- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
ben zaten senin yediklerine bakıp kendimi avutuyorum cici...sempatiksalakcinni
çünkü yesen de verebiliyorsun,gayet dengeli biçimde hemde..
bense yarım simit için kıvranıyorum.ki neredeyse 15 gündür bir dilim ekmek bile yemedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yeşil çayı bende pek sevmiyorum. karışım çok güzel umarım işe yarar. ben akşamları rezene içiyorum epey alıştım..
ayyy benide ekleyin taze taze 59,7 oldum bu hafta :roflol:
Kızlar size Dilara Koçak'tan dinlediğim birkaç tüyoyu paylaşmak istedim:
1)Cardio çalışırken(yağ yakılması ve kalori kaybı) 40 dakikadan fazla YÜRÜMEYİN.
2)40 DAKİKAYA KADAR YAĞLAR YAKILIR, daha sonra kasa çevrilirmiş. Kas yakımı yağ yakımından ÇOK DAHA ZORDUR ve kilo vermeyi zorlaştırır.
3) Spordan sonra yeşil çay içmeniz faydalıdır. (Ilık için, sıcak değil! Şeker koymayın yerine 1 tatlı kaşığı bal koyun yeterlidir.)
4) Spordan sonra GREYFURT veya ANANAS tüketin. Yağ yakımına yardımcı etki gösterir.
5) Günde 2,5 litre ılık su için.
6) Sabah aç karnına 2 bardak ılık su için.
7) Diyet zamanında BEZELYE, MERCİMEK, HAVUÇ tan uzak durun.
8) Haftada 1 kere izin yapın diyet yapmayın ve yemek istediklerinizi ABARTMADAN ÖLÇÜLÜ biçimde yiyin. Haftada 1 boş gün yapmak rejimi bozmaz.
Kıskandım... :dilcikar:
Ben tam aksini duymustum. yani 40 dkdan sonra yaglar yakilmaya basliomus diye. Yani ilk 30-40 dakkada vucut isiniomus, yag yakimi icin gerekli ortam yaraniomus. Sonra yaglar yakiliomus ama simdi kafam karisti bilmiyorumkismile
yok canım 20 dk dan sonra yağ yakmaya başlıyoruz kaydirigubbakcemile2 yani günlük
30-40 dk yeterli oluyomuş benim bilgimde böyleydi ama CADIARZU
Chiglet - 61,5
Sidelya - 66
dardanel ton - 69
aaybis - 65
Piglet - 63
Gülgülmez - 59,7
him daha guzel o zmn :) zaten spora vakit olmuyor. 40 dk ii. ben yapinca abartiodum 1 bucuk saat falan yapiodum .bunu ogrenmem guzel oldu. tskler:):lepi:
çok canım sıkıldı yaa çektiğim eziyete değseydi bari yaa
çok canım sıkıldı yaa çektiğim eziyete değseydi bari yaa
neee akannehir 1,5 saat mi valla ben 30-40 dk yı zor yapıyorum[/QUOTE
o da yağ yakıyım diye abartma tatlım az olsun sürekli olsun :dance:
eft bundan sonra oyle yapcam.haftada en az 2 kere egzersizlerimi yapcam guzel guzel. siz de ihmal etmein haaa lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?