• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba ben spor salonuna gidiyorum spor hocam pilatesin kilo verme konusunda pek işe yaramadıgını vücut şekillendirmesinde iyi oldugunu söyledi vücudu toparlıyormuş

Aynı şeyi banada söylediler bugün ama diyet yaparak kilo veriyoruz zaten acaba platese gidip vucudu şekillendirmek yeterli olurmu diye düşünüyorum bende..
Peki sen spor salonunda aerobikmi yapıyorsun canım?

mesaim bitmiş bulunuyor,öpüyorum hepinizi ders çalışmam lazım size takılmaktan çalışamıyorum yahu:61:yarın sabah görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:54::54:

slm kızlar menü mü yazım

kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
3 dilim peynir
3 zeytin
2 çatal ayva reçeli
1 yumurta (omlet)
2 kuru kayısı
1 fincan şekersiz çay

kahvaltıdan sonra 2 saat kadar temizlik yaptım aralarda bolca su içtim ve 4 kuru kayısı yedim

öğlen:

1 dilim kepek ekmegi
8 kaşık pırasa yemegi
1 büyük bardak ayran

spora gittim 2 de sporumu yaptım 1,5 lt suyumu içtim

akşam:
1 kase sebzeli mercimek çorbası
5 yemek kaşıgı patlıcam yemegi
3 etsiz çiğ köfte
salat
ayran

ve sabah kahvaltıdan sonra tartıldım inanamadım tam 67 kılo olmuşum benım vucut birden veriyor kıloyu bende inanamadım farmasicim çizelgeme bir el atıver sana zahmet yıne

menün çok güzel canım,afiyet olsun.hızlı kilo vermenede çok sevindim tebriklerrrr:65::65::65::65::65::46::46::46::46::46:

uyanınca bir bardak ılık su
06:30 kahvaltı: çay kahve, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek , 1 adet kivi, biber
haftada 3 kezde ilave olarak yumurta
saat 09: 1 adet kuru kayısı, 1 çay bardağı yarım yağlı süt( türk kahvesi olabilir sütlü şekersiz)

12.00 öğlen yemeği: et hakkımı yiyorum aynı, salata olacak yeşillikli içine fesleğen nar ekşisi enginar eklenecek 1 dilimde ekmek
15.00: 1 şişe madensuyu 1 kuru incir 5 adet badem
18.00: akşam yemeği: yarım su bardağı yoğurt, 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, 2-3 kaşık pilav veya makarna, 1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek salata. salata serbest akşam yenmesede olabilir ancak öğlen muhakkak yenecek

21.00: haftada 3 kez birer tane muz yenmeli. bu saatte 2 porsiyon meyve var. 1 yerli muz 1 portakal veya başka meyvede olur ancak haftada 3 kez muz dedi.
22.00: 1 bardak sütlü türk kahvesi
yatarkende muhakkak 1 çay bardağı domates suyu dedi.

slm kızlar menü mü yazım

kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
3 dilim peynir
3 zeytin
2 çatal ayva reçeli
1 yumurta (omlet)
2 kuru kayısı
1 fincan şekersiz çay

kahvaltıdan sonra 2 saat kadar temizlik yaptım aralarda bolca su içtim ve 4 kuru kayısı yedim

öğlen:

1 dilim kepek ekmegi
8 kaşık pırasa yemegi
1 büyük bardak ayran

spora gittim 2 de sporumu yaptım 1,5 lt suyumu içtim

akşam:
1 kase sebzeli mercimek çorbası
5 yemek kaşıgı patlıcam yemegi
3 etsiz çiğ köfte
salat
ayran

ve sabah kahvaltıdan sonra tartıldım inanamadım tam 67 kılo olmuşum benım vucut birden veriyor kıloyu bende inanamadım farmasicim çizelgeme bir el atıver sana zahmet yıne

:52::52::52::52:valla bugünkü aldığım birkaç iyi haberden bir tanesi canım bugün ne güzel bir günmüş yahu tebrik ediyorum seni çizelgen hemen yolda yupppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:65::65::65::65::71::71::71::52::52::52::66::66::66:wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlım seni kim tutar :65::65::66::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hoşgeldn canımcım,özlemez olurmuyuz,nasıl 1 grm bile verememişsin yahu nasıl ama nsaılll, okadar koşuyorsuz azıcık yiyosun daha ne yapmamaız gerekiyor yani:84:

canım kilo verirken böyle dönemler oluyor normal bu listede bazı değişiklikler yapılınca yine veriliyor

yok nugyacım nerdeee diyetisyene gitmek üniversite öğrencisiyiz :77: şey herbalife ı duymuşsunudur bu öğün yerine karışımlar falan içiliyor ya sıfır sporla sadece o karışımlarla kilolar verdiriyorlar.sarkma vs hiç olmuyormuş güya külliyen yalan...ücretsiz vücut analizi yapıyorlar kendi bürolarında.sonra sana ürünü anlatıyorlar falan ben ürünü almayı düşünmüyorum ve karşıda olduğum birşey ben değerlerimi merak ettim sadece.bir tanıdığım gidecekmiş onun yanında gittim bende ölçtürdüm.
biraz beleşçi gibi oldum ama :60: :1: :77: 1 tl ile çalışan alışveriş merkezlerindeki cihazları kullandım tansiyonumu ölçemedi bi bozuktu galiba değerlerim yanlış çıktı bence.o aletlerden eczanelerde var mı ki ? hiç duymadım ve görmedim.bulursam iyi olur :1:

evet canım duydum herblife.eczanelerde bazı ilaç firmaları getiriyormuş canım yağ ve su ölçen makinayı bir ay duruyormuş eczanede sonra götürüyorlarmış.reklam amaçlı galiba

uyanınca bir bardak ılık su
06:30 kahvaltı: çay kahve, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek , 1 adet kivi, biber
haftada 3 kezde ilave olarak yumurta
saat 09: 1 adet kuru kayısı, 1 çay bardağı yarım yağlı süt( türk kahvesi olabilir sütlü şekersiz)

12.00 öğlen yemeği: et hakkımı yiyorum aynı, salata olacak yeşillikli içine fesleğen nar ekşisi enginar eklenecek 1 dilimde ekmek
15.00: 1 şişe madensuyu 1 kuru incir 5 adet badem
18.00: akşam yemeği: yarım su bardağı yoğurt, 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, 2-3 kaşık pilav veya makarna, 1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek salata. salata serbest akşam yenmesede olabilir ancak öğlen muhakkak yenecek

21.00: haftada 3 kez birer tane muz yenmeli. bu saatte 2 porsiyon meyve var. 1 yerli muz 1 portakal veya başka meyvede olur ancak haftada 3 kez muz dedi.
22.00: 1 bardak sütlü türk kahvesi
yatarkende muhakkak 1 çay bardağı domates suyu dedi.

hugocuk canım öğlen çorba yok galiba dimi.peki enginarda salatanın içindemi olacak.birde şu anda enginar zamanı dimi yanlışmı biliyorum:97:

yarın kardiyo yapçem öbür gün pilates olcek böyle olcek spor şimdilik ama zayıfladıktan sonra böyle olmaz sıkılırım ben :1:

Aynı şeyi banada söylediler bugün ama diyet yaparak kilo veriyoruz zaten acaba platese gidip vucudu şekillendirmek yeterli olurmu diye düşünüyorum bende..
Peki sen spor salonunda aerobikmi yapıyorsun canım?
canım ben fitness yapıyorum ilk bir ay fitnessa devam edicem sonra haftanın 2 gününü fitness yerine pilatese deevam edicem yani belli bir yag oranından kurtulduktan sonra bence vücut şekillenmesi daha iyi olur o yüzden bir ayın geçmesni bekliyorum haftanın 4 günü gidiceksen kendi planına göre 2 gününü pilatese 2 gününü fitnessa ayırırsın 1 ay sonra bana böyle daha mantıklı geldi hem benim gittiğim spor salonunun avantajı var fitnessa kayıt olup istediğin zamanda sadece 40 tl extra verip platese yada aerobiğe devam edebiliyrsn

hugocuk canım öğlen çorba yok galiba dimi.peki enginarda salatanın içindemi olacak.birde şu anda enginar zamanı dimi yanlışmı biliyorum:97:

evet canımm enginarı konserve al dedi salataya eklenecekmiş fesleğende öyle canım antep fıstıklarını kaldırdı bademi beşe düşürdü heralde benim antep fıstığı badem stoklarım doldu :1: bu arada çok keyifliyim bugün :66:

evet canımm enginarı konserve al dedi salataya eklenecekmiş fesleğende öyle canım antep fıstıklarını kaldırdı bademi beşe düşürdü heralde benim antep fıstığı badem stoklarım doldu :1: bu arada çok keyifliyim bugün :66:

anladım canım hayırdır neden keyiflisin canım allah bozmasın hep böyle keyifli ol tabikide

selam kizlar..gecmisi okumadan yazayim dedim..belli olmaz..her an aniden cikabilirim..bebeyimi ,,cocuklari uyuttugumda okurum gecmisi aksam...hugocugum bugün diyetisyenine gittin galiba..önemli bilgiler yazmisindir yine..sonra firsatim oldugunda okurum..artik eskisi gibi fazla burda olamayacagim..spora basladim..namazada basladim..ev isi yemek cocuklar derken bütün günüm nasil geciyo anlamiyorum..sabah kalkiyorum cogu zaman ancak cocuklari yatirdiktan sonra oturabiliyorum...tesdüfen gördüm alis veris yaparken.. bugün bitter cikolata aldim ama ne bitter:9:...%99 kakaolu...hic tadi yok cok acimsi..ama cok saglikliymis..2 parca zor yedim..oda kacamak olarak sayilmaz sanirim..neyse kizlar sonra görüsürüz.:16:..gecmisi okurum sonra

kızlar akşam menümde

bezelyeli pirinç pilavı misler gibi sıvıyağın yanında tereyağı da koydum 1.5 su bardağına toplasan bütün yağın hepsi 2 yemek kaşığı ancadır:9:
kereviz , patates , havuçtan oluşan sebze yemeği
tavuk
yoğurt
vişne suyu
cevizli kabak tatlısı bol şekerli kabağın hakkını veriyorum :9: tatsız yiyemem zaten topu topu 3 kk yi geçmez :9: kabağın tatsızı da gerçekten kabak tadı veriyor :9:

Son düzenleme:
selam kizlar..gecmisi okumadan yazayim dedim..belli olmaz..her an aniden cikabilirim..bebeyimi ,,cocuklari uyuttugumda okurum gecmisi aksam...hugocugum bugün diyetisyenine gittin galiba..önemli bilgiler yazmisindir yine..sonra firsatim oldugunda okurum..artik eskisi gibi fazla burda olamayacagim..spora basladim..namazada basladim..ev isi yemek cocuklar derken bütün günüm nasil geciyo anlamiyorum..sabah kalkiyorum cogu zaman ancak cocuklari yatirdiktan sonra oturabiliyorum...tesdüfen gördüm alis veris yaparken.. bugün bitter cikolata aldim ama ne bitter:9:...%99 kakaolu...hic tadi yok cok acimsi..ama cok saglikliymis..2 parca zor yedim..oda kacamak olarak sayilmaz sanirim..neyse kizlar sonra görüsürüz.:16:..gecmisi okurum sonra

canımcım spora başlamışsın gitsin kılolar ve daha önemlisi namaza başlamışsın rabbim daim etsin,kabul etsin namazını:46:

kızlar akşam menümde

bezelyeli pirinç pilavı misler gibi sıvıyağın yanında tereyağı da koydum 1.5 su bardağına toplasan bütün yağın hepsi 2 yemek kaşığı ancadır:9:
kereviz , patates , havuçtan oluşan sebze yemeği
tavuk
yoğurt
vişne suyu
cevizli kabak tatlısı bol şekerli kabağın hakkını veriyorum :9: tatsız yiyemem zaten topu topu 3 kk yi geçmez :9: kabağın tatsızı da gerçekten kabak tadı veriyor :9:

yıne cok hoş bir menu öğretmenim:40:
hem sebzesi var hem eti var hem tatlısı var besleyici daha ne olsun bravoooo:46::46::46::46:

akşam yemegim hazır ben daha gec olmadan yiyip geleyim :56:

bu kuduruk öğretmen tostisine çok teşekkür eder :13:
afiyet olsun canım senin menün zaten harika :nazar::nazar::nazar:
öyleki sonuç ortada herşeyin çok güzel sporun menülerin ....:16:

Back
X