60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

salata yapacağım şöyle karışık. turp roka marul mor lahana olacak. limon suyu ve 1 kaşıkta zeytinyağı olacak

kızlar akşam menümde hamsi buğulama
pırasa yemeği var yanına da bol salata yaparım artık

Son düzenleme:
nugyacım nasılsın bebişim nasıl gidiyor ben bugün koşu bandının titreşimli kemerinide kullanmaya başladım. spor yaptıktan sonra 15 dakika falan kan dolaşımını hızlandırmak yağların çözülmesini kolaylaştırmak için kullanacağım. daha önce faydasını görmüştüm. sporla diyetle işe yarar diye düşünüyorum yağın olduğu yerde kan dolaşımı yavaştır hızlandırarak yağ çözülmesi kolaylaştırılabilir. ama öyle abartmadan kullanacağım. çok aşırı hızlı değil.

iyiyim canım sağol.yutkunurken boğazlarım acıyor biraz oda geçecek inşallah.yarın tıpta ki günüm var ama ben izin konusunda şüpheliyim birde gittiğimde kan sonuçlarını alıcam dr. göstermek için sıra alınacakmış tekrar e aldım diyelim beni diyetisyene yönlendirecek e bunlarda kan tahlili isteyecek yine kan ver yine gün vercekler tani offf valla ne uzun işmiş ya bazen problemde oluyo iş yerinden izin almak.ama ben kararlıyım şimdi kendi kendime karar verdim boğazlarımın şişliği insin koşu bandına binmeye başlıcam boğazlarım şişken binersem biliyorum yine şişer yürüyüp terlediğim için ne hassas vücudum var :86: bi önceki yazınıda okurken güldüm baya bi göbeğinin bi tarafı inmiş bi atarafı aynı duruyo neyseki fark etmişsin kısa zamanda değilse bi taraf şiş bi taraf zayıf olacaktı sürekli.benim koşu bandında yoktu titreşimli kemer hediyesi sadece sauna şortuydu tuzuda vardı ben tuzunu yapmadım ama şortunu giydim sürekli gerçekten çok terletiyordu.bu kemer konusunda canım olmazsa bir gün yap birgün yapma yani kalp problemide olabiliyormuşya ritimle alakalı hani tabi yinede sen bilirsin abartmamak şartı ile demişsin zaten olmazsa yakınlarında ayada danışabileceğin birileri varsa bi sor öğren canım sağlık bu sağlık olduktan sonra her şey olur.bu arada bende sana akşam mantar sote yapmıştım kaç kaşık yemem lazım canım onu soracaktım bulgur pilavı yapıcam birde marul salatası.öpüyorum canım:70:

canım göğüs bölgesi sırtta dahil yani üst bedeninin spora ihtiyacı var. ağırlıkla çalışmalısın. bakarsan resimlere sanki orası kilolu gibi duruyor. oysaki ideal kilondasın. sebebi zayıflamandan dolayı kollarda ve göğüste deformasyon var. ağırlıkla çalışırsan göğüsler dikleşir omuzlar dikleşir ve sırtın gelişir canım. bu herkes için gereklidir zayıflama yeterli değil mesela bende çalışacağım zayıfladıktan sonra. sıkı olabilirsin ama yuvarlaklaşma var üstte. bu da ancak ve ancak ağırlıkla çalışılarak kısa zamanda gider zaten. buralar zayıflayarak gitmez

iyiyim canım sağol.yutkunurken boğazlarım acıyor biraz oda geçecek inşallah.yarın tıpta ki günüm var ama ben izin konusunda şüpheliyim birde gittiğimde kan sonuçlarını alıcam dr. göstermek için sıra alınacakmış tekrar e aldım diyelim beni diyetisyene yönlendirecek e bunlarda kan tahlili isteyecek yine kan ver yine gün vercekler tani offf valla ne uzun işmiş ya bazen problemde oluyo iş yerinden izin almak.ama ben kararlıyım şimdi kendi kendime karar verdim boğazlarımın şişliği insin koşu bandına binmeye başlıcam boğazlarım şişken binersem biliyorum yine şişer yürüyüp terlediğim için ne hassas vücudum var :86: bi önceki yazınıda okurken güldüm baya bi göbeğinin bi tarafı inmiş bi atarafı aynı duruyo neyseki fark etmişsin kısa zamanda değilse bi taraf şiş bi taraf zayıf olacaktı sürekli.benim koşu bandında yoktu titreşimli kemer hediyesi sadece sauna şortuydu tuzuda vardı ben tuzunu yapmadım ama şortunu giydim sürekli gerçekten çok terletiyordu.bu kemer konusunda canım olmazsa bir gün yap birgün yapma yani kalp problemide olabiliyormuşya ritimle alakalı hani tabi yinede sen bilirsin abartmamak şartı ile demişsin zaten olmazsa yakınlarında ayada danışabileceğin birileri varsa bi sor öğren canım sağlık bu sağlık olduktan sonra her şey olur.bu arada bende sana akşam mantar sote yapmıştım kaç kaşık yemem lazım canım onu soracaktım bulgur pilavı yapıcam birde marul salatası.öpüyorum canım:70:
canım benim sebze yemeği ölçüm 8 yemek kaşığı. bende gün aşırı kullanayım diyorum zaten. öyle çok hızlı değil zaten. birde bende üst göbek gitti ortada ve alt göbekte kaldı o kadar kalbe yakın çalışmıyorum yani. abartmadan spor sonrası yağ çözülmesini kolaylaştırsın diye işte. duryodu öyle ne zamandır kullanmıyodum bugün aklıma geldi eskidende faydasını gördüm yanlış yapsamda işte yapayım diyorum gün aşırı sporla

canım göğüs bölgesi sırtta dahil yani üst bedeninin spora ihtiyacı var. ağırlıkla çalışmalısın. bakarsan resimlere sanki orası kilolu gibi duruyor. oysaki ideal kilondasın. sebebi zayıflamandan dolayı kollarda ve göğüste deformasyon var. ağırlıkla çalışırsan göğüsler dikleşir omuzlar dikleşir ve sırtın gelişir canım. bu herkes için gereklidir zayıflama yeterli değil mesela bende çalışacağım zayıfladıktan sonra. sıkı olabilirsin ama yuvarlaklaşma var üstte. bu da ancak ve ancak ağırlıkla çalışılarak kısa zamanda gider zaten. buralar zayıflayarak gitmez

çok teşekkür ederim canım niye alınayım ki:16::9:

canım benim sebze yemeği ölçüm 8 yemek kaşığı. bende gün aşırı kullanayım diyorum zaten. öyle çok hızlı değil zaten. birde bende üst göbek gitti ortada ve alt göbekte kaldı o kadar kalbe yakın çalışmıyorum yani. abartmadan spor sonrası yağ çözülmesini kolaylaştırsın diye işte. duryodu öyle ne zamandır kullanmıyodum bugün aklıma geldi eskidende faydasını gördüm yanlış yapsamda işte yapayım diyorum gün aşırı sporla

bende 8 yk yiyeyim.evet canım gün aşırı yap zaten gün aşırı koşu bandına biniyorsun binmediğin günde kemeri kullanırsın daha iyi olur.ben çıkıyorum arkadaşlar mesai saatimiz bitmek üzere hazırlanayım şimdi herkeze iyi akşamlar ilgin için teşekkür ederim hugocuk.

çok teşekkür ederim canım niye alınayım ki:16::9:

eğer canım haftada 3 gün dambılla kol göğüs çalışırsan ve sort içinde pilates yaparsan işte o zaman süper olursun canım. onu anlatmak istedim. bu herkes için geçerli zayıfladıktan sonra kadınların kol göğüs sırt karın için mutlaka doğru egzersizlerle çaılşması gerekiyor bir ömür. yani zayıf olunabilinir yağ oranı normal olunabilir göbek olmayabilir buna rağmen yapılan düzenli spora ek olarak ağırlık çalışılmalı ve ilave bölgesel egzersizler yapılmalıdır. mesela benim zayıfladıktan sonra daha yoğun bir sporum olacak. size verdiğim linklerdeki kol göğüs karın egzersizlerini devamlı yapacağım ve ilave sırt çalışacağım. bunlar olmadan çokta hoş bir görüntü olmuyor malesef. mükemmel sonuç için bunlar şart. kilo önemli değil verilir önemli olan yağ oranı ve kaslardır.

slm bugun itibariyle adet oldum ve yemege basladimmmm küre devam aynen ve lelieyeeeeeee

akşam yemeğini çok abarttım çok pişmanım etli güveç bir tabak da pirinç pilavı yedim nasıl yedim ve neden yedim diye kızıpduruyorum kendime ne gereğiverdı ay evde de böyle yemek pişerken de diyet yapamıyorum annem en sevdiğim yemekleri pişiriyor diyet yemek yeyin diyorum senin yüzünden aç mı kalacağız diyorlar ay ne yapacağımı şaşırdım kesinlikle iradesizim

50 dafa söyledim anneme diyetteyim diye gel bir kaç lokma ye bari diyor ay bir de ısrar ediyor ben de tadına bakınca yemeğin tabağın dibi gözüküyor bir çareeeeeee

Back
X