selam kızlar bende 1.60 boyunda 66 kiloyum.hedefim eskiden olduğu gibi 54 olmak..işin doğrusu pek düzenli yemek yiyemiyorum küçük bebeğim olduğu için onun isteklerinden vakit buldukça yemek yiyorum.sadece az yemeye özen gösteriyorum.bol bol su içiyorum kolayı kestim günde sadece bir fincan üçü bi arada içiyorum.bide akşamları en geç 6 6.30 gibi yiyorum yatana kadar sadece bir elma veya ayva yiyorum.yürüyüş yapma imkanım yok fırsat buldukça evde hareket yapıyorum.umarım zamanla az ama öz kilolar veririm.lahana çorbasınıda denedim ama içemedim işte böylee..
selam hoşgeldin...bence şu anda yaptıkların bile fena sayılmaz...en geç 6-6.30 gibi yemeği kesmen güzel...bol bol su içmen,kolayı içmemen,hereket etmeye çalışman çok iyi...zaten bunu yaşam biçimi haline getirirsen kilo vermek çok zor değil...sadece ben rejim yapıyorum diye düşünme...rejim kelimesi insanı strese sokup daha çok yemesine sebep oluyor...bir de akşam yemeklerinde ekmek yiyorsan ekmeği kes...gör bak kilolar nasıl gidiyor...yerimseniben bir de lahana çorbası içemedim demişsin hemen altına ben de bir lahana çorbası tarifi yazdım...istersen bunu bir dene...kilo vermek için olan tariflerden değil bu çorba ama bebeğin de varmış...tavsiye ederim...(bende çorba reklamcısı gibi oldum...:kedi: eskiden,bir gün lahana çorbasını öveceğimi söyleseler güler geçerdim herhalde...a.s)