• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaa bak senin boyun da iyiymiş benim 1.60 boyum ve şuan 67.3 kg kilom. Yani başladığımda hemen hemen senin başladığın halindeki gibiymişim demekki boy kilo oranı olarak benim basen pop ağırlıklı belim zaten şuan 70cm göbeğim deçok yok bidiğim kum saatiyim canım ben:1: ama gittikçe küçülen bir kum saati şeklim değişmiyoaa boyut değişiyo:60: gerçi zayıf olunca ben seviyorum vücut hatlarımı ama benim de asıl hedefim 55 de moralim bozulmasın diye önce 60 koydum hedef :1: 60 olunca inşallah 55 yapıcam hedef kilomu vee 55 olucam inşallah hayırlısıyla:16: sen hangi şehirdesin buarada canım
senle hedeflerimiz aynı neruda cım ama benimde kalöçam yok göbek var ama beya gitti ilk önce 60 sonra 55
afiyet olsun canım oldukça az gibi ama salataya ağırlık vermişsin yoğurt yok mu tatlım sen de ?:16:

canımbir bütün pates yani o yogurt aklıma hiç gelmiyoy valla sAGOL bundan sonra yiyecem

Yaa bak senin boyun da iyiymiş benim 1.60 boyum ve şuan 67.3 kg kilom. Yani başladığımda hemen hemen senin başladığın halindeki gibiymişim demekki boy kilo oranı olarak benim basen pop ağırlıklı belim zaten şuan 70cm göbeğim deçok yok bidiğim kum saatiyim canım ben:1: ama gittikçe küçülen bir kum saati şeklim değişmiyoaa boyut değişiyo:60: gerçi zayıf olunca ben seviyorum vücut hatlarımı ama benim de asıl hedefim 55 de moralim bozulmasın diye önce 60 koydum hedef :1: 60 olunca inşallah 55 yapıcam hedef kilomu vee 55 olucam inşallah hayırlısıyla:16: sen hangi şehirdesin buarada canım

valla neruda cım ben de yetişmiyom kime cevap verem bielmiyom valla çok güzel oldu böyle

valla neruda cım ben de yetişmiyom kime cevap verem bielmiyom valla çok güzel oldu böyle

ben oturmya gitttim spor kaldı gidemde yapam aklşımda kalmasın demi

Canım senin boy kaçtı? evet hedeflerimiz aynıymış verdiklerimiz de hemn hemen aynı gibi:13: maşallah sen de sporunu hiç aksatmıyosun ve yediklerine de dikkat ediyosun zaten gidecek tüm fazlalıklar beraber başarıcaz ttalım inşallah:nazar::13::65::32:

Kızım çok geç uyudu yine. Eşimle film izleyecektik ama olmadı ufaklık uyumayınca...

Akşam;
4 yk tavuklu mantar sote
5 yk bulgur pilavı
1 bardak kefir
roka

Ara;
elmalı,tarçınlı yoğurt yedim

Bir ara da 1 avuç kadar kuruyemiş.

Herkese iyi geceler.

Merhaba arkadaşlar bende bir trl dogumdan sonra alınan kiloların bir kısmını veremeyenlerdenim :((
62 kilo 162 boy ,
bakalım dn başladım diyete tesadfen bugn burada sizleri görnce dayanamadım yazayım dedim bol şans hepimize :52:

merhaba hanımlar sağlıklı mutlu huzurlu bir güne merhaba deriz inşallah

bugün ölçtüm göğüs bel basen bölgemi ve şöyle

öncekiler 88 70 94
şimdi 86 70 93

kızlar dün 54.5 kg idim bugün 54.3 kg olmuşum

açken 500 ml ılık su içtim

kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı tahin -pekmez
yarım kk keçi peyniri
4 zeytin
1 tutam maydanoz
1 domates
250 ml şekersiz çay:16:

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün?

Allah şifalar versin canım :16:

Aminnn canım birazdan tahlil vermeye gidicem aç gel dediler bişey yemedim sabah kalkar kalkmaz kahvaltı alışkanlıqım olduqundan açlık baş aqrısı yaptı 8.30ta hastanede olucam eve gelmem kaç olur bilmem hkahvaltım bugün çok gecikecek miqren var bende inşaallah tetiklemez..

Aminnn canım birazdan tahlil vermeye gidicem aç gel dediler bişey yemedim sabah kalkar kalkmaz kahvaltı alışkanlıqım olduqundan açlık baş aqrısı yaptı 8.30ta hastanede olucam eve gelmem kaç olur bilmem hkahvaltım bugün çok gecikecek miqren var bende inşaallah tetiklemez..

tekrar geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin işlerin umarım yolunda gider görüşmek dileğiyle canımcım:16:

geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsın

boğazlarım üsteledi bugün spor yapmayacağım öğleden sonra hastaneye gideceğim ilaç alırsam atlatırım ateşte yapıyo gece çok terledim ama geçmedi. balıkesirdede soğuktu falan ordada üşüdüm ayakkabılarım ıslandı ayaklarım buz gibi oldu ıslak çorap mahvetti arabada gelirken çıkardım ama yinede ayaklarım suyu çekmişti dün iyiydim ev temizliği derken hava soğuk kapı cam açık yine üsteledi

şimdi salonu sildim topladım bulaşıkları yıkarım toplarım tamamdır akşama pırasa yapacağım kendime dünden çorbamda var canım hiçbişey istemiyor zaten

günaydın kızlar aranıza katılmaya karar verdim.ben sizin kadar sıkı diyet yapmam bebeişim var süt lazım yani.şimdiye kadar 20 kg verdim 70 kg oldum.armut tipliyim basenlerim nasıl gider bilemiyoum..

günaydın hanımlar akşam menüm
7 yk ebegümeci yemeği
4 yk bulgur pilavı
salata
1 kepçe yoğurt çorbası (pirinç yok suyundan içtim)
1 dilim kepek ekmeği
ilerleyen saatlerde 1 su bardağı süt tarçınlı
2 porsiyon meyve
sabahki menüm
domates,salatalık
4 tane zeytin
bir kibrit kutusu tuzsuz peynir
bir dilim kepek ekmeği
şimdide sıcak su alıcam biraz ılısın onu içicem
akşamı okuyayım birazda

günaydın kızlar aranıza katılmaya karar verdim.ben sizin kadar sıkı diyet yapmam bebeişim var süt lazım yani.şimdiye kadar 20 kg verdim 70 kg oldum.armut tipliyim basenlerim nasıl gider bilemiyoum..

günaydın. hoşgeldin canım. internette doktorların verdiği emziren anne diyeti var onu uygula istersen hem zayıflarsın hemde sütün azalmaz

boğazlarım üsteledi bugün spor yapmayacağım öğleden sonra hastaneye gideceğim ilaç alırsam atlatırım ateşte yapıyo gece çok terledim ama geçmedi. balıkesirdede soğuktu falan ordada üşüdüm ayakkabılarım ıslandı ayaklarım buz gibi oldu ıslak çorap mahvetti arabada gelirken çıkardım ama yinede ayaklarım suyu çekmişti dün iyiydim ev temizliği derken hava soğuk kapı cam açık yine üsteledi

hugocuk günaydın canım galiba sen antibiyotik kullanmayınca geçmeyecek dünde temizlik yaptın tabi kapı pencere açık iyice üşüttün sen geçmiş olsun canım

günaydın hanımlar akşam menüm
7 yk ebegümeci yemeği
4 yk bulgur pilavı
salata
1 kepçe yoğurt çorbası (pirinç yok suyundan içtim)
1 dilim kepek ekmeği
ilerleyen saatlerde 1 su bardağı süt tarçınlı
2 porsiyon meyve
sabahki menüm
domates,salatalık
4 tane zeytin
bir kibrit kutusu tuzsuz peynir
bir dilim kepek ekmeği
şimdide sıcak su alıcam biraz ılısın onu içicem
akşamı okuyayım birazda
günaydın canım :16: çok güzelmiş menün :65:

Back