60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir rahatsızlığın olabilir bence doktora görün arkadaşım ben bugün sahurda 2 dilim esmer ekmek arasına domat peynirden tost yapıp yedim yanındada 1 fincan şekersiz çay ve 2 bardak su içtim sabah çarşıya çıktım şimdide temizlik yapıcam

evet haklısın büyük ihtimalle gizli şeker var... yarına randevu aldık bakalım inşalllah kötü bişey çıkmaz...

evet haklısın büyük ihtimalle gizli şeker var... yarına randevu aldık bakalım inşalllah kötü bişey çıkmaz...

inşallah birşey çıkmaz canım çok geçmiş olsun, hemen olumsuz düşünme vitaminsizlikten de oluyor bu. Ben mesela bir dönem hep böyle uyuşuk halsizdim, tüm günümü neredesye uykuyla geçiriyordum istemesemde. Sonra meyve, yoğurt, peynir, sebze yeme alışkanlığı edindim hiç olmadığım kadar enerji dolu ve güçlü oldum.

bu arada öğle yemeğimi paylaşayım;

2 çarliston biberi ve 1 patlicanı közledim çok az zeytin yağı tuz ve pulbiber eşliğinde yedim.
2 ymk kşğ yoğurt
1 dilim çavdar ekm.
sabaktan beri toplamda 1 buçuk lt su

canım diyetisyene gideceğine çok sevindim. gerçekten. senin için en iyisi bu olur çünkü. listeni aldınmıydı 1 ay yaptınmıydı bak nasıl vereceksin. ben yinede gizli şeker değil ama insülin direncinden olduğunu düşünüyorum kötü düşünmek istemiyorum allah korusun inşallah gizli şeker falan çıkmaz.

pazar gittim salata malzemesi aldımm akşama şöyle rokalı marullu turplu mor lahanalı güzel bir salata yaparım 1 yemek kaşığı yağ ve bol limonsuyu eklerim

Bilmiyorum ki hugocum. benim anaannemde,teyzemde,dayimda hep seker var.o yuzden korktum.belirtilerin hepsi var.bakalim yarin belli olur artik. insallah dediginiz gibi kotu bisey yoktur.

bu arada bu gun benim dogum gunum

Bilmiyorum ki hugocum. benim anaannemde,teyzemde,dayimda hep seker var.o yuzden korktum.belirtilerin hepsi var.bakalim yarin belli olur artik. insallah dediginiz gibi kotu bisey yoktur.

canım olsada başlangıçtır canım ve diyetle atlatırsın
iyiki doğdun canım yeni yaşında sağlıklı mutlu ve kilolarından kurtulmuş vaziyette geçirmen dileğiyle kocaman :16: :71: :nazar:

canim gecmis olsun.insallah yoktur ama bencede diyetisyen kontrolunde zayiflaman iyi olur.benim ailemde de var.benimde zaman zaman buna benzer durumlar yasadigim oluyo.aclik kan sekerinde bisey cikmadi .ama su yukleme seker hic yaptirmadim hamileliklerimde bile merak ediyorum.

canım olsada başlangıçtır canım ve diyetle atlatırsın
iyiki doğdun canım yeni yaşında sağlıklı mutlu ve kilolarından kurtulmuş vaziyette geçirmen dileğiyle kocaman :16: :71: :nazar:

sağol canım.... ayy inşallah kurtuluruz hep beraber şu kilolardan... iyice depresyona soktu beni...

ben iftar icin 2-3 kasik yagsiz pirinc pilavi(mikro dalgada suyla pisirdim)
8-10 kasik tavuk sote
1\2 kasik pure
1\2 dilim ekmek
1\2 kepce bugdayli tarhana

canim gecmis olsun.insallah yoktur ama bencede diyetisyen kontrolunde zayiflaman iyi olur.benim ailemde de var.benimde zaman zaman buna benzer durumlar yasadigim oluyo.aclik kan sekerinde bisey cikmadi .ama su yukleme seker hic yaptirmadim hamileliklerimde bile merak ediyorum.

aslında senede 1 kez gidip chekup yaptırmak lazım.... hastalıklar iyice çoğaldı...
ben de yarın ölçtüreceğim bakalım...şeker yüklemesi hamileliğimde yapılmıştı ama temiz çıkmıştı...

aslında senede 1 kez gidip chekup yaptırmak lazım.... hastalıklar iyice çoğaldı...
ben de yarın ölçtüreceğim bakalım...şeker yüklemesi hamileliğimde yapılmıştı ama temiz çıkmıştı...

hayırlısıyla bişeyciğin çıkmaz canım. verir listeni diyetisyen sağlıklı zayıflarsın. veremem korkusu yaşamazsın

işte burda...elimi koydum özellikle belli olsun diye... :1:

Eklentiler

• $adsız.webp
    $adsız.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 35
Back
X