• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yemeğimi yedim geldimmm
şuana kaadr yedikelrim

sabah
5 çk kellogs
yarım kase süt:26:neruda görmesin

ara
1 mandalina

öğle
2 kadınbudu köfte
1 kase mercimek çorba
3 adet sivri biber

yoğurdumu öğle yicem 1 dlm ekmek ile,akşam sporum yok iş çıkışı konsere gidicem mustafa cecelinin,akşam kaçta gelirim bilmiyorum akşama ne yicem şimdi ozaman ben :44:

:82::82:gördüm bileeee ama genel olarak iyigidiyo kahvaltıların arada olur öyle haftada 1-2 kereden bişey olmaz

Genel olarak da güzel bence akşam planı da süpermiş ben de çok beğeniyorum mustinin sesini:1: ama akşam oralarda ne yersin ki kaçta başlıyo konser 2 saat falan sürer herhalde direk işten oraya mı gidiceksin programın ne

anladım canım ama insan alışınca zor oluyo işte
zaten ben 1 yk ya koyuyuorm ya koymuyorum z.yağını bide evdeki market z.yağı değil, halis sızma z.yağı, belki bi farkı oluyodur o yüzden
tamam kızlar beceli kullanmiyim bidaha, evdeki de az kaldı zaten, bitsin almam daha da :)))
teşekkür ederim uyarılar için :38:

Yavrum nasıl da akıllı akıllı söz dinlemiş:1: yerim ben seni yaaa:16::16:

:82::82:gördüm bileeee ama genel olarak iyigidiyo kahvaltıların arada olur öyle haftada 1-2 kereden bişey olmaz

Genel olarak da güzel bence akşam planı da süpermiş ben de çok beğeniyorum mustinin sesini:1: ama akşam oralarda ne yersin ki kaçta başlıyo konser 2 saat falan sürer herhalde direk işten oraya mı gidiceksin programın ne

hemen iş çıkışı gidicem nerudacım,valla bilmiyorum eşimden aparatif bişeyler mi istesem neyesem bilemedim 6da başlıyor 9a kadar sürer kanımca,6 deyip 7 de çıkma adetleri vardır ya sanatçıların

Maşallah canım Allah bozmasın:nazar::nazar::16: yani bence şööyle güzel bir sofra biraz salata,mezemsi şeyler(yani içki olsun diye demedim de onların genel adı meze ya ondan dedim:1:) börek,çorba pilav bi fırında tavuk falan süper fikir bence ayrıca da bence bi güzel tatlı falan ve o masaya da pastayı getirirsin yemek aşamsı biraz geçince?? bence öyle de güzel olabilir

bende öyle düşünmüştüm ama uygunmudur karar verememiştim canım teşekkür ederim.

yeniyim ama yorumlar mısınız kızlar?

1 tabak yoğurt çorbası
1 tabak etli hamur yöreye ait
5 6 kaşık yoğurt
1 tanecil kemalpaşa tatlısı :) ekmek yok

Şimdi etli hamur nasıl bişey bilemedim sulu bir yemek içinde mntı gibi şeyler mi var yoksa börek,etli ekmek falan gibi mi:26:ama herhalükarda bol akrbonhidrat sanırım böyle şeyleri az miktarda yersen daha iyi olur canım bir de bir yemek tabağı sanırım ama yediklerini kaşık ölçüsü ile ya da kuru bişeyse kibrt kutusu ölçüsüyle yazarsan daha rahat gözümüzde canlanır:1: çorba,yoğurt tamam ama sebze yok menündekeşke o etli hamur yerine sebze yemeği olsaydı o zaman süper bir menü olurdu ama daha yenisin zamanla bence doğruları öğreneceksin hepimiz de başlar da bocaladık ama sağolsun arkadaşlar çok destek veriyor bu konuda sen de zamanla öğrenirsin hepsini ve gider tüm fazlalıklarrrr bir boyu-yaş-kilo-hedef kilo yazarsan süper olur balım:16:

Maşallah canım Allah bozmasın:nazar::nazar::16: yani bence şööyle güzel bir sofra biraz salata,mezemsi şeyler(yani içki olsun diye demedim de onların genel adı meze ya ondan dedim:1:) börek,çorba pilav bi fırında tavuk falan süper fikir bence ayrıca da bence bi güzel tatlı falan ve o masaya da pastayı getirirsin yemek aşamsı biraz geçince?? bence öyle de güzel olabilir

bende öyle düşünmüştüm ama uygunmudur karar verememiştim canım teşekkür ederim.

Ynai ben kendi küçüklüğümde öyle bir doğumgünü sofrası hatırlıyorum da ordan aklıma geldi:1: masada ilk mezele herkeseçorba sonra ortaya fırında bi yemek yanınd apilav sonra da işte pasta mesela yani diğerleri kalıcı olur sofrada ana yemek kalkınca da pastayı kesersiniz ayrı ayrı sofra sana da çok iş olur ve bebişler uyuynca manası kalmaz

Çok denedim ama bir türlü şekersiz çayı içemedim bi şekerde olsa atıyorum inşaallah bi hafta sonra içmem
cnm azaltmaya çalışarak zor bırakabilrsn direk kes şekeri ve bundan sonra şeker kullnmıycam de ve öle iç.ben 10 yıldır fln şekersiz içiorum inan çayın çay tadı olduğunu anlıosun ve artık şekerli içemiosun. yanlışlıkla atıolar bazen misafrlkte fln kusra bakmayın içemiorum diyp geri veriorum valla.sende alışırsın emin ol.famir dediği gibi kayısı incie hurma ile iç önceleri sonra alışırsın.şekerli çay şerbet gibi pekmez gibi bişi gibi gelio alıştktan sonra.

yemeğimi yedim geldimmm
şuana kaadr yedikelrim

sabah
5 çk kellogs

ara
1 mandalina

öğle
2 kadınbudu köfte
1 kase mercimek çorba
3 adet sivri biber

yoğurdumu öğle yicem 1 dlm ekmek ile,akşam sporum yok iş çıkışı konsere gidicem mustafa cecelinin,akşam kaçta gelirim bilmiyorum akşama ne yicem şimdi ozaman ben :44:
neruda görmedi dielim ama ben gördüm:45:sabah kahvaltılarına özen ve dikkat lütfen boyacı kataloğundan en az bi kırmızı yeşil beyaz sarı olmalı dimi ama.:1::1:olsun cnm arada olur.cnm akşam gelnce koca bi kase yağsız limnlu ister ton balıklı ister yumrutalı ister sade bir salata sonra biraz beyaz leblebioldu bitti.ekmek yok ama 10 dan sonra gelrsngibi geld, sankii.o saate ekmek olmazz:53:afiyuet olsun tatlım

yeniyim ama yorumlar mısınız kızlar?

1 tabak yoğurt çorbası
1 tabak etli hamur yöreye ait
5 6 kaşık yoğurt
1 tanecil kemalpaşa tatlısı :) ekmek yok

cnm bir tabak derken nasıl bir tabak kaç kepçe mesela çorba? etli hamur yemişsin ekmek yememişsin iyi olmuş hamurları çok deildir iinş. salata da olsa süper olurduafiyet olsun.

bende yine öğlene balık yicem bugün bitrrim artık.bide bişi sorcam size hani balık la yoğurt yenmez fln denrya aslında obayat balık içindr.sizce ben balık yanında yoğurtlı bulgurlu sebze çorbamdan içmelimiyim pişti sonuçta .bişi olurmuki?

hemen iş çıkışı gidicem nerudacım,valla bilmiyorum eşimden aparatif bişeyler mi istesem neyesem bilemedim 6da başlıyor 9a kadar sürer kanımca,6 deyip 7 de çıkma adetleri vardır ya sanatçıların

Anladım canım aslında öğle yemeğini erken yiyiosun konsere girmeden bişeyler yesen bi yerde konser sonrası eve gidince de meyve yersin süt içersin mesela

cnm azaltmaya çalışarak zor bırakabilrsn direk kes şekeri ve bundan sonra şeker kullnmıycam de ve öle iç.ben 10 yıldır fln şekersiz içiorum inan çayın çay tadı olduğunu anlıosun ve artık şekerli içemiosun. yanlışlıkla atıolar bazen misafrlkte fln kusra bakmayın içemiorum diyp geri veriorum valla.sende alışırsın emin ol.famir dediği gibi kayısı incie hurma ile iç önceleri sonra alışırsın.şekerli çay şerbet gibi pekmez gibi bişi gibi gelio alıştktan sonra.

neruda görmedi dielim ama ben gördüm:45:sabah kahvaltılarına özen ve dikkat lütfen boyacı kataloğundan en az bi kırmızı yeşil beyaz sarı olmalı dimi ama.:1::1:olsun cnm arada olur.cnm akşam gelnce koca bi kase yağsız limnlu ister ton balıklı ister yumrutalı ister sade bir salata sonra biraz beyaz leblebioldu bitti.ekmek yok ama 10 dan sonra gelrsngibi geld, sankii.o saate ekmek olmazz:53:afiyuet olsun tatlım

cnm bir tabak derken nasıl bir tabak kaç kepçe mesela çorba? etli hamur yemişsin ekmek yememişsin iyi olmuş hamurları çok deildir iinş. salata da olsa süper olurduafiyet olsun.

bende yine öğlene balık yicem bugün bitrrim artık.bide bişi sorcam size hani balık la yoğurt yenmez fln denrya aslında obayat balık içindr.sizce ben balık yanında yoğurtlı bulgurlu sebze çorbamdan içmelimiyim pişti sonuçta .bişi olurmuki?

Ya bence de o bayat balık için geçerli ve bence içebilirsin hem de çorba yani

yemeğimi yedim geldimmm
şuana kaadr yedikelrim

sabah
5 çk kellogs

ara
1 mandalina

öğle
2 kadınbudu köfte
1 kase mercimek çorba
3 adet sivri biber

kellogs,nesfit türü şeylerin kaç kaşığı kaç dlm ekemk ediyordu bayanlarrrrrrr,yerken çok zorlandım ama bungün acayip acıktım,bir dahada kahvaltıda kellogs yemem,davosa da gelmem:35:

haklısın canım 3 çocukla 2 masa hazırlamak gerçeklten zor.ama dediğin gibi olabilir.annemde senin gibi dedi zaten.yemek yaparsın üstünede pasta keseriz dedi ama kuzucukların ilk doğum günleri olduğu için sanırım biraz evham yaptım galiba

hergün spor yapıyor musunuz
yaparsanız da ne kadar süre ile
odanın sıcak olması etkilermi?

Yavrum nasıl da akıllı akıllı söz dinlemiş:1: yerim ben seni yaaa:16::16:

napim :))))))
sonuçta doğru söylüyolar dimi amaaaaaaa
kız sen beni nasıl yicen :)))))))))))

canım bence de iste
hatta cebine azıcık da kuruyemiş falan at, aranı kaçınmazsın böylece
ayrıca iyi eğlenceler tatlım
yediklerin de güzelmiş ama sen de benim gibi nesfit yiyerek takıldın neruda ve kalanchoeye :9::9::9:

Şimdi etli hamur nasıl bişey bilemedim sulu bir yemek içinde mntı gibi şeyler mi var yoksa börek,etli ekmek falan gibi mi:26:ama herhalükarda bol akrbonhidrat sanırım böyle şeyleri az miktarda yersen daha iyi olur canım bir de bir yemek tabağı sanırım ama yediklerini kaşık ölçüsü ile ya da kuru bişeyse kibrt kutusu ölçüsüyle yazarsan daha rahat gözümüzde canlanır:1: çorba,yoğurt tamam ama sebze yok menündekeşke o etli hamur yerine sebze yemeği olsaydı o zaman süper bir menü olurdu ama daha yenisin zamanla bence doğruları öğreneceksin hepimiz de başlar da bocaladık ama sağolsun arkadaşlar çok destek veriyor bu konuda sen de zamanla öğrenirsin hepsini ve gider tüm fazlalıklarrrr bir boyu-yaş-kilo-hedef kilo yazarsan süper olur balım:16:

kız bu ne böyle, resmen sorguya çekmişsin kızı, sorgu hakimi gibi oldun wallahi :9::9::9:

kız bizim senle ne kadar çok benzer yönümüz var, ben de lisede bırakmıştım çayıma şeker atmayı ve çayın tadını almaya başlamıştım :9::)))))))))))
ayrıca kahvaltı konusunda haklısın
benimki rengarenkti bugün ama boyacı kataloğu kadar değil tabe :9::9:

canım ben yiyorum walla
ton balıklı salatanın yanında yoğurt da yiyorum ama normal balığı bilemicem
ama dediğin doğru balık bayatsa veya taze olduğundan tam emin değilsen yememek daha iyi
ya da istersen yoğurdu 1 saat sonra ye, için rahat etsin hem

famircim bend enesfit iyiom canım 7kaşık bi porsiyon canım ,
bana çok su içiriyo meyveliyeme o açıktırıyo su içtikçe içesim geliyo benim

kalanchoe ve nerudacım teşekkür ederim canlarımmmm,bi yerde yemek yiyecek vaktim olmayacak kanımca,saat 4 gibi yoğurdumla ekmeğimi yerim,eşimdende meyve isterim idare ederim,eve gelincede salata yerim bende,süt yoğurt hakkımıda bitirmeseydim süt içerdim ama napim omadı 1 portakal yerimmmm,ammaaaaannn bugunlük böyle olsun bişey olmazzz

sohbet güzelde karnım acıktı yemeğimi yemeye gidiyorum.ton balıklı salata ve 1 dilimtam bugday ekmeği yiiceem.yanında da büyük bir bardak portakal suyu içicem.bu arada bugün 2.5 lt suyumu içtim.:56:

Back
X