• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben sennle ilgilym şeker;)

sence fazla bşy warmı yada eksik?bu arada senn dedğin gbi gece yatmadan 1 bardak su içtim,we sabah kalkıncada içtim cddn acaip farketti,midem bagrsaklarım rahatladı temizlendi sanki,inş kilomada yansır
yediklerin güzel
su içme işine gelince hah şöyle abla sözü dinle azıcık da olsa:9:
şaka bir yana çok yarırını görürsün inan tatlım
öyleymişim de işte kıymetini bilememişim
şimdi 62 kiloyum :17:

canım sabır ve azimle gider kiloların yeterki karar ver kilo vermeye:16:

merhaba kızlar

sabah kalktım 250 ml su içtim
bugün tartıldım 55.9 kg yim. sıkıntı yok 55 li kilolara alışma sürecim. bir de dün sabah kalkınca su içmemiştim. düzenimi bozdu.:9:

günaydın kazlar. sabah uyanınca 1 bardak su. ardından 5 yemek kaşığı mısır gevreğinin içine 1 elma doğradım ve 1 bardakta süt ekledim yedim

internetimin kotası bitmişti nete giremiyordum bir de bademciklerimden dolayı hep hasta geçirdim 2 haftamı bir sürü antibiyotik ve ilaç aldım şimdi iyyim ama bu ilaçlar beni şişirdi :1:

hügocuğum dün benden bahsetmişsin az önce okudum çok duygulandım vallahi teşekkür ederim ben şimdi çıkıyorum akşama görüşmek üzere hoşçakalın:16:

kızlar işte size dünyanın en zor ve en etkili karın egzersizleri. ben eskiden yapıyordum çok etkili. çok zor ama yavaş yavaş alışırsınız. bunları yapın ve sımsıkı karnınız olsun
[/Bhttp://www.womenshealth.com.tr/?d=708]

kızlar verdiğim linke bakın mükemmel. maraton sporcularının egzersizleri. sonucun süper olmaması mümkünmü. ben eskiden yapıyordum. evet çok zor ama insan alışıyo yavaş yavaş acele yok zaten. şimdilik bıraktım diyetisyen öyle istedi ama zayıflamam bitsin yine yapacağım.

işte kızlar bu da evde dumbelle yapabileceğiniz kol ve göğüs egzersizleri. ben bu egzersizleri yaklaşık 2 yıl düzenli yaptım. haftada 2 kere yeterli oluyor. çok mükemmel sonuçlar alınıyor. kol sarkmaları falan yok oluyor. üstelik kas oranıda artıyor. böylece metabolizmada hızlanıyor. sizde şekilli kollara sahip olmak istiyorsanız işte en iyi öyöntem bu. ben şimdilik bıraktım ama sonra yine başlayacağım. uzun sürede çok güzel verim alınıyor. sarkıklar 1 ayda toplanıyor. kaslar 1 yılda süper belirginleşiyor. zor değil yapılır. sımsık kollar için sizede tavsiye ederim.

günaydın kızlar...
sabah yine erkenden kalktım sporumu yaptım şimdi kahvaltı yapacağım...
hugocuğum gönderdiğin link için teşekkürler canım... calleneticsdeki hareketlere benziyor... bir kaçı farklı... ben baya call yapınca çok zorlanmadım hareketleri yaparken... dün yeniden başlamıştım süper inceltiyor... 1 ayda farkı görüyorsun calleneticsle... ek olarak orada olmayan senin gönderdiğinde olan hareketleri de yaparım sağol canım...

verdiğim linkler benim 2 yıldır uyguladığım egzersizler kızlar. ben süper sonuçlar aldım. yağ oranım 45 kilodan 25 kiloya indi. kaslarım arttı. vücudum şekillendi. zaten yürüyüşle bacaklar ve popo şekilleniyor. karın için ve kollar içinde bu egzersizleri yaparsanız yeterli olur. eğer sırtta sorun varsa veya sırtınızın kaslı olmasınıda istiyorsanız pilates egzersizleri yapmalısınız sırt için.

Back
X