- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
Tosticim maşallah gayet iyisin bence de heryerden toplamda 5kg gitse fıstıkk olursun bence abartı bişey yok maşallah sana ama bebek düşünüyodunuz sanırım öncesinde vermek iyi olur tabiihogocuk benımle ilgili yorumlarını beklıyorum nerelerden vermem lazım en acık resimlerim bunlardı diğer kızlarda gitmişler :26:
Bir de canım yani tabii sen bilirsin her şey senin kendini tanıanla alakalı en iyisini sen bilirsin ama 4 gün aralıksız 2 saat bana da çok geldi gerçi fazlalıkalr gidince bırakıp evde devam edicem diyosun ama umarım sağlıkla verirsin tatlım kilolarını:13:
canım ben ilk ay 10 kilo vermiştim. şimdi sen yenisin sporda hele bir bir ay geçsin bakalım sonra bakarsın duruma. ayrıca sen fazla spor yapıyorsun günde 2 saat spor fazla. bunu ömür boyu yapamayacaksın ve zayıfladıktan sonra metabolizman yavaşlayabilir. benim sporum hayat boyu yapabileceğim sürede ve şekilde. bir saate kadar bir seferde yağ yakılır yani sen spor yaparken en fazla 1 saat yağ yakabilirsin canım. diğer bir saatte ise malesef vücudundaki değerli şeyler yanıyor. ama şöyle olabilirdi mesela 1 saat spor yapıp ardından şöle 2-3 saat dinlenme olsa ve sonra tekrardan yapılsa olurdu ama 2 saat spor bir sefer için malesef fazla canım ben yapmam o kadar. yavaş değil aslında 4 ay da 13 kilo iyi bence gidenin 10 kilosunun yağ olduğunu düşünürsek eğer normal. kas kaybım hiç olmadıki daha
Bence de gayet normal 4 ayda 13 kg ve çoğunluğu yağ gitmiş daha ne olsun ortalama ayda 3-3,5 gibigitmiş ki bence gayet sağlıklı hugocukcuğum benim sana dair tek endişem kahvaltın(taktım senin kahvatına anne gibi doysan şöyle zengin bi kahvaltı etsen valla çok sevinicem