• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar size ne söyliyeceğim şekeri ve tatlıyı bıraktıktan sonra çok güzel kilo verdim.evet çok zaman alıyor vermem ama acelem yok nasıl olsa veriyorum sabırlıyımda göbeğimde gidiyor yavaş yavaş.iyice ileşirsem koşu bandına başlıyacağım inşallah size diyeceğim şekeri ve tatlıyı bırakamasanız bile çok çok azaltın faydası varmı yok zararı varmı çok bunu düşünün.hugocuk bırakalı 4 ay oldu benimde 2 ay olmak üzere hugocuk ve ben bıraktıysak sizin neyiniz eksik sizde bırakabilirsiniz.yeterki isteyin

canım ben hayatımın hiçbir döneminde 8 kaşık sebze yememişim ki şimdi nasıl yiyeyim ilahi beni çok güldürdün bak :9::9::9:
geçen sağlıkçı bir arkadaşla da görüştük hocam sen de yanlış beslenme olsa zaten şimdiye çoktan hapı yutardın dedi daha ne desin :9:
oldu bakalım bu da FARMASİ MODELİ kilo verme olsun:16:

hadi öyle olsun bakalım. şimdi gitmeliyim dişçiye gitcem yarın evde olurum ama olmayabilirimde çok öptüm hepçiyinizi

okuldan geleli yavaş yavaş 1 lt su da bitti

kızlar ben çıkıyorum mesai bitmek üzere herkeze iyi akşamlar hugocuk kendine iyi bak canım dikkat et iyi akşamlar

cok teşekkür ederim farmasicim beni motive ediyorsun ama bende anlamaım nasıl verdiğimi düzenli sporun başarısı sanırım :16:

tsş ederim sende olmasan halim yaman allah razı olsun :71:

tabiki düzenli hareket spor insana çok güzel kilo verdirir, devam et canımcım
yok estağfirullah canım ne demek elimden gelen birşey olduktan sonra seve seve yaparım :34::16:

kızlar şimdilik herkese iyi akşamlar yemekten sonra görüşmek dileğiyle inşallah :16:

kızlar herkese iyi akşamlr ben pazar günü memlekete gidicem inş.1 hafta yokum evgde internet var ama girebilrmiyim bilemiorum fırsat bulup:44:umarım kaçamaklar çok olmaz benm için dua edin:17::26:
şimdi leslie yapıcm sonra kociş gelir inş.yemeğimi yazayım hemen size :56:
1 kepçe şehriye çorbası (1 kaşık kepekli un koydum içine)
1 orta boy karnıyarık(patlıcanı yağsız fırında közledim,eti zeytnyağla kavurdum)
salata ve 2 kaşık yoğurt

herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın bu arada yarın tartılma günüm fırsat bulup girebilrsem mutlu haberlerle gelirim inş.öptümmm şekerllerrr:16::16::54::54:

iyi akşamlar herkese
saat 16 da 1 muz yedim
saat 18 de 1 küçük tabak bulgur pilavı, 1 küçük tabak barbunya, 1 kase yoğurt yedim

dünden kalan 1 tane biber dolması vardı onu yedim hafif de acılı imiş güzelmiş

kızlar herkese iyi akşamlr ben pazar günü memlekete gidicem inş.1 hafta yokum evgde internet var ama girebilrmiyim bilemiorum fırsat bulup:44:umarım kaçamaklar çok olmaz benm için dua edin:17::26:
şimdi leslie yapıcm sonra kociş gelir inş.yemeğimi yazayım hemen size :56:
1 kepçe şehriye çorbası (1 kaşık kepekli un koydum içine)
1 orta boy karnıyarık(patlıcanı yağsız fırında közledim,eti zeytnyağla kavurdum)
salata ve 2 kaşık yoğurt

herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın bu arada yarın tartılma günüm fırsat bulup girebilrsem mutlu haberlerle gelirim inş.öptümmm şekerllerrr:16::16::54::54:
yemeğin gayet güzelmiş afiyet olsun
umarım kaçamaksız bir tatil olur canım :16:
güle güle git ve gel canımcım

4yemek kaşıgı susuz nohut
4yemek şakıgı bulgur pilavı
yogurtlu salata

herekese afiyet olsun kızlar

Merhaba kızlar :34:

dün midem ağrıyordu keyfim kaçtı pilatesi ve egzersizleri tamamlayamadım.
gecede yine yeşil çay içtim.

bugün yediğim içtiğimi yazayım istediğim gibi değil menü dengesiz oldu ama :44: pişmanlıkta duymadım haftasonu dengelerim.:34: evdeyim derslere gömülücem nasılsa :26:

sabah : 1 tk pekmez , 1 kk dil peyniri , 2 tane siyah zeytin , bir domates , salatalık , havuç çeyrek biber.3 ince dilim kepek ekmeği.
yanına bir portakal - greyfurt sıktım içtim.
ara öğünde bir galeta bir paket eti form tahıllı bisküvi.( abarttım yine :( ) yanında limonlu yeşil çay.
öğlen menüm şöyleydi aslında : 60 gram tavuk ,bir bardak ayran , salata ve 1 ince dilim kepek ekmeği.
ama alışverişe çıkıp kendime yeni ciciler aldığım için :)) öğlen ne yiyeceğimi şaşırdım.:44: öğün saati de geçiyordu aç kalmaktansa yiyeyim birşeyler dedim.

kumru yedim.bir buçuk bardak büyüklüğünde ayran içtim.

içinde salam sosis iki üç sucuk 1-2 dilim kaşar vardı.yavaş yedim sonlara doğru arkadaşıma sattım malzemeleri.
öyle tıka basa doymadım bu önemli sanırım kaçamaklarda :77:

biraz rahatsız etti ama geçti.dışarda yediğimde oluyor genelde.

ikinci ara öğünde bir kakaolu süt içtim.

şimdi akşam yemeğimi yiyorum narin narin :1:

1 kepçe şehriye çorbası , yarım kase yoğurt , mevsim salatası , bir ince dilim ruşeymli ekmek ve zeytinyağlı pırasa (geçenkinden kalma) aslında bunun yerine kuru fasulye yiyecektim öğlen menüsü böyle olunca ağır kaçacağını düşündüm.

hareket babında bolca gezdim tozdum.:77:

kötü bir menü değildir umarım:44: geçmişi okuyayım şimdi menü incelemek keyifli oluyor. :1:

keyifli dolu akşamlar arkadaşlar..:34:

Son düzenleme:
gece ara öğününde de bir kivi bir elma yiyecem.onun öncesinde de form çayı yada ıhlamur içebilirim.

Back
X