• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

katevusacım sen nasıl verdin o kadar kiloyu süpersin canım :65: :nazar:

hugocuk ben oyle bırden veremedım kıloları ama yavas yavas gıttı.ben normalde ınanılmaz ıstahlı bırıyım.ama rejım+ılk 2 -3 ay leslıe ıle gunde 2 mıl+kosu bandında (kendımde guc buldukca)en az 35 dk tempolu yuruyus(haftada 2-3 gun).rejım dedıysem oyle sıkı bır rejım degıl.benım rejımım soyle:hamurısınden tadımlık bı catal,tatlılardan tadımlık bı catal,bol sebze yemegı,salata ,cacık vs.abur cubur yasak.pılavdan bır kasık,makarnadan ıkı kasık,kızartma yasak.evdekı yemeklere gore ayarladım kendımı yanı.ama hıc bı zaman cok sıkmadım kendımı.arada bı ıkı gun ızın yaptıgım oldu :56:ama hala verılecek kılom var baya.ınsallah hep beraber kurtulucaz kalanlardan da.:81:

Kızlarcım akşam yemeğimi yazayım

3yk karnıbahar yemeği

3yk kıymalı bezelye yemeği

1 yemek tabağı yeşil salata

1 kase (3-4 dolu yk) yoğurt

ekmek yemedim hem bezelye vardı hem kaçamktan dolayı haftasonu malum kaçağım!!:1: bu hafta ekmeği 1 dilim eksilttim sabah öğlen yiyiorum toplam 3 akşam yemiyorum ama menüm zengin :16:

Artık birazdan bir greyfurt suyu içerim okadar inşallah

bende bu sekılde takıp edıyorum hatta ıcıne pıpette koydum daha guzel ıcıyom boyle lıkır lıkır tavsıye ederım

seninki de ayrı bi zevkmiş makeupcım, pipet demek çok iyi
afiyet oslun, yarasınnn :))))))))

benim allahtan öyle bi sorunum yok, günde 3 lt falan içiyorum ben suyu

3yk karnıbahar yemeği

ekmek yemedim hem bezelye vardı hem kaçamktan dolayı haftasonu malum kaçağım!!:1: bu hafta ekmeği 1 dilim eksilttim sabah öğlen yiyiorum toplam 3 akşam yemiyorum ama menüm zengin :16:

afiyet olsun tatlım, gayet zengin bi menü olmuş gerçekten :)))))))))

3yk karnıbahar yemeği

menüm gayet ii geldi bana canım sen ne kadar zamandır diyet yapıyorsun

ay kuzum bende takılı kaldım sorma ya sevgulumgıl görücüye geldıler gecenelerde cıkolatalardan cok da olmasa yedım valla bıde onemlı gunu atlatınca bı rahatlık coktu uzerıme ama bu hafta tam gaz toparlandık tatlım taımda cok salmıstı ınnuk arkadasımız gecen hafta cok kılo verdıgı ıcın bu hafta takım kocu senın sıtemını kızlara yerlestırıyo tabı banada su kısmınıyerlestırdı sorma kızlar nerdeyse hıc bısey yemıyolarmıs bızımkadar beslenınce sıstım sıstım dıye dolanıyolar :1: ılk zmanlar belkı kılo alırlar ama metobolızmları toplanınca verırler :26: bılemıyorum ama en azından saglıklı beslenıyoz takımcakk

bu arada gecmıs olsun bı nane lımon kaynat nasıl guzel terlersın

sağol canım ilaçları vitaminleri düzenli alıyorum sorma demir eksikliği çıktı onları alıyorum ama iştah açmıyor aksine çok meyve yeme hissi oluyordu onu kesti. canım ben bu ay 4 hafta düzenli yaptım yine pilatesede başladım artık artı koşu bandı falan ama 1 gram veremedim. ama normalmiş böyle olması işte değiştirrdi listemi yeniden bu ay hiç bozmadan inşallah tam gaz yola devam edicem canım siz heralde kalori hesaplayarak yemek yiyorsunuz anladığım kadarıyla nasıl arada çok kaçıranlar oluyormu

hugocuk ben oyle bırden veremedım kıloları ama yavas yavas gıttı.ben normalde ınanılmaz ıstahlı bırıyım.ama rejım+ılk 2 -3 ay leslıe ıle gunde 2 mıl+kosu bandında (kendımde guc buldukca)en az 35 dk tempolu yuruyus(haftada 2-3 gun).rejım dedıysem oyle sıkı bır rejım degıl.benım rejımım soyle:hamurısınden tadımlık bı catal,tatlılardan tadımlık bı catal,bol sebze yemegı,salata ,cacık vs.abur cubur yasak.pılavdan bır kasık,makarnadan ıkı kasık,kızartma yasak.evdekı yemeklere gore ayarladım kendımı yanı.ama hıc bı zaman cok sıkmadım kendımı.arada bı ıkı gun ızın yaptıgım oldu :56:ama hala verılecek kılom var baya.ınsallah hep beraber kurtulucaz kalanlardan da.:81:

olsun zaten yavaş giderse geri alması zor olur diyor doktorlar gitsinde nasıl giderse gitsin canım kaç kilon kaldı verilecek. benim 8 kilom kaldı canım

afiyet olsun canım gayet güzel ve de hafif olmuş bir de yoğurt yemişsin bunu çok beğendim :nazar::nazar::46::46::46:
tşkler canım sagol
afiyet olsun canım
özellikle de yoğurt :))

ben de akşam yediklerimi yazayım hemen
2 orta boy biber dolması
3 dolu dolu yk yoğurt
2 tatlı kaşığı humus
ekmek yok

yemekten yarım saat sonra 2 kuru kayısı
yarım saat önce de 1 fincan sütlü kahve içtim
onu pişirirken de 3 yarım ceviz, 5 fındık ve 2 kuru kayısı yedim

tşklercanım sanada afiyet olsun senin menündew çok güzel

sağol canım ilaçları vitaminleri düzenli alıyorum sorma demir eksikliği çıktı onları alıyorum ama iştah açmıyor aksine çok meyve yeme hissi oluyordu onu kesti. canım ben bu ay 4 hafta düzenli yaptım yine pilatesede başladım artık artı koşu bandı falan ama 1 gram veremedim. ama normalmiş böyle olması işte değiştirrdi listemi yeniden bu ay hiç bozmadan inşallah tam gaz yola devam edicem canım siz heralde kalori hesaplayarak yemek yiyorsunuz anladığım kadarıyla nasıl arada çok kaçıranlar oluyormu

canım benım artık sen son asamadısın cok normal gecmıs olsun demır eksıklıgı ınsanda sınırde yapıyo aman kuzum dıkkat lı ol bebemmm
evet kosmak en ıyısı hem yaslanmayı gecıktırıyomus bu tur sporlar :52: bende 1 aydır elıptıkle calısıyorum yuzum gozum cok degıstıı :1:

ya evet canım kızlar bı sıte var benımkullandıgım ordankendılerını takıp edıyolar kalorı sınırı yok o gun ne yerlerse oraya eklıyolar harekeltlerını fılan boylellıkle yıyerek kılo vermenın zevkıne varacaklar ınsallah 6 ogun + 1.5 lıtre su + 30 dk enaz spor seklınde bı uygulamamız var sımdı 2 cı asamaya gectık ogun oncesı yesılcay ve ogunlere salata ıle baslıcaz :37::37:

Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 11.01.11 ] burdan sıteyı ınceleyebılrısın

Son düzenleme:

slm hugocum 4 hafta boyunca hiç kılo vermemen bana pek normal gelmedi canım ya son zamanlar hastaymışsın sporunu yapamadım o zaman vermemiş olabılırsın ama diğer zamanlarda mutlaka verirdin bence o diyetisyenin listesi sana yaramıyor birde oluruna bırak derim yani ne yemek yapıyorsan eşine ondan ye ölçülü bir şekilde ben öyle yapıyorum kendime şimdiye kadar hiç ayrı yemek yapmadım:34:

makecim alemdir ya. nerden aklına gelmiş suyu pipetle içmek ya süpersin sen bayılıyorum enerjine senin. görücüleride gelmiş hadi hayırlısı bakalım :119:

hugocuk senin kan değerlerine bakıldı mı bugün ?

su sorunum ıcın yazan herkese tesekkur ederım arkadaslar.evet en mantıklısı yıne sıse olayı sanırım.gun ıcınde mıktarı bolmek de cok guzel bı fıkır.yarın denemeye baslıyorum

makecim alemdir ya. nerden aklına gelmiş suyu pipetle içmek ya süpersin sen bayılıyorum enerjine senin. görücüleride gelmiş hadi hayırlısı bakalım :119:

ay tsk ederım canım pıpetle daha guzel oluyo ama napım :1:evet ya normalde ısteme olcak soz takcakdık ama annem bıdı bıdı ettı nereye kız verıyom ben bılmedenkız vermem onlara gıtcem gorcem onlar gelsın gıtsın sona vercem dedıı ee sevgulumde yurtdısına gerı donduu :2: napalım aıller koklassın dedık bızde hahahah

yaza soz nısan dugun olcek ınsallah gercı dugun bahara kalır ama neyse olsun artık cadı annem :36:

3yk karnıbahar yemeği

afiyet olsun bence çok güzel canım :13::16:

Son düzenleme:
canım benım artık sen son asamadısın cok normal gecmıs olsun demır eksıklıgı ınsanda sınırde yapıyo aman kuzum dıkkat lı ol bebemmm
evet kosmak en ıyısı hem yaslanmayı gecıktırıyomus bu tur sporlar :52: bende 1 aydır elıptıkle calısıyorum yuzum gozum cok degıstıı :1:

ya evet canım kızlar bı sıte var benımkullandıgım ordankendılerını takıp edıyolar kalorı sınırı yok o gun ne yerlerse oraya eklıyolar harekeltlerını fılan boylellıkle yıyerek kılo vermenın zevkıne varacaklar ınsallah 6 ogun + 1.5 lıtre su + 30 dk enaz spor seklınde bı uygulamamız var sımdı 2 cı asamaya gectık ogun oncesı yesılcay ve ogunlere salata ıle baslıcaz :37::37:

Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 11.01.11 ] burdan sıteyı ınceleyebılrısın
hadi hayırlısı canım. senin insülin direnci ne oldu. ben tamamen yendim canım hiç eser bilem kalmamış bugün dedi diyetisyen çok sevindim. ya demir eksikliği bende eskidende dönem dönem olurdu canım diyette olmasıda zaten çok şaşırtıcı değildi benim için. ilaçlar iştah açmadığı için onlarıda kullanırım rahat rahat canım. canım sen insülin direnci için hala daha ilaç alıyormusun bebişim

su sorunum ıcın yazan herkese tesekkur ederım arkadaslar.evet en mantıklısı yıne sıse olayı sanırım.gun ıcınde mıktarı bolmek de cok guzel bı fıkır.yarın denemeye baslıyorum

sakın ama kendını zorlama gunu 3 e bol sona ınsan ertesı gun hıc ıcesı gelmıyoo sahsen denedım olmadıı :52:

Back
X