60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk cesretimi topladım ve tartıldım 63.5 kiloyum boyum 170 startı verdim

ben de 61 le başladım 2 haftada 57.6 kiloya düştüm.boyum 1.70 senin gibi. günde 8 öğün,herşeyden yiyerek veriyorum. hala da öyle devam ediyorum. pilates yapıyorum her akşam. sonra iki hafta ailemin yanına gittim 59'a çıkmışım. neler neler yedim ama. sonra yine başladım. 2hafta oldu,bu sabah 56.6 kiloydum

slm ben süt olsun diye hergun rezene içiyorum en az 1 bardak ama bu hazır sallama caylardan sen demliyomusun yoksa hazır mı kullanıyorsun

sallama çayların pek etkisi olmuyor. demlemeyi tavsiye ederim. bence her şeyin hazırı, paketlenmişi aslında etkili değil. ayrıca bugün akşam tartıldım 6 günde 1 kilo vermişim. az ama olsun sağlıklı veriyorum. pazartesiden itibaren yediklerimi paylaşacağım. biraz gayret kızlar hepimiz başaracağız.

6 gunde 1 kilo süperrr
ben yarım kilo versem sükrederim :)))

günaydın arkadaşlar cuma günleri kilo bldirimi yapmıyormusunuz başka birgünmü yapıyorsunuz
bi tek sap gibi ben yazmışım kilomuda

kızlar biz de bir gün belirleyelim ve kilo bildirimi yapalım...
herkes fikrini yazarsa sevinirim...:enbuyukkk:

Beni de alın arkadaşlar aranıza. En son bi tartıldığımda 62 kiloydum boy 1.51. Yarın net kilomu yazarım sabah ac karınla tartılayım. Yazın ne güzel 53 e kadar düşmüştüm nedir bu kilo illeti ya veriyorum gene geliyor.

Hayatta en sevdıgım sey dıyet onerılerı ,hıc uyamam ama sızlerı ve onerılerınızı takıp edecegım.Bıraz mesajları okudum da 1.70 boy 55 kg halen dıyet yapılıyor ben anlayamadım bırden,amac 0 beden olmak mıdır kı? neyse herkesın bır ıdealı var gerceklstırene ne mutlu,zamanında 30 kg vermıs ve halen kılo konusunda ıstıkrar saglayamayan bırı olarak onerılerınızı dınlemek ve elımdn gelırse onerılerde bulunmak ısterım.63kg mım hedefım 5kg cık ,fazlası anoreksık gosterıyor laelaelaelaelae

10 günlük bi aradan sonra tekrar merhaba kızlar diyet miyet öldü bnm bu 10 günde yaşadığım sıkıntılı dönemi bahane ederek yedim yedim yedim ve gene yedim mafoldumben iradeli bilirdim kendimi ama bu sefer neden böyle oldu anlamadım :sinifsinif: toparlanmam gerekiodu biran önce bugün tekrar başladım diyete sabah bişi yemedim 11de kalktım zaten, temizlik yaptım 1 saat önce sirkeli suyumu içtim 1 tane kuru incir yedim lahanasuyumu içtim ve henüz bişey yemedim akşam tavuk ızgara, salata ve yoğurt yiyeceğim umarım bu sefer bozmadan devam edebilirim...

Melabaaa arklar ben bu gun katildim araniza. yas 18, boy 164, kilo 69. Ltfn bana da yardimci olun. Birlikte zayiflayalim. Ben de elimden geldigi kdr yardimci olurum sizlere. Haydiiii arklarrrr zayiflamayan kalmasin :)

bir sürü yeni arrkadaş gelmiş burya da maşallah..hadi göreyim kızlar sizi...
pigletcim nerelerdesn canım...

evcadisinin.blogspot.com

Slm arkadaşlar benimde yaş 26 boy 1.58 kilom 59. 9 kilo fazlam var.Aslında bugun diyete gireli 3ç günümdü ama çikolatayla bozdum :çok üzgünüm: yarın yeniden başlıcam sanırım bu olayı önce beyinde bitirmek gerek üstelik hazirana düğünüm var of offf

o ooo bu kadar aç kalınır mı ya!diyetı bırazda yeme alıskanlıgı halıne getırerek uygularsanız kendınızı kasılmıs,sıkısmıs mecburıyetler ıcınde hıssetmezsınız.Tatlı,şeker hıc tuketmemem benım en buyuk avantajım.İçecekelerde şeker hıc kullanmam.Su ıcmıyorum pek onu artırıyorum,yuruyus yapıyorum bırde su elma sırkesını salatlarla tuketıyorum ıcemem ben oyle suyla falan.Aksam yemegı ıcın bulgurlu,beyaz+mor lahanalı,elma sırkelı salata yedım,gayet lezzetlı ve doyurucuydu öneririm

Fikir belirtmek istedim bence arkadasların dedıgı gıbı kesınlıkle kılolarımızı soylıcegımız bı gun bulmalıyız cuma olabılır mesela.o zaman motıvasyonumuz daha da artar ıstıkrarı daha kolay saglayabılırız.boylece herkes bu konuya her hafta girme ihtiyacı duyar adapte olur ve dıyet surecını daha rahat gecırır :)
bılmıyorum sız ne dersınız kızlar

bana uyar fark yapmazlmaz: bugünkü menüm çok saçmabilmiyorumkismile
sabah kelogs sütle bir kase arada 1 elma sonra pilatesimi yaptım
öğlende baya bi sapıttım bir tabak nohut yemeği bir dilim kepek ekmek haşlanmış karnıbahar havuç iki kaşıkta keşkek baya yemişim doymuom doymuomkafamçokkarıştı
arada çay içtim normal kara çay sonra akşam yine bir tabak nohut yarım dilim kepek ekmek karnıbahar havuç sarımsaklı yoğurtlu :bbo:
sonra pıt pıt yedim bide napimmm canım çekti
deminde portakal yedim su içemiom yaaaa nedenlmaz: işte böle pekte diyette değilim galiba aman beeee yemedende olmuoooyasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…