sabah kahvaltı yaparken acıkmıyorum ben kızlar öğlen de iyi geçiyor ama ikindi vakti çok acıkıyorum acaba akşam yemeğimi erken mi yesem bu sefer de gece acıkırım herhalde ama inanınki ikindi vakti meyve falan yemek beni doyurmuyor daha da acıktırıyor acaba meyve yerine bir tost mu yapıp yesem
yada ikindi vakti bir kase çorba içerim akşam menümden önce en azından daha tok hissederim kendimi bir de böyle deneyeyim
bir de yumurta çok zararlımıdır ben et fazla sevmiyorum yoğurt süt peyniri tüketiyorum yumurta da çok seviyorum hemen hemen her gün olsa yerim salatama bile haşlayıp doğruyorum acaba zararlımıdır bilen var mı aranızda
canım bence sık sık ve az az yemek yersen acıkma sorunun kalmayacaktır.
Kalorisi düşük fakat besin değeri yüksek şeyler ve ya tok tutan atıştırmalıklar diyetini bozmayacaktır. Örneğin ikindi gibi acıkıyorsan akşama kadar iki ara öğün yap; tatlı çekiyorsa canın kuru erik veya kayısı yiyebilirsin bir iki tane.
bir saat kadar sonra da 1 yemek kaşığı kadar leblebi yiyerek tokluk sağlayabilirsin.
yumurtaya gelince bende çok düşkün değilim ete, salatama arada doğruyorum bende. yoğurt ve süt mutlaka tüket ben öyle yapıyorum mesela. Haftada iki ögün tavuk yiyorum diğer zamanlarda yoğurta ağırlık veriyorum, sebzelerin yanında muhakkah yoğurt yiyorum, ama abartmadığın müddetçe yumurta yemende bir sakınca olmaz bence.
bence çok güzel bir menü ama sebze çok az gibime geldi bence onu 1 tabak yiyebilirsin sebze sonuçta ama doyuyorsan ayrı tabi yada ben bir türlü doymuyorum![]()
hazır iştahım yokken böyle devam edeyim , çok iyi değil bu ama acıkırsam bir meyve
hakkım var

Son düzenleme: