60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay sen ne kadar hassassın ne kadar incesin yaa :9: insan seni kırmaktan korkar ne yapacağını nasıl davranacağını bilemez kızz :61: yerim ben seni :86:
:17::16::30::18:saol canım benim.koç burcuyum ama ucundan koç olduğum için (21 mart)
balık ın duygusallığını almışım çokca:1: saol canım benim.bitanemm o senin inceliğinnn.bende seni yerimmm:69::54:

bide akşam yemeğim:56:
1.5 kepçe tavuksuyuna çorba( az şehriye ve tavuk etli)
2-3 kaşık kadar kıymalı patates yemeği
kocaaaaaaa bir tabak salata
1 yk yoğurtt

canım başka bişi istemedi ekmek hakkımıda gündüz kullandım
az sonrada bir bitki çayı daha içeceğim .dibine vurdum bugün bitki çaylarının :1:dolayıyle wc nin yolunu yol ettim:10:

mountainmist patronu ne yapacan deyip durmuşsun yazdım ama okumamışsın galiba şişko göbeğini diyet ve egzersizle eriteceğim hanımı bile tanıyamayacak demiştimm:9::9::9::52::52:

ayool adam kupkuru zattti niresini eritçen kııııı.öyle kalın ense değil benim badronum incedir:52::52::52::52:

akşam yemegimi yazayım(20.20 )
2 parça yagsız tavada tavuk gogsu
2 yk közlenmiş patlıcan
1 bardak portakal suyu

merhaba hayırlı akşamlar kızlar

akşam menüm

1 kepçe mercimek çorbası ( hindi sulu ve de patates rendeledim içerisine )
1/2 levrek ( 200 gr kadardır)
2 yk brokoli salatası

bide akşam yemeğim:56:
1.5 kepçe tavuksuyuna çorba( az şehriye ve tavuk etli)
2-3 kaşık kadar kıymalı patates yemeği
kocaaaaaaa bir tabak salata
1 yk yoğurtt

canım başka bişi istemedi ekmek hakkımıda gündüz kullandım
az sonrada bir bitki çayı daha içeceğim .dibine vurdum bugün bitki çaylarının :1:dolayıyle wc nin yolunu yol ettim:10:

afiyet olsun çok güzel olmuş hocahanım gerçekten:nazar::nazar::16:

kalanchoecim sağol canım. şimdi pek yaygın değil ama yakında o da leslie gibi meşhur olur o zaman yaparım artık bende

ahh ahhh yoğurt da olsaymııışsüper olurmuş canım benimamaafiyet olsungüzelll:16:

afiyet olsun canım ya önüne bir kepçe çorba ya yanına bir salata yoğurt nem olaymış daha bir iyi olcakmış.

afiyet olsun yoğurt da yemeyi unutma tatlım kalsiyum yağ yakımını hızlandırır.:16:

canlarımmm ben akşam yemegi yemiyordum bu yine iyiii.
hepiniz yogurt demişsiniz söz birliği etmiş gibi valla:51::51::51:. saat.17.00 de ara ögün olarak bi kase yogurt 3 yk keten tohumu yimiştim zatttii:69::69:

canlarımmm ben akşam yemegi yemiyordum bu yine iyiii.
hepiniz yogurt demişsiniz söz birliği etmiş gibi valla:51::51::51:. saat.17.00 de ara ögün olarak bi kase yogurt 3 yk keten tohumu yimiştim zatttii:69::69:

hımmmmmmmmmmmmmm anladım afiyet olsun canımm:16:
güzel menün kesinlikle çok güzel:13:

hımmmmmmmmmmmmmm anladım afiyet olsun canımm:16:
güzel menün kesinlikle çok güzel:13:

farmasii saol canımmmm.
sen böle totiş arkada resim koydun ya sana bayan popo dersek kızarmısın :52::52::52::52: hani seksenlerde sevtap parmana derlerdi

kalanchoecim sağol canım. şimdi pek yaygın değil ama yakında o da leslie gibi meşhur olur o zaman yaparım artık bende

rica ederim canım istersen kargoyla yollayım sana başka şeklde gitmez sanırım yada abime sorayım sıkıştrabilomuyuz o zman boyutu küçülüosa yollarım tatlım.sen çok seveceksin eminim çok güzel sıkılaştırıo kas yapıo.ayarlarız tatlım sen fazlalıklarınıda ver inşallah sen her şeklde yaprsın istediğini

iyi aksamlar kızlar nasılsınız :34:

aksam yemegım 19:50
2 tane bıber dolması
2 yk mantar sote
kış salatası :)

hmm biber dolması çok canım çekti .. etli miydi ?:52::52::52:
afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın yag olmasın kas olsunnnnn

herkese iyi akşamlar kızlar pazartesi görüşmek üzereee kendinize iyi bakın kaçamak yapmayınn yaz gelio yazzzz bikini giycezzz
sallanmasınnnn bacaklarrrrrrrr:10::10:
byyeeeee:79::79:

iyi aksamlar kızlar nasılsınız :34:

aksam yemegım 19:50
2 tane bıber dolması
2 yk mantar sote
kış salatası :)

harika menü tatlım ama yoğurt delisi olarak 2 yk da olsa ille de yoğurt yiyin bacılar diyorum ben:16:

Back
X