60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bugün berbat beslendim akşamı kurtarmak istiyorum en azından, ve stepper yapmayı planlıyorum

aaybis kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Chiglet - 61,5
Sidelya - 66
dardanel ton - 69
aaybis - 65
Piglet - 63
Gülgülmez - 59,7
vafers- normal tartıda 63 dijitali bilmiom:bbo:

evet bugünkü menüm sabah bir tost yağsız ve çay tek şeker
arada 1 elma
öğlende bulgur pilavı ve yoğurt
akşamda muhtemelen aynı olur aslında salata yemek gerek sanırım yoğurt hatalı olabiirbenneyaptımki zaten kilo milo veremiom çok uyuz oluyorum bu duruma

relax olalım inşallah hep birlikte vericez:içelim:

bende bu hafta 1 kilo verdim..66 olmuşum..yanlız tek sıkıntım bir türlü spora başlayamam..birde spor yapsam süper olcak..
bu saate kadar ne yedim...
sabah..2 dilim eti form light ekmek..1 yumurta azcık peynır yeşil çay ve yemek sonrası greyfurt suyu..
arada ince dilim peynir ve çeyrek ekmekle 1 bardak yarım yağlı süt.
öğlen 1.5 kepçe tarhana çorbası çeyrek ekmek...
arada 1 elma yedim ..akşama lahana ymeği var ekemksiz ondan yiyeceğim 3-4 kaşığı geçmez..yatmadan 1 kase yoğurda keten tohumu katıp yiyip yatıyorum

Son düzenleme:
kızlar birbirimizin koçu olalım diyorum eşleştirme yapalım, günlük birbirimizi takip edelimki sorumluluk altında olduğumuzu bilelim

Kızlar ya karnım acıktı ara olarak ne yesem canım meyve yemek
hiç istemiyo iş yerinde yiyebilcek başka bişey de yok ki :sm_confused:

ben ara öğünümü yedim ama acıkmaya başladım. ara öğünleri dayanamayıp erken yiyorum. en iyisi elma yemen bence ... ha gayret akşam olmak üzere..

ya dün çok kötü hissediyordum kendimi o yüzden cnm hiç bişey istemedi bnde zorlamadım kendimi yoksa çok yanlış o kadar aç kalmak bugün daha insaflı davrandım vücuduma belki de okulda çocuklarla uğraşırken efor sarfettiğim içindir. sabah sirkeli suyumu kuru incirimi ve lahana suyumu içtim ekmek(maalesef beyaz ekmekti çünkü bulunduğum köyde kepekli ekmek yok ilçeye inip almam lazım:) peynir ve çayla kahvaltı yaptım öğle arası 5 tane sarma yedim onu da velim getirmişti çok güzeldi tadı ama çok yemedim 1 saat önce ve geldim ve akşama da lahana suyumun ardından ıspanak yemeği ve yoğurt düşünüyorum ve yemekten sonra spor yapacağım biraz buralarda yürüyüş yapamıyorum köpekler kovalıyor :)))

Arkadaşlar bende de digital tartı yok. Normal tartıda 66 çıkıyorum şuan. Boyum 160, olmak istediğim kilo 60-62 civarı. Kilomu göstermediğim için 60 altına düşmek istemiyorum. Can simidim gitsin yeter :) Bu arada yaşım 31... Haydi bakalım cuma sabahına kadar neler olacak :) Öpüldünüz hepiniz hayırlı akşamlar...

Bildiğim kadarıyla meyve insanı daha çok acıktırıyormus,bır yerd eokumustum denedım hıc ara ogun gıbı olmuyo akabınde acıkıyorum.hemsıreyım ben malum hastan eortamı oyle ne herzaman yanımd abırsey tasıyabılıyorum nede ara ogun yapaca vaktım yok.Ac kalark degılde yeme alıskanlıgı halıne getırerek dıyet yapıyorum,haftada 1 hamburger yıyorum whoperı cook severım:)) ama gunun devamında kalorı ıcerıklı bırsye yemıyorum ve 7 saatı dısarda gecırdıgım zaman oluyro bu genellıkle.Bır denge olusturun derım bugun ydıklerıme gelınce sayacak kadar bırsye var mı kı?

sabah tam bugday ekmegı 1 dılım +peynır 1/2 kk,kahve seker kullanmam
10:00da cay
12:00 ogle yemegı ıs yerı malum secenek yok 1 dılım kepek ekmegı ,ıkı kasık kıymalı patates,4 kasık yogurtlu havuc salatası,2 adet sekerpare
14:00 250cc sut 1 tane ulker basak bıskuvı,etıform gıbı tatsız bısı
16:00 aynısı
18:00 yagsız sehrıye corbası 1 dılım ekmek bıraz sogus
20:00 planım tavuk salatası

gunde 8 saat aktıf ayakta calısıyorum,tansıyonum ve kan sekerım dustugu ıcın ac bırakmıyorum kendımı ,su ıcmeye ve tuzu azaltmaya calısıyorum.oyle sırke ,lahana suyuda asla ıcemem.Sımdıye kadar hıc dıyetısyene danısmadım gerekde duymadım46 bedenden 38 e ındım ,yeme alıskanlıgımı degıstırerek bı standart tutturmaya calısıyorum,hepınıze onerımde bu

merhaba herkese aranıza bende katılabilir miyim?iki haftadır diyet yapıyor..2 kilo gitti...şimdi 63 kiloyum...hedefim 54kg...daha yolum var.....benim bugün yediklerim......
iki dilim ligh ekmek arası peynir
nescafe
çay
öğle yemeğini okulda yiyorum...artık o günün ne pişirilirse..ekmeksiz olarak yiyorum....sanırım aranızda en çok ben yiyorum...
elma
muz
salata [akşam yemeğim]saat 18.00 civarı akşam yemeğimi bitiriyorum.....
ve hergün 2 l su içmeye dikkat ediyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…