nugyacığım hemen hemen aynı diyeti yapıyoruz beraber. bak ben senden çok daha kiloluydum. diyrum ben günde 1 litre cola içer bir bütün pastayı yerdim tek başıma günlük. yediğim yemekler hariç yani. ben başardımda sizmi başaramayacaksınız. şekeri bırakmak düzenli diyet yapabilmek iradeye yenik düşmemek sağlıklı zayıflamak ve göbekten kurtulmak için altın kuraldır canım. o tek şekeride bırak canım. zaten düşünsene 1 tane ne kazandıracakki. ama bırakırsan çok şey kazandıracak. bak ben 3 ay oldu ama inan bi ömür böyle beslenebilecek kadar rahat mutlu huzurlu ve irademle savaşmayan biriyim. tek şey şeker ve tatlı bırakın ve diyeti unutun kilolar gitsin göbek erisin
evet canım haklısın bırakayım bari tek şekeride nasıl olsa kaç aydır cola yada yaş pasta yemiyorum.bu tek şekerede dayanırım ama o zaman çayı bırakmam lazım değilse midemi bulandırıyor şekersiz bırakırım bende hiç sorun değil.yada çok açık içeyim bari .tamam hugocuk bugün zaten başka çay içmem fazla içmiyorum iş yerinde yarın sabahtan başlıyorum şekersiz içmeye bakalım nasıl olacak