ay sen ne kadar hassassın ne kadar incesin yaainsan seni kırmaktan korkar ne yapacağını nasıl davranacağını bilemez kızz
yerim ben seni :86:

balık ın duygusallığını almışım çokca

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay sen ne kadar hassassın ne kadar incesin yaainsan seni kırmaktan korkar ne yapacağını nasıl davranacağını bilemez kızz
yerim ben seni :86:
mountainmist patronu ne yapacan deyip durmuşsun yazdım ama okumamışsın galiba şişko göbeğini diyet ve egzersizle eriteceğim hanımı bile tanıyamayacak demiştimm![]()
akşam yemegimi yazayım(20.20 )
2 parça yagsız tavada tavuk gogsu
2 yk közlenmiş patlıcan
1 bardak portakal suyu
2 yk közlenmiş patlıcan
1 bardak portakal suyu
2 yk közlenmiş patlıcan
1 bardak portakal suyu
bide akşam yemeğim
1.5 kepçe tavuksuyuna çorba( az şehriye ve tavuk etli)
2-3 kaşık kadar kıymalı patates yemeği
kocaaaaaaa bir tabak salata
1 yk yoğurtt
canım başka bişi istemedi ekmek hakkımıda gündüz kullandım
az sonrada bir bitki çayı daha içeceğim .dibine vurdum bugün bitki çaylarınındolayıyle wc nin yolunu yol ettim
![]()
merhaba hayırlı akşamlar kızlar
akşam menüm
1 kepçe mercimek çorbası ( hindi sulu ve de patates rendeledim içerisine )
1/2 levrek ( 200 gr kadardır)
2 yk brokoli salatası
ahh ahhh yoğurt da olsaymııışsüper olurmuş canım benimamaafiyet olsungüzelll![]()
afiyet olsun canım ya önüne bir kepçe çorba ya yanına bir salata yoğurt nem olaymış daha bir iyi olcakmış.
afiyet olsun yoğurt da yemeyi unutma tatlım kalsiyum yağ yakımını hızlandırır.![]()
canlarımmm ben akşam yemegi yemiyordum bu yine iyiii.
hepiniz yogurt demişsiniz söz birliği etmiş gibi valla. saat.17.00 de ara ögün olarak bi kase yogurt 3 yk keten tohumu yimiştim zatttii
![]()
hımmmmmmmmmmmmmm anladım afiyet olsun canımm
güzel menün kesinlikle çok güzel:13:
kalanchoecim sağol canım. şimdi pek yaygın değil ama yakında o da leslie gibi meşhur olur o zaman yaparım artık bende
iyi aksamlar kızlar nasılsınız
aksam yemegım 19:50
2 tane bıber dolması
2 yk mantar sote
kış salatası :)
farmasii saol canımmmm.
sen böle totiş arkada resim koydun ya sana bayan popo dersek kızarmısınhani seksenlerde sevtap parmana derlerdi
iyi aksamlar kızlar nasılsınız
aksam yemegım 19:50
2 tane bıber dolması
2 yk mantar sote
kış salatası :)