• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kakalnchoecim nasıl özendim bak şimdi pilatese hasta olmasam kesin yapardım sabahtanda koşardım neyse bugünlük böyle olsun yarın bakarız artık. öğlen yemeğinde canım bişey istemiyor 2 kepçe tavuksuyu çorba ve 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum akşama pırasam var yoğurt salata bulgur çorba olur.

öğle menümde

domates çorbası,çiftlik kebabı ve salata var,yanında 1dlm kepek ekmeği yerim akşam okula gidicem aç kalırsam kafam çalışmaz sonra:60:menüde birde tatlı varmış ama almıcam tabiki mazallah onun büyüklüğündeki yağlar popoma,göbeğime yapışıveririr:60::60::60:dün nugya vermişti sanırım bu örneği,güzel valla insan tatlıdan soğuyor neredeyse:47:

ben reql oldum kızlar canınınz çok tatlı çektiqinde 1 bardak sütün içine 2 tane çubuk tarçın atıp için yarım saat sonra tatlı ihtiyacınız kalmaz ayrıca canım tatlı çektiqinde 1 portakal yiyorum hem tatlı isteqimi çok güzel karşılıyor hemde tok tutyor:56:

yapıoruz cnm onu.saol. biz bide elma yada muz doğrayıp üstüne ceviz yada fındık koyup tarçın serpip yiyoruz bazen yoğurt lada karıştırıoruz süper oluo tatlşı isteğini alatıo.
bide cnm ben de tam sana yazıcak tım geçmiş olsun tırnak problemn için sen sen ol sakın ha çektrme zaten bi kere çktrmişsin heralde.çektrenlern zaten yarısından fazlasında geri oluo.benm yengemde de vardı ve çok fenaydı .bi dr.a gtti.o demiş çekersek yine olur die.temzlemek için bi ilaç vermişti onla temzleyip tırnağının batan kısmını cımbızla iyice ayırıp altına pamuk koyuodu hergün sabah akşam yapıodu bunu biz başta inanmadık böyle nasıl geçicek die.ama cnm zamnal geçti.ama ağlaya ağlaya yapıodu kocaman kadın bunu ama geçti ve bi daha da olmadı.bunu bi araştr cnm.çok çok geçmiş olsun

öğle menümde

domates çorbası,çiftlik kebabı ve salata var,yanında 1dlm kepek ekmeği yerim akşam okula gidicem aç kalırsam kafam çalışmaz sonra:60:menüde birde tatlı varmış ama almıcam tabiki mazallah onun büyüklüğündeki yağlar popoma,göbeğime yapışıveririr:60::60::60:dün nugya vermişti sanırım bu örneği,güzel valla insan tatlıdan soğuyor neredeyse:47:

Canım ekmek yemesen olmazmı ekmek acıktırır seni

konumuzla alakası yok ama kızlar çok üzüldüğüm bişey var. ya tarih fışkıran bir ülkedeyiz. arkeologlar işsiz. her yer antik şehir ama malesef arkeolog almadıkları gibi üstelikte bu şehirleri gezmek için para alıyorlar arkeologlardan. yazın efese gitmiştik. orda para istediler arkeoloğum dedim olsun farketmez dediler ayıp ya. biz olmasak o şehirleri nasıl ortaya çıkaracaklar nasıl anlaşılacak. okulda dayıyorlar ünümüze kazı çalışmaları yok grekçe yok heykel üstelik okumakta zor çok zor bir bölüm bitir iş yok işsizsin. mesleğimizi yapamıyoruz pekçok branş için geçerli bu durum

slm kızlar :3:

nasılsınız uzun bir aradan sonra yine ben geldim :66:
tabi kilo almış bir vaziyette:5:

Canım ekmek yemesen olmazmı ekmek acıktırır seni

canım ekmeksiz yani karbonhidratsız olmaz muhakkak hergün en az 4 dilim yenmeli. pirinç yerine bulgur veya kepekli kabuklu pirinç pilavı makarna yerine kepekli makarna yenmeli iştah açılmaması ve daha çok tok tutması için sen ekmek yemiyormusun.

yapıoruz cnm onu.saol. biz bide elma yada muz doğrayıp üstüne ceviz yada fındık koyup tarçın serpip yiyoruz bazen yoğurt lada karıştırıoruz süper oluo tatlşı isteğini alatıo.
bide cnm ben de tam sana yazıcak tım geçmiş olsun tırnak problemn için sen sen ol sakın ha çektrme zaten bi kere çktrmişsin heralde.çektrenlern zaten yarısından fazlasında geri oluo.benm yengemde de vardı ve çok fenaydı .bi dr.a gtti.o demiş çekersek yine olur die.temzlemek için bi ilaç vermişti onla temzleyip tırnağının batan kısmını cımbızla iyice ayırıp altına pamuk koyuodu hergün sabah akşam yapıodu bunu biz başta inanmadık böyle nasıl geçicek die.ama cnm zamnal geçti.ama ağlaya ağlaya yapıodu kocaman kadın bunu ama geçti ve bi daha da olmadı.bunu bi araştr cnm.çok çok geçmiş olsun

hmmm nefis ve şık bir tabak olur paylaştıqın için teşekkürler canım çekti walla ama evde muz yok :14:
evet canım haklısın çektirince yine oldu ve daha kötü oldu bakalım ilaç tedavisiyle eriticez dediler nasıl bişey bende bilmiyorum cuma günü tahlil sonuçlarıyla dr.ye gidicem bakalım nasıl bir ilaç verecek..

ara öğünümü de yaptım kızlar
1 saat kadar önce tarçınlı ıhlamur
45 dk kadar önce de 1 küçük yeşil elma, 2 fındık ve 1 yarım ceviz yedim

öğle menümde

neruda vermişti özür diliyorum

canım ekmeksiz yani karbonhidratsız olmaz muhakkak hergün en az 4 dilim yenmeli. pirinç yerine bulgur veya kepekli kabuklu pirinç pilavı makarna yerine kepekli makarna yenmeli iştah açılmaması ve daha çok tok tutması için sen ekmek yemiyormusun.

Canım et ve yumurta ürünlerinin dışındaki bütün besinler karbonhidrat grubuna giriyor yani et ve yumurta yemediğimiz zaman zaten bolbol karbonhidrat almış oluyoruz ekmek-börek türü şeyleri kahvaltıda yersek akşama kadar eritiriz kilo yapmaz birde ben karbonhidrat diyeti yapıyorum onun için dikkat ediyorum bunlara tabi siz bilirsiniz:40:

kakalnchoecim nasıl özendim bak şimdi pilatese hasta olmasam kesin yapardım sabahtanda koşardım neyse bugünlük böyle olsun yarın bakarız artık. öğlen yemeğinde canım bişey istemiyor 2 kepçe tavuksuyu çorba ve 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum akşama pırasam var yoğurt salata bulgur çorba olur.
cnm sen sağlığına kavuş da yaparsın inş.

öğle menümde

bencede bu örnek süper:1::1:benmde çok hoşuma gtti ben eskiden de çok yeidim zaman yediğim şeylerin direk göbek kalça popo olarak bana geri döneceğini düşünür öle hisseder sonra pişman olurdum:17:

bende aynen tecrübeli arkadaşlarımın önerilerine katılıyorum,ekmek olmazsa mutlaka pilva yemeliyim,yoksa doyduğumu anlamıyorum.hem ömür boyu ekmek yemeyecekmiyiz yani,tamamen kesmek bana göre değil,zayıflamak için acelem de yok.yavaş yavaş gitsin ama bidaha gelmesin inşallah:61:

Oyyy nihayet yetişebildim son sayafaya ben okuyorum sayfa artıyo:nazar::60: maşallah hepimizeee GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIN POTANSİYEL FISTIKLARRRRRR HEPİNİZE SAĞLIKLI,MUTLU,HUZURLU,YAĞLARDAN KURTULDUĞUNUZ 150'ŞER GR YAĞ VERDİĞİNİZ BİR GÜN DİLİYORUM:60::9::13::8:

boğazlarım üsteledi bugün spor yapmayacağım öğleden sonra hastaneye gideceğim ilaç alırsam atlatırım ateşte yapıyo gece çok terledim ama geçmedi. balıkesirdede soğuktu falan ordada üşüdüm ayakkabılarım ıslandı ayaklarım buz gibi oldu ıslak çorap mahvetti arabada gelirken çıkardım ama yinede ayaklarım suyu çekmişti dün iyiydim ev temizliği derken hava soğuk kapı cam açık yine üsteledi

Hugocukcuğumm çokk geçmiş olsun tatlım adaçayı-ıhlamur iç ılık ılık kendine dikkate t balım sen bize lazımsın:nazar::16:

herkese günaydınnn
ben yine dünkü menümü toptan yazarak başlayayım:61:

sabah
1dlm kepek ekmeği
1kk beyaz peynir
1zeytin

ara
4kuru kayısı

öğle
1 dlm kepek ekmeği
2 ağaç karnıbahar(zeytinyağlı haşlama)
1 kase yoğurt
1 dlm köfte rosto
1 çatal püre

ara
4 kuru kayısı

akşam
salata(1 çk zeytinyağı ile)
1 kk beyaz peynir
1 kk tavuk eti
5 yeşil zeytin
1 dlm kepek ekmeği

ara
1 elma
1 bardak süt

Eveeeet telafi tamamdır!!! çok güzel atlattın canım bence telafi sürecini :16::nazar:

günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
hugocuk sana da geçmiş olsun canım
ben de antibiotik içiyorum bademciklerim için, başka türlü geçmez zaten :((
kahvaltımı da yazayım hemencecik
bugün nesfit yemek istemedim, normal bi kahvaltı yapim dedim
işte menüm:
1 bardak portakal-greyfurt suyu
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 çarliston
1 salatalık
2 çay kaşığı pekmez
2 çay kaşığı bal
1 kk light peynir

Afiyet olsun balımmm çok güzelmiş kahvaltınnn normale dönmene sevindimmm:16::13:

Günaydın herkese,
hugocuk ve esw daha iyisinizdir umarım.

Bu sabah tahıllı gevrekle yaptım kahvaltımı;
7 yk gevrek (benim gevrekler iri olduğundan ancak 7 kaşıklla normal oluyor)
2 yk yulaf ezmesi
1 yk pekmez
1 tk ceviz (öğütülmüş)

Şimdi biberiyeli yeil çay içiyorum.

Bu sabah 61,6 geldim. 200 gram daha giderse yılbaşı öncesi kilomu tekrar görmüş olacağım.

Afiyet olsun tatlımcım ben de nesfit meyveli yiyiorum ve 7yk falan yiyiorum yulaf ezmesi de annem de koyar nesfite daha doyurucu oluyo ben bir de p.tesi öğlen canım normalyemek istemeyince nesfitimi yoğutla yedim yoğurt kremamsı bir hal aldı üzerine tarçın serptimm çokk beğendim damak tadınıza uyar mı bilmeme ama nefiss oldu:56:

günaydın kızlar
herkesler iyidir umarım
kahvaltımı yazayım hemen:56:

1 kupa şekersiz çay
1.5dilim tahıllı ekmek
1kk peynir
3zeytn
1tk acı sos
1 çeri domates
dereot maydonoz
1tk çam balı
1 kuru kayısı
2 tk yoğurt
brazdan pilatesmimide yapar rahatlarım inş.

Afiyet olsun canımın içi herzamanki gibi dengeli zengin ve enfess bir kahvaltı:nazar:

:92:
nerudacığım dana eti deyince aklıma evde et kalmadığı geldi.akşam eşime söyliyeyimde tavuk göğüs eti ve dana eti alsında akşamları yiyeyim bari.canım birde şunu sormak istiyorum bir kepçe haşlama suyunu içtinmi ekmeklemi yedin tam anlayamadım.

5 yk makarnayı azaltıp yerine ekmek yiyebilirdin.bu durumdada 2.5 dilim ekmek yemişsin neyse arada olacak böyle şeyler.evet canım ilk zamanlar çok çabuk kilo veriliyor ama zamanla yavaşlıyor şu anda bend olduğu gibi çok çok yavaş gidiyor:1: ama hiçde moralimi bozmuyorum.yola devam :92:

ekmek yok bana az geldi zaten canım menü

tebrik ederim canım seni

menü çok güzel canım.eşin doğru demiş canım hastaysan yapma tabi iyice halsiz düşersin başta sağlık önemli canım

1 kepçe çorbada olabilirdi canım

pilavın çok canım.paket yeşilçayın bi ara zararlı olduğunu duydymuştum ama neye zarar verdiğini bilmiyorum canım belki doğruluğu yoktur.ama bence ne alırsan al aktardan doğal olarak almak daha mantıklı bende aktardan aldım onu kullanıyorum.tarçın çubuk tarçın ama toz tarçında kullanılabilir canım

fırında pişirdikten sonra üstüne pekmez döküp yiyebilirsin .yada pekmez dökmedende bi dene tadını bence kötü olacağını sanmıyorum canım.

güzelmiş canım menü afiyet olsun

Canım valla burada yazanlar benim de okadar şişime yarıyor ki, ne yemek yapsam diye düşünürken birsürü fikir geliyor bi şey bttiyse almak aklıma geliyor süper valla Allah eksiklinizi göstermesin:16: şöyle ki çorba niyetine etle 1 kepçe de suyundan aldım ve suyunu çorba gibi içtim zaten ekstra yağ da koymamıştım et de çok yağsızdı sonuçta 1 kepçe çorba, 1 parça et,1 kase yoğurt, brokoli haşlaması ve bir dilim de ekmekten oluşan bir menü oldu yani çorba olsun diye içtim ekmek hepsiyle birer lokma arada gitti:1: bugün de kalan et suyundan bulgur pilavı yaparım yağ da koymam suyunda etin yağı avrdır o yeter ohh missss:56:

1 etimek 1 dlm ekmek yerine geçmiyor mu?eğer öyle ise toplamda 5 dilimi yemiş bulunuyorusn.,nesfitte karbonhidrat içerdiğinden onuda ekmekten düşüyormuyduk bayanlar,şimdiye kadar hiç yemediğimden bilemedim şimdi:44:

Ben şöyle biliyorum 1dilim etimek= 1 dilim ekmek ayrıca hugocuğun menüsünde 5yk tahıl gevreği (sanırım nesfitte 7yk olur çünkü büyükler) 1 dilim ekmek yerine geçiyordu ben mesela bir öğünde nesfit yediysem onu 1 dilim ekmekten sayıyorum 7yk nesfit=1 dilim ekmek sayıyorum

kızlar günaydın sabah kahvaltım

1 dilim kepek ekmeği
1 kk yağsız beyaz peynir
1 domates
1 yeşil biber
2 kuru erik
3 kuru kayısı
1 kuru incir
1 bardak yağsız ılık süt

arada 2 bardak şekersiz çay ve mavi-yeşil keten tohumlu bisküvi 4 adet

öğlende

1 kase tavuklu şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmeği
az bişeyde zeytinyağlı pırasa yemeyi düşünüyorum

kızlar buarada ben 1.74 boy ve şuan için 68 kloyum tam ıdeal olarak kaç kılo vermem gerekıyor benim zaten tek sinir olduğum göbişim:43:o pörtledimi sinirlerim zıplıyo oda hep sezeryandan sonra kaldı zaten ama 58 iken böle çirkin görünmüyodu....
bide regl oldum bugün inşallah tatlı krizlerine girmem öfff ya gitsin bu fazlalıklar:43:

Öğlen bence de yoğurt olursa super olur ve kalsiyum yağ yakımını hızlandırıyor. canım bildiğim kadarıyla 1.74 ise boyunideal kilon rakamsal olarak 64 ama hugocuğun da dediği gibi yağ miktarın önemli ve göbek eritmek için kilon da bence fazal değil plates yap bol bol ve tatlıyı beyaz unu kesersen tamamdır gider göbeciğin:13::16:

Son düzenleme:
Canım et ve yumurta ürünlerinin dışındaki bütün besinler karbonhidrat grubuna giriyor yani et ve yumurta yemediğimiz zaman zaten bolbol karbonhidrat almış oluyoruz ekmek-börek türü şeyleri kahvaltıda yersek akşama kadar eritiriz kilo yapmaz birde ben karbonhidrat diyeti yapıyorum onun için dikkat ediyorum bunlara tabi siz bilirsiniz:40:

et ve yumurta dışındaki bütün besinler derken bunlar hangleri oluyor acaba:44:yani pilav türü besinleri ,büskivileri ,dolmaları vs hep ekmek hakkımızdan düşüyoruz zaten karbonhidrat içeren herşey için geçerli bunlar.ama senin kasteddiğin hangi besinler acaba

yok canım netim yoktu burdan uzak kalınca tekrar kilo aldım ama yeniden burdayım inşallah bu sefer yarım kalmayacak
sen neler yaptın ne kadar kilo verdin

83 tüm sen varken. son kontrolde 70 olmuşum canım. haftaya yine kontrolum var gideceğim bakalım kaç çıkacak. en son 62 dedi diyetisyen 13 kilonun 10 kilosu yağdı canım. çok yağ verdim ben göbek gitti o zamanlar hani konuşuyoduk seninle göbeğim sırtım var diyordum hatırlıyorsan üst bedenimde fazlalıklar diyordum işte gitti onlar canım. şimdi her istediğimi giyebiliyorum. orantılı kilo verdim çok sarkma olmadı spor vardı şimdi pilatesede başladım canım. şeker ve tatlı hiç yemedim ama bununda etkisi çoktu hatta yeseydim yapamazdım bırakırdım daha önce bırakmıştım hatırlıyorsan. işte böyle canım çoğu gitti azı kaldı yavaş yavaş gidiyor yağ gidiyor 2 kilo fazlalık yağım kaldıydı geçen ay kontrolde öyle çıkmıştı. bakalım ne olacak canım. bu aralar hastayım boğazlarım şiş doğru dürüst spor yapamadım. ama şu var tatlıyı şekeri kesince canım iştahım kapandı yani diyet listeme uyamadığım günlerde öyle kıtlıktan çıkmış gibi saldırmıyorum normal yiyorum eskisi gibi değil değişti bünyem. diyet yapamadığımda kiloda almıyorum hiç canım. bayramda 1 hafta çok halsizdim yedimde yedim annemde tıktı herşeyi ağzıma ama 1 haftada 1 gram almamışım üstelik yağ vermeye devam etmişim bu iyi oluyo benim için yavaş yavaş veriyorum ama almıyorum

ben diğer besinler hariç sadece karbonhidrat olarak günlük en az 4 dilim ekmek yenmeli diye biliyorum. pilav makarnada bu ekmek hakkından düşülüyor. sebzelerdeki karbonhidrat az zaten börek falan tavsiye edilmiyor arada yenmeli iştah açar beyaz undan yapılan hamur işleri üstelik yağıydı falan kaloriside yüksektir o yüzden daha çok tokluk verip kan şekerini ani yükseltmemesi için esmer karbonhidratlar tüketilmeli. eğer ekmeği tamamen kesersen çokta uyamazsın diyetine çünkü karbonhidrat eksikliğinden bi süre sonra hamur işlerine saldırabilirsin. sporda varsa muhakkak karbonhidrat alınmalı

Back
X