Beni de alın arkadaşlar aranıza. En son bi tartıldığımda 62 kiloydum boy 1.51. Yarın net kilomu yazarım sabah ac karınla tartılayım. Yazın ne güzel 53 e kadar düşmüştüm nedir bu kilo illeti ya veriyorum gene geliyor.
Melabaaa arklarben bu gun katildim araniza. yas 18, boy 164, kilo 69. Ltfn bana da yardimci olun. Birlikte zayiflayalim. Ben de elimden geldigi kdr yardimci olurum sizlere. Haydiiii arklarrrr zayiflamayan kalmasin :)
tebrik ediyorum ya şu yapılmış tatlıyı yememeyi nasıl başarıyorsunuz kızlar helal olsun valla. olsun moralini bozma 1 gün bozmayla bişiy olmaz
boy 160 kilo 68. 60 a inmek istiyorum. pazt başlıyalım nasıl yapıcaz
Herkeste kilo problemi nedir bu kadınların derdi allahım yardım et bize.ama kilolara sebebte biziz yeyip yeyip oturuyoruz aşağıya ah keşke yesek yesek kilo almasak ne güzel olurdu ama yedikçe yiyoruz yedikçe yiyoruz sonra başla diyete aslında zamanında dikkat etsek sonra uğraşmayız :
sağol gülgülmez zaten senın kılo verdiğini görünce iyice motıve oldum bugun başladım 67 kiloyum hedefim 55 olmak verdikçe yazacağım size kaydirigubbakcemile2
canım hoşgeldin ben de aynı senin gibiyim.ama inş hep birlikte zayıflıcaz kk sayesinde hihoyyyt
gülgülmez tebrik ederim seni bebişim
bu arada kızlar motıvasyon olmuyo demıssınız ama bn burayı cok sevıyorum bı gun gırmesem duramıyorum ve sızlerın yazdıkları sayesınde dıyetıme devam edıyorum ki bi sürü zayıf adayı var her hafta bakıyorum biraz daha inceliyolar:)gecen seneyı bılmıyurum ama bu sene de ıyı burası ben gayet memnunum
inş hep beraber bi alt gruba geçeriz ıncecık oluruz kızlar ben cok umutluyumolumunekankayizsmile öptüm hepinizi
Günaydın kızlar;
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.kilo verenlereyse muckkksss...
haftasonunu ufak tefek kaçamaklarla atlattım.ama çok hareketliydim,o yüzden pek sorun yapmıyorum.
sabah: 07:30
bir dilim çavdar peksimeti ve bir dilim beyaz peynir
öğle için yanımda yine gevrek ve süt var:)
şuan kahvemi içiyorum.
kızlar dün alışveriş merkezinde doğal ürünler satan bir mağazaya uğradım.satıcının ısrarlarına dayanamayıp 1 ballı bitki macunu ve karışık çay aldım.
40 günde 4-6 kilo vermesseniz paranızı iade edeceğim diye çok iddialı bir laf etti,üstyelik o anki kilomu ve tarihi de yazdı.:)
bakalım ne olacak bu sabah başladım aldıklarımı denemeye...
umarım işe yarar çok iddalı. karışık çayın içinde sinnemaki bitkisi yok değil mi? oldukça tehlikelidir. bağırsakların bile delinebilir. tabi bir iki bardakta değil :) ama bağırsak tembelliği yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?