60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuğum evet taa liseden iitibaren var sanırım bende bu insülin direnci... çünkü şöyle düşündüm de ozaman da bişey yemediğim zaman iyi oluyordum ama yemeye başlayınca baya abartıyordum... fakat kilo almadığım için aşırı zayıf olduğum için hiç üzerine düşmemiştim...ilaçlar iyice çoğalttı.... zaten hormon hapları insülin direncini etkiler diye okumuştum bi yerde....ama neyse yavaş yavaş da olsa baya veriyorum kilo...çok göbek yok ama dimi... bidaha bidaha söyle de şımarayım...:23::60:

yok canım gerçekten olsa derdim. verilmeyecek gibi değil canım. sen allahtan anlamışsın işin başından dönmüşsün. ben sınırdan döndüm canım tam 83 kiloydum aklım başıma geldiğinde. hep aynı sorun yemesen yemezsin yersen arkası gelir.

benim için yıldızın önemi yok... 1 yıldızlı bile olsa açık büfe olduktan sonra kimse beni tutamazz...:60::60:

ayy neyse bizim kaptan da buralarda ben çok konuşmiyim...:18:

konıs nennn sankı bırbırımızın cıgerını bılmıyozz allam yaaa delı etmeee hepımız aynı sucun ( pıs bogazlılıgın) mahkumlarıyızzz

benim kociş kıskanç ne msn nede facebook kullandırmıyo. daha geçen dedim resim koyayım yüzümü göstermem dedim yok dedi olmaz. kıskanç işte. evli kadının fotosumu olurmuş yok facebokkta ne işim varmış falan bisürü dırdır. allahtan buraya karışmıyo. zaten burda sadece kadınlar var diye ses etmiyo. zaten eminim iş yerinden yazdıklarımı okuyup gülüyodur hep benle uğraşıyo bu aralar

eee şimdi sen iyice güzelleştin seksüleştin daha da artar kıskançlığı artık...benimki de öyle... ama boşver insan sevdiğini kıskanırmış...:7:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
farmani maşallah arada bakıyorum cok istikrarlısın
hugocuk kaç kilo oldun canım kız ben seni cok merak ediyorum resim koysana sende yada msnde görüşelim
teşekkür ederim bitanem :nazar::16:
karnım acıktı benim 2.5 lt suyumu içiyorum iş çıkışında kuaföre gidicem canımda patates kızartması çekti hayırdır inşallah hugocuk canım yorumunu bekliyorum neden olabilir ki kızartma çekmesi yesem olmaz dimi yersemde 4-5 tanemi yemem gerekir ağzımı bulaştırmama değmez oda off ağzım sulandı şimdi hayal ediyorumda
canım sakın ha kuru kayısı kuru erik gibi şeylerle 5- 10 leblebi 4 fındık bunların hepsini ye üzerine de 2 bardak su bu iş tamamdır ne patatesi canım :16:
amannn boşver şimdi iki saat patates soycan, onu doğrıcan, yağı tencereye atcan, kızmasını beklicen, sonra patatesleri atcan iki saat kızarcak.. ooo çok iş boşver... sonra onu yicen bi de yağlı yağlı kilo olcak... sonra pişman olcan... değer mi hiç... sen git salata falan yap bakayım...hadeee:20:

süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnn bacım yorumuna bayıldım :9::71:

ıkımızde banlandık yaaa :36::36: tamam kapattım konuyuu:36:

canımcım biliyorum da ben işime gelmeyen konulara fazla takılıp kalıp da hayat kalitemi düşürmem hayat o kadar kısa ki bitanem unuttum gitti. format attım :52:

konıs nennn sankı bırbırımızın cıgerını bılmıyozz allam yaaa delı etmeee hepımız aynı sucun ( pıs bogazlılıgın) mahkumlarıyızzz

he valla yedik yedik elimize ne geçti... mesela ben demin kızın okulunda 1 çikolatalı gofret yedim ne geçti elime...heç bişey....

nasıl sölicem diye düşünüyodum aradan çıktı... :24::60:

kızlaar nasılsınızz =) özledim sizleri, diyet kardeşlerim beniiimmm
incelme hissediyorum yineee, havada zayıflama kokusu vaar :66:
ben ilk defa bu kadar yavaş veriyorum ama veriyorum çok şükür mutluyum

cuma olduğu için tutturmadı eşim oruç haram dedi :S
yarın tutacağım inş

bugün yediklerim

kahvaltı;
1kk beyaz peynir, 2 zeytin,
1 yemek kaşığı patlican salatası
1 yumurta 1 dilim çavdar ekm

ara; bir avuç leblebi

öğle;
1 kaşarlı tost
1 büyük bardak ayran

ara; az şekerli nescafe

akşam;
2 kaşık kıymalı taze fasulye
2 kaşık yoğurt
yarım kase domates çorbası

Son düzenleme:

canım pis boğazlığın değil insülin direncinden böyle. biz iradesiz değiliz sadece bu rahatsızlık peşimizi bırakmıyodu yedikçe yiyoduk. saatlerce aç durup bi oturuşta ne varsa götürüyoduk. 1 dilim börekle değil yarım tepsiyle götürüyoduk. ama geçecek çaresi şükürki var

canım böyle arada oluyo diyette. sen şimdi yeme eve gidince patatesleri doğra bolca baharatla fırına ver patates kızartması istemez canınn ben böyle bırakmıştım kızartmayı seneler önce

evet canım doğru o tarifte vardı evet bende bikaçkere yapmıştım eşime söyliyeyimde eve gitmeme yakın patatesleri hazırlasın fırına versin bari.yanına bide salata yeşillikli ohh ne güzel olur valla sağolasın hugocuk

eee şimdi sen iyice güzelleştin seksüleştin daha da artar kıskançlığı artık...benimki de öyle... ama boşver insan sevdiğini kıskanırmış...:7:

he valla bacım öyle oldu. eşim bende 7 yaş büyük. eskiden hiç önemsemezdi beni şimdilerde hem kıskançlık var hafiften hemde daha bi kibarlaştı yani

he valla yedik yedik elimize ne geçti... mesela ben demin kızın okulunda 1 çikolatalı gofret yedim ne geçti elime...heç bişey....

vay vay vay , ye bakalım maicim, ühüüü hasret kaldım çikitakayaaaa :5:

yarın tutacağım inş

bugün yediklerim

kahvaltı;

ara; bir avuç leblebi

öğle;
1 kaşarlı tost
1 büyük bardak ayran

ara; az şekerli nescafe

akşam;
2 kaşık yoğurt

cuma günü oruç neden haram olsun ki..:44:

yarın tutacağım inş

bugün yediklerim

kahvaltı;

ara; bir avuç leblebi

öğle;
1 kaşarlı tost
1 büyük bardak ayran

ara; az şekerli nescafe

akşam;
2 kaşık yoğurt
canım nescafe yağların yakımını yavaşlatıyomuş. ekspresso veya filtre veya türk kahvesi içmek gerekiyor dedi diyetisyen bende içiyodum şimdi türk kahvesine döndüm. birde akşam yemek ölçün az değilmi 2 kaşık yerine en azından 6 kaşık yesen yoğurtta 1 su bardağı yesen mesela 1 dilimde ekmek olur. yani az yediğindede sporda varsa metabolizma yavaşlıyo

du bizim kaptan gitsin dökerim...:37:

derrrr mişim... şaka şaka valla başka bişey yemedim... kaptancığımm beni biliyo zaten dimi makecim... ben yapmam öle kötü şeyler...

benim için yıldızın önemi yok... 1 yıldızlı bile olsa açık büfe olduktan sonra kimse beni tutamazz...:60::60:

ayy neyse bizim kaptan da buralarda ben çok konuşmiyim...:18:

:60:

:60: öldürdün beni gülmekten
hadi rahatladın
cuma günü oruç neden haram olsun ki..:44:

şöyle canım cuma müslümanların bayramı o gün oruca başlanmaz ramazanın 1 . günü geliyorsa o başka fakat perşembe gününden oruç tutulup gelinmişse cuma günü de oruç tutulabilir.

Back
X