Kızlar ya karnım acıktı ara olarak ne yesem canım meyve yemek
hiç istemiyo iş yerinde yiyebilcek başka bişey de yok ki :sm_confused:
Chiglet - 61,5
Sidelya - 66
dardanel ton - 69
aaybis - 65
Piglet - 63
Gülgülmez - 59,7
Vafers - 63
Aylademir - 67
Sidelya79 - 66
HayyaL - -61,5
Kenyaa - 60,5
Chiglet - 61,5
Sidelya - 66
dardanel ton - 69
aaybis - 65
Piglet - 63
Gülgülmez - 59,7
Vafers - 63
Aylademir - 67
Sidelya79 - 66
HayyaL - -61,5
Kenyaa - 60,5
ben niye yokum yamafoldumben
Vay bee. baya olmusuz masallah. hihoyyyt
Yha bu gunku beslenmem hic hosuma gitmedilmaz:
sabah: 2 brdk ilik su, 2 tane kuru kayisi
ara: 1 brdk hazir portakal suyu
oglen: 1 brdk ilik su, bir kucuk kase mercimek corbasi, 1/3 dilim beyaz ekmek.
aksam: 1 fincan limonlu form cayi. 1 portakal
Bu gun cok az yemisim. Ama iste diyetimin ilk gunu oldugu icin vucudum arinsin temizlensin istedim.
Bi de arklar. Sizebir sey oneririm. Cok ise yariyo. Mumkun oldukca kucuk tabaklar, kaseler. kasiklar kullanin. Hani insana pek farketmio gibi geliyor ama inanin ben 4-5 gundur deniorum inanilmaz faydasi var. artik daha erken doyuyorum. Bu gun mesela mercimek corbami kucuk kasede cay kasigiyla ictim . hem daha erken doydum, hem deinsan kendini hafif hissedio. Denein ltfn faydasini goruceksiniz :CüvCüv:
Chiglet - 61,5
Sidelya - 66
dardanel ton - 69
aaybis - 65
Piglet - 63
Gülgülmez - 59,7
Vafers - 63
Aylademir - 67
Sidelya79 - 66
HayyaL - -61,5
Kenyaa - 60,5
excity - 65,2
kızlar yok mu daha gelen???
Kuru kayısının arasına sole cevız bır ıkı tane muthıs doyurucudur,Yemeklerınızı mumkun oldugunca ayna karsısında yıyın,hanı yemek odalarında bu yuzden ayna var sanırım yavas yemekte faydalı.Ve suslu guzel sofralar kurun,herseyden azar azar dnatın sofranızı(ben oyle yapıyorum).ve bıcak eslıgınde yemek yıyın .Bakın goreceksınız yemegın yarısında doymussunuz.Beyaz lahanayı garnıtur olarak yıyorum,yagsız tvada bırazda su eslıgınde kavurun gıtsın,bıraz baharatla tatlandırın.Baharatlar metobolızmayı calıstırır.Ama sakın ac kalarak dıyet yapmayın,onun yerıne kalorısı dusuk lıflı gıdalar ekleyın.
kızlar yok mu daha gelen???
ben varım....:kedi:
ben de varım kızlar :kedi: ama benim durumum biraz kötü :gitme: 67 kiloyum şu ankafamçokkarıştı
ben de gelmek istiyorum 1.65 boyunda 67.5 kiloyum temmuza kadar 8 kılo vermem lazım diyetisyene gıdıyorum tavsiyelerini paylasabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?