60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım baktırdım bikaçkere şekerim çok düşük buda ilerde yükseleceği anlamına geliyormuş maalesef bizim sülalede şeker genetik.tüm gün oturarak çalışıyorum çok hareketsiz kalıyorum eve gelincede rutin işler nekadar işe yarar ki.bence aldıgım kaloriyle yaktıgım kalori dengelendi artık spora başlamamın zamanı geldide geçiyor bileee birtürlü kalkıp başlayamıyorumm çok üşengecim spor konusunda
sanirim ayni anda yazmisiz..:)
canim zamanin oldukca bi bayan var belki duymusundur..onunla spor yaparsan iyi gelir sanada...leslie sansone diye bir bayan.

iyi geceler canım grüşürüz yine ara ara girmeye çalışırım . inşallah hedef kilona saglıklı bişekilde ulaşırsın canım :16:

Son düzenleme:
günaydın kızlar. sabah uyanınca 1 bardak su. ardından peynir maydonoz ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim

bugün ev temizliğim var. ayrıca sporumda var. yemek falan derken bayağı hareketli olucam bugün

bugün pazar olduğundan heralde kimseler yok neyse artık yarın bayağı aktif oluruz inşallah. herkese kaçamaksız hafta sonları dileğiyle

bugün pazar olduğundan heralde kimseler yok neyse artık yarın bayağı aktif oluruz inşallah. herkese kaçamaksız hafta sonları dileğiyle

günaydın arkadaşım ben bugün erkenden kalktım ıspanaklı kıymalı börek yaptım babam istedi işe gidicekte annemde malum kolu askıda sonrada inşallah arkadaşla kemeraltına gidicez

günaydın herkese az önce kahvaltı yaptım
:56: 1 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
1 adet fırında yapılmış sigara böreği
1 kupa çay

öğlene yemeyi planladıklarım
domatesli biberli mantar sote
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

akşam yemeyi planladıklarım
1 porsiyon barbunya
1 tabak yeşil salata
1 dilim kepek ekmeği

uyumadan önce
1 kupa tarçınlı süt

bakalım programıma bağlı kalacakmıyım?:26:
eğer harfiyen uyarsam gerçekten diyet yapmaya karar vermişim demektir

haklısın sabırlı olmak lazım geçen sene bu zamanlar yeni diyete başlamıştım eger sabırlı olmasaydım bugün bu kiloları göremezdim ve tabiki kk nında çok katkısı var bana.bugün eşim diyorki resmen arkadan baktım incecik duruyorsun dedi bende abartma dedim öyle deme dedi inanki kiloluyken resmen şişti heryerin yürürken bile paytak yürüyordun dedi.çok şükür bugünleri gördüm inşallah 65 ide görürüm sagol canım yaa seninle konuşmak çok iyi geldi bana :16:

canım bu 17 kiloyu ne kadar zamanda verdin hangi diyeti uyguladın paylaşırsan sevinirim :16:

merhaba güzel bir pazar günü geçirmeniz dileğimle kızlar

bu sabah erken kalktım okul da yok herkes uyurken kondüsyon bisikletime aylar sonunda bineyim bakalım dedim sessiz bir spor olsun istedim:90: pazar pazar apartmandakileri uyandırmadan. 40 dk pedal çevirdim.

duşumu da aldım.

bu sabah 100 gr daha gitmiş .
55.2 kg olmuşum . bu hafta 400 gr verdim kızlar toplamda.

250 ml suyumu da içtim. güne böyle başladım bakalım.
hepinizi çok öpüyorum kaçamaksız güzel sağlıklı huzurlu bir gün geçirmenizi diliyorum:nazar::16:
anneme de kahvaltıya davetliyim çocukları alıp oraya gideceğim inşallah yanımda kepek ekmeğimi de götürüyorum:90:

günaydın mavli tam çıkıyordum seni gördüm günaydın demeden çıkmak istemedim nasılsın teyze nasıl umarım iyidir canım:16:

günaydın arkadaşım ben bugün erkenden kalktım ıspanaklı kıymalı börek yaptım babam istedi işe gidicekte annemde malum kolu askıda sonrada inşallah arkadaşla kemeraltına gidicez

çok geçmiş olsun canım. annen tez zamanda düzelir inşallah. sanada iyi gezmeler

benim 9 aralık diyetisyen kontrolüm var. o zamana kadar tartılmayacağım bakalım ne olacak. bayramda cevizli kadayıf yapacağım ama tadına bile bakmak yok yine. nasipse bayramda kuzu keseceğiz ama ben yiyemeyeceğim artık. annemler dana kesiyor annem verir bize. artık haftada 1 gün kırmızı et hakkımda yerim bende yağsız dana eti

bugün sabah kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
1 büyük tatlı kaşığı bal
2 köz kırmızı biber
1/ 3 kk peynir
5 zeytin
2 ceviz
4 dilim domates
1 fincan çok açık çok az şekerli çay ( 200 ml )

kahvaltıdan sonra 200 ml su

öğlen yemeğim

1.5 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
250 ml su

merhaba ....
bende aranıza katılmak ve şu kilolarımdan kurtulmak istiyorum
bana yardımcı olun lütfen tek başıma yapamıyorum ....şu diyeti

62 kiloyum 167 boyndayım
paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

günaydın güzeller :) geç kalktım bugün pazar nedeniylee dün biraz geç geldik eve.

sabah kalkar kalkmaz 300ml kadar su 2 kuru kayısı

kahvaltı;
1kk beyaz peyir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
2 tatlı kaşığı kadar labne
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
2 çay bardağı şekersiz çay

bu arada 63,5 olmuşum çok şükür sonunda :) eşofmanlarımla tartıldım üstelik.

Son düzenleme:
Back
X