Merak etme cnm, senden cok olan da var. ben yani69 kiloyum naniknanik
ama sen boydan kurtarıyosundur yerimseniben olsun moralimi bozmucam yaa 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum 1 hafta önce ben de 69 kiloydum kaydirigubbakcemile2
Hg cnm. verirsin insallah. Evet paylasirsan mutlu oluruz zemuszemus
Boyum uzun deil. 164sm. seninki kac ki bilmiyorumkismile 1 haftada 2kilo vermisin iste. Deil moral bozmak, tam gazla devam etmelisin bence. Cunki cok guzel bi netice. Insallah devami gelir. Ben de bu gun basladim . bakalim nolcak. cumayi bekliyelim alkisalkisalkis
Sıkı rejıme baslanıldıgında,bırden kesıp atıyorum 3000 kalorıden 1500 dustugumuzde kılo verecegımızı zannederken,vucut kıtlıga gırdıgını dusunerek yag depolamaya baslarmıs,oyle duydum ve evet banada aynısı oldu,jet dıyet detoks anlamam ,bence saçmabır ara dr tavsıyesı ıle crom tablet kullandım.kan sekerını dengelemek ıcın,(anı aclık krızlerını önluyordu) cok yasıyordum cunku.Mucıze olmadı ama acıkınca saldırmamayı ogrendım.ara öğün olarak meyve yemem daha cok acıktırıyor.sındırım motolıtsını artırıcı ılac kullanıyorum,mıdem gec bosalıyor ve cok rahatsız edıyor reflum var mecburum ve gece zaten mıdem bos olmak zorunda. ve ve ve ekmek ıcın cavdar onerırım ama fırından alın bole sıyah acı bı ekmek o kadar sısıyorkı mıdede bayagı bı tok kalırsınız
tatlı sevmem,cay kahvede seker kullanmam,yagıda gectım sadece sorunum tuz
ben de aynı dertten muzdarıptım yanı tuzsuz yapamam dıyordum ama 2 3 gun tuzu azaltıp yuzuklerımın bol gelısını gorunce motıve oldum bı de dıyet tuzlar var onlardan alıcam ınsallah
herkese merhaba. ben de 68 kiloyum boy 164 cm. iştahını kontrol altına alamayanlardanım. sürekli bir şeyler yesem olur yani.şimdi bile ne atıştırsam diye düşünüyorum nasıl irade göstereceğim bakalım....cokacimcoook
Birde sunu ekleyeyyım,hanı muayyen gunler varya tabırı caızse ,o donemden once bıraz odem toplar vucut farkedermısınız karnımız sıser ,sonrsındada odem vs kaybı olur bırden boyle 2-3 kg gıder bu zayıflama olarak algılanır.bunu kılo verdım yada aldım dıye dusunmeyın olur mu
Sodyumu azaltılmıs tuzdan bahsedıyorsun.Farkettınmı tuzsuzken yeme ıstegıde o kadar fazla olmuyor.Vucudumuzun tuza ıhtıyacı yok,yedıgımız gıdalarla ve suyla alıyoruz yeterınce ama ıste alıskanlık bırkere basladınmı damak tadı alıp basını gıdıyor.Maydonuz severım ve yerım mesela uzerıne lımon sıkıp kahvaltıda ,muthıs odem attırıyor.hem ben ıcemem maydanoz suyu hele o lahana suyu yokmu ,:sinifsinif: ıyy ıgrenc sey o ne koku oyle
oncelikle benım cıddı bır kabızlık ve demır eksıklıgı problemım vardı. ona gore bır program hazırlandı henuz baslayalı 2 hafta oldu carsamba gunu kontrolum var bakalım kac kılo gıtmıs. ben bu dıyetı yaparken ac kalmıyorum ama bazen bazı seylerı canım cok ıstıyo:) 9:00 sabah kahvaltı
2 3 kayısı meyve veya form çay
domates salatalık
1 dilim ekmek
ve ya alternatıf kahvaltı
5 yemek kasıgı nesfit
1 bardak yarım yaglı sut
11:30 kuşluk
1 adet meyve ve su
14:00 öğle yemeği
1 porsiyon meyve
1 porsiyon sebze yemeği
1 porsıyon salata ya da cacık
1 dilim kepek ekmek
16:30 ikindi
form bitki çayı 4 adet kepekli büskivi
19:00 akşam
1 porsiyon etli sebze yemegi
1 porsiyon corba
salata ya da cacık
1 dilim ekmek
21:00 gece
2 porsiyon meyve veya 1 bardak süt
birde sabah kalkınca 1 kasık pekmez ıcıyorum
ben 1.59 mafoldumben evet kolay kilo verebiliyorum ama devam ettirmek sorun benim için hemen zaman geçsin istiyorum. cumaları kilo bildirimi yapılcak mı canım?
Eevet cnm. Cuma gunu kilolarimizi tekrar yazicaz. bakalim kim kac kilo vermis. Iple cekiyorum cumayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?