cnm azaltmaya çalışarak zor bırakabilrsn direk kes şekeri ve bundan sonra şeker kullnmıycam de ve öle iç.ben 10 yıldır fln şekersiz içiorum inan çayın çay tadı olduğunu anlıosun ve artık şekerli içemiosun. yanlışlıkla atıolar bazen misafrlkte fln kusra bakmayın içemiorum diyp geri veriorum valla.sende alışırsın emin ol.famir dediği gibi kayısı incie hurma ile iç önceleri sonra alışırsın.şekerli çay şerbet gibi pekmez gibi bişi gibi gelio alıştktan sonra.
neruda görmedi dielim ama ben gördüm

sabah kahvaltılarına özen ve dikkat lütfen boyacı kataloğundan en az bi kırmızı yeşil beyaz sarı olmalı dimi ama.

olsun cnm arada olur.cnm akşam gelnce koca bi kase yağsız limnlu ister ton balıklı ister yumrutalı ister sade bir salata sonra biraz beyaz leblebioldu bitti.ekmek yok ama 10 dan sonra gelrsngibi geld, sankii.o saate ekmek olmazz

afiyuet olsun tatlım
cnm bir tabak derken nasıl bir tabak kaç kepçe mesela çorba? etli hamur yemişsin ekmek yememişsin iyi olmuş hamurları çok deildir iinş. salata da olsa süper olurduafiyet olsun.
bende yine öğlene balık yicem bugün bitrrim artık.bide bişi sorcam size hani balık la yoğurt yenmez fln denrya aslında obayat balık içindr.sizce ben balık yanında yoğurtlı bulgurlu sebze çorbamdan içmelimiyim pişti sonuçta .bişi olurmuki?