Chiglet - 61,5
Sidelya - 66
dardanel ton - 69
aaybis - 65
Piglet - 63
Gülgülmez - 59,7
evet bugünkü menüm sabah bir tost yağsız ve çay tek şeker
arada 1 elma
öğlende bulgur pilavı ve yoğurt
akşamda muhtemelen aynı olur aslında salata yemek gerek sanırım yoğurt hatalı olabiirbenneyaptımki zaten kilo milo veremiom çok uyuz oluyorum bu duruma
bengi cim hangisini kasdediyorsun altta çıkan çizelgelerimi
neee akannehir 1,5 saat mi valla ben 30-40 dk yı zor yapıyorum[/QUOTE
o da yağ yakıyım diye abartma tatlım az olsun sürekli olsun :dance:
eft bundan sonra oyle yapcam.haftada en az 2 kere egzersizlerimi yapcam guzel guzel. siz de ihmal etmein haaa lmaz:
tamam tatlım merak etme :içelim:
Kızlar ya karnım acıktı ara olarak ne yesem canım meyve yemek
hiç istemiyo iş yerinde yiyebilcek başka bişey de yok ki :sm_confused:
o ooo bu kadar aç kalınır mı ya!diyetı bırazda yeme alıskanlıgı halıne getırerek uygularsanız kendınızı kasılmıs,sıkısmıs mecburıyetler ıcınde hıssetmezsınız.Tatlı,şeker hıc tuketmemem benım en buyuk avantajım.İçecekelerde şeker hıc kullanmam.Su ıcmıyorum pek onu artırıyorum,yuruyus yapıyorum bırde su elma sırkesını salatlarla tuketıyorum ıcemem ben oyle suyla falan.Aksam yemegı ıcın bulgurlu,beyaz+mor lahanalı,elma sırkelı salata yedım,gayet lezzetlı ve doyurucuydu öneririm
Kızlar ya karnım acıktı ara olarak ne yesem canım meyve yemek
hiç istemiyo iş yerinde yiyebilcek başka bişey de yok ki :sm_confused:
Chiglet - 61,5
Sidelya - 66
dardanel ton - 69
aaybis - 65
Piglet - 63
Gülgülmez - 59,7
merhaba herkese aranıza bende katılabilir miyim?iki haftadır diyet yapıyor..2 kilo gitti...şimdi 63 kiloyum...hedefim 54kg...daha yolum var.....benim bugün yediklerim......
iki dilim ligh ekmek arası peynir
nescafe
çay
öğle yemeğini okulda yiyorum...artık o günün ne pişirilirse..ekmeksiz olarak yiyorum....sanırım aranızda en çok ben yiyorum...
elma
muz
salata [akşam yemeğim]saat 18.00 civarı akşam yemeğimi bitiriyorum.....
ve hergün 2 l su içmeye dikkat ediyorum.....[/QUtelef olursun yakında,aksam yemegı nerde yavrum olurmu oyle salatayla,dıyetı bır bırakacaksın hoop fazlasıyla gerı gelecek hepsı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?