60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim tatlım:16::nazar: 2,5 aydır ilk kez çikolata yedimm yani arada çikolatan beter kurabieyelr,pizzaaa,burger kıng menüü falan yediğim oldu:nazar::1::1: ama çikolata ilkk çünkü devamı gelir diye cesaret edemiyodum ama gelmediiiiiiiiiiiii:32: sanırım en mutluluk verici kısmı bu 1 minik kare ve bir stıckle kapattım hesabı:60::60:

Valla ben 2,5 ayda verdim bu kiloları ama daha bir bukadar varrrr onlar da böyle bir sürede gidecek inşallahhhh:16::13::10::8::nazar: ayda 4-4,5kg falan veriyorum sanırım ve de çooook şükürrrrrrrrrr:16::nazar: yani ilk ay daha çok kaçamak yapmıştım daha doğrusu daha büyük kaçamaklar ama hemen hemen aynı verdim bu ay da yani ortalama 4,5kg falan veriyorummmm vericeeeeeeeeeeeem:8::10::13::16::nazar::nazar::65:

canım benimmm tenrk ediorum senide ...ne güzel kilo verdin geriside gelcek inşallah. çok seviniorum kilo verenleri gördkçe:16:çikolatanıda yemişsn afiyet olsun.oohh
bizde markete gttik haftasonu tutkunun şu yarısı bitter yarısı normal çikolata olan yeni çikolatası varya ondan tanıtıolardı kız ikram etti almadım:1:canım istemedi valla.merak da etmior deildim nasıl bişi die ama o anda istemedim.:51:
insan alışıo zmanla konserde çikolatalı gfretten 2 tane ısırdım gerisi hala çantamda duruo eskiden olsa ohooooo çoktan hüpletmiştim ben onu şimdi muhabbet açılınca aklıma geldi.ayy ne güzel nerdeeeen nerelere geldikkk çok mutluyummm.şükler olsun Allah ıma:26:

tekrar geeeeelldiiiiiiiiiiiiimmmm kızlarrrr:16:
pilatesi yaptık şükür çok güzel di özlemişim cuma günüde yapamayınca:(
herkesin kahvaltısı süper özellkle nugya neruda famir ycl nin kahvaltıları( hatırladıklarım)
kesra nın ki az olmuş ama aceleden yiyememeiş olsun bakalım.
famirciğimide tebrk ediorum başka kilo verenler varsa onlarıda tabikide:65:
bende sbah tartıldım aynı kilomdayım aç karnına 56.7 şükürler olsun :66:
ben daha iyiyim kızlar şükür ama sormayın:59:
cumarteesi sabah eşimle beraber kahvaltıyı jhazırladık herşey tmm masaya oturcaz omleti servis ediodum tam bir anda gözlerim karardı ellerim başımın arkası uyuşmaya başladı eşim bişiler sölüo ama duymuorum ne dediğini anlayamadımelim aayağımın canı kesildi resmen kalbim hızlı hızlı atmaya başladı:26:
hemen kendimi kanepeye attım biraz yattım
sonra bişiler yiyince kendime geldim
ama çok korktum tansiyonum düşmüştü benm normalde düşük zaten tansiyonum ama daha da düştü heralde
çok korktum öncede olurdum ama hiç böle olmamıştım
eşimde korkmasın die iyiyim dedim ama fena oldum
dolayısyla gün boyu ara öğün fln beklemeden kuru üzüm kuru kayısı fln yedim
(tatlı tuzlu tansiyonu yükselttiği için)
akşam da konsere gtmiştk cumartesi orda yine tansiyonumun düşmeye başladığını hisseder gibi oldum çantamdaki stoklarımda tükenmişti mecburen eşime çikolatalı gfret aldırdım bi tane ondan 2 ısırık yedim. kendime geldim yine.
tek kaçamağım bu oldu hafta sonu pazar gün daha iyidim bugün çok daha iyiyim şükür her sabah kahvaltıda pekmez yicem inşallah.bir de maden suyu da yükseltio tansiyonu doğal mineraller ve tuz olduğu için içinde onu içmeye çalışcam günde 1 tane.ama iyiyim çok şükür.sporlarıma tam gaz devam inşallah.cumadan beri hiç ev işi yapamadım çok rahatsızım bu gün biraz temzlik yapıcam inş.

sağlık herşeyden önemli canım geçmiş olsun dikkat et kendine...

:59::59::59::59::59:canım benim çoookk üzüldüm,çoookkk geçmiş olsunnnn,ee kendini fazla yorma öyleyse bu günlerde canımcım,sporlarını biraz azalt,yapmadan için rahat etmiyor biliyorum ama 10 dk daha az yap en azından,bişeyler yiyince düzeliyorsan yediklerinle alakalı olduğu kesin,meyve türü şeyleri daha bir artır,enerji veren şeyler ye,pekmez,kuru üzüm vs.öpüyorum seni:54:

sağlık herşeyden önemli canım geçmiş olsun dikkat et kendine...

saolun kızlar teşşekrrlerr.gribin etkisyle sanırım vücudum halsiz kalınca böle oldumm.zaten kış boyunca ilk kez grip oldum .şimdi iyiyim şükrler olsun tatlı tuzlu tüketimini artırırım dediğin gibi famircim.öpüorum bende sizi:16:

Geçmiş olsun kalanchoe..
Bence de bugünlerde kendini çok yorma..
biraz dinlen.. İyi beslen..
ne de olsa incecik hatunsun sen :nazar:

Son düzenleme:
herkesin kahvaltısı süper özellkle nugya neruda famir ycl nin kahvaltıları( hatırladıklarım)
cumarteesi sabah eşimle beraber kahvaltıyı jhazırladık herşey tmm masaya oturcaz omleti servis ediodum tam bir anda gözlerim karardı ellerim başımın arkası uyuşmaya başladı eşim bişiler sölüo ama duymuorum ne dediğini anlayamadımelim aayağımın canı kesildi resmen kalbim hızlı hızlı atmaya başladı:26:
ama çok korktum tansiyonum düşmüştü benm normalde düşük zaten tansiyonum ama daha da düştü heralde
akşam da konsere gtmiştk cumartesi orda yine tansiyonumun düşmeye başladığını hisseder gibi oldum çantamdaki stoklarımda tükenmişti mecburen eşime çikolatalı gfret aldırdım bi tane ondan 2 ısırık yedim. kendime geldim yine.
tek kaçamağım bu oldu hafta sonu pazar gün daha iyidim bugün çok daha iyiyim şükür her sabah kahvaltıda pekmez yicem inşallah.bir de maden suyu da yükseltio tansiyonu doğal mineraller ve tuz olduğu için içinde onu içmeye çalışcam günde 1 tane.ama iyiyim çok şükür.sporlarıma tam gaz devam inşallah.cumadan beri hiç ev işi yapamadım çok rahatsızım bu gün biraz temzlik yapıcam inş.

kalanchoeciğim çok geçmiş olsun. cumartesi bana da oldu sanki biraz. kahvaltıda eşime çay doldurmak için kalktığımda birden dünya karardı bir anda ama kısa sürdü allahtan. aman dikkat et gerçi sen etmeye başlamışsın belli ki. insan yediklerine dikkat edip azaltınca bu tansiyon sorunu olabiliyor dikkat etmeyince demek ki

Evet canım en yorucu alettir.. Bir çok kasını çalıştırıyor çünkü yürümekten çok koşmak gibi olduğu için yorar çok.. ben tempolu 20 dakika falan yapıyordum salonda... Koşu bantı, bisiklet falanda kullandığım için bu kadar yetiyordu.. evde yarım saat falan yaprım dediğim gibi.. evet twister süper bence de.. işte onu da yaparım mekik falan birkaç hareketle sporumu tamamlarım...:66::66::66:
süpper hadi bakalımmm. her gün aletle neler yaptığımızı yazalım birbirimiz motive edelimmm olmaz mı ? :69::69::69:

Olursun tatlım olursuuuuuuuuuun baak spor da var artıkkkk neden olmayasınn kiiii olursunnn çok yokki zaten 65 eeeee inşallah gidecek canım tüm fazlalıklarrrr hep beraber kurtulucazzz tatlımmm inşallahhhhh hepsinden deeee:nazar::nazar::nazar::13::13::16::16:

süppersin canım çok teşekkür ederim. bende sizin gibi ince oluciiim işalla :52::52::52: geçen ay sporum yoktu bu ay var işalla kilo verimime olumlu yansır alaaam işallah yaa

Famir, ben de merak etmiştim ne hurması olduğunu.Sağolasın :)

Kalanchoe çok geçmiş olsun. 2-3 saatten fazla aç kalınca mı düşüyor tansiyonun?

Pilatesi birazdan yapacağım. Kızımın uyanma saatine denk geldiği için tvden yapamadım.

1 zeytin yedim. Geç kahvaltı ettiğim için ara öğünüm bu olsun bugünlük.

Dün yoğurtlu buğday çorbası yapmıştım. Öğlen 1 tabak çorba ve 1 tabak haşlanmış radika yiyeceğim.Yanında 2-3 zeytin ve 1 dilim ekmek te yerim.Kayınvalidem izmirden getirmiş radika,bayılırım ama bizim buralarda satılmıyor.

mountainmist bence de yazalım.. Böylece acayip motivasyon olur...
ben bu akşam başlayamayacağım ama yarın akşamdan itibaren ben de varım...

Geçmiş olsun kalanche..
Bence de bugünlerde kendini çok yorma..
biraz dinlen.. İyi beslen..
ne de olsa incecik hatunsun sen :nazar:

kalanchoeciğim çok geçmiş olsun. cumartesi bana da oldu sanki biraz. kahvaltıda eşime çay doldurmak için kalktığımda birden dünya karardı bir anda ama kısa sürdü allahtan. aman dikkat et gerçi sen etmeye başlamışsın belli ki. insan yediklerine dikkat edip azaltınca bu tansiyon sorunu olabiliyor dikkat etmeyince demek ki

süpper hadi bakalımmm. her gün aletle neler yaptığımızı yazalım birbirimiz motive edelimmm olmaz mı ? :69::69::69:

süppersin canım çok teşekkür ederim. bende sizin gibi ince oluciiim işalla :52::52::52: geçen ay sporum yoktu bu ay var işalla kilo verimime olumlu yansır alaaam işallah yaa

Famir, ben de merak etmiştim ne hurması olduğunu.Sağolasın :)

Kalanchoe çok geçmiş olsun. 2-3 saatten fazla aç kalınca mı düşüyor tansiyonun?

Pilatesi birazdan yapacağım. Kızımın uyanma saatine denk geldiği için tvden yapamadım.

1 zeytin yedim. Geç kahvaltı ettiğim için ara öğünüm bu olsun bugünlük.

Dün yoğurtlu buğday çorbası yapmıştım. Öğlen 1 tabak çorba ve 1 tabak haşlanmış radika yiyeceğim.Yanında 2-3 zeytin ve 1 dilim ekmek te yerim.Kayınvalidem izmirden getirmiş radika,bayılırım ama bizim buralarda satılmıyor.

saolun kızlar teşkkür ediorum.prieneciğim benim tansiyonum eskiden beri öğrenciliğimden beri düşüktür normalde 12- 8 olan tansiyon bende 9-5 gibi oluor özellikle yaz aylarında çok düşüyor.dr.a gttim korkma düşük tansiyondan dedi yüksek olmasından iyidir dedi tatlı özellkle tuzlu şeyler yememi önerdi.şimdide girp olunca sanırım vücudum halsiz kalınca oldu çünkü uzuuun süredir olmamıştı ( nerdeyse 2 yıldır fln hiç olmamıştı)

mountainmist bence de yazalım.. Böylece acayip motivasyon olur...
ben bu akşam başlayamayacağım ama yarın akşamdan itibaren ben de varım...
Tamam Yclcim yarından itibaren sen de bana katılırsın. ben de motivasyon adına dünden itibaren başladım bakalım :69::69:

sen veririsn neruşum sana kilo mu dayanır böcüüüüüüüüüüümmmmmmm,valla ebnim hedef de bir 60 olayım inşallah Allahın izniyle sağlıkla,55e düşürmem yada ne bilim işte yükseltmem gerekecek.eee ben yine dobul dobul geziyom ortalıkta,60 da olsam böyle olurum ben:59:

Bak yaaaaa veriyosunnn işte öcüğümmmm nç nç ne bu karamsarlıkkk yahuuuu:47: 60 ol inşallah hayırlısıylla ve 55 yaparsın o zaman hedefi 55 de olursun biliyosun artık bu iş azim ve sabır işi durmak yokk yola devammmmmm cicimmmm:8::10::16: benim de hedefim 52-53 falan ama moralim bozulmasın diye öncelikle 59 yaptımmm şimdi inşallah 59u görünceeeee 52 yapıcam hedefimi:32::32::32: ve yeni çalışmalara başlıycammmm inşallahhh gidecek hepsiiii gombiğimmmmm gidecekkkkkk bak nasıl gidiyorrrr kalanlar da gidecek inşallah hepberaberrrr:16::13::10::8::nazar:

Çooook geçmiş olsun tatlım benim:16: sen zaten dengeyi kurmuşsun hemen sorunu tepit edip çözümü uygulamaya geçmişsin inşallah da bir daha olmazzzz:16::13::nazar::nazar::nazar:

canım benimmm tenrk ediorum senide ...ne güzel kilo verdin geriside gelcek inşallah. çok seviniorum kilo verenleri gördkçe:16:çikolatanıda yemişsn afiyet olsun.oohh
bizde markete gttik haftasonu tutkunun şu yarısı bitter yarısı normal çikolata olan yeni çikolatası varya ondan tanıtıolardı kız ikram etti almadım:1:canım istemedi valla.merak da etmior deildim nasıl bişi die ama o anda istemedim.:51:
insan alışıo zmanla konserde çikolatalı gfretten 2 tane ısırdım gerisi hala çantamda duruo eskiden olsa ohooooo çoktan hüpletmiştim ben onu şimdi muhabbet açılınca aklıma geldi.ayy ne güzel nerdeeeen nerelere geldikkk çok mutluyummm.şükler olsun Allah ıma:26:

Canımmm çokk teşekkür ederimm sizlerin katkısı çok çok büyük inşallah da yine sizlerle kurtulucam kalan fazlalıklardan daaaaa hepimiz kurtulucazzz inşallahhh:32::13::16::10::nazar::65: çikolata başladığımdan beri hiç yememiştimmmm dün bir denyeyim dedim ve bir küçük karecik bir stıckcık yetti vallaa çok şükür bugünümüzeeeee inşallah tüm fazlalıkalr da gidecekkk ve bir daha da gelmeyecekkkkk şükürler olsun:16::nazar::8::10::13:

yansır tabii ki spor- hareketlilik çok çok etkiliiiiii inşallah da tartıda da bunun güzel sonuçlarını görüceksin tatlımmmm:16::13::10::8::nazar:

Ara öğünümde 1 tane portakal yedimmmm:56:

Öğlen yemeğim
5-6 yk sebze çorbası
1 yk pilav
3 yk havuç, kıvırcık salata
1 yk brokoli

afiyet olsun canımmmmmm:65:ben henüz gidemedim
brokoli çorba ve hasanpaşa köfte varmış

makarna da var ama yemicem yerine 1 dlm ekmek yeterli olur kanımca

afiyet olsun canımmmmmm:65:ben henüz gidemedim
brokoli çorba ve hasanpaşa köfte varmış

makarna da var ama yemicem yerine 1 dlm ekmek yeterli olur kanımca