60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah kahvaltı yaparken acıkmıyorum ben kızlar öğlen de iyi geçiyor ama ikindi vakti çok acıkıyorum acaba akşam yemeğimi erken mi yesem bu sefer de gece acıkırım herhalde ama inanınki ikindi vakti meyve falan yemek beni doyurmuyor daha da acıktırıyor acaba meyve yerine bir tost mu yapıp yesem

yada ikindi vakti bir kase çorba içerim akşam menümden önce en azından daha tok hissederim kendimi bir de böyle deneyeyim

bir de yumurta çok zararlımıdır ben et fazla sevmiyorum yoğurt süt peyniri tüketiyorum yumurta da çok seviyorum hemen hemen her gün olsa yerim salatama bile haşlayıp doğruyorum acaba zararlımıdır bilen var mı aranızda

canım bence sık sık ve az az yemek yersen acıkma sorunun kalmayacaktır.
Kalorisi düşük fakat besin değeri yüksek şeyler ve ya tok tutan atıştırmalıklar diyetini bozmayacaktır. Örneğin ikindi gibi acıkıyorsan akşama kadar iki ara öğün yap; tatlı çekiyorsa canın kuru erik veya kayısı yiyebilirsin bir iki tane.
bir saat kadar sonra da 1 yemek kaşığı kadar leblebi yiyerek tokluk sağlayabilirsin.
yumurtaya gelince bende çok düşkün değilim ete, salatama arada doğruyorum bende. yoğurt ve süt mutlaka tüket ben öyle yapıyorum mesela. Haftada iki ögün tavuk yiyorum diğer zamanlarda yoğurta ağırlık veriyorum, sebzelerin yanında muhakkah yoğurt yiyorum, ama abartmadığın müddetçe yumurta yemende bir sakınca olmaz bence.

bence çok güzel bir menü ama sebze çok az gibime geldi bence onu 1 tabak yiyebilirsin sebze sonuçta ama doyuyorsan ayrı tabi yada ben bir türlü doymuyorum:1::9:

hazır iştahım yokken böyle devam edeyim , çok iyi değil bu ama acıkırsam bir meyve
hakkım var:1:

Son düzenleme:
canım bence sık sık ve az az yemek yersen acıkma sorunun kalmayacaktır.
Kalorisi düşük fakat besin değeri yüksek şeyler ve ya tok tutan atıştırmalıklar diyetini bozmayacaktır. Örneğin ikindi gibi acıkıyorsan akşama kadar iki ara öğün yap; tatlı çekiyorsa canın kuru erik veya kayısı yiyebilirsin bir iki tane.
bir saat kadar sonra da 1 yemek kaşığı kadar leblebi yiyerek tokluk sağlayabilirsin.
yumurtaya gelince bende çok düşkün değilim ete, salatama arada doğruyorum bende. yoğurt ve süt mutlaka tüket ben öyle yapıyorum mesela. Haftada iki ögün tavuk yiyorum diğer zamanlarda yoğurta ağırlık veriyorum, sebzelerin yanında muhakkah yoğurt yiyorum, ama abartmadığın müddetçe yumurta yemende bir sakınca olmaz bence.

hazır iştahım yokken böyle devam edeyim , çok iyi değil bu ama acıkırsam bir meyve
hakkım var:1:

teşekkür ederim verdiğin yanıtlar için çok mantıklı söylediklerin leblebi almalıyım yarın

canım bu verdiğin 3 kiloyu nasıl verdin paylaşırmısın

ben 2ara 3 ana öğün şeklinde beslendim canım
yeme alışkanlığımı değiştirdim, çok düzenli kahvaltı yapmıyordum
mesela ama şimdi her sabah erkenden kahvaltımı muhakkak yapıyorum
ve erken kalkmaya çalışıyorum.
Yemekleri kendim pişirdiğim için biraz kalorisini düşürmeye çalışıyorum
mesela yemeklerime az yağ koyuyorum ve zeytinyağ kullanıyorum, katı yağ kesinlikle kullanmıyorum.
bol bol yoğurt yiyorum, çok tok tutuyor ve enerjimi dengeliyor gördüğüm kadarıyla. Her öğlen ve akşam yiyorum
ara öğün muhakkak yapıyorum, acıkmadım yapmayayım demiyorum çünkü ara öğün
yaptığımda seninde dikkatini çektiği üzere pilav ve makarna vs yeme ihtiyacımı
ortadan kaldırıyor ve gözüm tok oluyor.
Ben bu şekilde verdim canım örnek bir menümü paylaşayım canım
çok da vermedim aslında daha başarılı arkadaşlarım da var onlardan da destek isteyebilirsin.
örnek menüm;
Sabah kalkarkalkmaz muhakkah 1 veya 2 bardak su
kahvaltı; 1kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 çay kaşığı bal arada yeşillik ve domates
bazende 1 adet yumurta
ara; 1 meyve yada 1 ymk kaşığı leblebi ve 1 adet kayısı
öğle; bir sebze yemeği yoğurt 1 dilim kepek ekm.
veya yağsız peynirli veya yumurtalı salata
veya çorba salata
ara; aynı
akşam sebze veya yağsız ızgara tavuk salata yoğurt

kısaca böyle canım sormak istediklerini sorabilirsin atladığım şeyler olabilir

Son düzenleme:
merhaba kızlar akşam menüm

2 kaşık pırasa yemeği
2 kaşık makarna
3 kaşık yoğurt
5- 6 kaşık salata
250 ml su
1 çatal ev baklavası

kaşık ölçüm metal kaşık normal yemek kaşığı

sabah kahvaltı yaparken acıkmıyorum ben kızlar öğlen de iyi geçiyor ama ikindi vakti çok acıkıyorum acaba akşam yemeğimi erken mi yesem bu sefer de gece acıkırım herhalde ama inanınki ikindi vakti meyve falan yemek beni doyurmuyor daha da acıktırıyor acaba meyve yerine bir tost mu yapıp yesem

canım meyve yedikten sonra acıkmanın sebebi insülin direncidir bendede vardı. bak canım anlattıklarına göre sende insülin direnci belirtileri var. en güzeli diyetisyene gitmen canım ve mutlaka şekeri tatlıyı keseceksin. annenin yaptığı kekten az yemek kilo vermeni engellemez ama insülini çıkarır ve böyle tatlı kaçamakları yaparsan eğer diyet bitikten sonra yine kilo alırsın. şimdi sen en güzeli diyetisyene git. özellikle meyve yedikten sonra acıktığını söyle. hatta insülin direncinden şüpelendiğinide söyle ona göre ilgilensin seninle. başka türlü versende geri alırsın diyetten sonra. daha bugün okudum insülin direnci olan insanlara allah kolaylık versin diyor doktorlar. birde araştır insülin direncini internetten. kaşıkla ölçüyle olmayacak. çokta azimlisin sen. emeklerin boşa gitmesin canım benim

2 saat once kornfleks yedim.bu benim icin sahurluktu.bide yariin arkadaslar icin baklava yaptim.tadina baktim 1dilim kadar aldim.ne ikram edecegimi bilmem lazimdi.bende giden tersligi buldum. aybasim yakin kilolu cikmam ve tatli istegi ondan olsa gerek.neyse yarin gene oruc tutcam.hgocuk fermasi iyi geceler

2 saat once kornfleks yedim.bu benim icin sahurluktu.bide yariin arkadaslar icin baklava yaptim.tadina baktim 1dilim kadar aldim.ne ikram edecegimi bilmem lazimdi.bende giden tersligi buldum. aybasim yakin kilolu cikmam ve tatli istegi ondan olsa gerek.neyse yarin gene oruc tutcam.hgocuk fermasi iyi geceler

iyi geceler canım Allah şimdiden kabul etsin:16:

iyi geceler canım allah kabul etsin. adet dönemine yaklaştığında ve adet döneminde meyve olarak muz yersen potasyum ihtiyacına çok iyi geliyor şeker ihtiyacını karşılar

artık 250 ml su içtim bugünlük tamamdır.
bugün yaklaşık 1 / 4 kk kadar fındıklı çikolata yedim

hoşgeldin canımcım okyanus nasılsın ? artık burada bizimle beraber o kilolar gidecek inşallah tamam mı canımcım:16:

hoşbulduk abla inş istediğim kiloya ulaşırım sizin yardımınızla tmm

inşallah canımcım ben de ilk zamanlar böyleydim ama artık canımcım kendime güvenim geldi mutlaka göndereceğiz bu kiloları sabırla inşallah

iyi geceler güzeller =) yarın bol giden gramlı günler:12: yüz gramda tüz gramdır dimi ama :9:

selam kizlar bende ancak bakabildim buraya...son 2 gündür normalinden biraz fazla yemeye basladim..sanirim günüm gelecek ..bende 1 hafta regl gelmeden önce herseye saldirasim geliyo....

mavlim dün verdigin limon nane karisimi cok iyi geldi..bogazimdaki aci ve kuruluk hemen gitti..bundan sonra o iceceyi böyle durumlarda yaparim..sagol canim ..:34:

Son düzenleme:
selam kizlar bende ancak bakabildim buraya...son 2 gündür normalinden biraz fazla yemeye basladim..sanirim günüm gelecek ..bende 1 hafta regl gelmeden önce herseye saldirasim geliyo....

mavlim dün verdigin limon nane karisimi cok iyi geldi..bogazimdaki aci ve kuruluk hemen gitti..bundan sonra o iceceyi böyle durumlarda yaparim..sagol canim ..:34:

şifa olsun canım:29:

Back
X