Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ayi gecti asuu....ilk ay 1 aylarda 4-5 kilo veriyordum..simdi yavasladi..ayda 2 kilo veriyorum artik..ama acelem yok..belki ileriki zamanlarda ayda 1 kilo vereceyim ama sorun deyil...yavas giden kilolar daha saglikli..cabuk giden kilolar geri geliyo cünkü..
öyle farmasi..ama iste diyabet oldugumdan yinede dikkatli olmam gerekiyo..önemli olan bana neyin iyi gelip gelmedigini bilmem..bana iyi gelmeyen besinleride not defterime yazmam lazim aslinda..merhaba devrimc66 gider mutlaka ya gidecek ya gidecek bu kilolar Allah'ın izniyle .... heleki kişi kendini kasmayıp stres yapmadı mı çok daha kolay gidiyor bence![]()
sagol canim..insallah sende istedigin hedefe ulasirsin...istedigim kiloya geldikten sonrada saglikli beslenmeye ve spora devam edeceyim..kızlar herkeseiyi geceler ben çıkıyorum
devrimcim seni de tebrik ederim canım, eminim ger,isi de gelecektir :)))))))))
günaydın herkese
az önce kahvaltı yaptım herzamanki kahvaltımdan
şimdi de 1 sütlü şekersiz türk kahvesi içiyorum![]()
slm arkadaşlar ben diyete devam etmediğim için yazmıyorum ama çok fazla da uzaklaşmayayım dedim genelde yeni arkadaşlar var beni hatırlamazlar ama olsun ben kendimi unutturmayayım dedim:)))1 aydır diyeti bıraktım 57e çıktım ve bu kiloda kaldım ne alıyorum nede veriyorum bugün gittiğim yerde çok zayıflamışsın diyip durdular kendimi acayip iyi hissdiyorum yaza kadar fazlalıkları vericem inşallah şuaralar çok yoğunum kendime dikkat edemiyorum şubat tatili geçsin düzenli beslenmeye tekrardan başlıyacağım![]()
günaydın yaseminciğim afiyet olsun![]()
canımmmmm seniii çoook özledim size yazmamın sebebi ne olabilir diyetten uzaklaşmak tabiiiii..ben yine abur cuburlardan çıkamayıp kilo aldım neredeyse verdiğim kiloların hepsi geri geldi tekrar sil baştan olacakama olacak işte eninde sonunda
sen napıyorsun canım? kaç kiloya düştün?
yağ yakıyor)
farmasiciğim kahvaltı yaptınmı canım ?
canım ben de duymuştum bir de sabahları içilen elma sirkeli veya limonlu su vücudun alkali dengesini ayarlıyormuş ben aksatıyorum aslında normalde ben de elma sirkeli su içerim bir de elma sirkeli suyun bir faydasını şöyle gözlemledim zinde kalıyorsun yorgunluğu alıyor ve grip nezleye de engel oluyor
canım malum bugün tatil çocuklar çizgi film keyfinde oluyorlar,
minik hala uyuyor beraber hep birlikte kahvaltı sofrası etrafında birlikte olmak adına henüz yapmadım.
yasemin pc başından ayrılmıştım .
bu sabah 100 gr daha gitmiş benden
53.8 kg olmuşum
bel çevrem mehmet öz' ün tarifine göre 69.cm
diğer uzmanların tarif ettiği şekliyle göbek deliğinin 2 parmak üzerinden olunca 70 cm
bugün iyi ve de güzel başladı aynen sürer ve biter canım![]()
ben her açıdan çok faydasını gördüm ama artık içmeyi bıraktım sadece salatada kullanıyorum
günaydın yasemincim doktora gidecektin gidebildinmi canım
kahvaltı 1 dilim peynir domates yeşilbiber 1 dilimde ekmek ve kivi