:92:
nerudacığım dana eti deyince aklıma evde et kalmadığı geldi.akşam eşime söyliyeyimde tavuk göğüs eti ve dana eti alsında akşamları yiyeyim bari.canım birde şunu sormak istiyorum bir kepçe haşlama suyunu içtinmi ekmeklemi yedin tam anlayamadım.
5 yk makarnayı azaltıp yerine ekmek yiyebilirdin.bu durumdada 2.5 dilim ekmek yemişsin neyse arada olacak böyle şeyler.evet canım ilk zamanlar çok çabuk kilo veriliyor ama zamanla yavaşlıyor şu anda bend olduğu gibi çok çok yavaş gidiyor

ama hiçde moralimi bozmuyorum.yola devam :92:
ekmek yok bana az geldi zaten canım menü
tebrik ederim canım seni
menü çok güzel canım.eşin doğru demiş canım hastaysan yapma tabi iyice halsiz düşersin başta sağlık önemli canım
1 kepçe çorbada olabilirdi canım
pilavın çok canım.paket yeşilçayın bi ara zararlı olduğunu duydymuştum ama neye zarar verdiğini bilmiyorum canım belki doğruluğu yoktur.ama bence ne alırsan al aktardan doğal olarak almak daha mantıklı bende aktardan aldım onu kullanıyorum.tarçın çubuk tarçın ama toz tarçında kullanılabilir canım
fırında pişirdikten sonra üstüne pekmez döküp yiyebilirsin .yada pekmez dökmedende bi dene tadını bence kötü olacağını sanmıyorum canım.
güzelmiş canım menü afiyet olsun