60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama canım benim bu yediklerim az bile
diyette olmazken yediklerimi bir görsen tam bir obiriksim ben
canım senin dediğin gibi de ekmeksiz falan da olmaz ama lmaz:

yeşil çayı bende pek sevmiyorum. karışım çok güzel umarım işe yarar. ben akşamları rezene içiyorum epey alıştım..

ayyy bende nefret ederim yeşil çaydan hiç içemem :1no2:
ayrıca ot yemeğine bayıldım nefis olmuştur eminim yerimseniben

Kızlar size Dilara Koçak'tan dinlediğim birkaç tüyoyu paylaşmak istedim:
1)Cardio çalışırken(yağ yakılması ve kalori kaybı) 40 dakikadan fazla YÜRÜMEYıN.
2)40 DAKıKAYA KADAR YAĞLAR YAKILIR, daha sonra kasa çevrilirmiş. Kas yakımı yağ yakımından ÇOK DAHA ZORDUR ve kilo vermeyi zorlaştırır.
3) Spordan sonra yeşil çay içmeniz faydalıdır. (Ilık için, sıcak değil! Şeker koymayın yerine 1 tatlı kaşığı bal koyun yeterlidir.)
4) Spordan sonra GREYFURT veya ANANAS tüketin. Yağ yakımına yardımcı etki gösterir.
5) Günde 2,5 litre ılık su için.
6) Sabah aç karnına 2 bardak ılık su için.
7) Diyet zamanında BEZELYE, MERCıMEK, HAVUÇ tan uzak durun.
8) Haftada 1 kere izin yapın diyet yapmayın ve yemek istediklerinizi ABARTMADAN ÖLÇÜLÜ biçimde yiyin. Haftada 1 boş gün yapmak rejimi bozmaz.

teşekkürler canım yeşil çay hariç hepsine uymaya çalışıcam a.s

Ben tam aksini duymustum. yani 40 dkdan sonra yaglar yakilmaya basliomus diye. Yani ilk 30-40 dakkada vucut isiniomus, yag yakimi icin gerekli ortam yaraniomus. Sonra yaglar yakiliomus ama simdi kafam karisti bilmiyorumkismile

Ben tam aksini duymustum. yani 40 dkdan sonra yaglar yakilmaya basliomus diye. Yani ilk 30-40 dakkada vucut isiniomus, yag yakimi icin gerekli ortam yaraniomus. Sonra yaglar yakiliomus ama simdi kafam karisti bilmiyorumkismile

yok canım 20 dk dan sonra yağ yakmaya başlıyoruz kaydirigubbakcemile2 yani günlük
30-40 dk yeterli oluyomuş benim bilgimde böyleydi ama CADIARZU

yok canım 20 dk dan sonra yağ yakmaya başlıyoruz kaydirigubbakcemile2 yani günlük
30-40 dk yeterli oluyomuş benim bilgimde böyleydi ama CADIARZU

him daha guzel o zmn :) zaten spora vakit olmuyor. 40 dk ii. ben yapinca abartiodum 1 bucuk saat falan yapiodum .bunu ogrenmem guzel oldu. tskler:):lepi:

evet bende ilk 20 dk vücut ısınıyor diye duymuştum onda sonra çalıştığımız 20 dk yağlar yakılıyor.

ben boy yazmasam en kısa benim galiba
1,60

çok canım sıkıldı yaa çektiğim eziyete değseydi bari yaa

sıkma canını :teselli: ama demek ki bir yerlerde bi hata yapılmış ki
yediğinle yaktığın dengelemiş almadığını kar say bu hafta
daha dikkatli olursun canım birde her öğün yazmaya çalış
sporuda unutmadan tabi opuyorumnanaktan

bugün öğle yemeğinde kuru fasulye pilav vardı, pilav yemiyorum zaten, kuru fasulyeyi burada yediğmi zamanda midem ağrıyor, 2 dilim ekmek ve yoğurt yedim az önce dayanamadım 2 adet ikram bisküvi yedim nescafeyle, imdatttt yardım edin kızlarrrr

o zaman kızlar günlük yediklerimizi ve eğer yapıyorsak spor aktivelerimizi günlük paylaşalım, ve birbirimizi takip edelim, yapmayana ceza verelim, birbirimize bir nevi koçluk yapalım ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…