60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama sen boydan kurtarıyosundur yerimseniben olsun moralimi bozmucam yaa 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum 1 hafta önce ben de 69 kiloydum kaydirigubbakcemile2

Boyum uzun deil. 164sm. seninki kac ki bilmiyorumkismile 1 haftada 2kilo vermisin iste. Deil moral bozmak, tam gazla devam etmelisin bence. Cunki cok guzel bi netice. Insallah devami gelir. Ben de bu gun basladim . bakalim nolcak. cumayi bekliyelim alkisalkisalkis

Birde sunu ekleyeyyım,hanı muayyen gunler varya tabırı caızse ,o donemden once bıraz odem toplar vucut farkedermısınız karnımız sıser ,sonrsındada odem vs kaybı olur bırden boyle 2-3 kg gıder bu zayıflama olarak algılanır.bunu kılo verdım yada aldım dıye dusunmeyın olur mu

Hg cnm. verirsin insallah. Evet paylasirsan mutlu oluruz zemuszemus

oncelikle benım cıddı bır kabızlık ve demır eksıklıgı problemım vardı. ona gore bır program hazırlandı henuz baslayalı 2 hafta oldu carsamba gunu kontrolum var bakalım kac kılo gıtmıs. ben bu dıyetı yaparken ac kalmıyorum ama bazen bazı seylerı canım cok ıstıyo:) 9:00 sabah kahvaltı
2 3 kayısı meyve veya form çay
domates salatalık
1 dilim ekmek
ve ya alternatıf kahvaltı
5 yemek kasıgı nesfit
1 bardak yarım yaglı sut
11:30 kuşluk
1 adet meyve ve su
14:00 öğle yemeği
1 porsiyon meyve
1 porsiyon sebze yemeği
1 porsıyon salata ya da cacık
1 dilim kepek ekmek
16:30 ikindi
form bitki çayı 4 adet kepekli büskivi
19:00 akşam
1 porsiyon etli sebze yemegi
1 porsiyon corba
salata ya da cacık
1 dilim ekmek
21:00 gece
2 porsiyon meyve veya 1 bardak süt
birde sabah kalkınca 1 kasık pekmez ıcıyorum

beni de aranıza alın çok mutsuzum hep spor yaptım hayatımda hiç 58i geçmedim şu an 64 kiloyum 2 gündür 1000 cl lik diyetteyim ama bana zor gelmedi sadece çok ekmek yiyordum sadece o anlamda faydası olucak zannımca:)
haftada 1 saat tenis oynuyorum fakat kilo vermeye faydası olmucaktır çünkü hep yaptığım bi aktivite

ben 1.59 mafoldumben evet kolay kilo verebiliyorum ama devam ettirmek sorun benim için hemen zaman geçsin istiyorum. cumaları kilo bildirimi yapılcak mı canım?

Son düzenleme:

ben de aynı dertten muzdarıptım yanı tuzsuz yapamam dıyordum ama 2 3 gun tuzu azaltıp yuzuklerımın bol gelısını gorunce motıve oldum bı de dıyet tuzlar var onlardan alıcam ınsallah

herkese merhaba. ben de 68 kiloyum boy 164 cm. iştahını kontrol altına alamayanlardanım. sürekli bir şeyler yesem olur yani.şimdi bile ne atıştırsam diye düşünüyorum nasıl irade göstereceğim bakalım....cokacimcoook

ben de aynı dertten muzdarıptım yanı tuzsuz yapamam dıyordum ama 2 3 gun tuzu azaltıp yuzuklerımın bol gelısını gorunce motıve oldum bı de dıyet tuzlar var onlardan alıcam ınsallah

Sodyumu azaltılmıs tuzdan bahsedıyorsun.Farkettınmı tuzsuzken yeme ıstegıde o kadar fazla olmuyor.Vucudumuzun tuza ıhtıyacı yok,yedıgımız gıdalarla ve suyla alıyoruz yeterınce ama ıste alıskanlık bırkere basladınmı damak tadı alıp basını gıdıyor.Maydonuz severım ve yerım mesela uzerıne lımon sıkıp kahvaltıda ,muthıs odem attırıyor.hem ben ıcemem maydanoz suyu hele o lahana suyu yokmu ,:sinifsinif: ıyy ıgrenc sey o ne koku oyle

belkide önemli olan zaaflarımızın ne olduğunu bulup ona göre bi diyete girişmek fakat tecrübeyle sabittir sporsuz olmiiyyyyyyyyyyiiiiohaoldumsmile

2 haftadır yukardakı lıstenın dısına pek cıkmadım ama carsamba doktora gıdınce kacamak ıcın ızın isteyecegım. canım cok kunefe ıstıyo adet donemı de gelıyo ondan mıdır nedır bılemedım...

Eevet. Bende de aynisi oluyor. Tmm cnm. Zaten zayiflama yolunda adim atanlarin cogu bu donemde ve az oncesinde birakmislardir diyeti ve sporu. Cunki diyet ve spor yapiyorum ama Kilo veremiyorum , hatta aliyorum diyerek morallerini bozuyorlar ve pes ediyorlar. Burdan her kese seslenelim de bir zamanlar benim de yapdigim hatayi yapmasinlar lmaz:

boshayallersmile ben de ıctım onların hepsınden ıııy gercekten ben yemegın tuzuna bakmadan tuzluga sarılırdım. belkı cok salakca ama cocukken tuz kaynakları bıterse ne yaparız dıye dusunurdum. ben acıkmama etkısını farketmedım ama yemekten sonra ılle canım tatlı bıseyler yemek ısterdı sımdı onu cok hıssetmıyorum

Evet gayet saglikli bi liste bence. Kac kalorilik bu cnm?
Kabizlik problemi bende de var. Her olyu denedim. En son careyi dogadanin form caylarinda buldum. gercekten super ise yario a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…