Mersi tatlım evet gökkuşağı gibi benim kahvaltım

bazılarınınki gibi kardan adam değil

peynirden gövdesi 2 zeytinden gözleri
Tatlım onların normalleri biraz daha büyük ve kalın, lıghtlerı hem ince hem daha küçük yani ikisi birleşince bir kibirit kutusu kadar ancak geliyo ben de 1 kibrit kutusuna tamamlıyım diye 2 tane yiyiorum

bir de yağ miktarına falan baktım sütaşın lıgth beyaz peyniri var tussuz... onunla hemen hemen aynı, bunun bir tanesi 12,5gr ikisi 25gr ve bir tanesi 20kl beyaz peynirin (tuzsuz-yağsız) olanın 100gr 185 bunun 100gr ı 160kl ye geliyo gerçi ben de lıght ürünlere çok güvenmeyen biriyimdir ama süt yoğurt ve peyniri lıgt tüketiyorum, yani bisküviler falan yine beyaz unlu ve tatlandırıcılı çok güven vermiyo bana da ama süt-peynir ve yoğurdu lıght olanlardan tüketiyorum süt-yoğurt da zaten mecbur alternatif o peyniri de ya lor yiyiorum ya da işte pınarın lıght üçgen peyniri...bir de düzenli kilo da veriyorum o yüzden çok porblem etmedim ama genel olarak lıght bisküvi v. s onlara ben de karşıyım ve pek yememeye çalışıyorum
Tatlım valla ben akşamları yatmadan içiyorum hem yağların erimesinde etkili diye biliyorum hem de metabolizmayı hılzandırıyor diye duymuştum o yüzden her akşam 1 yk sirkeli su içiyorum ılık

işte ben de onu diyorum bu doateslerin salatalıkların hiç tadı kalmadı kahvaltıda ben maydonoz-dereotu falan yiyiodum yine onlara başlamam lazım gerçi en kötü ihtimalle salatalık-domates oluyo bazılarınınki gibi kardan adam değil ama neyyyyyyyse
Daha ne istiyosun kuzucum bak hazır bulmuşken ye yoğurdunu salatanı 3-4yk bulgur pilavını e bahçıvan kebabp ne bilemiyorum ama ondan da yersin işte durumuna göre afiyet olsunnn