• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydııııııııın kızlarcııııııııııım hemen kahvaltımı yazayım de geçmişi okuyayım:16:

Kalkınca 1 bardak ılık su

kahvaltı: 2 dilim çok tahıllı ekmek

2 adet lıght üçgen peynir

salatalaık-domates

1 adet hurma

1 bardak şekersiz çay

şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum:68:

afiyet olsun nerudacım,harika bir menü,tebrikler:65:

tşkler kızlar bende yag oldugunu sanmıyrum su ve şişliktir

nerudacım hoşgeldin afiyet olsun

famir sanada afiyet olsun

bende yeşil çayımı içiyorum

akşam yemegim
1kepçe mercemek çorbası
4yemekkaşıgı kabak yemegi
salata

sonra şekersiz çayla kıtır bişeyedim

1saat spor zorla yaptım agrım vardı
şimdi yeşil elma yiyorum

kız maşallah
hasta hasta yine yapmışsın sporunu :)
ayrıca afiyet olsun canım

herkese günayyyyddıınnnnnn,midem 2 gündür çok şiş neden bilmiyorum,can sıkcı bir durum :59:neyse dünkü menüm

sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 üçgen peynir

ara
3 mandalina

öğle
5-6 kaşık kuru fasülye
1 çk pilav
2 dlm kepek ekmeği

akşam
2 çk yumurtalı ıspanak kavurma
1 kase mercimekli sebze çorbası
1,5 dlm kepek ekmeği
1 kase yoğurt

ara
1 elma
1 bardak süt

:66:

canım salatalık yesen aslında gazdan dolayı bi şişkinlik vansa hazmı kolaylaştırır keza maydanoz da aynı şekilde
suyunu kaynatıp limonlayıp içebilirsin onu da

günaydın hanımlar akşam menü ve sabahki menü yü yazayım hemen
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
8 yk kereviz yemeği
brokoli limonlu sadece
bir dilim kepek ekmeği
2 tane salatalık turşusu
ilerleyen saatlerde bir mandalina bir portakal
ve tarçınlı süt

sabah
kalkınca bir su bardağı ılık su içtim
bir yumurta
3 zeytin
salatalık-donates
3 tane çok küçük yeşil biber
kibrit kutusu tuzsuz peynir biraz roka
bir dilim kepek ekmek
şimdide yeşil çay içiyorum limonlu

canım menü süper, afiyet olsun tatlım

günaydın herkese afiyet olsun
2barak su
nesfit bügün yiyecem hazırladım hergün kahvaltı sıkılıyom

ben de iki gündür nesfit yiyorum erken uyanamadığım için :)

bugünkü az biraz renkli oldu
2 yeşil zeyin
2 siyah zeyin
nane
1 kk beyaz peynir
2 dlm kepek ekmeği:9:

kız bunun neresi renkli, zeytinle mi renklendirdin?
maydanoz salatalık domates biber ekle şu kahvaltılarına ya

kızlar bişey soracam şimdi ben az lahana çorbası diyetini okudumda ben bihaftada 4 kiloverdiriyomuş ve geri almıyoalrmış sizce nasıl bi diyet uygulayan varmı aranızda

canım walla bi bilgim yok ama bizim takımda bi arkadaş uyguluyo sanırım bunu ama sonuçları nelerdir bilmiyorum
bide lahana çok pis kokuyo yaa

afiyet olsun nerudacım,harika bir menü,tebrikler:65:

Teşekkür ederim tatlım ama domateslerin falan hiç tadı yoktu sabahları tekrar yeşillik yemeye başlamam lazım domates-salatalık tat yok hiç artık

tşkler kızlar bende yag oldugunu sanmıyrum su ve şişliktir

nerudacım hoşgeldin afiyet olsun

famir sanada afiyet olsun

bende yeşil çayımı içiyorum

Hoşbulduk tatlım sağol sana da afiyet olsun ben de belki bugün öğlen ya da yarın sabah nesfit yerim haftada 2-3 öğün yapıyorum böyle değişiklik oluyo:16:

Günaydııııııııın kızlarcııııııııııım hemen kahvaltımı yazayım de geçmişi okuyayım:16:

salatalaık-domates

1 adet hurma

1 bardak şekersiz çay

afiyet olsun canım
gayet güzel ve renkli, bazılarına duyurulur :9::9::9:

salatalaık-domates

1 adet hurma

1 bardak şekersiz çay

günaydın nerudacığım kahvaltın çok güzel canım.yalnız bişey sorucam 2 tane lıght peynir çok değilmi gerçi ben lıght olan herşeyin çoğuna pek inanmıyorum hadi bi tane yedik yada içtik ama 2. cisi yani sonuçta acaba ne kadar lıght ne kadar içinden bişeyleri eksiltiyorlarki.tek peynir için demiyorum canım yanlış anlama diğer içecek ve yiyecekler içinde diyorum .aslında bu lıght yiyeceklerin yapılışı yada hazırlanmasıyla ilgili bi proğram yapsalar yada bi reklamda gösterseler.danonenin yapılışını reklamlarda göstermişlerdi mesela

kız maşallah
hasta hasta yine yapmışsın sporunu :)
ayrıca afiyet olsun canım

canım salatalık yesen aslında gazdan dolayı bi şişkinlik vansa hazmı kolaylaştırır keza maydanoz da aynı şekilde
suyunu kaynatıp limonlayıp içebilirsin onu da

canım menü süper, afiyet olsun tatlım

ben de iki gündür nesfit yiyorum erken uyanamadığım için :)

kız bunun neresi renkli, zeytinle mi renklendirdin?
maydanoz salatalık domates biber ekle şu kahvaltılarına ya

canım walla bi bilgim yok ama bizim takımda bi arkadaş uyguluyo sanırım bunu ama sonuçları nelerdir bilmiyorum
bide lahana çok pis kokuyo yaa

hafta sonu yapabiliyorum anacak hafta içi ancak bu kadar renkli olabiliyor malesef.kızlaarrrrr size şu elma sirkeli suyu sorucam,bilgisi olan varmı metabolizmayı hızlandırdığına dair,araştırdım ama pek bişey bulamadım ben

bugün öğle menümde
bahçıvan kebep
bulgur pilavı
salata ve yoğurt varmış(hayyyyyyyyyyy Allahım ya ya verdimi ikisini birden veriyolar ya hiç vermiyolar:19:)

hani nerde bunun zeytini,nerede bunun nanesi,rokası,marullu:27::27:

bak bak laf çakıyo bide :9::9:

canım walla elma sirkeli suyu ben de denedim ama 2-3 gün falan o yüzden midir nedir bana bi faydası olmadı ama farmasi bi aralar hergün içiyodu sanırım, sen en iyisi ona sor bunu

afiyet olsun canım
gayet güzel ve renkli, bazılarına duyurulur :9::9::9:

Mersi tatlım evet gökkuşağı gibi benim kahvaltım:60::60: bazılarınınki gibi kardan adam değil:60: peynirden gövdesi 2 zeytinden gözleri :60:

günaydın nerudacığım kahvaltın çok güzel canım.yalnız bişey sorucam 2 tane lıght peynir çok değilmi gerçi ben lıght olan herşeyin çoğuna pek inanmıyorum hadi bi tane yedik yada içtik ama 2. cisi yani sonuçta acaba ne kadar lıght ne kadar içinden bişeyleri eksiltiyorlarki.tek peynir için demiyorum canım yanlış anlama diğer içecek ve yiyecekler içinde diyorum .aslında bu lıght yiyeceklerin yapılışı yada hazırlanmasıyla ilgili bi proğram yapsalar yada bi reklamda gösterseler.danonenin yapılışını reklamlarda göstermişlerdi mesela

Tatlım onların normalleri biraz daha büyük ve kalın, lıghtlerı hem ince hem daha küçük yani ikisi birleşince bir kibirit kutusu kadar ancak geliyo ben de 1 kibrit kutusuna tamamlıyım diye 2 tane yiyiorum:1: bir de yağ miktarına falan baktım sütaşın lıgth beyaz peyniri var tussuz... onunla hemen hemen aynı, bunun bir tanesi 12,5gr ikisi 25gr ve bir tanesi 20kl beyaz peynirin (tuzsuz-yağsız) olanın 100gr 185 bunun 100gr ı 160kl ye geliyo gerçi ben de lıght ürünlere çok güvenmeyen biriyimdir ama süt yoğurt ve peyniri lıgt tüketiyorum, yani bisküviler falan yine beyaz unlu ve tatlandırıcılı çok güven vermiyo bana da ama süt-peynir ve yoğurdu lıght olanlardan tüketiyorum süt-yoğurt da zaten mecbur alternatif o peyniri de ya lor yiyiorum ya da işte pınarın lıght üçgen peyniri...bir de düzenli kilo da veriyorum o yüzden çok porblem etmedim ama genel olarak lıght bisküvi v. s onlara ben de karşıyım ve pek yememeye çalışıyorum:56:

hafta sonu yapabiliyorum anacak hafta içi ancak bu kadar renkli olabiliyor malesef.kızlaarrrrr size şu elma sirkeli suyu sorucam,bilgisi olan varmı metabolizmayı hızlandırdığına dair,araştırdım ama pek bişey bulamadım ben

Tatlım valla ben akşamları yatmadan içiyorum hem yağların erimesinde etkili diye biliyorum hem de metabolizmayı hılzandırıyor diye duymuştum o yüzden her akşam 1 yk sirkeli su içiyorum ılık

hani nerde bunun zeytini,nerede bunun nanesi,rokası,marullu:27::27:

:60::60::60: işte ben de onu diyorum bu doateslerin salatalıkların hiç tadı kalmadı kahvaltıda ben maydonoz-dereotu falan yiyiodum yine onlara başlamam lazım gerçi en kötü ihtimalle salatalık-domates oluyo bazılarınınki gibi kardan adam değil ama neyyyyyyyse:60:

bugün öğle menümde
bahçıvan kebep
bulgur pilavı
salata ve yoğurt varmış(hayyyyyyyyyyy Allahım ya ya verdimi ikisini birden veriyolar ya hiç vermiyolar:19:)

Daha ne istiyosun kuzucum bak hazır bulmuşken ye yoğurdunu salatanı 3-4yk bulgur pilavını e bahçıvan kebabp ne bilemiyorum ama ondan da yersin işte durumuna göre afiyet olsunnn:16:

Mersi tatlım evet gökkuşağı gibi benim kahvaltım:60::60: bazılarınınki gibi kardan adam değil:60: peynirden gövdesi 2 zeytinden gözleri :60:

Tatlım onların normalleri biraz daha büyük ve kalın, lıghtlerı hem ince hem daha küçük yani ikisi birleşince bir kibirit kutusu kadar ancak geliyo ben de 1 kibrit kutusuna tamamlıyım diye 2 tane yiyiorum:1: bir de yağ miktarına falan baktım sütaşın lıgth beyaz peyniri var tussuz... onunla hemen hemen aynı, bunun bir tanesi 12,5gr ikisi 25gr ve bir tanesi 20kl beyaz peynirin (tuzsuz-yağsız) olanın 100gr 185 bunun 100gr ı 160kl ye geliyo gerçi ben de lıght ürünlere çok güvenmeyen biriyimdir ama süt yoğurt ve peyniri lıgt tüketiyorum, yani bisküviler falan yine beyaz unlu ve tatlandırıcılı çok güven vermiyo bana da ama süt-peynir ve yoğurdu lıght olanlardan tüketiyorum süt-yoğurt da zaten mecbur alternatif o peyniri de ya lor yiyiorum ya da işte pınarın lıght üçgen peyniri...bir de düzenli kilo da veriyorum o yüzden çok porblem etmedim ama genel olarak lıght bisküvi v. s onlara ben de karşıyım ve pek yememeye çalışıyorum:56:

Tatlım valla ben akşamları yatmadan içiyorum hem yağların erimesinde etkili diye biliyorum hem de metabolizmayı hılzandırıyor diye duymuştum o yüzden her akşam 1 yk sirkeli su içiyorum ılık

:60::60::60: işte ben de onu diyorum bu doateslerin salatalıkların hiç tadı kalmadı kahvaltıda ben maydonoz-dereotu falan yiyiodum yine onlara başlamam lazım gerçi en kötü ihtimalle salatalık-domates oluyo bazılarınınki gibi kardan adam değil ama neyyyyyyyse:60:

Daha ne istiyosun kuzucum bak hazır bulmuşken ye yoğurdunu salatanı 3-4yk bulgur pilavını e bahçıvan kebabp ne bilemiyorum ama ondan da yersin işte durumuna göre afiyet olsunnn:16:

kardan adam mı:60::60::60::60:
evet canımcim yicem afiyetle,çiflik kebebı gibi bişey sanırsam

2 mandalinada benden:9:

Ttalım afyet olsun da alakasız bişey sorucam bu fotodaki sen misin?? bir de şu badem krakerleri falan yemesen olmuyo mu ben de balık krakere bayılırdım:16: ama onlardan hergün 5-10 derken yiyosun yani:43: hem bak onlar gerçek badem değil bildiğin yağlı beyaz hamur parçacıkları:60::60:

kardan adam mı:60::60::60::60:
evet canımcim yicem afiyetle,çiflik kebebı gibi bişey sanırsam

bahçıvan-çiftlik o da güzelll:60::60: demek ki sebzeli bir et yemeği (bahçıcan sebzeyi-kebap eti temsil ediyor sanırım:26::1: )

kardan adam da süper bi benzetme olmuş tatlım :))))
ben dün salatalık aldım, küçük çıtır çıtır olanlardan, daha güzel oluyo onlar
domatesi de çeri alıyorum en azından domates tadı oluyo yine

:68::68:yeşil çayımı içiyorum:68::68:

afiyet olsun canım

ben de yeşil elma yiyorum ara olarak şimdi

Back
X