60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nugyacığım hemen hemen aynı diyeti yapıyoruz beraber. bak ben senden çok daha kiloluydum. diyrum ben günde 1 litre cola içer bir bütün pastayı yerdim tek başıma günlük. yediğim yemekler hariç yani. ben başardımda sizmi başaramayacaksınız. şekeri bırakmak düzenli diyet yapabilmek iradeye yenik düşmemek sağlıklı zayıflamak ve göbekten kurtulmak için altın kuraldır canım. o tek şekeride bırak canım. zaten düşünsene 1 tane ne kazandıracakki. ama bırakırsan çok şey kazandıracak. bak ben 3 ay oldu ama inan bi ömür böyle beslenebilecek kadar rahat mutlu huzurlu ve irademle savaşmayan biriyim. tek şey şeker ve tatlı bırakın ve diyeti unutun kilolar gitsin göbek erisin

evet canım haklısın bırakayım bari tek şekeride nasıl olsa kaç aydır cola yada yaş pasta yemiyorum.bu tek şekerede dayanırım ama o zaman çayı bırakmam lazım değilse midemi bulandırıyor şekersiz bırakırım bende hiç sorun değil.yada çok açık içeyim bari .tamam hugocuk bugün zaten başka çay içmem fazla içmiyorum iş yerinde yarın sabahtan başlıyorum şekersiz içmeye bakalım nasıl olacak

evet canım haklısın bırakayım bari tek şekeride nasıl olsa kaç aydır cola yada yaş pasta yemiyorum.bu tek şekerede dayanırım ama o zaman çayı bırakmam lazım değilse midemi bulandırıyor şekersiz bırakırım bende hiç sorun değil.yada çok açık içeyim bari .tamam hugocuk bugün zaten başka çay içmem fazla içmiyorum iş yerinde yarın sabahtan başlıyorum şekersiz içmeye bakalım nasıl olacak

canım harika olacak. zaten altı üstü 1 taneydi. şimdi sen tamamen yağlarından ve kilolarından kurtulana kadar özellikle göbeğin varsa kurtulana kadar bırak. sonra pekmezli kuru meyveli kekler tatlılar yapıp yersin canım. ömür boyu değil yani. ama inan öyle bişey oluyoki ömür boyu yemesen aramayacak duruma geliyosun. benim 3 ayı geçti canım az zaman değil değilmi hiç yemedim aramıyorum. ama inanki bi sefer yesem araım diyette hakgetire olur. ligh cola zero falanda içmeyeceksin şekerli sakız bile yok. sakarinde kullanmayacaksın. su bitki çayları ayran olacak içecek. bitki çaylarına ben devamlı limon suyu ekliyorum başka türlü içemiyorum midemi bulandırıyor. çayla aram yok zaten ama karanfil koyup içenler varmış. ben midemi bulandırmasın diye limon suyu koyuyorum ıhlamura ve yeşilçaya güzel oluyo başka türlü içemiyorum zaten

canım harika olacak. zaten altı üstü 1 taneydi. şimdi sen tamamen yağlarından ve kilolarından kurtulana kadar özellikle göbeğin varsa kurtulana kadar bırak. sonra pekmezli kuru meyveli kekler tatlılar yapıp yersin canım. ömür boyu değil yani. ama inan öyle bişey oluyoki ömür boyu yemesen aramayacak duruma geliyosun. benim 3 ayı geçti canım az zaman değil değilmi hiç yemedim aramıyorum. ama inanki bi sefer yesem araım diyette hakgetire olur. ligh cola zero falanda içmeyeceksin şekerli sakız bile yok. sakarinde kullanmayacaksın. su bitki çayları ayran olacak içecek. bitki çaylarına ben devamlı limon suyu ekliyorum başka türlü içemiyorum midemi bulandırıyor. çayla aram yok zaten ama karanfil koyup içenler varmış. ben midemi bulandırmasın diye limon suyu koyuyorum ıhlamura ve yeşilçaya güzel oluyo başka türlü içemiyorum zaten

ay kız hugocuk valla yine bana gaz geldi ha tabi neden olmasın dediğin gibi ha o tek şekeri kullanmışım ha kullanmamışım nasıl olsa koşu bandına da başlayacağım boğazlarımın acısıda geçti tamamdır kesin kararlıyım bırakıyorum o tek şekeride.birde sana ne soracağım hugocuk ben günde 3 tane kuru kayısı yada bir tane incir iki tane kuru kayısı yiyorum bağırsaklarım çalışsın diye bi sorun olmaz heralde dimi.

birde mesela biyere gittik tatlı var ayıp olmasın diye az yiyeyim olmayacak sonra biz çekiyoruz zorluğu açık açık söylenecek. ben şeker ve tatlı hiç kullanmıyorum diyorum mesela. ısrar oluyo tabiki o zamanda insülin direnci var doktor yasakladı kusura bakma diyorum o zaman ısrar etmiyorlar. insülin direncinin sonu obezite ve şeker hastalığı zaten. birde öyle bişeyki zamanla yükseliyo daha çok tatlı ve şeker tüketiyosunuz zamanla. çok sinsi hiç anlamıyosunuz. yıllar içinde yükseliyo yükseliyo 10 kilo fazla oluyo 20 kilo sonrası obezite. ben ucundan döndüm diyebilirim doktor bile dedi iyiki gelmişsin erken davranmışsın yoksa ilerde şeker hastası ve obez olurdun o zaman çok daha zor olurdu işimiz dedi. ben düşünüyodum ne zamandır bazı insanlar zayıf bazıları çok kilolu bunun sebebi olmalı diye ama dikkat edilirse zayıf insanlar tatlı yediğinde doyup bırakıyor arkası gelmiyor metabolizmalarıda hızlı ve kilo almıyor oysa biz tatlıya başladıkmı allah allah ardından cola ardından saymakla bitmez. sebep hep bu insülin idrenci. ve dengede tutulmadığı sürece hep karşımıza çıkar. örneğin insülin direnci varsa kişi şekeri az kullanıp az tatlı yiyip iradesiyle zayıflar ama diyetten sonra yine kilo alır çünkü ona yediren aslında insülin direncidir. burda kaç kişiler zayıfladı ama tekrardan kilo aldılar bakarsanız hep yediklerine dikkat edememekten aldılar aslında sorun insülin direnci. insülin direncinden dolayı dikkat edemiyorlar. kilo al ver al ver çok zararlı erken yaşlandırır en güzeli sorunu kökünden çözmek

ay kız hugocuk valla yine bana gaz geldi ha tabi neden olmasın dediğin gibi ha o tek şekeri kullanmışım ha kullanmamışım nasıl olsa koşu bandına da başlayacağım boğazlarımın acısıda geçti tamamdır kesin kararlıyım bırakıyorum o tek şekeride.birde sana ne soracağım hugocuk ben günde 3 tane kuru kayısı yada bir tane incir iki tane kuru kayısı yiyorum bağırsaklarım çalışsın diye bi sorun olmaz heralde dimi.

yok olmaz canım. bana sabah kahvaltılarına maydonoz verdi bu sefer. çok çalıştıryor. birde haftada 2 gün tahıl gevreği kullanıyorum sütle. 5 kaşık kellogs dedi ve içine 1 elma yada armut doğra dedi haftada 2 gün sabah kahvaltılarım böyle

zayıf insanla bi pastaneye gittiğinizde bakarsanız aynı pastadan birer dilim beraber yesek o doyar biz doymayız bi dilim daha isteriz sonra. bi süre sonrada açlık hissederiz. ama zayıf insan istemez. sebebi bu işte

yani işin özü biz bu insülin direncini kontrol altına almadığımız müddetçe hayatımız boyunca hep kilo sorunu karşımıza çıkacak. bunun için tatlı şeker tamamen bırakılmalı spor yapılmalı. bunları yaptığımız sürece kilo falan hiç olmaz

benim birde hugocuk göbeğim var ama sarkık bir göbek aşağıda duruyor sezaryan doğum yaptığım için tabi kaldı göbek.onuda eritmem gerekiyor.bazen aynada yan duruyorum bakıyorum kendime bel ince duruyor ama önde sarkık bir göbek.bazen aklıma geldikçe fazla değil ama az yapabiliyorum nefes alıp 1-2 saniye tutup nefes veriyorum

mesela size bir günümü anlatayım. bundan bikaç hafta önceydi. eşim evde. sabah tost istedi ona bol kaşarlı sucuklu bol kalorili kocaman tost yaptım kahvaltıda. kendimde normal diyete uygun kahvaltımı yaptım. ardından gezmeye gittik. yemeklerimi yanımda götürmüştü. eşimin arkadaşı gelecekti akşam yemeğini dışarda yiyecektik. neyse gittik kayınvalideye oturduk falan öğlen yemeği saatim geldi sebze yemeğimi bulgur pilavımı ekmeğimi yanımda götürmüştüm yedim güzelce evde. sonra çıktık dışarı gezdik tozduk akşam oldu gittik restoranta. eşim iskender yedi arkadaşı pide yedi. bende ayran ve ızgara tavuk yedim salatalı. onlar ardından künefe yediler. eşim tadına bak dedi olmaz dedi. bildiği için ısrar etmedi. sonra yine gezdik falan gittik pastaneye. onlar yaş pasta ve cola yediler bende sadece şekersiz türk kahvesi içtim. onlar ardından çay falan istediler ben içmedim bişey. günüm böyle geçti. düşünün canım istese irademle savaşsam kolaymı yani yanımda iskenderler pideler künefeler pastalar yeniliyo colalar içiliyo. oysaki benim canım çekmiyo bile. bi ömür geçermi iradeyle savaşmayla değilmi. ben işi kökten çözdüm şimdi çok kolay benim için herşey. herkes başarabilir. sadece şekersiz ve tatlısız 1 gün geçirneye bakar ertesi gün iş tamamdır. meyveler yetecek size

benim birde hugocuk göbeğim var ama sarkık bir göbek aşağıda duruyor sezaryan doğum yaptığım için tabi kaldı göbek.onuda eritmem gerekiyor.bazen aynada yan duruyorum bakıyorum kendime bel ince duruyor ama önde sarkık bir göbek.bazen aklıma geldikçe fazla değil ama az yapabiliyorum nefes alıp 1-2 saniye tutup nefes veriyorum

canım sen ne diyosun benim göbeğim tam 3 kattı. kat kat oluyodu. sarkıktı üstelik korse kullanmıştım. berbatında berbatıydı. hiçbişey yakışmıyodu. birincisi şekeri ve tatlıyı bırakınca gidecek zaten o. ikincisi koşu bandında göbeğini içeriye çek öyle yap sporu toparlanır hemen. çünkü o zaman karın kasları aktif çalışıyo. ebru şallıda diyor yürürken karnınızı içeri çekip yürüyün o zaman çalışır kaslar diyor. ben bununla toparladım. senin yine belin inceymiş benim belim yoktu top gibiydi

canım aynı sorun bende de var. ben de sezeryan ile doğum yaptım elbette onun etkisi var ama hep şunu düşünüyorum. ebru şallı da 2 sezeryan yaptı ama ne göbek ne biş kaldı hatunda. o kadar idmanlı olunca bişey kalmıyor insanda. inşalah biz de diyet+spor ile kurtulacas göbeklerden:13:

canım sen ne diyosun benim göbeğim tam 3 kattı. kat kat oluyodu. sarkıktı üstelik korse kullanmıştım. berbatında berbatıydı. hiçbişey yakışmıyodu. birincisi şekeri ve tatlıyı bırakınca gidecek zaten o. ikincisi koşu bandında göbeğini içeriye çek öyle yap sporu toparlanır hemen. çünkü o zaman karın kasları aktif çalışıyo. ebru şallıda diyor yürürken karnınızı içeri çekip yürüyün o zaman çalışır kaslar diyor. ben bununla toparladım. senin yine belin inceymiş benim belim yoktu top gibiydi

güzel fikir.

zayıf insanla bi pastaneye gittiğinizde bakarsanız aynı pastadan birer dilim beraber yesek o doyar biz doymayız bi dilim daha isteriz sonra. bi süre sonrada açlık hissederiz. ama zayıf insan istemez. sebebi bu işte

yooo ben 45 kiloykende 1 bütün pastayı yerdim...:60: günde 2.5 litrede kola içerdim...

Son düzenleyen: Moderatör:
hugocum senin takımımıza uğradığın gün milat oldu benim için. dediklerini yapmaya çalışıyorum ve o günden beri düzenli olarak kilo vermeye başladım bazen 1 kg bazen yarım ama cidden farkediyor önceden bir hafta düzenli diyet yapar kilo verir sonraki hafta biraz aksatınca tekrar alırdım. ama son birkaç haftadır bu dediğim olmuyor. senin bahsettiğin insülin direncinin bende de olduğunu farkettim artık kendimi frenliyorum ve tadlarına dahi bakmıyorum böylelikle canımda istemiyor. ama ne zamanki 1 çatal alayım dediğimde o tabakta birşey kalmıyor sonuçta da yedikten sonra pişman olan ben
sürekli sizi takip ediyorum arkadaşlar ve her birinizden bişeyler öğreniyorum
çok teşekkürlerr :71:

canım aynı sorun bende de var. ben de sezeryan ile doğum yaptım elbette onun etkisi var ama hep şunu düşünüyorum. ebru şallı da 2 sezeryan yaptı ama ne göbek ne biş kaldı hatunda. o kadar idmanlı olunca bişey kalmıyor insanda. inşalah biz de diyet+spor ile kurtulacas göbeklerden:13:

güzel fikir.

inşallah canım şu koşu bandına bi başlayayımda artık bende.erimeye başlasın göbecik

öğle yemeğim yemekhanemizde nohut pilav salata ve yoğurt vardı.nohut bana gaz yaptığı için bende evden getirdim yemeklerimi.7 yk.mantar sote,4 yk bulgur pilavı,marul salatası,bir dilim kepek ekmeği.yoğurt almadım.

hugocuğum yanlız dikkatini çekeyim ebru şallı hamileliğini tamamlamadı...en çok kilo son aylarda alınıyor... ve kuş kadar çocuk doğurdu...:1:

Back
X