• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar görüşürüz inşallah ben duş almaya sonra da öğlen yemeği yer okula doğru geçerim Allah' a emanet olun canlar :16:

Allahım yine kilo vermiş,yeter farmasicim yeterrrrrrrrrr,korumaya geç artık bence,yinede tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:65::65::65::32::32::32::32::21::21::21::21::64::64::64::64:

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.evli ve çalışan bir bayanım.yıllar once spor+diyet yaparak istediğim kiloya ulaşmıştım ve tekrar o gunlere geri dönmek istiyorum.eşimle yarışıyoruz zayıflama konusunda.ama o kazanıyor çünkü çok kolay kilo veriyor.gunde 2.5 ekmek yıyen adam 2 ekmek yemeye başladı ve hala akşam 11 lerde eti tost makinesind kızartıp yıyor.1 tabak sigara böreğini midesine indiriyor ama yınede kilo verirken hiç zorlanmıyor.boyle beslenerek 2 haftada 2 kilo vermiş bile.gıcık oluyorum yaaaa:19::19:
bende kendi çapımda birazcık da olsa hırslandım:9:
mesela bu sabah 5.30 ta kalktım ebru şallının dvd sinden 1 saat plates yaptım sonra duş alıp işyerine geldim.sabah kahvaltımda:
1.5 dilim çavdar ekmegi
biraz domates salatalık
5 zeytın
biraz peynır yedim.
işyerine gelince:
bir bardak 5 li zayıflama çayı
bir bardak yeşil çay
500 ml su içtim
ara ögün:
3 kuru kayısı
3 kuru incir
sutaşın 125 gramlık diyet yogurdundan yedim

hırslanmam lazım lutfen desteğinizi esirgemeyin
hoşgeldn cnm kolay gelsn.buraya gelmekle çok iyi bişi yaptın emn ol.ama tek şart menülerini ve yedklerini atlamadan yazman spor yapıosan onu da tabi.biz burda brbirmize çok yardımcı oluoruz.sende inan başaracağına ve devam et gersi gelir.kolay gelsn cnm..:34:

kızlar markete gttim geldm ara öğünümü de yapayım da işlere koyulayım dedim.
1 kupa nane l,monlu yeşil çay içine 2 tane karabiber 2 karanfil ve çubuk tarçınımı koydum.
yanında 1 kuru incir
7 antep fıstğı
7 fındık
5 b adem yedim

bu arada k,lo verenleri tebrk ediorum ama kednize dikkat edin kilo vermek sağlıklı olmak çok güzel ama abrtmadan.kilo vericez vücudumuz güzelleişcek derken yüz güzelliğimzden olmayalım kızlar.kim benm yüzüm çökmez derse desin mutlaka az da olsa çöküo.ve çirknleşio insan.bilm,orum ben çok da kuprkuru olmayı sevmiorum şöle bacaklar kalçalar dolgun dolgun olucak bence.şöle giydiğin elbisenn pantolonun içini dolduracaksın oohhh taş gibi:65:ayy nasıl hırslandım. bilm,iorum belki boyum uzun olduğu için ama herkes bana bu halin bile yeter daha fazla verme diolar.ben 57 ime ulaşayımda ondan sonra sını korururm inş.herkese kolay gelsnnnn:nazar:

kalanchoeteşekkür ederim ilgilenip cevap yazdıgın için.
dediğin gibi yazmaya devam ediyorum o zaman.
öğle yemeğim:
mezgıt tava
ezogelin çorba
salata(kırmızı lahana,havuç,kıvırcık,roka karışık)
ekmek yemedim.
şimdide su içiyorummm

öğle yemeğim:
mezgıt tava
ezogelin çorba
ekmek yemedim.
şimdide su içiyorummm

afiyet olsun canım çok güzel

öğle yemeğimi yedim geldimmmmmmmmmmmm.şu ana kadar yediklerimi yazayım öyleyse

sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
2 yeşil zeytin
2 dlm kepek ekmeği

ara
1 orta boy elma

öğle
6 çk taze fasülye
1,5 çk kadar fırı makarna
2 dlm kepek ekmeği
1 kase domates çorba

ekmeği zorla yedim desem yeridir,akşama kadar aç kurt gibi gezip akşam saldırmayayım diye,malum kayınvalidemler gitti,sınavlarımda bitti ya artık akşamları bir gün lesli diğer gün yürüme bandında yürüyüş yapıcam,akşam ekmek yemem olmazsa,barbunya salatası yaparım yanında çay,peynir ve zeytin.en sevdiğim akşam yemeği menülerimden biri:60:karnıbahar salatası,pataes salatası yada barbunya:61:

sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
2 yeşil zeytin
2 dlm kepek ekmeği

ara
1 orta boy elma

öğle
6 çk taze fasülye
2 dlm kepek ekmeği
1 kase domates çorba

ekmeği zorla yedim desem yeridir,akşama kadar aç kurt gibi gezip akşam saldırmayayım diye,malum kayınvalidemler gitti,sınavlarımda bitti ya artık akşamları bir gün lesli diğer gün yürüme bandında yürüyüş yapıcam,akşam ekmek yemem olmazsa,barbunya salatası yaparım yanında çay,peynir ve zeytin.en sevdiğim akşam yemeği menülerimden biri:60:karnıbahar salatası,pataes salatası yada barbunya:61:

afiyet olsun canım ekmek ymeyebilirdin makarnan var zaten canım 2dilim yerine bidilimde olabilirdi

öğle yemeğim:
mezgıt tava
ezogelin çorba
ekmek yemedim.
şimdide su içiyorummm
rica ederim cnm.:34:miktarlarınuıda yazrsan daha çok yardımcı oluruz cnm.birde mezgit tava yağdamı kızarmış öyle ise cnm yağda kızarmış şeyleri yemek zorunda kaldığın zaman kağıt peçetenin arasında iyice sık yağını al cnm.sabah öle akşam 1 er yada duruma göre 1.5 dilim ekmek yiyeblrsn pilav yada makarna türü şeyler ymeedğin zaman cnm.menünde gayet güzel kolay gelsn:nazar:

sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
2 yeşil zeytin
2 dlm kepek ekmeği

ara
1 orta boy elma

öğle
6 çk taze fasülye
2 dlm kepek ekmeği
1 kase domates çorba

afiyet olsun cnm.:56:5 dilime yakın ekmek yemiş oldun famrciğim böylekle akşam yemiyceksin heralde ekmek.pataes salatasına da dikkat cnm.nişasta oranı yüksek hatta bu yüzden şeker hastalarıda dikkat etmeli.menün gayet güzel cnm afiyet olsun:nazar:

bende mercimek çorbası koydum ocağa :56:mutfakta düzenleme yaptım biraz devam edeyim şimdi:54:

ticker yapmak isteyen arkadaşlara bir amme hizmetinde bulunayım bari:60::60::60:

Weight Loss - Diet Ticker bu sayfaya tıklayınız ,ardından çıkacak resimleri seçip NEXT deyiniz
ardından çıkan kutucuklara istenilen bilgileri yazıp tekrar NEXT deyip,profiledeki çizelge kısmına 1.kutucuktakinin ikinci kızmını kopyalayınızzzzzzzzzzzz

ticker yapmak isteyen arkadaşlara bir amme hizmetinde bulunayım bari:60::60::60:

weight loss - diet ticker bu sayfaya tıklayınız ,ardından çıkacak resimleri seçip next deyiniz
ardından çıkan kutucuklara istenilen bilgileri yazıp tekrar next deyip,profiledeki çizelge kısmına 1.kutucuktakinin ikinci kızmını kopyalayınızzzzzzzzzzzz

kız ingilizceyaanlamıyom

rica ederim cnm.:34:miktarlarınuıda yazrsan daha çok yardımcı oluruz cnm.birde mezgit tava yağdamı kızarmış öyle ise cnm yağda kızarmış şeyleri yemek zorunda kaldığın zaman kağıt peçetenin arasında iyice sık yağını al cnm.sabah öle akşam 1 er yada duruma göre 1.5 dilim ekmek yiyeblrsn pilav yada makarna türü şeyler ymeedğin zaman cnm.menünde gayet güzel kolay gelsn:nazar:

afiyet olsun cnm.:56:5 dilime yakın ekmek yemiş oldun famrciğim böylekle akşam yemiyceksin heralde ekmek.pataes salatasına da dikkat cnm.nişasta oranı yüksek hatta bu yüzden şeker hastalarıda dikkat etmeli.menün gayet güzel cnm afiyet olsun:nazar:

bende mercimek çorbası koydum ocağa :56:mutfakta düzenleme yaptım biraz devam edeyim şimdi:54:

evet canım yemem zaten akşamları canım pek ekemk istemiyor,öğle ve sabah ekmeği arıyorum ve vücudum eksikliğini hissettriyor ama akşam idare ediyrum,bugunlük böyle deneyeyim dedim,öpüyorum seni afiyet olsun sanada şimdiden:16:

Back
X