60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cuma müslümanların bayram günü olduğu için oruçlu geçirmek iyi değilmiş tam haram mı bilmiyorum ama sanırım mekruh

iyi de bu gün bayram değil ki... hem zilhicce ayındayız... zilhicce aynın ilk 10 gününü oruçlu geçirmek çok büyük sevaptır...yanlışım varsa daha iyi bilne düzeltsin yine...

:60:

:60: öldürdün beni gülmekten
hadi rahatladın

şöyle canım cuma müslümanların bayramı o gün oruca başlanmaz ramazanın 1 . günü geliyorsa o başka fakat perşembe gününden oruç tutulup gelinmişse cuma günü de oruç tutulabilir.

sanırım mezheplerimiz farklı...ben hiç duymadım çünkü... yarın ilk işim hocaya bunu sormak olacak...

iyi de bu gün bayram değil ki... hem zilhicce ayındayız... zilhicce aynın ilk 10 gününü oruçlu geçirmek çok büyük sevaptır...yanlışım varsa daha iyi bilne düzeltsin yine...

canım normalde cuma müslümanın bayramıdır.
yahudilerin cumartesi
hristiyanların ise pazardır

canım nescafe yağların yakımını yavaşlatıyomuş. ekspresso veya filtre veya türk kahvesi içmek gerekiyor dedi diyetisyen bende içiyodum şimdi türk kahvesine döndüm. birde akşam yemek ölçün az değilmi 2 kaşık yerine en azından 6 kaşık yesen yoğurtta 1 su bardağı yesen mesela 1 dilimde ekmek olur. yani az yediğindede sporda varsa metabolizma yavaşlıyo

haklısın canım, biraz iştahımı kapatmak istiyorum hugocum canım benim, o yüzden az yiyorum abur cubur ve tatlıya gard almak için.
birde nescafe bana çok iyi geliyor, inanılmaz metobolizmamı çalıştırıyor, toksin attırıyor bana.
ama türk kahvesinide çok severim onuda içebilirim =) ama bana küçük fincan yetmiyor :s birde filtre kahve nedir canım dışarıda da vardır dimi, ben reklam olmasın ünlü bir kahve cafesinin bağımlısıyım, haftada en az bir kere gidiyoruz eşimle, hiç filtre istemedim öyle mi isteyeyim acep

Son düzenleme:
kızlar bana müsade 6 da çıkıyorun yarın çalışmıyorum giremem heralde dışarda olacağım çünkü hazırlanayım görüşmk üzere kendinize çok iyi bakın iyi akşamlar

kızlar bana müsade 6 da çıkıyorun yarın çalışmıyorum giremem heralde dışarda olacağım çünkü hazırlanayım görüşmk üzere kendinize çok iyi bakın iyi akşamlar

iyi akşamlar iyi tatiller canım

bayramın kutlu olsun :71::70:

:60:

:60: öldürdün beni gülmekten
hadi rahatladın

şöyle canım cuma müslümanların bayramı o gün oruca başlanmaz ramazanın 1 . günü geliyorsa o başka fakat perşembe gününden oruç tutulup gelinmişse cuma günü de oruç tutulabilir.

arkadasin dedigi gibi,cuma günün oruc tutulmaz degil sadece cuma günü oruca baslanmaz eger tutulamk isteniyorsa persembeden baslanmalidir

evet canım zilhiccenin ilk on günü çok sevap oruç tutmak, bir günü bir yıl oruç tutmuş kadar sevap fakat ben perşemden başlamalıydım canım cumadan başlamak mekruh diye biliyorum ama sen hocana yine sor :)

Son düzenleme:
kızlar akşam menümde

tavuk ciğeri
karnıbahar yemeği
makarna
yoğurt
salata var ölçülerini yazarım kalın sağlıcakla :16:

evet kızlar sizin dediğiniz gibiymiş... bi koşu ilmihale baktım geldim... cuma günü oruca başlanmazmış... ama perşembe oruçluysan cuma tutulabilirmiş.. bişey daha öğrenmiş oldum sayenizde...

haklısın canım, biraz iştahımı kapatmak istiyorum hugocum canım benim, o yüzden az yiyorum abur cubur ve tatlıya gard almak için.
birde nescafe bana çok iyi geliyor, inanılmaz metobolizmamı çalıştırıyor, toksin attırıyor bana.
ama türk kahvesinide çok severim onuda içebilirim =) ama bana küçük fincan yetmiyor :s birde filtre kahve nedir canım dışarıda da vardır dimi, ben reklam olmasın ünlü bir kahve cafesinin bağımlısıyım, haftada en az bir kere gidiyoruz eşimle, hiç filtre istemedim öyle mi isteyeyim acep

evet canım ekspresso veya filtre kahve iste ama içine krema falan olmasın. canım nescafenin verdiği etkiyi türk kahveside veriyor. şöle 1 su bardağı yarım yağlı sütten yapılmış şekersiz bir türk kahvesi içebilirsin hergün

slm ablalarım.elimden geldiğince aranızda olmaya çalışacağım.ben sabah kahvaltıyı kısmadan yapıyorum.öğlen ve akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum salatacıyım bol bol salata yiyorum.sabah:2dilim ekmek peynir sucuklu yumurta çay öğlen ikindide denebilir:1tabak t.fasulye yoğurt az öncede:3-4 kaşık pilav ve 6-7kaşık salata yedim öğünlerim düzenli değil nezaman açıkırsam ozaman bişeler yiyorum.ha bide bugün tatlı ve çikolata yada abur cubur hiçbirşey yemedim söz verdim kendime inş.tutucam

slm kizlar kürü biraktim ve dogal yoldan zayiflama karar verdim

sabah
kornfleks yedim sutle 5 saat sonra
ada cayi ictim

öglen
kür icmistim 5 saat sonra
ada cayi ictim

neskahve ictim

aksam
2 su bardagi su
bir kepce un corbasi
bir kasik bulgur pilavi
bir kasik nohutlu patates
ve bir dilim kepek ekmegi
2 bardak su

ve simdiden form cay iciyorum

evet canım ekspresso veya filtre kahve iste ama içine krema falan olmasın. canım nescafenin verdiği etkiyi türk kahveside veriyor. şöle 1 su bardağı yarım yağlı sütten yapılmış şekersiz bir türk kahvesi içebilirsin hergün

bunu öğrendiğim çok iyi oldu, bundan sonra öyle isterim canım
birde ordaki organik şekerlerden kullanıyorum
esmer ama tabiki yinede az koyuyorum sakıncası olmaz dimi

evet kızlar sizin dediğiniz gibiymiş... bi koşu ilmihale baktım geldim... cuma günü oruca başlanmazmış... ama perşembe oruçluysan cuma tutulabilirmiş.. bişey daha öğrenmiş oldum sayenizde...
cuma oruca baslanir ama nasil cuma orucu tek olmaz
cuma tutarsan cumarteside tutman lazim
yada persembe tutarsan cumayida tutcan tek cuma olmaz canim bu sekilde cuma baslanir oruca onda sakinca yok mutlaka cumarteside tutman lazimmmm

nescafe icmiyim yaa bak yaglar eriymiyor mis makine kahvesi iciyim kolayima gidiyordu nescafe sicak suyu do karistir sanki makineyle ugrasiyozda:31:

bunu öğrendiğim çok iyi oldu, bundan sonra öyle isterim canım
birde ordaki organik şekerlerden kullanıyorum
esmer ama tabiki yinede az koyuyorum sakıncası olmaz dimi

canım bana şekerin hertürlüsü yasak olduğundan bişey diyemeyeceğim ama az kullanırsan bişey olmaz madem organikmiş

Back
X