesseniz paranızı iade edeceğim diye çok iddialı bir laf etti,üstyelik o anki kilomu ve tarihi de yazdı.:)
bakalım ne olacak bu sabah başladım aldıklarımı denemeye...

umarım işe yarar çok iddalı. karışık çayın içinde sinnemaki bitkisi yok değil mi? oldukça tehlikelidir. bağırsakların bile delinebilir. tabi bir iki bardakta değil :) ama bağırsak tembelliği yapıyor.

hayır canım sinameki yok hatırladığım kadarını yazayım,avakado,rezene,anason,kiraz,yeşilçay,funda,kekik,mısır püskülü,kiraz......vs.vs.macun da aynen böyle ama içinde bal var extra olarak.
ben yeşilçay içemiyorum,çok denedim zorladım ama ıhhhh yok olmadı, bu çaydan akşam demledim.biraz mayhoş bir tadı olduğundan sanırım rahatça içtimohaoldumsmile

dün tv de yaşam klubü dite bir programda diyetisyen çıktı, örneklerle çok güzel açıkladı.
yiyerek zayıflayın dedi, 6 öğün yedirmiyoruz 3 ana öğün yiyorsunuz dedi, sabah kahvaltınızı çok güzel yaptınız öğlene kadar vücud bunu sindirecek, ama siz arada hop başka birşey yiyorsunuz bu sefr vucud onu tam emilmeden dışarı atıyor yada yağa çeviriyor ki yeni gelen besinle uğraşabilsin dedi. Örnek bir menü verdi,
Sabah kahvaltıda örneğin simit yiyorsunuz yada puaça, şöyle düşünün onları suyun altına tuttuğumuzda eriyip giderler ama peyniri suyun altına tutun erirmi hayır o zaman vücudumuzun anında eritip kısa süreli enerji sağlayacak yiyecekler yerine bizi öğlene kadar tok tutan yiyecekler tüketmeliyiz. doyana kadar yiyin öyle bir kibrit kutusu kadarda değil.
mesela öğlene karnıyarık var ne biliyim baklagiller var doyana kadar yiyin, ksamayın sıkmayın ama asla
pirinç, makarna, beyaz ekmek ekmek, unlu gıdalar tüketmeyin, onun dışında yemeği istediğiniz kadar tüketin bu doktor bu kendi yöntemiyle 40 kg vermiş . Benim çok aklıma yattı. Ayrıca mutlaka her sabah kalvaltıda, ceviz, badem, fındık tüketin tabi makul ölçilerde dedi. Yemekten sonra hemen oturmayın bağırsakları çalıştırmak için ufak bir yürüyüş yapın. Aklım da kalanlar bunlar kızlar, eğer aklıma gelirse eklerim.

bu arada hangi gün kilo bildirimi yapıyorsunuz bilmiyorum ama bu sabah tartıda 61,5 gr gördüm yani 500 gr gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…