Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy pek de güzel olmuş.gülegüle kullan cnm rica ederm
canım aslında tam düzelmiştim ev işi falan çok yoruldum şimdi birde dün yediğim dokundu.
selam herkese...
bu saate kadar yediklerimi yazayım...
sabah
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
6 yaprak marul
2 ceviz
ara
1 elma 1 çay bardağı süt
1 bardak yeşil çay
öğle 4 kepçe mercimek çorbası 1 dilim ekmek...
mercimeği baklagil patetesi ve soğanı sebze yemeği olarak düşündüm.. inşallah olur...
3 yaprak maruk
1 bardak ayran
stepperda 600 adım çalıştım...
ya bana ticker yapacak yokmu ya
72le başladım 64,700züm 59 olmak istiyorum boyumda 157
afiyet olsun cnm sporun içinde tebrklerselam herkese...
sabah
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
6 yaprak marul
2 ceviz
ara
1 elma 1 çay bardağı süt
1 bardak yeşil çay
mercimeği baklagil patetesi ve soğanı sebze yemeği olarak düşündüm.. inşallah olur...
3 yaprak maruk
1 bardak ayran
saol cnm.inş.Allah bizlere de öle tatlı sağlıklı bebişler nasip etsn önce sana tabi.sağol bebişim seninkide çok hoş. ayrıca avatarındaki bebiş çok tatlı![]()
selam herkese...
sabah
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
6 yaprak marul
2 ceviz
ara
1 elma 1 çay bardağı süt
1 bardak yeşil çay
3 yaprak maruk
1 bardak ayran
canım iyice dinlen kendine gel, yaparsın sonra ev işini falan
kaçmıyo ya
kokmuyo da, zaten sürekli silip süpürüyosun evi
2 gün yapmasan bişi olmaz
çalışan biri olsan napcaktın?
ben de çok titizim ama yetişemiyorum işte
yemeğiydi sporuydu derken zaman yetmiyo, hepsini yaptığımda da kolumu kaldıracak halim olmuyo, ona da kociş kızıyo, kendini yordun yine başladın oflamaya puflamaya diye
haklısın canım. ya aslında ev eski. ondan ne kadar temizlikte yapsan belli olmuyor. çıkmayı istiyoruz ama gittiğimiz yerde bizi bu dört kuşla almazlar kovarlar diye oturuyoruz. bütün gün cagır cugur her apartmanda kabul etmezler diye korkuyoruz.
sseni gidi senihugocuğun halini sormak yokmu
kızlar öğlen menüm
2 kepçe mercimek çorbası ( havuçlu patatesli bulgurlu et sulu )
2 çok küçük dilim kepek ekmek ( aslında 1 dilim ederdi)
okulda
200 ml çilekli süt
2 adet mavi-yeşil light limonlu kepekli bisküvi
şimdi evde
1 elma
canım 4 kepçe çok değil mi ya?
[ haklısın canım. ya aslında ev eski. ondan ne kadar temizlikte yapsan belli olmuyor. çıkmayı istiyoruz ama gittiğimiz yerde bizi bu dört kuşla almazlar kovarlar diye oturuyoruz. bütün gün cagır cugur her apartmanda kabul etmezler diye korkuyoruz.
teşekkür ederim canım...afiyet olsun cnm sporun içinde tebrkler
saol cnm.inş.Allah bizlere de öle tatlı sağlıklı bebişler nasip etsn önce sana tabi.bana daha erken
![]()
allhım yaa bi de emseler normal bebekten farkları kalmayacak...öyle canım zaten bugün hiçbişey yapacak halim yoktu. sabah şöyle bi salonu viledaladım üçbeş bulaşık yıkadım yatağı topladım eşime pilav yaptım o kadar bide markete gittim sadece. başka bişey yapmadım zaten yapacak halimde yok. gece bizim yaramazın tekinin uykusu kaçmış heralde pat diye kafesin tellerine atladı. eşim kalktı elledik sevdik falan başladı konuşmaya uykusu yok bizle oynuyortam tüneğine çıkarıyoruz ışığı kapatıyoruz yatıyoruz pat yapışıyor tellere. öbür kuşlara bakıyor onlar uyuyo diye gece bize sardı gece yarısı bide oyun oynadık
![]()
ayy sormaz mıyım soracaktım tabi önce yediklerimi yazayım dedim yazarken eşim aradı onunla konuşuyodum canım... geçmiş olsun hasta mısın yoksa...
allhım yaa bi de emseler normal bebekten farkları kalmayacak...öyle canım zaten bugün hiçbişey yapacak halim yoktu. sabah şöyle bi salonu viledaladım üçbeş bulaşık yıkadım yatağı topladım eşime pilav yaptım o kadar bide markete gittim sadece. başka bişey yapmadım zaten yapacak halimde yok. gece bizim yaramazın tekinin uykusu kaçmış heralde pat diye kafesin tellerine atladı. eşim kalktı elledik sevdik falan başladı konuşmaya uykusu yok bizle oynuyortam tüneğine çıkarıyoruz ışığı kapatıyoruz yatıyoruz pat yapışıyor tellere. öbür kuşlara bakıyor onlar uyuyo diye gece bize sardı gece yarısı bide oyun oynadık
![]()
tam gribi atlattım derken bu sefer dün yediğim yemek dokundu midem kötü oldu bu sefer. off yaa bi kendime gelemedim