kızlar fazla oluyorum biliyorum ama iki ticker birden olabiliyor mu profilimizde
kilo vermişsin canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar fazla oluyorum biliyorum ama iki ticker birden olabiliyor mu profilimizde
kızlar görüşürüz inşallah ben duş almaya sonra da öğlen yemeği yer okula doğru geçerim Allah' a emanet olun canlar![]()
hoşgeldn cnm kolay gelsn.buraya gelmekle çok iyi bişi yaptın emn ol.ama tek şart menülerini ve yedklerini atlamadan yazman spor yapıosan onu da tabi.biz burda brbirmize çok yardımcı oluoruz.sende inan başaracağına ve devam et gersi gelir.kolay gelsn cnm..arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.evli ve çalışan bir bayanım.yıllar once spor+diyet yaparak istediğim kiloya ulaşmıştım ve tekrar o gunlere geri dönmek istiyorum.eşimle yarışıyoruz zayıflama konusunda.ama o kazanıyor çünkü çok kolay kilo veriyor.gunde 2.5 ekmek yıyen adam 2 ekmek yemeye başladı ve hala akşam 11 lerde eti tost makinesind kızartıp yıyor.1 tabak sigara böreğini midesine indiriyor ama yınede kilo verirken hiç zorlanmıyor.boyle beslenerek 2 haftada 2 kilo vermiş bile.gıcık oluyorum yaaaa
bende kendi çapımda birazcık da olsa hırslandım
mesela bu sabah 5.30 ta kalktım ebru şallının dvd sinden 1 saat plates yaptım sonra duş alıp işyerine geldim.sabah kahvaltımda:
1.5 dilim çavdar ekmegi
biraz domates salatalık
5 zeytın
biraz peynır yedim.
işyerine gelince:
bir bardak 5 li zayıflama çayı
bir bardak yeşil çay
500 ml su içtim
ara ögün:
3 kuru kayısı
3 kuru incir
sutaşın 125 gramlık diyet yogurdundan yedim
hırslanmam lazım lutfen desteğinizi esirgemeyin
kalanchoeteşekkür ederim ilgilenip cevap yazdıgın için.
dediğin gibi yazmaya devam ediyorum o zaman.
öğle yemeğim:
mezgıt tava
ezogelin çorba
salata(kırmızı lahana,havuç,kıvırcık,roka karışık)
ekmek yemedim.
şimdide su içiyorummm
ya bana ticker yapacak yokmu ya
72le başladım 64,700züm 59 olmak istiyorum boyumda 157
öğle yemeğimi yedim geldimmmmmmmmmmmm.şu ana kadar yediklerimi yazayım öyleyse
sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
2 yeşil zeytin
2 dlm kepek ekmeği
ara
1 orta boy elma
öğle
6 çk taze fasülye
1,5 çk kadar fırı makarna
2 dlm kepek ekmeği
1 kase domates çorba
ekmeği zorla yedim desem yeridir,akşama kadar aç kurt gibi gezip akşam saldırmayayım diye,malum kayınvalidemler gitti,sınavlarımda bitti ya artık akşamları bir gün lesli diğer gün yürüme bandında yürüyüş yapıcam,akşam ekmek yemem olmazsa,barbunya salatası yaparım yanında çay,peynir ve zeytin.en sevdiğim akşam yemeği menülerimden birikarnıbahar salatası,pataes salatası yada barbunya
![]()
boy meslesini anlamıyorum ama çizelge yapayım inş
ya bana ticker yapacak yokmu ya
72le başladım 64,700züm 59 olmak istiyorum boyumda 157
rica ederim cnm.kalanchoeteşekkür ederim ilgilenip cevap yazdıgın için.
dediğin gibi yazmaya devam ediyorum o zaman.
öğle yemeğim:
mezgıt tava
ezogelin çorba
salata(kırmızı lahana,havuç,kıvırcık,roka karışık)
ekmek yemedim.
şimdide su içiyorummm
öğle yemeğimi yedim geldimmmmmmmmmmmm.şu ana kadar yediklerimi yazayım öyleyse
sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
2 yeşil zeytin
2 dlm kepek ekmeği
ara
1 orta boy elma
öğle
6 çk taze fasülye
1,5 çk kadar fırı makarna
2 dlm kepek ekmeği
1 kase domates çorba
ekmeği zorla yedim desem yeridir,akşama kadar aç kurt gibi gezip akşam saldırmayayım diye,malum kayınvalidemler gitti,sınavlarımda bitti ya artık akşamları bir gün lesli diğer gün yürüme bandında yürüyüş yapıcam,akşam ekmek yemem olmazsa,barbunya salatası yaparım yanında çay,peynir ve zeytin.en sevdiğim akşam yemeği menülerimden birikarnıbahar salatası,pataes salatası yada barbunya
![]()
tşkler canım da beni çok zayıf yapmışın keşke öyle olsa 64,700olacaktı canım
ticker yapmak isteyen arkadaşlara bir amme hizmetinde bulunayım bari
weight loss - diet ticker bu sayfaya tıklayınız ,ardından çıkacak resimleri seçip next deyiniz
ardından çıkan kutucuklara istenilen bilgileri yazıp tekrar next deyip,profiledeki çizelge kısmına 1.kutucuktakinin ikinci kızmını kopyalayınızzzzzzzzzzzz
rica ederim cnm.miktarlarınuıda yazrsan daha çok yardımcı oluruz cnm.birde mezgit tava yağdamı kızarmış öyle ise cnm yağda kızarmış şeyleri yemek zorunda kaldığın zaman kağıt peçetenin arasında iyice sık yağını al cnm.sabah öle akşam 1 er yada duruma göre 1.5 dilim ekmek yiyeblrsn pilav yada makarna türü şeyler ymeedğin zaman cnm.menünde gayet güzel kolay gelsn
afiyet olsun cnm.5 dilime yakın ekmek yemiş oldun famrciğim böylekle akşam yemiyceksin heralde ekmek.pataes salatasına da dikkat cnm.nişasta oranı yüksek hatta bu yüzden şeker hastalarıda dikkat etmeli.menün gayet güzel cnm afiyet olsun
bende mercimek çorbası koydum ocağamutfakta düzenleme yaptım biraz devam edeyim şimdi
![]()