• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam herkese...
bu saate kadar yediklerimi yazayım...
sabah
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
6 yaprak marul
2 ceviz

ara
1 elma 1 çay bardağı süt
1 bardak yeşil çay

öğle 4 kepçe mercimek çorbası 1 dilim ekmek...
mercimeği baklagil patetesi ve soğanı sebze yemeği olarak düşündüm.. inşallah olur...:1:
3 yaprak maruk
1 bardak ayran

stepperda 600 adım çalıştım...

canım aslında tam düzelmiştim ev işi falan çok yoruldum şimdi birde dün yediğim dokundu.

canım iyice dinlen kendine gel, yaparsın sonra ev işini falan
kaçmıyo ya
kokmuyo da, zaten sürekli silip süpürüyosun evi
2 gün yapmasan bişi olmaz
çalışan biri olsan napcaktın?
ben de çok titizim ama yetişemiyorum işte
yemeğiydi sporuydu derken zaman yetmiyo, hepsini yaptığımda da kolumu kaldıracak halim olmuyo, ona da kociş kızıyo, kendini yordun yine başladın oflamaya puflamaya diye

selam herkese...
sabah
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
6 yaprak marul
2 ceviz

ara
1 elma 1 çay bardağı süt
1 bardak yeşil çay

mercimeği baklagil patetesi ve soğanı sebze yemeği olarak düşündüm.. inşallah olur...:1:
3 yaprak maruk
1 bardak ayran

canım 4 kepçe çok değil mi ya?

selam herkese...
sabah
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
6 yaprak marul
2 ceviz

ara
1 elma 1 çay bardağı süt
1 bardak yeşil çay

3 yaprak maruk
1 bardak ayran

afiyet olsun cnm sporun içinde tebrkler:65:

sağol bebişim seninkide çok hoş. ayrıca avatarındaki bebiş çok tatlı :emir_bebek:
saol cnm.inş.Allah bizlere de öle tatlı sağlıklı bebişler nasip etsn önce sana tabi.:55::emir_bebek:bana daha erken:34:

selam herkese...
sabah
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
6 yaprak marul
2 ceviz

ara
1 elma 1 çay bardağı süt
1 bardak yeşil çay

3 yaprak maruk
1 bardak ayran

sseni gidi seni :43: hugocuğun halini sormak yokmu

canım iyice dinlen kendine gel, yaparsın sonra ev işini falan
kaçmıyo ya
kokmuyo da, zaten sürekli silip süpürüyosun evi
2 gün yapmasan bişi olmaz
çalışan biri olsan napcaktın?
ben de çok titizim ama yetişemiyorum işte
yemeğiydi sporuydu derken zaman yetmiyo, hepsini yaptığımda da kolumu kaldıracak halim olmuyo, ona da kociş kızıyo, kendini yordun yine başladın oflamaya puflamaya diye

haklısın canım. ya aslında ev eski. ondan ne kadar temizlikte yapsan belli olmuyor. çıkmayı istiyoruz ama gittiğimiz yerde bizi bu dört kuşla almazlar kovarlar diye oturuyoruz. bütün gün cagır cugur her apartmanda kabul etmezler diye korkuyoruz.

kızlar öğlen menüm

2 kepçe mercimek çorbası ( havuçlu patatesli bulgurlu et sulu )
2 çok küçük dilim kepek ekmek ( aslında 1 dilim ederdi)

okulda

200 ml çilekli süt
2 adet mavi-yeşil light limonlu kepekli bisküvi

şimdi evde
1 elma

[ haklısın canım. ya aslında ev eski. ondan ne kadar temizlikte yapsan belli olmuyor. çıkmayı istiyoruz ama gittiğimiz yerde bizi bu dört kuşla almazlar kovarlar diye oturuyoruz. bütün gün cagır cugur her apartmanda kabul etmezler diye korkuyoruz. [/QUOTE]

anladım canım
sen de haklısın, insan yaptığı temizlik belli olsun ister ama işte hastayken boşver azıcık
çünkü ev işi hakikaten yoruyo insanı
eğil kalk, dikil derken mahvoluyosun ki sen bunu hergün yapıyosun
bide bitmez evin işi, illaki yapacak bişi bulursun, o yüzden en azından hasta olduğun dönemlerde kendini toparlayıncaya kadar bırak azıcık dağınık kalsın, o kadarcıktan bişi olmaz :)

kızlar öğlen menüm

2 kepçe mercimek çorbası ( havuçlu patatesli bulgurlu et sulu )
2 çok küçük dilim kepek ekmek ( aslında 1 dilim ederdi)

okulda

200 ml çilekli süt
2 adet mavi-yeşil light limonlu kepekli bisküvi

şimdi evde
1 elma

afiye olsun canım

ben öğlen abarttım biraz ama akşama dengelicem artık

az önce ben de minik bi elma yedim

canım 4 kepçe çok değil mi ya?

çok mu olmuş...
listede 30 gr et 8 kaşık sebze yemeği
2 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt ve sınırsız salata vardı...
ben de et, sebze ve 1 ekmek yerine 1 kepçe çorba ekledim...:1:
neyse bakalım eşimle konuşurken 250 daha yaptım stepparda dengelemiştir sanırım...

[ haklısın canım. ya aslında ev eski. ondan ne kadar temizlikte yapsan belli olmuyor. çıkmayı istiyoruz ama gittiğimiz yerde bizi bu dört kuşla almazlar kovarlar diye oturuyoruz. bütün gün cagır cugur her apartmanda kabul etmezler diye korkuyoruz.

anladım canım
sen de haklısın, insan yaptığı temizlik belli olsun ister ama işte hastayken boşver azıcık
çünkü ev işi hakikaten yoruyo insanı
eğil kalk, dikil derken mahvoluyosun ki sen bunu hergün yapıyosun
bide bitmez evin işi, illaki yapacak bişi bulursun, o yüzden en azından hasta olduğun dönemlerde kendini toparlayıncaya kadar bırak azıcık dağınık kalsın, o kadarcıktan bişi olmaz :)[/QUOTE]
öyle canım zaten bugün hiçbişey yapacak halim yoktu. sabah şöyle bi salonu viledaladım üçbeş bulaşık yıkadım yatağı topladım eşime pilav yaptım o kadar bide markete gittim sadece. başka bişey yapmadım zaten yapacak halimde yok. gece bizim yaramazın tekinin uykusu kaçmış heralde pat diye kafesin tellerine atladı. eşim kalktı elledik sevdik falan başladı konuşmaya uykusu yok bizle oynuyor :1: tam tüneğine çıkarıyoruz ışığı kapatıyoruz yatıyoruz pat yapışıyor tellere. öbür kuşlara bakıyor onlar uyuyo diye gece bize sardı gece yarısı bide oyun oynadık :1:

öyle canım zaten bugün hiçbişey yapacak halim yoktu. sabah şöyle bi salonu viledaladım üçbeş bulaşık yıkadım yatağı topladım eşime pilav yaptım o kadar bide markete gittim sadece. başka bişey yapmadım zaten yapacak halimde yok. gece bizim yaramazın tekinin uykusu kaçmış heralde pat diye kafesin tellerine atladı. eşim kalktı elledik sevdik falan başladı konuşmaya uykusu yok bizle oynuyor :1: tam tüneğine çıkarıyoruz ışığı kapatıyoruz yatıyoruz pat yapışıyor tellere. öbür kuşlara bakıyor onlar uyuyo diye gece bize sardı gece yarısı bide oyun oynadık :1:
allhım yaa bi de emseler normal bebekten farkları kalmayacak...:60:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy sormaz mıyım soracaktım tabi önce yediklerimi yazayım dedim yazarken eşim aradı onunla konuşuyodum canım... geçmiş olsun hasta mısın yoksa...

tam gribi atlattım derken bu sefer dün yediğim yemek dokundu midem kötü oldu bu sefer. off yaa bi kendime gelemedim

allhım yaa bi de emseler normal bebekten farkları kalmayacak...:60:[/QUOTE]

bi o eksik zaten bazen gelip özel olarak avucumuzdan yem yerler. kafeslerine gidip yem yemezler elimizden beklerler sorma canım

şimdiki ara öğünüm sabah kahvaltısı gibi
domates salatalık 1 dilim kepek ekmeği
açık çay

sizce böyle mi yapayım yoksa öğlenki çok oldu diye meyve mi yiyeyim ne dersiniz..

Back
X