60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle güzel bir öğün yiyorum...akşam yemeği yemeyerek biraz da ona güveniyorum.....umarım bırakınca geri gelmez....

Kızlar ya karnım acıktı ara olarak ne yesem canım meyve yemek
hiç istemiyo iş yerinde yiyebilcek başka bişey de yok ki :sm_confused:

Cnm ise giderken yaninda 4-5 findik, 2-3 ceviz gotur.ara olarak super. hem doyduruo hem de yaninda tasimasi cok kolay sırnaşık şey ben cebime koyuorum istedigimde yiorum. hem de cok faydali. dene istersen sen de cnm:)

Chiglet - 61,5
Sidelya - 66
dardanel ton - 69
aaybis - 65
Piglet - 63
Gülgülmez - 59,7
Vafers - 63
Aylademir - 67
Sidelya79 - 66
HayyaL - -61,5
Kenyaa - 60,5

Chiglet - 61,5
Sidelya - 66
dardanel ton - 69
aaybis - 65
Piglet - 63
Gülgülmez - 59,7
Vafers - 63
Aylademir - 67
Sidelya79 - 66
HayyaL - -61,5
Kenyaa - 60,5

Vay bee. baya olmusuz masallah. hihoyyyt
Yha bu gunku beslenmem hic hosuma gitmedi lmaz:
sabah: 2 brdk ilik su, 2 tane kuru kayisi
ara: 1 brdk hazir portakal suyu
oglen: 1 brdk ilik su, bir kucuk kase mercimek corbasi, 1/3 dilim beyaz ekmek.
aksam: 1 fincan limonlu form cayi. 1 portakal

Bu gun cok az yemisim. Ama iste diyetimin ilk gunu oldugu icin vucudum arinsin temizlensin istedim.
Bi de arklar. Sizebir sey oneririm. Cok ise yariyo. Mumkun oldukca kucuk tabaklar, kaseler. kasiklar kullanin. Hani insana pek farketmio gibi geliyor ama inanin ben 4-5 gundur deniorum inanilmaz faydasi var. artik daha erken doyuyorum. Bu gun mesela mercimek corbami kucuk kasede cay kasigiyla ictim . hem daha erken doydum, hem deinsan kendini hafif hissedio. Denein ltfn faydasini goruceksiniz :CüvCüv:

Kuru kayısının arasına sole cevız bır ıkı tane muthıs doyurucudur,Yemeklerınızı mumkun oldugunca ayna karsısında yıyın,hanı yemek odalarında bu yuzden ayna var sanırım yavas yemekte faydalı.Ve suslu guzel sofralar kurun,herseyden azar azar dnatın sofranızı(ben oyle yapıyorum).ve bıcak eslıgınde yemek yıyın .Bakın goreceksınız yemegın yarısında doymussunuz.Beyaz lahanayı garnıtur olarak yıyorum,yagsız tvada bırazda su eslıgınde kavurun gıtsın,bıraz baharatla tatlandırın.Baharatlar metobolızmayı calıstırır.Ama sakın ac kalarak dıyet yapmayın,onun yerıne kalorısı dusuk lıflı gıdalar ekleyın.

tamam cnm. aynini uygulucam:) Her kese Bol kalori harcamalarrr :dance:

ben de gelmek istiyorum 1.65 boyunda 67.5 kiloyum temmuza kadar 8 kılo vermem lazım diyetisyene gıdıyorum tavsiyelerini paylasabilirim...

Chiglet - 61,5
Sidelya - 66
dardanel ton - 69
aaybis - 65
Piglet - 63
Gülgülmez - 59,7
Vafers - 63
Aylademir - 67
Sidelya79 - 66
HayyaL - -61,5
Kenyaa - 60,5
excity - 65,2
bequiet - 67
cancerwarrior - 63
dhs - 67,5

Sıkı rejıme baslanıldıgında,bırden kesıp atıyorum 3000 kalorıden 1500 dustugumuzde kılo verecegımızı zannederken,vucut kıtlıga gırdıgını dusunerek yag depolamaya baslarmıs,oyle duydum ve evet banada aynısı oldu,jet dıyet detoks anlamam ,bence saçmabır ara dr tavsıyesı ıle crom tablet kullandım.kan sekerını dengelemek ıcın,(anı aclık krızlerını önluyordu) cok yasıyordum cunku.Mucıze olmadı ama acıkınca saldırmamayı ogrendım.ara öğün olarak meyve yemem daha cok acıktırıyor.sındırım motolıtsını artırıcı ılac kullanıyorum,mıdem gec bosalıyor ve cok rahatsız edıyor reflum var mecburum ve gece zaten mıdem bos olmak zorunda. ve ve ve ekmek ıcın cavdar onerırım ama fırından alın bole sıyah acı bı ekmek o kadar sısıyorkı mıdede bayagı bı tok kalırsınız

tatlı sevmem,cay kahvede seker kullanmam,yagıda gectım sadece sorunum tuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…