60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bende 1.60 boyunda 66 kiloyum.hedefim eskiden olduğu gibi 54 olmak..işin doğrusu pek düzenli yemek yiyemiyorum küçük bebeğim olduğu için onun isteklerinden vakit buldukça yemek yiyorum.sadece az yemeye özen gösteriyorum.bol bol su içiyorum kolayı kestim günde sadece bir fincan üçü bi arada içiyorum.bide akşamları en geç 6 6.30 gibi yiyorum yatana kadar sadece bir elma veya ayva yiyorum.yürüyüş yapma imkanım yok fırsat buldukça evde hareket yapıyorum.umarım zamanla az ama öz kilolar veririm.lahana çorbasınıda denedim ama içemedim işte böylee..

selam hoşgeldin...bence şu anda yaptıkların bile fena sayılmaz...en geç 6-6.30 gibi yemeği kesmen güzel...bol bol su içmen,kolayı içmemen,hereket etmeye çalışman çok iyi...zaten bunu yaşam biçimi haline getirirsen kilo vermek çok zor değil...sadece ben rejim yapıyorum diye düşünme...rejim kelimesi insanı strese sokup daha çok yemesine sebep oluyor...bir de akşam yemeklerinde ekmek yiyorsan ekmeği kes...gör bak kilolar nasıl gidiyor...yerimseniben bir de lahana çorbası içemedim demişsin hemen altına ben de bir lahana çorbası tarifi yazdım...istersen bunu bir dene...kilo vermek için olan tariflerden değil bu çorba ama bebeğin de varmış...tavsiye ederim...(bende çorba reklamcısı gibi oldum...:kedi: eskiden,bir gün lahana çorbasını öveceğimi söyleseler güler geçerdim herhalde...a.s)

derinn cim teşekkür ederim canım çorbayı bu şekilde deneyeceğim ben içemesemde bebeğim içer:)).ekmeği baya bi kestim sadece kahvaltıda yiyorum.en güzelide boş mide ile yattığım için sabah çok rahat kalkıyorum koca bi göbek olmuyor önümde.kendimi zayıfladım gibi hissediyorum eşimde aynı kanıda ama regl döenmim geldi şişlik malum bitsin öyle tartılıcam yaza kadar eski kiloma dönsem yeter bana.kilolar gelmemek üzere gitsinde.

bekarken okadar çok oynardımki 53 kilodan yukarı çıkmazdım hiç ne kadar yersem yeyim... ama şimdi hareket yapamıyorum 68 kiloyum... bende artık aranızdayım... boğazıma hakim olursam çabuk kilo veriyorum ama inşallah çikolataya dayanabilirim mafoldumben... inşallah geri 53e düşmek istiyorum zemuszemus. sezeryan göbeğimde kaybolur inşallah:Saruboceq::1closedeyes:

hoşbulduk lunapienacım.2 gündür yazmıyorum bugün tartıldım onu paylaşayım dedim tok ken 66 dım ben şu an tokken 65.3 üm ama rahat rahat korkmadan iştahım kadar yedim rejim deyim demedim çünkü öyle diyince canım olmadık şeyler çekiyor hayatta çikolata canım istemezdi rejim dyince onu bile arzular oldum neyse gelişmeleri paylaşalım hepinize sevgiler

canım ben dün mozaik pasta yaptım.ama farklı bir tarifle.çiğ yumurtayla iflan olmayanından.ama kocacık helvaya benzetti.beğenmemişş.:gitme: cumartesi kayınbiraderim ve eşi gelecek.bende yavaş yavaş onlar için hazırlık yapıyorum.evde duramadığımdan hergün ayrı bişi yapıp atıyorum dolaba.sendende mönüme onay alayım.
-peynirli poğaça
-mozaik pasta
-havuçlu toplar
-kısır
-makarna salatası(yoğurtlu olandan)

sence yeterlimi.:uhm:ilk misafirim sayılırlar.çaya alacağım onları.

teşekkürler canım.opuyorumnanaktan

Fibuşcum bu havuçlu top dediğin benim bildiğim petibörlü-havuçlu tatlı ise bence hem mozaik pasta,hem bu tatlı fazla gibi..Bu tür tatlıları bir çeşit yapsan yeterli diye düşünüyorum..
(Ben genelde misafirlerime çayla tuzlu servisi yapıyorum(bazen kek oluyor serviste ama),arkadan tatlı veriyorum,ya da tatlıyı ortaya koyuyorum isteyen çayla tuzlulardan sonra tatlı alıyor tabağına...)

Menünde börek yok o dikkatimi çekti.Sanırım makarna salatası ve poğaça var diye ama ne bileyim börek benim demir başımdır her zaman o olur,onun arkasından diğerleri sıralanır ama tabii ki bu benim zevkime göre...

Gene de menün iyi,zengin hayatım..

(Umarım yazdıklarım seni olumsuz etkilememiştir ya inan bun çok üzülürüm).

Son düzenleme:

Canım sonunda dijital tartı aldım ve fazla çıktım, üstüne bide kilo aldım.. Bu sabah 63,9 kiloydum..:1ninca: Sen kaç kilosun şimdi tatlım??

prensescik biraz rahatsızdı anneciinin yanında nete pek girmiyo ama iyi..

dijital tartı almana çok memnun oldum pericim :asigim: feci motive edecek o seni . . .

benim ramazandan kalma kilolar hala duruyo 62.7 yim bende . . .

bu 65 den sonrasını vermek gerçekten dehşet . . . gram gram gidiyo ve çok zorluyor . . .
ama ben aklıma koydum perim 5 ile başlayan 2 haneli sayıyı tartıda göreceğim !

60 olmuştum sizinle birlikte ki 60 olan 58 de olur !

canım benim teşekkürler.evde durmuyoruz ki zaten.evde oldukça bişiler yapmaya çalışıyorum.hayalimdeki evi kuramadım ama ne yazıkki.çeyiz alışverişinde indirimlerden kampanyalardan benide haberdar edermisin.hihoyyytevimde birçok eksik var.yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum hala.

teşekkürler kuzucum.yerimseniben

teşekkürler.stiker alacaktım.beğenmedim hiç birini.bende kendim çizdim:)okul döneminde kullandığım spreylerden kalmıştı birsürü.bir cesaret yaptık.inşallah ev sahibiyle bir sorun olmaz.:1ninca:

canım ben dün mozaik pasta yaptım.ama farklı bir tarifle.çiğ yumurtayla iflan olmayanından.ama kocacık helvaya benzetti.beğenmemişş.:gitme: cumartesi kayınbiraderim ve eşi gelecek.bende yavaş yavaş onlar için hazırlık yapıyorum.evde duramadığımdan hergün ayrı bişi yapıp atıyorum dolaba.sendende mönüme onay alayım.
-peynirli poğaça
-mozaik pasta
-havuçlu toplar
-kısır
-makarna salatası(yoğurtlu olandan)

sence yeterlimi.:uhm:ilk misafirim sayılırlar.çaya alacağım onları.

teşekkürler canım.opuyorumnanaktan

uww canım boyun kaç?bende dijital aldım .ama 60 kg geliyorum hep yaa.iyice aldım yine.

fibuşum Biev indirimini kaçırma fıstığım ben çizgisini beğeniyorum ve bu biçimdeki haberlerdende seni bilgilendiririm fibuşum benim . . .

menün hakkında da yorum yapmak istiyorum . . .

kayınvalide-baba ağır misafir sayılır menünü biraz hafif buldum bu nedenle . . .
makarna salatası poaça falan sanki kanka ziyaretinde yapılacak hazırlığı anımsattı . . .
kallafi orjinal leziz bi kaç bi şey ekle bence . . .

kız bu ne acele veririz istediğin tarif olsun...:olmaz: sadece tarifi alınca yine kayıplara karışma diye ecele etmiyorum...:umursamaz:
şaka şaka işte tarif...kaydirigubbakcemile3

mantarları yıkayıp ince ince dilimliyorsun...sıvıyağ ya da tereyağ hangisiyle yaparsan yemeklik doğranmış bir adet kurusoğanı yağda kavuruyorsun...mantarları ekleyip kavurmaya devam ediyorsun...tencereye 1-1.5 yemek kaşığı unu(tepeleme dolu alacak) yavaş yavaş ekleyip hızlı hızlı karıştıryorsun...sonra 2 su bardağı süt ve 2 su bardağı su kat...kaynayana kadar devamlı pişir...kekik ve nane kat...bol karabiber eklemeyi unutma...sütle yapılan çorbalara karabiber çok hoş bir tat veriyor...tabii bana göre...(her sütlü çorba tarifi verdiğimde bu ayrıntıyı yazıyorum ama ne yapayım ben öyle seviyorum)...inmesine bir kaç dakika kala 3 diş sarımsağı tuzla dövüp çorbaya kat...çorbanız hazırdır...afiyet şeker olsun...yerimseniben

derinimmmm teşekkür ederimmmm . . .
sen bu sıklıkta girersen foruma benimde olmamam için hiç bi neden kalmaz . . . :asigim:

hazır tarif vermeye başlamışken fulyacığıma söz verdiğim lahana çorbası tarifi ile devam edeyim...bu tarifi bir blogta gördüm...annem yaptı...o biraz ölçüleri fazla yapmış...tadı biraz bebek maması gibi bizim ailenin onayından geçti..herkes beğendi...luna,mavi benek ve diğer anneler sizin çocuklar içinde çok besleyici olur...en az bir kere deneyin bence...biz birden fazla yaptık yani annem yaptı...:kedi: diğer lahana çorbası tariflerinden farklı...ben defterime kaydettiğim gibi yazıyorum...

2 su bardağı ince doğranmış beyaz lahana
1 çay bardağı rendelenmiş havuç
1 adet kuru soğan
2 su bardağı süt
1 çay bardağı un
1 adet tavuk bulyon
yarım çay bardağı sıvıyağ
tuz,karabiber,nane

soğanı yemeklik doğrayın...sıvıyağda kavurun...lahana ve havuçları ekleyin...3-4 dk.kavurun...üzerine 2 su bardağı su ekleyip sebzeleri pişmeye bırakın...2 su bardağı sütün içine 1 çay bardağı un katıp iyice karıştırıp bu karışımı karışıra karıştıra sebzelere ekleyin...içine bir tavuk bulyon ekleyin...tuzunu kontrol ederek ekleyin...unlu karışımla biraz kaynattıktan sonra ocağı kapatın...blender ile çorbayı krema kıvamında çırpın...(tabii pişirirken üzerine su ekleme ihtiyacı da olabilir)...hazırladığınız çorbayı isterseniz kuru nane ile ya da naneli ve salçalı kızdırılmış yağ sosu ile servis yapın...

:asigim:

Fibuşcum bu havuçlu top dediğin benim bildiğim petibörlü-havuçlu tatlı ise bence hem mozaik pasta,hem bu tatlı fazla gibi..Bu tür tatlıları bir çeşit yapsan yeterli diye düşünüyorum..
(Ben genelde misafirlerime çayla tuzlu servisi yapıyorum(bazen kek oluyor serviste ama),arkadan tatlı veriyorum,ya da tatlıyı ortaya koyuyorum isteyen çayla tuzlulardan sonra tatlı alıyor tabağına...)

Menünde börek yok o dikkatimi çekti.Sanırım makarna salatası ve poğaça var diye ama ne bileyim börek benim demir başımdır her zaman o olur,onun arkasından diğerleri sıralanır ama tabii ki bu benim zevkime göre...

katılıyorum lunam . . .

Yemekler harika Fibuşcuğum.. Bence yeterli gibi.. Sonra hepicii kalıcak sen yicen..kaydirigubbakcemile3

Benim boyum 1,68.. yazın 58 kilo olmuştum.. fıstık gibiydim valla.. Sonra sen ye ye ye kilo al.. Salak kafam benim.. Bu sefer verince bir daha almamak için elimden geleni yapacağım valla.. Hedefim de 55 bu sefer.. Ağustosun 7sinde düğünüm olucak hayırlısıyla.. Zayıf bi gelin olmak istiyorum beeennn....delikafadulden

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:) sağol yorumların için.düğününe çok varmış.o zamana kadar istediğin forma kavuşursun zaten tatlım.opuyorumnanaktan

merhaba.bende doğumdan sonra 65 kiloda kaldım ve eski kiloma yani 56- 57 kşloya kadar inmek istiyorum ve 1 haftadır diyetteyim.2,5 kilo gitti.kuzenimim 2 ayda 11 kilo verdiği diyeti yapıyorum,elma sirkesi,5 i bi yerde çay ve soğan suyuyla.sizin bilgilerinizdende yararlanmak isterim sizde kabul ederseniz.
hoşgeldin canım.
selam hoşgeldin...bence şu anda yaptıkların bile fena sayılmaz...en geç 6-6.30 gibi yemeği kesmen güzel...bol bol su içmen,kolayı içmemen,hereket etmeye çalışman çok iyi...zaten bunu yaşam biçimi haline getirirsen kilo vermek çok zor değil...sadece ben rejim yapıyorum diye düşünme...rejim kelimesi insanı strese sokup daha çok yemesine sebep oluyor...bir de akşam yemeklerinde ekmek yiyorsan ekmeği kes...gör bak kilolar nasıl gidiyor...yerimseniben bir de lahana çorbası içemedim demişsin hemen altına ben de bir lahana çorbası tarifi yazdım...istersen bunu bir dene...kilo vermek için olan tariflerden değil bu çorba ama bebeğin de varmış...tavsiye ederim...(bende çorba reklamcısı gibi oldum...:kedi: eskiden,bir gün lahana çorbasını öveceğimi söyleseler güler geçerdim herhalde...a.s)

lahana çorbasıni bi kere yaptım.bir kaşıp ancak içtim.geri çöpe döktüm.içemiyorum bi türlü.ama bunu deneyeceğim.

canım sağol yorumların için.değerlendirecğeim.ama başka zamana artık.iptal oldu çünkü.eşimin aniden izinleri iptal edildi.pazartesine kadar eve gelemeyecek.dünde yoktu.mafoldumbenmafoldumben

dijital tartı almana çok memnun oldum pericim :asigim: feci motive edecek o seni . . .

bu 65 den sonrasını vermek gerçekten dehşet . . . gram gram gidiyo ve çok zorluyor . . .

fibuşum Biev indirimini kaçırma fıstığım ben çizgisini beğeniyorum ve bu biçimdeki haberlerdende seni bilgilendiririm fibuşum benim . . .

menün hakkında da yorum yapmak istiyorum . . .

kayınvalide-baba ağır misafir sayılır menünü biraz hafif buldum bu nedenle . . .
makarna salatası poaça falan sanki kanka ziyaretinde yapılacak hazırlığı anımsattı . . .
kallafi orjinal leziz bi kaç bi şey ekle bence . . .

sen bu sıklıkta girersen foruma benimde olmamam için hiç bi neden kalmaz . . . :asigim:

katılıyorum lunam . . .

sabunum haberlerini bekliyorum.indirim için.
senin boyun kaçtı??merak ettim .
menü içinde kayınbiraderim ve eltim gelecekti.birlikte pes oynayıp film izleyecektik bizde.kanka gibiyiz onlarla.o yüzden çayla yenecek ıvır zıvır yapacaktım.ama dediğim gibi iptal oldu neyazıkki.mozaik pastayı önceden yapmıştım.onuda büroya ghetirdim.evde kalsa hepsini yeyip kilo alırım diye.patrona arkadaşlara yedirdim hepsini.cokacimcoookeşim yok evde.çok korkuyorum o yokken evde.:gitme:

bidee anladım ki derin yoksa glemeyeceksin buraya .üzüldüm şimdii.:gitme:

:) sağol yorumların için.düğününe çok varmış.o zamana kadar istediğin forma kavuşursun zaten tatlım.opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım.

lahana çorbasıni bi kere yaptım.bir kaşıp ancak içtim.geri çöpe döktüm.içemiyorum bi türlü.ama bunu deneyeceğim.

canım sağol yorumların için.değerlendirecğeim.ama başka zamana artık.iptal oldu çünkü.eşimin aniden izinleri iptal edildi.pazartesine kadar eve gelemeyecek.dünde yoktu.mafoldumbenmafoldumben

sabunum haberlerini bekliyorum.indirim için.
senin boyun kaçtı??merak ettim .
menü içinde kayınbiraderim ve eltim gelecekti.birlikte pes oynayıp film izleyecektik bizde.kanka gibiyiz onlarla.o yüzden çayla yenecek ıvır zıvır yapacaktım.ama dediğim gibi iptal oldu neyazıkki.mozaik pastayı önceden yapmıştım.onuda büroya ghetirdim.evde kalsa hepsini yeyip kilo alırım diye.patrona arkadaşlara yedirdim hepsini.cokacimcoookeşim yok evde.çok korkuyorum o yokken evde.:gitme:

bidee anladım ki derin yoksa glemeyeceksin buraya .üzüldüm şimdii.:gitme:

olur mu fibuşum bu derin bi kayboldum mu tam kayboluyo ya bilsin ne kadar çok sevildiğini diye dedim . . .

pes oynamak için güzel menü fibuşum hafif yani ben sandım ki misafirleirn ağır . . .
boyum perikızıyla aynı 68 . . .

merhaba ben 19 yaşındayım boyum 1.64 açken 63 tokken 65 kiloyum.vücut ölçülerim ise 90-72-99. (belden 12 kalçadan 9 cm incelmem gerekecek)

geçen yaz 1 koşu bandında koşarak 3 kilo vermiştim.şimdi hissediyorum ki 1 2 kilo aldım.hedefim ise 55-58 arası.

9 aralık 2009 çarşamba günü yeniden koşuya başladım.günde yarım saat hızlı tempoda koşu yapıyorum.

sabah kahvaltısını 6 da yapıyorum,öğlen yemeğinde okulda oluyorum(çorba,salata,ana yemek ve su) tüketiyorum.akşam ise azar azar çorba,salata,ekmeksizde ana yemek yiyorum.meyve ve çayda tüketiyorum.
tek sorunum basenlerim ve birazda göbeğim.ayrıca gün içinde çok fazla su içemiyorum(kış aylarında su tüketimim azaldı).

son olarakta metabolizmam biraz yavaş çalışıyor yani ne kadar spor yaparsam yapayım geç kilo veriyorum.

bu yaptıklarım haricinde kilo vermem için birşey yapmam gerekecek mi? bu gruba katıldım ama extradan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. şimdiden teşekkürler sağlıkla kalına.s.

hoş buldum.bugün tartıda 62 kilo geldim.65le başlamıştım bugün 10.gün galiba.ama benim diyet biraz ağır galiba,hiç ekmek yemiyorum,çavdar ekmeği aldım ama canım istemiyor.
sabah biraz peynir,1 tatlı k.bal yedim.tabi,sirke,soğan suyu ve 5 i biryerde çayımı her sabah aç karnıma içiyorum.
çok kararlıyım,bu nedenle diyetimden hiç taviz vermiyorum.57 ye düşünceye kadar devam edicem.herkese kolay gelsin.

Ah ah bi asker eşleri,bir de doktor eşleri birbirlerine hasret yaşarlar...Benimde aşkım biraz önce çıktı,p.tesi öğleden sonra gelecek ancak..Neyseki bende erkekler iki tane olduğu için küçük adamla zaman su gibi geçiyor...:emir_bebek:opuyorumnanaktan

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...a.s.

Ben bu sabah itibari ile regl oldum..Dün yediklerim felaket ötesiydi.Bu gün de iştahım bir açık bir açık.Dolaptaki çikolatalara saldırmamak için kendimi zor tutuyorum.Meyve yedim tatlı isteğimi bastırsın diye ama bana mısın demedi.Aslında iştahım kapanırdı regl olduğumda ama bu sefer böyle olmadı...Offf çok sıkıntıdayım ya...:bbo:mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan :1hug:

olur mu fibuşum bu derin bi kayboldum mu tam kayboluyo ya bilsin ne kadar çok sevildiğini diye dedim . . .

söyleyene bak sanki sen çok uğruyorsun...:umursamaz: ben de sizleri çok seviyorum...:gitme:

merhaba ben 19 yaşındayım boyum 1.64 açken 63 tokken 65 kiloyum.vücut ölçülerim ise 90-72-99. (belden 12 kalçadan 9 cm incelmem gerekecek)

geçen yaz 1 koşu bandında koşarak 3 kilo vermiştim.şimdi hissediyorum ki 1 2 kilo aldım.hedefim ise 55-58 arası.

9 aralık 2009 çarşamba günü yeniden koşuya başladım.günde yarım saat hızlı tempoda koşu yapıyorum.

sabah kahvaltısını 6 da yapıyorum,öğlen yemeğinde okulda oluyorum(çorba,salata,ana yemek ve su) tüketiyorum.akşam ise azar azar çorba,salata,ekmeksizde ana yemek yiyorum.meyve ve çayda tüketiyorum.
tek sorunum basenlerim ve birazda göbeğim.ayrıca gün içinde çok fazla su içemiyorum(kış aylarında su tüketimim azaldı).

son olarakta metabolizmam biraz yavaş çalışıyor yani ne kadar spor yaparsam yapayım geç kilo veriyorum.

bu yaptıklarım haricinde kilo vermem için birşey yapmam gerekecek mi? bu gruba katıldım ama extradan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. şimdiden teşekkürler sağlıkla kalına.s.

Merhaba... Ben 16 yaşındayım ama yanlış anlaşılmasın ben derinn in yeğeniyim sengözlerimebaksanab Ben sana kendi yaptıklarımı anlatıyım belki bir fikir olur. Boyum 1.78 kilom da geçen sene 72 idi. Şimdi 61 kiloyum. İlk önce kilo vermeye tam olarak karar verdim ve 8 ay önce cola, cips, patates kızartması, ketçap ve mayonez gibi zararlı şeyleri hayatımdan çıkardım. Daha sonra yediklerime dikkat etmeye başladım. Çayı şekersiz içmeye başladım, sadece kahvaltıda ekmek yedim. Okula da evden sandviç ve meyve götürdüm. Akşamları da ağır yemekler yemedim. Yatmadan 4-5 saat önce yemek yemeyi kestim sadece meyve yedim ya da bitki çayı içtim. Hiç zorlanmadan kilo verdim. Hala yukarda kendime yasakladığım yiyecekleri yemiyorum. Cips önümde dursa da koklamakla yetiniyorum bu da yeteri kadar doyurucu oluyor.:kedi: Çünkü yesem yedikten sonra pişman olacağımı ve bana bi yarar sağlamayacağını biliyorum.a.s Tabi ara ara metabolizmamı şaşırtıyorum 1-2 gün çok yiyip sonra eski halime dönüyorum çünkü böyle yapmadığım zaman kilo vermem duruyor.

Gördüğün gibi yukarıda yazdıklarım arasında hiç spor yok.:çok üzgünüm: Sen spor yapabildiğin için daha şanslısın.İstedikten sonra insanın başaramayacağı bir şey yok.Ben de kaptırdım gidiyorum :roflol:hoşçakal hepinize sevgiler...hihoyyyt

selam kızlar bende 1.60 boyunda 66 kiloyum.hedefim eskiden olduğu gibi 54 olmak..işin doğrusu pek düzenli yemek yiyemiyorum küçük bebeğim olduğu için onun isteklerinden vakit buldukça yemek yiyorum.sadece az yemeye özen gösteriyorum.bol bol su içiyorum kolayı kestim günde sadece bir fincan üçü bi arada içiyorum.bide akşamları en geç 6 6.30 gibi yiyorum yatana kadar sadece bir elma veya ayva yiyorum.yürüyüş yapma imkanım yok fırsat buldukça evde hareket yapıyorum.umarım zamanla az ama öz kilolar veririm.lahana çorbasınıda denedim ama içemedim işte böylee..

canım hoşgeldin aramıza..

hazır tarif vermeye başlamışken fulyacığıma söz verdiğim lahana çorbası tarifi ile devam edeyim...bu tarifi bir blogta gördüm...annem yaptı...o biraz ölçüleri fazla yapmış...tadı biraz bebek maması gibi bizim ailenin onayından geçti..herkes beğendi...luna,mavi benek ve diğer anneler sizin çocuklar içinde çok besleyici olur...en az bir kere deneyin bence...biz birden fazla yaptık yani annem yaptı...:kedi: diğer lahana çorbası tariflerinden farklı...ben defterime kaydettiğim gibi yazıyorum...

2 su bardağı ince doğranmış beyaz lahana
1 çay bardağı rendelenmiş havuç
1 adet kuru soğan
2 su bardağı süt
1 çay bardağı un
1 adet tavuk bulyon
yarım çay bardağı sıvıyağ
tuz,karabiber,nane

soğanı yemeklik doğrayın...sıvıyağda kavurun...lahana ve havuçları ekleyin...3-4 dk.kavurun...üzerine 2 su bardağı su ekleyip sebzeleri pişmeye bırakın...2 su bardağı sütün içine 1 çay bardağı un katıp iyice karıştırıp bu karışımı karışıra karıştıra sebzelere ekleyin...içine bir tavuk bulyon ekleyin...tuzunu kontrol ederek ekleyin...unlu karışımla biraz kaynattıktan sonra ocağı kapatın...blender ile çorbayı krema kıvamında çırpın...(tabii pişirirken üzerine su ekleme ihtiyacı da olabilir)...hazırladığınız çorbayı isterseniz kuru nane ile ya da naneli ve salçalı kızdırılmış yağ sosu ile servis yapın...

Sağol bitanem.. Notumu aldım mutlaka deneyeceğim. Eminim harika olucaktır.. Malum ben de çorba çok seviyorum.. Özellikle kış aylarında vazgeçilmezim..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

allahım hepimiizin gönlüme gre versin kilolar kuş olup uçup gitsin aminnn...

AMİNN..:Saruboceq:

Beraber 5li rakamlara inelim zabınım.. Ben yılbaşına kadar 5 i görmek istiyorum.. Umarım olur yaa... yani 59,9 olsa bile olur yanii:))

Sen de tabiiiiki de 58 olursun yaniiii.... Buna hiç şüphem yok kuzucumm..kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin canım.. Yaptıkların geyet güzel .. Bunları hayat şekli haline getirirsen zaten kilo vermemek için en ufak bi sebep yok oratada canımcım..

Ah ah bi asker eşleri,bir de doktor eşleri birbirlerine hasret yaşarlar...Benimde aşkım biraz önce çıktı,p.tesi öğleden sonra gelecek ancak..Neyseki bende erkekler iki tane olduğu için küçük adamla zaman su gibi geçiyor...:emir_bebek:opuyorumnanaktan

Ya valla sizin işiniz çok zor yaa... Allah kolaylık versin Lunam sana da, Fibuşuma da..:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan :1hug:

söyleyene bak sanki sen çok uğruyorsun...:umursamaz: ben de sizleri çok seviyorum...:gitme:

Bizd de seni çok sefiyoruz Derinimm....:1hug:

Merhaba... Ben 16 yaşındayım ama yanlış anlaşılmasın ben derinn in yeğeniyim sengözlerimebaksanab Ben sana kendi yaptıklarımı anlatıyım belki bir fikir olur. Boyum 1.78 kilom da geçen sene 72 idi. Şimdi 61 kiloyum. İlk önce kilo vermeye tam olarak karar verdim ve 8 ay önce cola, cips, patates kızartması, ketçap ve mayonez gibi zararlı şeyleri hayatımdan çıkardım. Daha sonra yediklerime dikkat etmeye başladım. Çayı şekersiz içmeye başladım, sadece kahvaltıda ekmek yedim. Okula da evden sandviç ve meyve götürdüm. Akşamları da ağır yemekler yemedim. Yatmadan 4-5 saat önce yemek yemeyi kestim sadece meyve yedim ya da bitki çayı içtim. Hiç zorlanmadan kilo verdim. Hala yukarda kendime yasakladığım yiyecekleri yemiyorum. Cips önümde dursa da koklamakla yetiniyorum bu da yeteri kadar doyurucu oluyor.:kedi: Çünkü yesem yedikten sonra pişman olacağımı ve bana bi yarar sağlamayacağını biliyorum.a.s Tabi ara ara metabolizmamı şaşırtıyorum 1-2 gün çok yiyip sonra eski halime dönüyorum çünkü böyle yapmadığım zaman kilo vermem duruyor.

Gördüğün gibi yukarıda yazdıklarım arasında hiç spor yok.:çok üzgünüm: Sen spor yapabildiğin için daha şanslısın.İstedikten sonra insanın başaramayacağı bir şey yok.Ben de kaptırdım gidiyorum :roflol:hoşçakal hepinize sevgiler...hihoyyyt

Hoşgeldin Derinimin yeğeni.. Seni burda görmek ne kadar güzel..opuyorumnanaktan

Ay ne kadar güzel Forumumuz hareketlenmeye başladı... Benekli aplam, Margharitam filan da geri gelseler ne güzel olucak.. :emir_bebek:

Bu gün ne kadar berbat beslendiğimi yaziim de ibret olsun herkeze..

öğlen 1,5 da kalktım.. 1 tane şu antepfıstıklı çukulatastiks den yedim.. sonra dışarı çıktım..
saat 4 gibi biskrem bistik yedim bi paket.. 2 şekerli bide nescafe..
Efenime söööliiimm... Akşa saat 6 da da 3 dilim pizza yedim.. İnce hamurlu ama.. :kedi:

Bu kadar ıvır zıvır yetmiyomuş gibi gece de biraz içki içmeyi düşünüyorum..

Allahım ne kadar sağlıksızzzzz....:1ninca:

Aa unuttum arada 1 tane de mandalina yedim.. Allah için yanii.. Fitamin... :roflol: :roflol: Yüzsüzlüğe bak.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlaaaarrr mrb. bende aranıza yeni katıldım.
boyum 1.63 kilom 62 (genelde 63)
bir türlü kilo veremiyorum. 2 yıl önce 53 kilo idim. evlenince birden 10 kilo aldım tabi. birde çocuk düsünüyorum :( çocuk olana kadar vermem lazım kilolarımı. hedefim öncelikle 58. nolur bana yardımcı oluuunnn

Back
X